Κυριακή 23 Ιουνίου 2019

Τα Ζώδια της Κυριακής, 23/06/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μια πολύ όμορφη Κυριακή μας ξημέρωσε, ηλιόλουστη, δροσερή, ησυχία παντού, σκέτη απόλαυση!
Αστρολογικά η μέρα είναι πολύ μυστήρια! Η Αφροδίτη με τον Δία έχουν τα θέματά τους και αυτοί, υπάρχει ένταση, που σημαίνει πως εμείς οι κοινοί θνητοί θα βιώσουμε στις σχέσεις μας μια παρόμοια κατάσταση!
Η υπερβολή σε όλο της το μεγαλείο! Απρόβλεπτα τα γεγονότα, ερωτικά καβγαδάκια προκύπτουν, ζήλιες και πείσματα, όμως μπορεί και μοιραίες συναντήσεις, από εκείνες τις ανεπανάληπτες!
Υπάρχουν όμως και εκείνα τα ξεσπάσματα, τα λεκτικά, που μόνο πόνο προκαλούν, ας τα αποφύγουμε, ναι στα γλυκά παραπονάκια, όχι σε πικρόχολες καταστάσεις.. Ας πούμε πως υπάρχουν οι καλές ημέρες και οι κακές. Όλο και κάποιος ρίχνει νερό στο κρασί του! Ψυχραιμία λοιπόν και όχι δράματα!

Ανάμεσα όμως από τα γκρίζα τα σύννεφα, κρύβεται ο Ήλιος, ο καταγάλανος ο Ουρανός, που έτσι ξαφνικά, κάνουν τα μαγικά τους και μοιράζουν χαμόγελα, μόνο στα καλά τα παιδιά!

Οι εκπλήξεις έχουν τη τιμητική τους σήμερα.. Τα δάκρυα θα είναι χαράς ή λύπης;;; Ιδού η απορία! 

φιλάκια..


Κριός
Μέρα πολύ μυστήρια για τον ψυχικό σας τον κόσμο! Τόσα συναισθήματα μαζεμένα, μπορεί να κάνετε και εκείνο το μπαμ και να ξεφύγετε εντελώς! Όπως φαίνεται η μέρα δεν είναι καλή για ερωτικά ραντεβουδάκια. Μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε και να εκτεθείτε μερικοί! Αποφύγετε το τιμόνι, γιατί είναι από εκείνες τις ημέρες που το μυαλό σας ταξιδεύει σε άλλη γη και άλλα μέρη! Αφηρημένοι όσο ποτέ άλλοτε!

Ταύρος
Πάρτε βαθιές ανάσες και αφήστε το να περάσει σα να μη τρέχει τίποτα! Ξέρω τη τούρτα παγωτό θα τη γονατίσετε, αλλά καλύτερα έτσι παρά όλα στα κόκκινα! Αποφύγετε να εκφράσετε παραπονάκια, ή αντίθετες απόψεις, γιατί θα μπλέξετε σε ιστορίες για αγρίους! Σε κάθε περίπτωση, ότι και αν συμβεί, όσο και αν αναστατωθείτε, προτιμήστε τη σιγή, εκτονωθείτε δημιουργικά! Απολαύστε το σπιτάκι σας. Είναι πιο οικονομικά..

Δίδυμος
Μέρα πολύ παράξενη για εσάς, η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σας, σα να τσακώνεται με τον Δία που είναι ανάδρομος στον Τοξότη, γεγονός πολύ έντονο, που σίγουρα θα σας επηρεάσει και μη πω θα σας βγάλει από τα ρούχα σας κανονικά! Τα βάζετε με τον σύντροφό σας, βγάζετε απίστευτα παράπονα, τα λόγια σας απίστευτα και κάπως έτσι παίζει να έχουμε και δράματα Κυριακάτικο! Αλλάζουν τα δεδομένα!

Καρκίνος
Γίνεστε πολύ ζηλιάρηδες σήμερα και αντιδραστικοί επίσης! Τόσο καιρό κάνετε τα στραβά τα μάτια σε πολλά και διάφορα που σας ενοχλούν και όλο και κάτι θα συμβεί, που θα σας κάνει να νιώσετε άβολα, με αποτέλεσμα να ξεσπάσετε! Μπορεί να δείχνετε συμβιβαστικοί, σε πολλά όμως αν κάτι δε σας αρέσει, έρχεται μια ωραία μέρα που κάνετε και εσείς το μπουμ! Ερωτικά καβγαδάκια μυρίζομαι, οικογενειακές εντάσεις, το αποτέλεσμα είναι ένα θέμα!

Λέων
Ατακτούληδες σας βρίσκω πολύ τις μέρες αυτές, φλερτάρετε έντονα με διάφορες υπάρξεις και φέρεστε σα τα μικρά τα παιδιά! Και εντάξει αν είστε ελεύθεροι και ωραίοι, αλλά αν υπάρχει σύντροφος, να τις περιμένετε τις ζήλιες, τις άγριες ματιές και τη μουρμούρα! Κάποιοι παίρνετε το αίμα σας πίσω, το σύμπαν έχει σχέδιο, άρα απολαύστε το έτσι για το ψυχολογικό. Μη βάζετε νέους ανθρώπους στο σπίτι σας. Δεν έχουν όλοι καλό σκοπό!

Παρθένος
Μη κανονίσετε τίποτα με φίλους και παρέες, σήμερα θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με το σπίτι σας και την οικογένειά σας. Αφιερώστε πολύτιμο χρόνο σε εκείνους που είναι πάντα δίπλα σας, μην είστε συνέχεια στο φευγιό. Προσπαθήστε στις συζητήσεις που θα κάνετε, να είστε ψύχραιμοι, καθόλου γκρινιάρηδες και υπερβολικοί! Μοιράστε όμορφα συναισθήματα για να σας το ανταποδώσουν. Μια Κυριακή που πρέπει να κρατήσετε τις ισορροπίες σας!

Ζυγός
Κάτι σας έχει βρει εσάς, αφορά την ερωτική σας τη ζωή, θέλετε και δε θέλετε, είστε λίγο διχασμένοι, ως συνήθως λέω! Αν σκέφτεστε να παντρευτείτε, παίζει να το τρενάρετε, έτσι για να είστε απολύτως σίγουροι! Αν σκέφτεστε τη συγκατοίκηση, βασανίζεστε αφού πολλά θα αλλάξουν! Ναι μεν σας αρέσει η συντροφικότητα, όμως από τη φύση σας λατρεύετε και την ανεξαρτησία σας! Σήμερα λοιπόν, μαζέψτε τα φιλαράκια σας, μιλήστε για τις ανησυχίες σας!

Σκορπιός
Το τι συμβαίνει μέσα στη καρδούλα σας, μόνο εσείς το γνωρίζετε και κανείς άλλος! Ένα πρόσωπο σας έχει αναστατώσει πολύ, σας δίνει ταραχή μεγάλη και είναι μια μέρα που ίσως και να μη μπορέσετε να συγκρατηθείτε και τόσο και να εκδηλωθείτε και να προκαλέσετε μεγάλο χαμό. Το ευχάριστο της υπόθεσης είναι πως γεμίζει η τσέπη σας με χρήμα, προκύπτει και μια νέα πρόταση επαγγελματική! Λίγο από όλα είναι το πιο σωστό!

Τοξότης
Συνεχίζει κάπως το κακό, πολλές οι συζητήσεις, με τους δικούς σας τους ανθρώπους, σας αλλάζουν τα πλάνα και παθαίνετε έναν πανικό, έτσι στα καλά τα καθούμενα. Μπορεί να σας θέσουν και κάποιους όρους, να βρεθείτε σε αυτό που λέμε μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα και να πείτε το ναι, δίχως να το πολύ σκεφτείτε! Το να αποφύγετε το σκηνικό αυτό δε σας γλυτώνει από κάτι, αντιθέτως επιβαρύνει τη κατάσταση! Ψυχραιμία!

Αιγόκερως
Έχω την εντύπωση πως σας περιμένει μια έκπληξη πολύ μεγάλη! Θα χτυπήσει η καρδούλα σας και με το παραπάνω, ας βρίσκεστε σε ετοιμότητα, να κάνετε τα beaute σας, να αρωματιστείτε, έχει έξοδο απόψε! Κρύψτε τη χαρά σας, μη λέτε σε κανέναν τίποτα, ζήστε το πρώτα και μετά ας έρθει το κακό το μάτι! Ένα πρόσωπο από το παρελθόν ίσως να είναι η αιτία, από τη μια η Αφροδίτη, από την άλλη ο ανάδρομος Δίας, όλα είναι πιθανά!

Υδροχόος
Είναι από εκείνες τις ημέρες που θα νιώσετε τον έρωτα στο φουλ! Το μυαλό σας βρίσκεται σε ένα πρόσωπο που σας έχει μαγέψει κανονικά! Ίσως σήμερα να ξεπεράσετε τον εαυτό σας και να κάνετε εκείνο το βήμα και ας εκτεθείτε λιγουλάκι. Το θέμα είναι θα φτάσετε μέχρι το τέλος; Η Αφροδίτη είναι η αιτία και ας βρίσκεται στους Διδύμους! Όσοι ρισκάρετε για τον έρωτα τις μέρες αυτές, παίζει να ζήσετε κάτι το πολύ ανεπανάληπτο! Αξίζει το κόπο!?

Ιχθύες
Σήμερα είστε μες στη τρελή τη χαρά, δε ξέρω πόσο θα κρατήσει αυτό, πάντως είναι διαπιστωμένο, όταν τα άλλα ζώδια είναι στη φρίκη εσείς είστε τρισευτυχισμένοι! Για αυτό λοιπόν, μη περιμένετε ανταπόκριση από το περιβάλλον σας, ασχοληθείτε με τα θέματα που σας ενδιαφέρουν, δίχως πολλές επαφές. Και να σας πουν και μια κουβέντα παραπάνω, δε πειράζει αφήστε την να πέσει στο κενό. Πολύ ερωτική ημέρα επίσης!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από Free-Photos από το Pixabay