Σάββατο 8 Ιουνίου 2019

Τα Ζώδια του Σαββατοκύριακου 08/06 – 09/06/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Αποφάσισα να γράψω κάτι της το παραπάνω, έτσι γιατί ποτέ
κανείς δε ξέρει το τι του ξημερώνει, είναι και ΣΚ, το καλοκαιράκι έφτασε, οι νύχτες αποκτούν πολύ γλυκό αέρα..


Οι μέρες αστρολογικά είναι πολύ μυστήριες, ο Ποσειδώνας έχει ξεφύγει εντελώς, όλα φαντάζουν ιδανικά ωραία ενώ δεν είναι!




Καλά, πού και πού αρέσουν τα παραμύθια σε όλους εμάς, λέμε και αν χρειαστεί μικρά αθώα ψεματάκια, κάποιες προσμένουμε ακόμα τον πρίγκιπα πάνω στο λευκό το άλογο, κάποιες όμως τον διώχνουμε μακριά! Στήνουμε παγίδες στο δρόμο, για να μη φτάσει ποτέ στο προορισμό του! Εννοώ, πως οι μισοί γυρεύουν τη συντροφικότητα και οι άλλοι μισοί την ελευθερία τους.. Ανικανοποίητο όν ο άνθρωπος.. ένα κακομαθημένο πλάσμα, από την εποχή του Αδάμ και της Εύας, ένα πράγμα..!

Οι εκπλήξεις αρκετές, κάποιες όμορφες, κάποιες απατηλές, ο καθένας κάνει τις επιλογές του και οι συνέπειες αργότερα!

φιλάκια..


Κριός
Ένα πολύ όμορφο ΣΚ μόλις ξεκίνησε για εσάς! Γεμάτη η ατζέντα σας από ραντεβού με φιλαράκια, από δραστηριότητες που σας φτιάχνουν το κέφι! Καλό είναι σήμερα το πρωί να ασχοληθείτε με το σπίτι σας και την οικογένειά σας, έτσι ώστε να αποφύγετε τα παραπονάκια αργότερα. Ο Ποσειδώνας βέβαια, συνεχίζει να ρίχνει στάχτη στα μάτια σας, που σημαίνει πως το ιδανικό το δικό σας, μπορεί να γίνει το παράλογο του άλλου! Ρομαντική η Κυριακή σας, ένα ερωτικό ραντεβού είναι η αιτία! Το νου σας, ότι λάμπει δεν είναι χρυσός!

Ταύρος
Πεσμένα τα κέφια, ένα πολύ μυστήριο ΣΚ μόλις ξημέρωσε για εσάς! Μπορεί να ακούσετε πολλά και διάφορα, που θα σας ενοχλήσουν, ίσως και να σας εξαγριώσουν, όμως θα πρέπει να πάρετε βαθιές ανάσες και να αντιδράσετε όχι σα Ταύροι! Δύσκολο αυτό, είστε και της στιγμής και του αυθόρμητου, τουλάχιστον μην πείτε λόγια που θα τα μετανιώσετε αργότερα! Τη Κυριακή προτιμήστε το σπιτάκι σας, την ησυχία σας και αφήστε τις βόλτες και τα ακριβά τα γούστα για κάποια άλλη στιγμή! Δεν είναι όλα ροζ.. υπάρχει και το γκρίζο κάπου εκεί τριγύρω..

Δίδυμος
Παράξενα μας το λέει το σύμπαν για το ΣΚ αυτό! Ναι μεν θα σας κάνουν να νιώσετε πολύ όμορφα με τον εαυτό σας, όμως τα ψεματάκια έχουν τη τιμητική τους και πάνε και έρχονται! Σήμερα αρκετοί θα σας κάνουν το χατίρι, θα προσπαθήσουν με κάθε τρόπο να σας ηρεμήσουν και να σας καλοπιάσουν, αποδεχτείτε τις όμορφες κινήσεις και τα λόγια, όμως ας κρατήσετε και ένα μικρό καλάθι, just in case! Και οι δυο μέρες είναι μυστήριες, ο Ποσειδώνας δίνει ρέστα και εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απολαύσετε τη στιγμή και τίποτα άλλο!

Καρκίνος
Πώς γίνεται μέσα στην εβδομάδα να σπαταλάτε το χρήμα από εδώ και εκεί και ξαφνικά Σάββατο πρωί να θέλετε να φτιάξετε τα οικονομικά σας και να το παίξετε συμμαζεμένοι, δε ξέρω! Των άκρων συμπεριφορές, όμως μια οργάνωση τη χρειάζεστε για να δείτε κατά πόσο θα σας βγει και η επόμενη εβδομάδα! Κάτι ύποπτο συμβαίνει εδώ πέρα.. Η Κυριακή σας ακόμα πιο παράξενη, αφού σας πιάνουν εκείνα τα ψυχολογικά σας, οι γνωστές οι μεταπτώσεις και νιώθετε πως τσάμπα προσπαθείτε γενικώς! Να αποφύγετε τις κακές παρέες!

Λέων
Ένα ήρεμο ΣΚ θα το χαρακτήριζα αφού θα μπορέσετε να αφιερώσετε το χρόνο σας στο σύντροφό σας, στο σπιτάκι σας και στους φίλους σας! Σήμερα αν δε κάνετε γενική καθαριότητα όλο το σπίτι, σίγουρα θα πιάσετε ένα χώρο και όλο και κάτι θα φτιάξετε, ή θα προσαρμόσετε, να γίνω πιο συγκεκριμένη δε μπορώ, εσείς γνωρίζετε καλύτερα! Προτιμότερο να φτιάξετε ρομαντική κατάσταση και να εκτονωθείτε διαφορετικά! Η Κυριακή παράξενη μέρα, μια απλή βόλτα για ένα καφέ, μπορεί να προκύψει γεύμα σε ένα καλό εστιατόριο και να ξεπαραδιαστείτε κανονικά!

Παρθένος
Ζόρικο το ΣΚ αυτό, νευράκια έχει το μενού και τις δυο ημέρες! Είναι αστρολογικό το θέμα, όλο και κάποια αφορμή σας δίνουν, κάτι σας ενοχλεί στα ερωτικά σας τα ζητήματα, ξεσπάτε με άγαρμπο τρόπο! Γίνεστε και εσείς πικρόχολοι πού και πού! Φαντάζεστε διάφορα, ενώ η πραγματικότητα είναι άλλη και από μόνοι σας χαλάτε τη διάθεσή σας. Τη Κυριακή θα προτιμήσετε τις βόλτες, με τα φιλαράκια, να βγείτε να ξεσκάσετε, σας βλέπω σε μια παραλία να αράζετε το κορμί σας, έτσι επειδή μπορείτε! Ψυχραιμία πάνω από όλα και relax, ο Ποσειδώνας παίζει με το μυαλό σας!

Ζυγός
Μπορεί και τα καλύτερα να έρχονται σε μερικές μερούλες, όμως το ΣΚ αυτό καλύτερα να μείνετε στο σπιτάκι σας και να αποφύγετε τις πολλές τις επαφές! Ναι μεν είστε φιλόδοξοι και αποζητάτε να ανοίξετε τα φτερά σας, όμως οι μέρες δεν είναι κατάλληλες και πολλά τα ψεματάκια. Μη σας πιάσουν κότσο.. δε λέει με τίποτα! Φτιάξτε το κήπο σας, τη βεράντα σας, τα λουλουδάκια σας, ανανεώστε το χώρο σας και χαλαρώστε μακριά από καριέρα και χρήμα! Τη Κυριακή σίγουρα θα έρθουν να σας βρουν, να σας μιλήσουν, να σας ξεσηκώσουν για διάφορα, εσείς βράχος!

Σκορπιός
Ένα πολύ όμορφο ΣΚ μόλις ξεκίνησε για εσάς, φροντίστε μη το χαλάσετε στη πορεία με τις κόνξες σας! Αρκετοί άνθρωποι μπαινοβγαίνουν στη ζωή σας, βρίσκεστε σε χαρωπή διάθεση και δείχνετε πως μπορείτε να ακούσετε το οτιδήποτε! Μη χαλαρώνετε καθόλου, διαφυλάξτε τα μυστικά σας, το τι θα κάνετε από εδώ και πέρα επαγγελματικά, δεν αφορά κανέναν! Υπάρχει και εκείνο το κακό το μάτι, για φρόνιμα! Η Κυριακή σας είναι μια μέρα που το σύμπαν σας επιτρέπει να αγαπήσετε περισσότερο τον σύντροφό σας, να φλερτάρετε άφοβα και να μπείτε στο παιχνίδι του έρωτα!

Τοξότης
Αρκετοί αφήσατε όλες σας τις δουλειές για το ΣΚ αυτό και αντί να χαλαρώσετε θα τρέχετε και δε θα φτάνετε! Νευράκια έχει το μενού, σας φταίνε τα πάντα όλα και ξεσπάτε στους πολύ δικούς σας ανθρώπους! Σήμερα θα καταφέρετε να κλείσετε μπόλικες εκκρεμότητες, το άγχος καλά κρατεί, όμως όσο βλέπετε τα σχέδιά σας να προχωρούν, άλλο τόσο πωρώνεστε και νιώθετε ικανοποίηση μεγάλη! Λέω να πάρετε τα βουνά τη Κυριακή, να περπατήσετε, να εκτονωθείτε κάτω από τα πεύκα και τα έλατα, γιατί αν μείνετε στο σπίτι, μπουρλότο η κατάσταση! Προτιμήστε τις μοναξιές σας..!

Αιγόκερως
Όμορφο το ΣΚ αυτό, πονηρό επίσης πολύ, γεμάτο όμως από εκπλήξεις χαρωπές όλων των ειδών! Μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε από το πουθενά, να λάβετε ένα μήνυμα ερωτικό, να συναντήσετε μια ψυχή, κάποιος να σας φλερτάρει και να νιώσετε αμήχανα ωραία! Παιχνιδιάρικη η διάθεσή σας, έχετε επιθυμίες εσείς που θέλετε οπωσδήποτε να ικανοποιήσετε! Τη Κυριακή να καθίσετε φρόνιμα, γιατί ακόμα και εκδρομή να θελήσετε να πάτε, παίζει να σας συμβούν τα απίστευτα! Σπιτάκι είναι πιο safe, προτιμήστε χαλαρές καταστάσεις και μακριά από τις επαγγελματικές ανησυχίες!

Υδροχόος
Ιδανικό το ΣΚ αυτό για να ερωτοτροπήσετε στο φουλ και να αφήσετε τις δουλειές για αργότερα! Ο σκοπός σε κάθε περίπτωση είναι να βελτιωθούν οι σχέσεις σας με τους άλλους, να πείτε μια γλυκιά κουβέντα, να χαλαρώσετε μέσα από όμορφες συζητήσεις, να ξεχαστείτε λιγουλάκι από θέματα καριέρας και χρήματος! Οι μέρες άλλωστε δεν είναι καλές για νέες συμφωνίες, ούτε για να αποκαλύπτετε τα επόμενα επαγγελματικά σας σχέδια! Ρίξτε το στη τρελίτσα, έτσι για να αφήσετε αρκετούς με την αγωνία! Τη Κυριακή προτιμήστε τις μοναξιές σας, αποφύγετε τα πολλά τα λόγια, είναι προτιμότερο να κάνετε παρέα με τον εαυτό σας!

Ιχθύες
Μυστήριο το ΣΚ αυτό, ο Ποσειδώνας έχει αποτρελάνει όλο τον κόσμο και εσάς μαζί! Ναι μεν βρίσκεστε σε πολύ καλή διάθεση, να ονειροβατείτε και να φαντάζεστε καταπράσινα λιβάδια και πολύχρωμα λουλούδια, όμως θα πρέπει να έχετε το νου σας, γιατί τα ερωτικά σας τα ζητήματα βρίσκονται στον αέρα! Νομίζετε πως αγαπάτε και ξαφνικά σας φεύγει! Αλλιώς φαντάζεστε τη σχέση σας και αλλιώς είναι! Μια ανώμαλη προσγείωση τη κάνετε από μόνοι σας, γιατί κάτι σας ενοχλεί, κάτι δε σας αρέσει! Τη Κυριακή μπορεί να μάθετε νέα για μια νέα δουλειά και να ξετρελαθείτε από τα χαρά σας! Ψυχραιμία!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από Gerd Altmann από το Pixabay