Σάββατο 15 Ιουνίου 2019

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 15/06/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ότι και να πείτε ένα δίκιο το έχετε, όμως υπάρχουν μέρες που είμαι πιο άνθρωπος από ποτέ,
χάνω το μαγικό μου το χάρισμα και απλά υπάρχω..
Όσο μεγαλώνουμε τα χτυπήματα γίνονται όλο και πιο δυνατά, που σημαίνει πως γινόμαστε όλο και πιο ευαίσθητοι και συνήθως φταίει ο εγωισμός που κρύβουμε μέσα μας, με το καλό που θέλουμε να προσφέρουμε, που μάχονται για έναν ανεξήγητο λόγο! Τι σας λέω πρωινιάτικο;;;


Το καλό με το κακό, οι άγνωστες ισορροπίες του σύμπαντος!


Ο Ιούνης όπως θα έχετε διαπιστώσει και οι ίδιοι, είναι ένας ζόρικος μήνας, αφού τελικά ο Άρης δε λέει να κλέψει λίγη από την ευαισθησία των γλυκών των Καρκίνων, οπότε χτυπά κατευθείαν μέσα στη καρδιά και καταλαβαίνετε τώρα..
Ε βέβαια με την Αφροδίτη στους Διδύμους, πότε ήταν καλός ο Ιούνης για τα ζώδια εκτός τριάδας;;; Γιατί από αυτό το γεγονός ευνοούνται μόνο οι Δίδυμοι, οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι! Και ας είναι μονίμως μες στη κλάψα! Κατά βάθος μια χαρά περνούν! Οι λοιποί να δούμε τι θα απογίνουμε..!

Παράξενο το ΣΚ αυτό, υπάρχει ένταση, είμαστε νευρικοί και επιμένουμε σε γεγονότα ξεπερασμένα! Μας τελείωσε το μια φορά και έναν καιρό, βρισκόμαστε στο τι κάνουμε τώρα;;;

φιλάκια..


Κριός
Ζορίζεστε πολύ τις μέρες αυτές, νιώθετε σα να σας έχουν στριμώξει στη γωνία και δε μπορείτε να κάνετε κιχ! Είναι έντονο πολύ το πλανητικό σκηνικό, ο Άρης δίνει ρέστα και σας κάνει υπερβολικούς και πολύ νευρικούς! Μέρα που η προσοχή σας στρέφεται πάλι στους δικούς σας τους ανθρώπους, στο σπίτι σας, στην οικογένειά σας και σας εκνευρίζουν τόσο, πάλι φαρμάκι θα στάξει το στοματάκι σας! Δε σηκώνετε πολλά-πολλά, είστε ανένδοτοι που σημαίνει πάλι γκρίνιες, φασαρίες και δράματα! Το νου σας στο τιμόνι! Αφηρημένοι τόσο όσο.. για εκείνη την έκπληξη..!

Ταύρος
Σε αναμμένα κάρβουνα σας έχει ο Άρης, ευτυχώς που σας δίνει τη δύναμη για να αντεπεξέλθετε σε οτιδήποτε προκύπτει είτε σε προσωπικό, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, με μεγάλη επιτυχία μάλιστα! Σας μεταμορφώνει σε φλογερούς εραστές επίσης, το πάθος ρέει άφθονο, για αυτό καλό είναι να δείξετε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει τα συναισθήματά σας, γιατί σίγουρα κάτι μαγικό μπορεί να προκύψει! Πάλι με το χέρι στη τσέπη σήμερα, όλο και κάποιες αγορές θα χρειαστεί να κάνετε. Πρώτη φορά είναι; Μικρές λιχουδιές φέρνουν χαμόγελα παντού..

Δίδυμος
Αστρολογικά το σύμπαν σας έχει στη τσίτα, πάλι τσακώνεστε με όλο τον κόσμο, πάλι επαγγελματικά και οικονομικά θέματα σας στρεσάρουν και νιώθετε μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα! Δεν είναι καλή ημέρα για συζητήσεις, άκρη δύσκολο να βγάλετε και αν επιμείνετε θα τη χαλάσετε τη διάθεσή σας στα σίγουρα! Αφήστε και κάτι να πέσει κάτω, δώστε σημασία στα σημάδια, κάντε λίγο τους χαζούς, όχι τίποτα άλλο για να δείτε τις προθέσεις του κόσμου! Μια νέα συμφωνία σας απογειώνει, εφόσον το χρήμα ρέει άφθονο! Για μάθετε περισσότερα για αυτό..

Καρκίνος
Εννοείται πως ο Άρης σας την έχει δώσει κατακούτελα και κάθε στιγμή που περνά, έχετε μια επιθυμία τύπου να τραβήξετε τις κοτσίδες σας! Αποφασίζετε να κάνετε πράγματα σχετικά παράλογα για τους άλλους και εκεί που είστε έτοιμοι να μπείτε στη πράξη, ξαφνικά σας σταματούν και σας κατσαδιάζουν κιόλας! Να είστε φρόνιμοι σήμερα και υπάκουοι γιατί αν πρόκειται για κάποιο καπρίτσιο, τότε δεν υπάρχει λόγος οι σχέσεις σας να διαταραχτούν! Αποφύγετε επίσης τις πολλές τις συναναστροφές και στη τελική κινηθείτε μυστικά! Για πάρτη σας εντελώς!

Λέων
Παίζει να τα έχετε κάνει κάπως μαντάρα τις μέρες αυτές, άλλα είχατε κατά νου, άλλα προέκυψαν, είστε κάπως νευρικοί και καθόλου ορεξάτοι! Το καλό είναι πως ακόμα κάνετε όνειρα για ένα πιο όμορφο αύριο, το παράξενο είναι πως ακόμα δε σας βγαίνει κάτι ή τα σημάδια δείχνουν το ακριβώς αντίθετο, που σημαίνει πως η υπομονή είναι αρετή μέρες που είναι! Αρκετοί τραβάτε τον δρόμο σας, φοβάστε μεν, αλλά έτσι είναι όταν ρισκάρετε σε άγνωστα λημέρια! Σήμερα μοιράστε αγάπη και κατανόηση στους ανθρώπους σας και ξεχάστε τα πείσματα και τους εγωισμούς!

Παρθένος
Λειτουργείτε με τη τετράγωνη λογική, πάνε τα όμορφα συναισθήματα, τα κλείσατε πάλι στο σεντούκι, έχετε σκοπό εσείς, πρέπει να οργανωθείτε εκ νέου και να υπάρξουν άμεσα αποτελέσματα! Ξεχωρίζετε το σωστό από το λάθος, γίνεστε απόλυτοι και σκληροί με μερικούς, όμως αυτό που πρέπει να γίνει, θα γίνει και με τον τρόπο τον δικό σας! Οι μέρες αυτές είναι πολύ ζόρικες αστρολογικά, ο Άρης δεν αφήνει κανέναν να πάρει ανάσα! Σήμερα κινηθείτε εκ του ασφαλούς, μοιράστε λίγη αγάπη και βοηθήστε δίχως ανταλλάγματα! Κάντε το καλό και ρίξτε το στο γιαλό.

Ζυγός
Νιώθετε πως κανείς δε σας καταλαβαίνει και πως ο αγώνας που κάνετε, είναι αυτό που λέμε, τσάμπα κόπος! Παίζει να έχετε τσακωθεί με όλο τον κόσμο, αφού άλλα επιθυμείτε, άλλα σας προσφέρουν, η αδιαφορία τους, τσακίζει το νευρικό σας το σύστημα, τους τα λέτε χύμα και τσουβαλάτα! Ok, προφανώς είναι αστρολογικό το θέμα, για αυτό σήμερα προτιμήστε τις μοναξιές σας, μη σηκώνετε τα τηλέφωνα και τα συγγνώμη που θα σας μοιράσουν, βάλτε τα σε αναμονή! Βέβαια, μια πρόταση για κάτι το διαφορετικό σας φτιάχνει πολύ τη διάθεση! Λεφτά να βγάλετε και τι στο κόσμο!

Σκορπιός
Τα μαντάτα τρέχουν και δε σας αρέσουν και τόσο πολύ! Εντάξει δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα, αντιθέτως τα σημάδια που βλέπετε και οι απαντήσεις που λαμβάνετε σας δείχνουν το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσετε και τον τρόπο που θα διαχειριστείτε τον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά! Σήμερα παίζει να πάτε βόλτα στα μαγαζιά, να αγοράσετε διάφορα πράγματα που κυρίως θα σας φτιάξουν το κέφι! Παίζει όμως να ψαχτείτε για ένα καλύτερο σπίτι, αποζητάτε μια αλλαγή μεγάλη και τρανή, η ψυχή σας θέλει να εντυπωσιαστεί όπως και να έχει! Μη το βάζετε κάτω!

Τοξότης
Καλά το μενού έχει εργασία και χαρά! Κάνετε στην άκρη για λίγο τα προσωπικά σας τα ζητήματα, γιατί πάνω από όλα η δουλειά σας. Μπορεί να τσακώνεστε για αυτό, να σας κατσαδιάζουν μέρες που είναι, όμως σε καμία περίπτωση δε θα κρεμάσετε τους συνεργάτες σας, για να τρέξετε για αγάπες και λουλούδια! Έχετε και τρελή έμπνευση τη περίοδο αυτή, το σύμπαν με τον Άρη εκεί παρέα από τη μια και από την άλλη τον φαντασμένο τον Ποσειδώνα, είναι η αιτία, οπότε πάλι και σήμερα μια από τα ίδια! Αφήστε τη ζυγαριά να πέσει και λίγο προς τον έρωτα..

Αιγόκερως
Ο Άρης λογικά σας έχει τσακίσει το νευρικό το σύστημα, σας ενοχλεί το ένα και το άλλο και με το παραμικρό ρίχνετε και από έναν καυγά! Φυσικά το ταίρι σας έχει τη τιμητική του, αφού είναι πιο εύκολο να γκρινιάζετε στα γνωστά παρά στα άγνωστα! Εντάξει μετά από την ένταση, έρχεται το πάθος και ο έρωτας και το σκηνικό μπορεί να γίνει πολύ φλογερό! Οι ελεύθεροι και ωραίοι παίζει να ζείτε μια χαοτική κατάσταση στα ερωτικά σας! Άλλα επιθυμείτε, άλλα ζητάτε, άλλα κάνετε και πάλι είστε ανικανοποίητοι! Σήμερα να επιμείνετε! Δε ξέρετε ποτέ.. τι μπορεί να συμβεί!

Υδροχόος
Κάτι ετοιμάζετε εσείς, κακά παιδιά, πάλι σχέδια μεγάλα και τρανά έχετε και δε λέτε κουβέντα σε κανέναν! Βοηθά και το σύμπαν σε αυτό, ας πούμε πως είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή, να βάλετε μπροστά ένα από τα όνειρά σας, να τα δουλέψετε με το πιο μυστικό τρόπο και να κάνετε την έκπληξη! Από τη μια φοβάστε και σας πιάνουν τα ψυχολογικά σας, από την άλλη όμως, όσοι είναι δίπλα σας και σας γνωρίζουν καλά, σας βοηθούν με κάθε τρόπο προκειμένου να ευτυχίσετε και όσο κρατήσει! Σήμερα να κάνετε κάτι που σας ευχαριστεί πολύ και σας ξεκουράζει επίσης..

Ιχθύες
Είστε λίγο αλλού για αλλού, πετάτε στα σύννεφα αρκετοί και ονειρεύεστε δράκους και παλάτια! Ο Ποσειδώνας φταίει για αυτό, σας έχει κάνει φαντασμένους και ευτυχώς που οι τριγύρω σας συμμαζεύουν γιατί έτσι πρέπει! Σήμερα παίζει να βγάλετε και λόγο, εντάξει είναι ωραίο να είστε αφοσιωμένοι σε αυτά που σας αρέσουν, αλλά μη περιμένετε αυτό να είναι αμοιβαίο. Πατήστε λίγο φρένο, κρατήστε χαμηλό προφίλ, μη τάζετε λαγούς με πετραχήλια από εδώ και εκεί, το σύμπαν δεν έχει και πολύ τα κέφια του και παίζει μυστήρια παιχνίδια! Συμμαζευτείτε!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από Enrique Meseguer από το Pixabay