Σάββατο 29 Ιουνίου 2019

Ζώδια: Το «Ερωτικό Φινάλε» του Ιούνη 2019 by MagicF’Ariel!

29/06 – 30/06/2019
Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Το τελευταίο ΣΚ του Ιούνη, είναι το πιο χαρωπό, μιας που ο Ερμής
βρίσκεται πλέον στα Λιοντάρια, έχει απόλυτα καλοκαιρινή διάθεση, έχει κέφια πολλά για φλερτ, για νέες γνωριμίες, αγάπες και λουλούδια!
Προφανώς αυτό συμβαίνει γιατί το σύμπαν θέλει λίγο να μας ξεγελάσει, αφού από εβδομάδα αλλάζει το πλανητικό σκηνικό, γίνεται πιο ζόρικο, οπότε γιατί να μην έχουμε τουλάχιστον μερικές πρόσφατες χαρωπές αναμνήσεις;;;

Το μυστήριο της υπόθεσης είναι ο Πλούτωνας, ο οποίος βρίσκεται ανάδρομος στον Αιγόκερω! Ένας σκοτεινός ενεργειακά πλανήτης, που φέρνει αλλαγές μεγάλες και τρανές και έχει σκοπό το ΣΚ αυτό, να μας ταξιδέψει σε ένα ερωτικό παρελθόν, που προφανώς ποτέ δε μπήκε εκείνη η τελεία!



Δεύτερες σκέψεις; Δεύτερες ευκαιρίες; Μια γεύση ακόμα; Αυτά τα μπρος – πίσω μου τρελαίνουν το μυαλό, με κάνουν να τρομάζω, γιατί το γυαλί άμα ραγίσει δε ξανά κολλά! Πώς μπορεί ξαφνικά να γίνει καινούριο;;; Πάντως το ανεκπλήρωτο, μπορεί να εκπληρωθεί, για λίγο βέβαια, αλλά ακόμα και αυτό είναι κάτι! Η ψυχή θα ηρεμήσει κάποια στιγμή πού θα πάει;;;
Ακόμα και εκείνο το what if.. καταρρίπτεται μαγικά, δεν υφίσταται ας πούμε.. αφού τα γεγονότα είναι τέτοια που το διαγράφουν!

Τα ζώδια που μπορεί να βιώσουν μια τέτοια κατάσταση, είναι οι Παρθένοι, οι Σκορπιοί και οι Αιγόκεροι! Συγκλονίζομαι.. οι ανέκφραστοι, ψυχροί, σκληροί και απόλυτοι ξαφνικά φωτιά που καίει! Ένα διήμερο γεμάτο από πάθος και ερωτισμό; Θα υπάρξει μεθαύριο ή απλά κάτι, κάποιος πρέπει να το ζήσει για ακόμα μια φορά για να μπει εκείνη η ρημάδα η τελεία μια και καλή;;; Για να δούμε..

φιλάκια..


Κριός
Χλιαρό το ερωτικό φινάλε του Ιούνη, έτσι θα το χαρακτήριζα, αφού ουσιαστικά τίποτα το συγκλονιστικό δε προκύπτει, αφού ναι μεν έχετε τα κέφια σας, αλλά πιο πολύ για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας! Αν δείξετε ενδιαφέρον και παραμερίσετε τον εγωισμό σας, τότε κάτι καλό μπορεί να συμβεί! Το σύμπαν επιμένει πως ένα ταξιδάκι είναι ιδανικό για να ανανεωθεί η σχέση σας. Εννοείται πως πρώτα εσείς θα δώσετε αγάπη, για να τη λάβετε πάλι πίσω! Οι ελεύθεροι και ωραίοι, άμα αποφασίσετε να βγείτε από το σπιτάκι σας, τις επιτυχίες σας θα τις έχετε, ανεξάρτητα αν το επιδιώξετε ή όχι!

Ταύρος
Μυστήριο το ερωτικό φινάλε του Ιούνη, με λίγα λόγια το σύμπαν σας προστάζει να δείξτε πρώτα εσείς τα συναισθήματά σας, να ανάψετε το πράσινο το φως, να γίνετε γλυκομίλητοι και θερμοί, στο σύντροφό σας, ή στο πρόσωπο που σας αρέσει! Αμοιβαία θα είναι τα συναισθήματα σε αρκετές περιπτώσεις, κάποια όχι και τόσο, αλλά αν δε το ρισκάρετε, δε θα μάθετε ποτέ την αλήθεια! Να γίνετε ναζιάρηδες και γατούλες, προκειμένου να φύγουν τα μαύρα τα σύννεφα και να περάσετε ένα όμορφο ΣΚ! Όσο για τα ελεύθερα Ταυράκια, ο τολμών νικά! Λέμε τώρα..

Δίδυμος
Φλογερό και πολύ ερωτικό το βρίσκω το φινάλε του Ιούνη, για αυτό βουρ στο ψαχνό, γιατί τέτοιες ευκαιρίες δε χάνονται χρυσά μου! Παιχνιδιάρικη πολύ η διάθεσή σας, είτε έχετε σύντροφο, είτε όχι! Είναι ιδανικό το ΣΚ αυτό, ακόμα και για πειράματα, για εκείνες τις άγνωστες τις καταστάσεις, που σας γεμίζουν στο φουλ! Νομίζω ερωτεύεστε εσείς, τρομακτικό για εσάς, όμως για τους άλλους αξιολάτρευτο! Οι μοναχικοί της παρέας, βγείτε έξω, ανακατευτείτε με τον κόσμο, πείτε ναι σε κάθε πρόκληση..! Η Κυριακή σας super ερωτική!

Καρκίνος
Μπορεί στο μυαλό σας να έχετε το relax, όμως κατά βάθος, επιθυμείτε το λίγο από όλα! Το ερωτικό φινάλε του Ιούνη, είναι κάπως διχασμένο, από τη μια θέλει και από την άλλη δε θέλει! Όμως τα αστρολογικά πλάνα είναι συγκεκριμένα, οπότε οι δεσμευμένοι το καλό που σας θέλω είναι να αφιερώσετε πολύτιμο χρόνο στο σύντροφό σας, να φτιάξετε ρομαντικές στιγμές, να χαλαρώσετε δίπλα του, να χαζολογήσετε σα τα μικρά τα παιδιά! Αυτά φέρνουν τη χαρά και τα χαμόγελα! Τα ελεύθερα τα Καρκινάκια κάντε μια τσάρκα στα μέρη τα γνωστά! Δε ξέρετε ποτέ ο Έρωτας πού κρύβεται!

Λέων
Το μάθατε πως ο Ερμής πλέον βρίσκεται στο ζώδιό σας, που σημαίνει πως ο ενθουσιασμός, η αισιοδοξία και η χαρά επιστρέφουν δριμύτερα! Οπότε για το ΣΚ αυτό, φτιάξτε μια πρόχειρη βαλιτσούλα και δρόμο! Οι δεσμευμένοι καλό είναι να αποφύγετε τις σοβαρές τις συζητήσεις, εκείνα τα θέματα τα καθημερινά και επιτέλους ας ξεκολλήσει η βελόνα από τα γνωστά, γιατί γίνεστε κουραστικοί και χαλάτε το όμορφο το κλίμα! Το ερωτικό φινάλε του Ιούνη, έχει μπόλικο φλερτ στο μενού, πολλές γνωριμίες επίσης, για αυτό ξεχάστε το σπιτάκι σας..!

Παρθένος
Ερωτικά κατασκοπευτικό είναι το φινάλε του Ιούνη, αφού σας θέλει να γυρεύετε για διάφορα σημάδια που θα σας κάνουν να κατανοήσετε καλύτερα τον σύντροφό σας, ή το πρόσωπο που σας αρέσει! Το μυστήριο δε σταματά εδώ, αφού ο Πλούτωνας βάζει το χεράκι του και προκαλεί μοιραίες συναντήσεις με άτομο από το παρελθόν σας, που μια φορά και έναν καιρό ζούσατε εκείνες τις γνωστές αγάπες και λουλούδια! Μια δεύτερη ευκαιρία φωνάζει το σύμπαν να δώσετε και τούτη τη φορά να το κάνετε σωστά, γιατί δε ξέρετε ποτέ πιο το μέλλον σας!

Ζυγός
Παιχνιδιάρικο και πολύ καλοκαιρινά ανέμελο είναι το φινάλε του Ιούνη, αφού τις μέρες αυτές κλείνετε κανονικά τον διακόπτη και αφιερώνεστε εξολοκλήρου στο σύντροφό σας, στα φιλαράκια σας, στο φλερτ και στις νέες γνωριμίες! Φροντίστε να ντυθείτε ωραία, να πιάσετε το ταίρι σας αγκαζέ και να βρεθείτε οπουδήποτε, κάπου μακριά, έτσι για τη ζαβολιά! Καλά όσον αφορά τις ελεύθερες ψυχές, ποιος σας πιάνει, οι προτάσεις για έξω βροχή, οι άγνωστες αιθέριες υπάρξεις ως δια μαγείας τριγύρω, εσείς απλά κάντε παιχνίδι εγκεφαλικό και τσουπ το μαναράκι.. όλο δικό σας! 

Σκορπιός
Μυστήριο το ερωτικό φινάλε του Ιούνη, αφού σας θέλει σε πλήρη ηρεμία, χαλάρωση και φουλ μέσα στις αγάπες και στα λουλούδια με τον σύντροφό σας! Καλύτερα το ΣΚ αυτό, να αφήσετε τις διαφωνίες σας στην άκρη, τους εγωισμούς και τα πείσματα και να θυμηθείτε τι είναι αυτό που σας έκανε να είστε μαζί αρχικά! Να τα ρίξετε όλα στο γιαλό, γιατί θα τις χρειαστείτε τις αναμνήσεις αυτές για μεθαύριο! Και ο Πλούτωνας βρίσκει τους ελεύθερους και ωραίους και σας στέλνει από όλα τα καλά! Θέλετε μια νέα γνωριμία; Να αλλάξετε τη σελίδα οριστικά; Και εκεί που είστε έτοιμοι για να κάνετε το βήμα, εκεί εμφανίζεται ένα πρόσωπο από το παρελθόν που παίζει να σας ζητήσει ακόμα και σε γάμο! Για να σας δω.. ο κλήρος πέφτει;;;

Τοξότης
Το ερωτικό φινάλε του Ιούνη, είναι πολύ χαρωπό, μη πω σας βρίσκει μέσα στα μέλια με τον σύντροφό σας και λίγα λέω! Ιδανικό το ΣΚ αυτό, για να αγαπήσετε, για να επικοινωνήσετε σε βάθος, για να νιαουρίσετε λίγο παραπάνω, αλλά με σκοπό το άλλο σας μισό να νιαουρίσει πολύ περισσότερο! Κρατήστε τις ισορροπίες και αν ακούσετε και μερικά παραπονάκια, δε πειράζει, σειρά σας είναι! Παιχνιδιάρικη η διάθεσή σας, απόψε έχει βόλτες από εδώ και εκεί, πολύ φλερτ και νέες γνωριμίες! Λίγο η θάλασσα, λίγο το κρασί, λίγο το πρόσωπο, απογειώνεστε κανονικά! Η Κυριακή σας super ερωτική!

Αιγόκερως
Πολύ «εγκεφαλικό» το ερωτικό φινάλε του Ιούνη, αφού περνούν αμέτρητες σκέψεις από το μυαλό σας και όλως τυχαίως σας προκύπτουν και εκείνες οι πράξεις και ξαφνιάζεστε μαγικά! Νιώθετε πως ο σύντροφός σας, σας γουστάρει τρελά, είναι φουλ ερωτευμένος μαζί σας και κατά κάποιο τρόπο δε ξέρετε πώς να το διαχειριστείτε! Χαμογελάστε πονηρά, να κάνετε οτιδήποτε περνάει από το χέρι σας για εκείνο το αμοιβαίο! Ο Πλούτωνας σας ταξιδεύει στα παλιά, μια ερωτική παγίδα του σύμπαντος! Ένα αμόρε επιστρέφει, αποζητάει τη συντροφιά σας και θα κάνει οτιδήποτε χρειαστεί προκειμένου να σας κατακτήσει!

Υδροχόος
Ναζιάρικο πολύ το ερωτικό φινάλε του Ιούνη, κυρίως για τους ελεύθερους της παρέας! Ένα ΣΚ με τη διάθεσή σας απογειωμένη, είναι και αστρολογικό το θέμα, θέλετε, δε θέλετε, θα ντυθείτε ωραία απόψε, θα φορέσετε τα αρώματά σας και θα βρεθείτε λίγο από εδώ και λίγο από εκεί, να γοητέψετε τα πλήθη! Σα τις πεταλουδίτσες ένα πράγμα! Φουλ στο πάθος σας βρίσκω και στη γοητεία, λάμπετε κανονικά και στο χέρι σας είναι αν θα προκύψει νέα γνωριμία, που θα κρατήσετε επαφές για αύριο και μεθαύριο! Οι δεσμευμένοι φροντίστε να μην είστε σκληροί και απόλυτοι με το ταίρι σας και να κάνετε και λίγο τα στραβά τα μάτια! Η Κυριακή σας super ερωτική!

Ιχθύες
Ύπουλο το ερωτικό φινάλε του Ιούνη, αφού ξαφνικά οι επιθυμίες σας, δίνουν την εντολή για να ερωτοτροπήσετε μέχρι τελικής πτώσης με τον σύντροφό σας ή ένα πρόσωπο πού ήδη γνωρίζετε καιρό τώρα! Μπλέκετε λίγο τα μπούτια σας, αλλά καλοκαιράκι, βραδινό μπανάκι, κρασάκι κάτω από το φως του φεγγαριού, έφτασε και ο έρωτας στο άψε σβήσε! Οι δεσμευμένοι ανοίγετε τη καρδιά σας, εκφράζετε τα συναισθήματά σας, κάποιος χαμογελάει και κάποιος δακρύζει! Δεν έχετε και καθόλου τακτ, παίζει να χωρίσετε κιόλας, με φόντο το πιο ρομαντικό τοπίο! Οι άνευ σχέσης.. δίνετε ελπίδες ενώ δε το εννοείτε! Μαντάρα τα κάνετε και λίγα λέω!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από mskathrynne από το Pixabay