Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 29/06/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Πω πω αέρας πρωί-πρωί, ανοίγουν πόρτες και παράθυρα από μόνα τους, σκέφτομαι μήπως
ζει κανένα φαντασματάκι τριγύρω;;; Μήπως κάποιο ατίθασο πνεύμα μου λέει καλημέρα;;; 

Υπάρχουν μέρες και μέρες και όσο τα χρόνια περνούν, οι αντοχές πέφτουν, οι προτεραιότητες αλλάζουν και όσον αφορά εμένα, βρίσκομαι διαρκώς σε μια κατάσταση που διώχνω το ένα και το άλλο, γιατί απλά βαριέμαι και δεν έχω και καμία όρεξη να ζοριστώ!
Κάθε τι που συμβαίνει το λέω εμπειρίες, αν μου αρέσει το δοκιμάζω, όσο περνάω καλά το αποδέχομαι, αλλά αν κάποια στιγμή δε μου κάνει, παθαίνω το εγκεφαλικό του Ταύρου και λίγο πριν κάνω μπουμ.. άντε γεια! Τέλος! Goodbye my love! Προέχει η ψυχή μου ηρεμία που έρχεται κατοπινά.. αλλά είναι κάτι σαν έπαθλο τελικά! Πλάκα έχει..

Ότι αξίζει όμως μένει και παραμένει και υπάρχει για αιώνες! Είτε είναι μια καλή δουλειά! Είτε είναι ένας μεγάλος έρωτας, η πιο βαθιά αγάπη με τον πιο παράξενο άνθρωπο όλου του κόσμου! Αυτά και μόνο απορροφούν το 92% του «είναι» μας! Το άλλο 8% λέμε τώρα είναι οι ώρες που κοιμόμαστε;;; Οπότε χρόνος δε περισσεύει για ανούσιες σχέσεις, για βαρετές δραστηριότητες, για υποχρεώσεις που ικανοποιούν το «εγώ» του άλλου! και επειδή θα μπορούσα να γράφω ασταμάτητα για το έλα εσύ, φύγε εσύ.. κάνω παύση και πάω στο αστρολογικό..!

Ο Ερμής στα Λιοντάρια μας! Χαρωπό το θέμα αυτό, υπάρχει όρεξη για επικοινωνία, συζητήσεις, πολυλογία, να εκφραστούμε είναι το ζητούμενο με όμορφο και παιχνιδιάρικο τρόπο! Ας το χαρούμε το σκηνικό αυτό.. τώρα που παίζει.. γιατί καιρό είχε να γυρίσει ανάδρομος ο ατιμούλης.. Κοιτάξτε να δείτε που δε θέλω να έρθει ο Ιούλης.. Φοβάμαι.. χαχα!

φιλάκια..


Κριός
Βρίσκετε τον παλιό καλό σας εαυτό, σα να έφυγαν τα μαύρα τα συννεφάκια από επάνω σας! Προσπαθήστε τις μέρες αυτές, να κάνετε εκείνες τις συζητήσεις τις ωραίες, προκειμένου να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους! Δίχως εντάσεις και πικρόχολα σχόλια φυσικά! Μια βόλτα στη θάλασσα, σε ένα όμορφο ταβερνάκι είναι ότι πρέπει για να χαλαρώσετε! Και το shopping therapy έχει τη τιμητική του επίσης.. Ανανεωθείτε με κάθε τρόπο!

Ταύρος
Είστε λίγο αλλοπαρμένοι τις μέρες αυτές, ανοίγετε το στοματάκι σας και πετάτε διαμάντια, που σε κάποιους αρέσουν, σε κάποιους όχι και τόσο! Γίνεστε ασυμβίβαστοι πολλές φορές και πεισματάρηδες πολύ, καταρρίπτετε το δεδομένο και ξαφνιάζετε αρκετούς με τη συμπεριφορά σας! Αν κάποιοι δε συμφωνούν, χαμογελάστε καλύτερα και εξαφανιστείτε! Ας βράσουν με το ζουμί τους που λέμε! Σήμερα παίζει να σας ζητήσουν τα απίστευτα!

Δίδυμος
Φροντίστε τις μέρες αυτές, να ζητήσετε τα χρήματα που σας οφείλουν, να πιέσετε με όμορφο τρόπο τις καταστάσεις, να δείξετε διακριτικά, πως δίχως τη παρουσία σας το αποτέλεσμα δε θα ήταν το ίδιο, γιατί θαύματα γίνονται πού και πού και μπορεί το πορτοφόλι σας να γεμίσει έτσι ξαφνικά! Ο έρωτας επίσης βρίσκεται κάπου εκεί έξω, πέφτει επάνω σας όλως τυχαίως και σας ξεσηκώνει για καλοκαιρινές τρέλες, κάτω από το φεγγάρι και λίγα λέω!

Καρκίνος
Ξυπνάτε με χαμόγελα, είδατε ωραίο όνειρο! Κάτι έχετε πάθει εσείς, μαζεύετε λεφτά για να αγοράσετε κάτι μοναδικό και πολύ ακριβό επίσης. Στο σύντροφό σας το είπατε, ή το αφήνετε για έκπληξη;;; Ιδανική ημέρα για να ηρεμήσετε, να μείνετε στο σπιτάκι σας, να ασχοληθείτε με ότι πιο ανούσιο και χαζό, με σκοπό φυσικά να χαλαρώσουν οι σκέψεις σας, να ξεκουραστείτε και να γίνετε ένα με τον καναπέ! Φίλοι σας ξεσηκώνουν, είστε έτοιμοι για δράση;;;

Λέων
Ξαφνικά σας έρχεται η όρεξη για βολτούλες λίγο πιο μακρινές από τις συνηθισμένες! Θέλετε οπωσδήποτε να εκφραστείτε ελεύθερα, να ενημερώσετε τους άλλους για τις ανησυχίες σας και κάπως έτσι ξετυλίγεται το κουβάρι! Οι κακοκεφιές πάει πέρασαν, δε πιστεύω να τις κάνετε πάσα, γιατί πιο το νόημα;;; Αποκαλύπτετε πράγματα και θάματα και αφήνετε αρκετούς με το στόμα ανοιχτό! Μην αντιδράτε σε διαφορετικές απόψεις! Έχουν κάποιο νόημα!

Παρθένος
Δε το βλέπω να ξεκουράζεστε και τόσο! Εκεί που θα κάνετε τη προσπάθεια να απομακρυνθείτε από τους πάντες και τα πάντα, εκεί οι προσκλήσεις και οι προτάσεις θα πέσουν βροχή και ξαφνικά θα χρειαστεί να βρεθείτε σε αρκετά μέρη με διαφορετικούς ανθρώπους, γεμάτοι από ζωντάνια και πολύ λαμπεροί επίσης! Να πάτε ένα κομμωτήριο, να κάνετε μια τρελή αλλαγή έτσι για την ανανέωση και τις εντυπώσεις φυσικά! Να είστε μετρημένοι γενικώς, όμως..!

Ζυγός
Πάλι κάνετε παρέα με κακά παιδιά και μπλέκετε σε ιστορίες για αγρίους! Αποζητάει το είναι σας περιπέτειες και ζαβολιές, οπότε το νου σας μη βρεθείτε εκτεθειμένοι στο κύκλο σας από το πουθενά! Σήμερα κάνετε μια προσπάθεια για να βάλετε μερικά πράγματα στη θέση τους, να όμως που δε ξέρω κατά πόσο θα σας αφήσουν τα φιλαράκια σας! Σας βλέπω σε μια παραλία, με ένα κοκτέιλ στο χέρι και να παρακολουθείτε τα πάντα όλα! Καλέ φρόνιμα!

Σκορπιός
Είστε λίγο έτοιμοι να διαλύσετε τα πάντα όλα και να ξεκινήσετε από την αρχή! Αυτό μπορεί να συμβεί και στα επαγγελματικά σας, αλλά και στα ερωτικά σας, αφού καιρό τώρα βασανίζεστε, γνωρίζετε πολύ καλά το τι πρέπει να κάνετε, απλά κουράγιο και δύναμη χρειάζονται προκειμένου να κάνετε ακόμα μια προσωπική επανάσταση! Πολύ άγχος, νευράκια, αχ και βαχ, όμως το σύμπαν σας ακούει και σας στέλνει μια έκπληξη! Νέα δουλειά; ή νέο μαναράκι;;;

Τοξότης
Φροντίστε να ξεκουραστείτε, να χαλαρώσετε το κορμί σας σε μια παραλία, να αγκαλιάσετε και να αγαπήσετε τον σύντροφό σας, γιατί ας πούμε πως το σύμπαν σας κάνει τη χάρη τις μέρες αυτές, όχι για πολύ, μπας και πάρετε και εσείς μια ανάσα! Ναι, στο μάτι του Κυκλώνα και καλό είναι να μη πάρετε αποφάσεις ζωής, γιατί αργότερα αλλάζετε γνώμη και παίζει να έχουμε και δράματα! Ξενοιάστε, σα τα μικρά τα παιδιά, κάντε ότι σας αρέσει!

Αιγόκερως
Εντάξει όλοι σκέφτονται παραλίες και εσείς τα λεφτουδάκια σας και θέματα περιουσιακά! Ξαφνικά θέλετε να χωρίσετε τα τσανάκια σας, να διεκδικήσετε το μερίδιό σας, να ρισκάρετε για κάτι νέο που είστε απόλυτα σίγουροι πως θα πετύχει! Είστε μέσα στην αισιοδοξία και τη χαρά, από μόνοι σας, γιατί Σάββατο σήμερα, κανείς δεν ασχολείται με τέτοια! Καλά μη τσακωθείτε με όλο τον κόσμο για τέτοια ζητήματα! Κάντε τους γλύκες και από βδομάδα στο ψητό!

Υδροχόος
Κάτι συμβαίνει με τους δικούς σας τους ανθρώπους, σας πιέζουν να μπείτε σε καλούπια, να ηρεμήσετε και να κάνετε πράγματα που δε ταιριάζουν καθόλου στο χαρακτήρα σας! Αρκετοί όμως κάνετε τη συναισθηματική σας την επανάσταση, αυτό που σας αρέσει πάνω από όλα και έχετε όλη τη καλή τη διάθεση για να αντιμετωπίσετε ερωτικά θέματα που παλιά δε μπαίνατε καν στη λογική αυτή! Δημιουργήστε άφοβα, φτιάξτε το θαύμα σας!

Ιχθύες
Τα έχετε κάνει και πολύ μπάχαλο και άντε να δούμε το ποιος θα σας συμμαζέψει! Εντάξει καλοκαιράκι, βραδινό μπανάκι, έρωτες, φεγγάρια, άστρα και ουρανοί, να όμως που έχετε άλλες προτεραιότητες και υποχρεώσεις επίσης! Να το ζήσετε το όνειρο αν σας προκύψει, συνέπειες πάντα υπάρχουν αλλά μερικές φορές αξίζει τον κόπο;; Αν έχετε και κάποια ηλικία, να προσέχετε τον εαυτό σας, γιατί οι δυνατές συγκινήσεις, προκαλούν μυστήρια πράγματα!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από Christine Engelhardt από το Pixabay