Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 01/06/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά & καλό μήνα! Ιούνιος τώρα πια, ας υποθέσουμε πως το καλοκαιράκι μας είπε καλημέρα πρωί-πρωί;;; Να πιστέψω πως
θα ζεσταθεί το κοκαλάκι μας, ή απλά το συρτάρι θα έχει μέσα και το κασκόλ και το μαγιό, just in case? Χαχα.. κάτι που διάβασα και με έκανε να γελάσω.. ότι πιο χαοτικό, άλλο τόσο απολαυστικό..!


Ο Ιούνιος αστρολογικά μπαίνει πολύ φορτσάτος, χαρωπός, αισιόδοξος, λαμπερός, εκπλήσσομαι να είμαι ειλικρινής, όλο και κάτι παράξενο κρύβεται στη συνέχεια..

*Ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύες, έχει τη τιμητική του, μοιράζει πολύ φαντασία, σε σημείο να μη μπορούμε να ξεχωρίσουμε την αλήθεια από το ψέμα.
*Ο Δίας ανάδρομος στο ζώδιο του Τοξότη, μας κάνει νερά σε θέματα τύχης, όμως δίνει την ευκαιρία να ρίξουμε μια δεύτερη ματιά στις υποθέσεις μας και να διορθώσουμε τυχόν λάθη!
*Ο Πλούτωνας αν και είναι ανάδρομος στον Αιγόκερω, είναι πολύ βοηθητικός σε πολύ σοβαρές υποθέσεις!
Μας τα χαλάει λίγο στη πορεία η Αφροδίτη μόλις φτάσει στους Διδύμους! Εκεί οι έρωτες γίνονται ντεμί, χλιαροί ίσως και ανύπαρκτοι..

κατά τα άλλα όλα super!

φιλάκια..


Κριός
Το γεγονός πως δε μπορείτε να μαζέψετε φράγκο, οφείλεται στον Ουρανό και ας βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου! Είστε πολυέξοδοι, έχουν σκάσει και διάφοροι λογαριασμοί, εννοείται πως από μόνοι σας δε μπορείτε να αντιμετωπίσετε μια τέτοια κατάσταση! Ένα τέτοιο πρωινό Σαββάτου είναι, που θα καθίσετε κάτω, παρέα με τον σύντροφό σας, προκειμένου να οργανωθείτε καλύτερα για τις υποχρεώσεις του Ιούνη! Προσέξτε μη στάζει η γλώσσα σας φαρμάκι, γιατί θα φύγει η καλή η διάθεση και θα έρθουν τα μουτράκια!

Ταύρος
Και που λέτε η Αφροδίτη επιμένει, θέλει απεγνωσμένα να σας φέρει τον Έρωτα μέσα στη ζωή σας, θέλει οπωσδήποτε να σας κάνει να βλέπετε καρδούλες και αστεράκια από παντού! Ένα θεσπέσιο Σάββατο μόλις σας ξημέρωσε, ξεχάστε το σπιτάκι σας, το κρεβατάκι σας επίσης, κανονίστε να βολτάρετε οπουδήποτε σας προσκαλέσουν, είναι η τυχερή σας ημέρα! Ακόμα και ένα μικρό θαύμα μπορεί να συμβεί και να απογειωθείτε! Πετάξτε τα ρετάλια, ακόμα και η Σταχτοπούτα ντύθηκε ωραία εκείνο το βράδυ..!!!

Δίδυμος
Είναι ο μήνας σας το ξέρουμε, κάθε χρόνο τέτοια εποχή κάνετε όνειρα για κάτι καλύτερο, ελπίζετε και αισιοδοξείτε και όλο και κάτι μαγικό συμβαίνει! Το μυαλό σας είναι συνεχώς στις δραστηριότητες που έχετε, στα μελλοντικά σας τα σχέδια και όσο επιμένετε, άλλο τόσο βρίσκεστε πιο κοντά στους στόχους που έχετε βάλει! Επαγγελματικές επιτυχίες, νέες συμφωνίες, βρίσκεστε στο σωστό το δρόμο, ίσως και για πρώτη φορά! Ερωτικά τζίφος η υπόθεση, έχετε τόσα μυστικά, που σας κατατρέχουν κανονικά! Αποκαλύψεις προκύπτουν..

Καρκίνος
Μέσα στη τρελή τη χαρά δείχνετε πως είστε και προτιμάτε τα φιλαράκια σας, παρά οποιονδήποτε άλλον! Μια πολύ καλή ημέρα, για να αφήσετε πίσω σας οτιδήποτε σας ενοχλεί και να κάνετε ότι σας ευχαριστεί! Η συμπεριφορά σας αυτή, να ξέρετε σχολιάζεται από τις κακές τις γλώσσες και ξαφνικά όλο κάτι μπορεί να φτάσει στα αυτιά σας και να στεναχωρηθείτε! Τις μέρες αυτές δε πρέπει να εμπιστεύεστε ούτε τους γνωστούς, ούτε τους αγνώστους, γιατί αρκετοί ζηλεύουν αυτά που έχετε και πολύ θα ήθελαν να τα αποκτήσουν!

Λέων
Μπορεί να κάνετε σκέψεις τύπου να αράξετε ΣΚ μέσα στο σπιτάκι σας και να ξεκουραστείτε, να όμως που δε παίζει να συμβεί αυτό με τίποτα! Μη σας πω, πως θα φτιάξετε βαλιτσούλα και δρόμο! Προτάσεις για βόλτες πέφτουν στο τραπέζι σας, τηλεφωνήματα για νυχτοπερπατήματα, ακόμα και το ταξιδάκι βρίσκεται στο μενού της ημέρας! Αποζητούν τη παρέα σας, τα φιλαράκια σας δε πρόκειται να σας αφήσουν να ρουχλιάσετε, έναρξη καλοκαιριού καιρός για χαρωπές περιπέτειες! Μη μου πείτε πως θα κάνετε τον κηπουρό σήμερα;;;

Παρθένος
Χρυσά μου καλό είναι να διαχωρίσετε τις ώρες και τις στιγμές, γιατί τα έχετε κάνει έναν αχταρμά και ξαφνικά μπορεί να ερωτοτροπείτε με τον σύντροφό σας και να σκέφτεστε τα επόμενα επαγγελματικά σας βήματα! Τραγικό το βρίσκω αυτό, για να συνέλθετε λιγουλάκι! Ή θα ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας τα ζητήματα, ή με τις δραστηριότητές σας! Να ξέρετε πως η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου, τούτη τη φορά έχει σκοπό να σας κάνει να αισθανθείτε πολύ ερωτευμένοι και ίσως να προκύψει σοβαρή δέσμευση!

Ζυγός
Το μυαλό σας είναι στο χρήμα και στο πώς θα το αυγατίσετε, που σημαίνει πως σήμερα πιάνετε χαρτί και μολύβι, κάνετε εκεί τους υπολογισμούς σας, μπορεί να μη βγαίνουν τα κουκιά, όμως δε πτοείστε με τίποτα! Τις μέρες αυτές να ξέρετε πως όλο και κάτι θα λάβετε, από ένα οικογενειακό πρόσωπο, μπορεί να μην είναι χρυσές λίρες, αλλά ένα οικοπεδάκι ξεχασμένο, ή μια παράγκα σε κάποιο χωριό! Τα νέα τρέχουν, μπορεί ακόμα και σήμερα να σας έρθει η έκπληξη! Μη ξινίζετε τα μούτρα σας, πωλητήριο και το χρήμα στη τράπεζα!

Σκορπιός
Εντάξει μπορεί να είστε σίγουροι για τον εαυτό σας και τις επιλογές σας, όμως κάτι γκρίζα συννεφάκια σκάνε πού και πού και σας κάνουν να νιώθετε πολύ ανασφαλείς! Θέλετε τις μέρες αυτές να σας αγαπούν και να σας το δείχνουν με κάθε τρόπο! Είναι και ερωτικό και φιλικό και πολύ συναισθηματικό μάλιστα! Κάτι συμβαίνει στα επαγγελματικά σας και είστε έτοιμοι να κάνετε καυγά, μη ξεστομίσω να τα βροντήξετε όλα και να εξαφανιστείτε! Φροντίστε να λάβετε τα χρήματα που σας οφείλουν και αφήστε τις extreme αποφάσεις για αργότερα!

Τοξότης
Να θυμίσω πως ο Δίας βρίσκεται ανάδρομος στο ζώδιό σας, που σημαίνει πως η Θεά Τύχη δεν είναι με το μέρος σας και τόσο, άρα προκύπτουν διάφορα θεματάκια ξεχασμένα που θα χρειαστεί να τα λύσετε με μεγάλη επιτυχία! Το ξανά μανά από την αρχή παίζει πολύ, σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας! Ο Ερμής από τους Διδύμους, σας έχει λύσει τη γλώσσα, πετάτε «διαμάντια» όπου βρεθείτε και όπου σταθείτε, προκαλείτε θυμό και εκνευρισμό και άντε να εξηγήσετε μετά το τι εννοεί ο ποιητής! Ψυχραιμία!

Αιγόκερως
Που λέτε μέρες τώρα η Αφροδίτη θέλει οπωσδήποτε να σας αναστατώσει γλυκά;;; πικρά;; Κάποιο λόγο έχει σίγουρα, για αυτό και παίζει πολύ να συναντήσετε ένα παλιό σας αμόρε, ή ακόμα και έναν ανεκπλήρωτο έρωτα και ξαφνικά να φουντώσετε ολόκληροι! Είναι έντονο πολύ, συνεπώς σας το αναφέρω και ότι προκύψει! Το νου σας γιατί ο Άρης από τα Καρκινάκια, σας κάνει πολύ ευαίσθητους και αν υπάρχει σύντροφος παίζει να πείτε ένα μεγάλο αντίο έτσι ξαφνικά! Φροντίστε λοιπόν σήμερα να σας μπει ρομαντικά ο μήνας!

Υδροχόος
Ο Κρόνος χρυσά μου ένας άκρως βασανιστικός πλανήτης ακόμα και Θεός, δε σας αφήνει να ησυχάσετε με τίποτα! Το παρελθόν είναι μια ιστορία πολύ μεγάλη, σας έχει αφήσει απίστευτες πληγές, όμως σας έχει δώσει και ανεπανάληπτες χαρές, για αυτό μη γκρινιάζετε και μη μαραζώνετε! Ότι έγινε-έγινε! Το μάθημα το πήρατε, καιρός να το αποδείξετε αυτό! Επιμένετε στο να φτιάξετε το σπιτάκι σας, να το σουλουπώσετε, γιατί μια οι δουλειές σας, μια τα ψυχολογικά σας, χάλασε η μαγική σας η γωνίτσα! Ο Έρωτας επιμένει.. να το ξέρετε αυτό..!

Ιχθύες
Μια πολύ καλή ημέρα για να μπείτε στο αμαξάκι σας και να βολτάρετε όλη την ημέρα από εδώ και από εκεί! Εκμεταλλευτείτε τη χαρωπή διάθεση του σύμπαντος, γιατί μια θα είναι έτσι η κατάσταση και μια όχι και τόσο! Από τη μια η περίοδος αυτή είναι άκρως δημιουργική και η φαντασία σας τρέχει, από την άλλη έρχεται ο Δίας για να σας κόψει λίγο τα φτερά και να σας κάνει να έχετε δεύτερες σκέψεις! Ο επιμένων νικά και τα εμπόδια υπάρχουν για να σας δείχνουν τον σωστό το δρόμο! Πολύ ερωτικές οι μέρες που ακολουθούν!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από Enrique Meseguer από το Pixabay