Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019

Τα Ζώδια σήμερα, Παρασκευή 07/06/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μια φοβερή μέρα μόλις ξημέρωσε αστρολογικά, για όλο τον κόσμο! Λάμπει και ο ήλιος εκεί ψηλά,
τι άλλο θέλουμε από τη ζωή μας;;;

Παρασκευή, λατρεμένη μέρα των Ταύρων, ο Ουρανός έχει ορεξούλες και το απρόβλεπτο φέρνει χαμόγελα πολύ φανταστικά! Καλό είναι σήμερα, να έχετε το κινητό σας κοντά, το μαιλ σας ανοιχτό, γενικότερα όποιος θέλει να γυρέψει κάποιον, να τον βρει και έτσι να ξεκινήσουν εκείνες οι μαγικές οι στιγμές..

Οι βόλτες επίσης έχουν τη τιμητική τους, οι μοιραίες οι συναντήσεις, οι πονηρές οι ματιές, τα κρυφά τα χαμόγελα και άμα φτάσουμε και σε εκείνα τα φιλιά όλο πάθος, πω πω.. τα αστέρια θα ξεκινήσουν να χορεύουν!

Η αλήθεια είναι πως σήμερα είναι μια πολύ τέλεια ημέρα, για να προκύψει μια ερωτική εξομολόγηση. Να συμβεί το αμοιβαίο. Να αγαπήσουμε, να ερωτευθούμε, να πιάσουμε εκείνο το πρόσωπο από το χέρι και να χορέψουμε κάτω από το φως του φεγγαριού.. Ωραία μουσική.. κάνε ησυχία και άκου..!

φιλάκια..


Κριός
Μια πολύ καλύτερη ημέρα μόλις σας ξημέρωσε, βάλατε τις σκέψεις σας σε μια σειρά και είστε έτοιμοι να εκφράσετε τις απόψεις σας, για θέματα που σας προβληματίζουν στη προσωπική σας τη ζωή! Αλλιώς τα φαντάζεστε και αλλιώς είναι, ας πούμε πως το σύμπαν θέλει να σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις όμορφες και να ξενοιάσετε για λίγο καιρό! Μια έκπληξη σας περιμένει, ή είναι ένας φάκελος με λεφτά, ή μια μοιραία ερωτική συνάντηση! Όπως και να έχει θα χαμογελάσετε..

Ταύρος
Σήμερα ο Ουρανός έχει τα κέφια του και έχει αποφασίσει να σας ξεσηκώσει για τα καλά αφού τα μαντάτα είναι ευχάριστα και πολύ απρόβλεπτα μάλιστα! Και μιας που η Αφροδίτη διανύει τις τελευταίες μέρες της στο ζώδιό σας, υποψιάζομαι πως οι χαρές που θα έρθουν, αφορούν τα ερωτικά σας τα ζητήματα! Μπορεί ακόμα ο Έρωτας να σας ζητήσει ένα κρυφό ραντεβουδάκι, για αυτό φροντίστε να κάνετε τα beaute σας, γιατί επιβάλλεται να είστε όμορφοι και λαμπεροί! Κάποιος αποζητά τη παρέα σας, ακόμα και σε επαγγελματικό επίπεδο!

Δίδυμος
Τσακώνεστε με το πορτοφόλι σας, αφού όπως μπαίνουν τα λεφτά, έτσι βγαίνουν κιόλας και δε σας μένει τίποτα για τις προσωπικές σας τις απολαύσεις! Σήμερα είναι μια μέρα δυνατή, συνήθως τα οικονομικά τα ζόρια, σας κάνουν περισσότερο δημιουργικούς, πιο εργατικούς και δόξα να έχει από ιδέες είστε φουλ! Για αυτό βρείτε τα κατάλληλα τα πρόσωπα, μιλήστε μαζί τους για τα σχέδια που έχετε, ρίξτε τις δικές σας τις προτάσεις στο τραπέζι και ποτέ δε ξέρετε το πια θα είναι η συνέχεια. Μη το βάζετε κάτω με τίποτα!

Καρκίνος
Μια πολύ φοβερή ημέρα μόλις σας ξημέρωσε, ας υποθέσουμε πως θαύματα συμβαίνουν πού και πού και σήμερα θα το διαπιστώσετε αυτό! Πολλές βόλτες έχει το μενού και νέες γνωριμίες με ανθρώπους που κατά βάθος έχουν να σας προσφέρουν αρκετά από όσα επιθυμείτε! Μπορεί να είναι επαγγελματικό, να σας ανοίξουν τον δρόμο για κάτι καλύτερο, μπορεί όμως να είναι και ερωτικό! Ξέρετε οι μοιραίες οι συναντήσεις δε ρωτούν, απλά συμβαίνουν και προκαλούν έντονα συναισθήματα χαράς, αγωνίας και ενθουσιασμού!

Λέων
Αρκετοί από εσάς εκεί έξω είστε μες στην αγωνία για το επαγγελματικό σας το μέλλον! Ε λοιπόν, το σύμπαν έχει τα κέφια του, είναι απρόβλεπτο και έχει σκοπό να σας κάνει όλα τα χατίρια! Από τις πιο όμορφες μέρες του μήνα, τα νέα είναι ευχάριστα, αρκεί να έχετε απευθυνθεί στους σωστούς ανθρώπους! Ακόμα και ιδέα να μην έχετε, κάποια ψυχή θα φροντίσει να έρθει σε επαφή μαζί σας, για να σας εξηγήσει το πώς έχει η κατάσταση και να σας προσφέρει αυτά που ονειρεύεστε! Δε λέτε σε κανέναν τίποτα και προχωράτε στο αθόρυβο!

Παρθένος
Ακόμα μια καταπληκτική μέρα η σημερινή, αφού το σύμπαν έχει τα κέφια του και ο σκοπός του είναι να σας ανταμείψει για τις αγωνίες και τις στεναχώριες που περάσατε! Ο έρωτας στα κόκκινα για αρκετούς από εσάς εκεί έξω, από τις σπάνιες χρονικές στιγμές του έτους, για αυτό δε θέλω ντροπές, αγκαλιάστε τον, φιλήστε τον, πείτε του γλυκόλογα, γιατί στη βράση κολλάει το σίδερο! Ανοίγουν οι ουρανοί ένα πράγμα και προκύπτουν γνωριμίες πολύ μυστήριες που εξιτάρουν το μυαλό σας! Ξεσηκώνεστε για περιπέτειες με άγνωστες ψυχές! Omg!

Ζυγός
Το χρήμα επιμένει, θέλει οπωσδήποτε να μπει μες στο πορτοφόλι σας, που σημαίνει πως είστε έτοιμοι για όλα! Σκέφτεστε να κάνετε κάτι δικό σας;;; Είχατε ρίξει άδεια για να πιάσετε γεμάτα για ένα νέο επιχειρηματικό βήμα; Παίζει λοιπόν, σήμερα να σας ανακοινώσουν τα μαντάτα από το πουθενά και να μείνετε με ανοιχτό στο στόμα! Να σας προτείνω να πάρετε ένα λαχείο; Για δοκιμάστε τη τύχη σας με μέτρο πάντα, γιατί δε ξέρετε ποτέ από πού θα σας έρθει το χρήμα, που το αποζητάτε με τόσο πάθος! Κάποιος σας βοηθά σε κάθε περίπτωση!

Σκορπιός
Πολύ ανήσυχους σας βρίσκω, θέλετε να ασχοληθείτε με νέα πράγματα, αποζητάτε τις αλλαγές και φυσικά ένα καλύτερο μέλλον! Προτιμήστε παρέες που έχουν διαφορετικά ενδιαφέροντα από εσάς, γιατί τα λόγια τους, σας δίνουν ιδέες πολύ μοναδικές, τις προσαρμόζετε στα δικά σας τα δεδομένα και φτιάχνετε το τέλειο! Πείτε ναι στο άγνωστο, αποδεχτείτε τις παράξενες απόψεις, να τις επεξεργαστείτε κιόλας και ότι προκύψει! Πειραματιστείτε γενικώς, γιατί οι εμπειρίες των ημερών ίσως να είναι ανεπανάληπτες!

Τοξότης
Αρκετοί σκέφτεστε να πιάσετε και δεύτερη δουλειά, προκειμένου να βγουν τα έξοδα και να νιώσετε λίγη περισσότερη ασφάλεια για το μέλλον σας! Ακόμα και αν έχετε ένα χόμπι, αν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να βγάλετε λεφτά θα το κάνετε! Γενικώς είστε ανήσυχοι πολύ, έχω την εντύπωση πως εσείς δημιουργείτε το πρόβλημα με τα ψυχολογικά σας, που κάνουν party τον καιρό αυτό, μιας που ο Δίας είναι ανάδρομος στο ζώδιό σας! Είστε έτοιμοι να θυσιάσετε μπόλικο από τον προσωπικό σας τον χρόνο, προκειμένου να πετύχετε τους στόχους σας.. Καλή επιτυχία!

Αιγόκερως
Νομίζω πως τσουτσουρίζετε, σας έχει πιάσει το καλοκαιράκι, είναι και το αστρολογικό τέτοιο, επιθυμείτε έντονα τις αλλαγές στη προσωπική σας τη ζωή! Με μπερδεύετε, γιατί είστε οι ηθικοί της παρέας, οι σοβαροί και ακριβοδίκαιοι, πώς θα καταφέρετε να αλλάξετε στροφή στο λεπτό;;; Μια μοιραία συνάντηση; Ένα τηλεφώνημα; Κάτι μπορεί να προκύψει οπουδήποτε και αν είστε και να δουν τα ματάκια σας πεταλουδίτσες και καρδούλες! Ο Ουρανός λέει go for it, κάτι θα ξέρει ο ατιμούλης..

Υδροχόος
Χρυσά μου η μέρα είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας! Ο Ουρανός έχει τα κέφια του, τα έχετε και εσείς και γίνεστε πειραχτήρια κανονικά! Ότι extreme ιδέα και αν έχετε, εννοείται πως θα τη πείτε και φυσικά θα ξεσηκώσετε τα γνωστά τα φιλαράκια για νέες περιπέτειες! Βασικά ακολουθήστε τη καρδιά σας και όπου σας βγάλει! Μεταλλάσσεστε τον καιρό αυτό, διαπιστώνετε πως τα πάντα ρει, που σημαίνει πως πετάτε το παλιό, αποδέχεστε το καινούριο και εκτιμάτε πολύ περισσότερο το σήμερα! Αλλάζετε και βελτιώνετε τη ζωή σας!

Ιχθύες
Του λωλού και εσείς οι πρωταγωνιστές, με λίγα λόγια! Μην ανησυχείτε, αισιόδοξος και χαρωπός είναι ο αέρας σας και πολύ δημιουργικός μάλιστα! Η φαντασία σας καλπάζει αυτό είναι το σίγουρο και πραγματικά τις μέρες αυτές είστε πάνω σε ένα ροζ συννεφάκι ανεξάρτητα αν εργάζεστε, τρέχετε από εδώ και από εκεί! Ιδανική ημέρα για να πλησιάσετε διαφορετικούς ανθρώπους, να αντλήσετε τις πληροφορίες που θέλετε, να φτάσετε στο στόχο σας, λίγο πιο γρήγορα! Προτιμήστε τις αυθόρμητες κινήσεις, είναι συνήθως οι πιο σωστές!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από cocoparisienne από το Pixabay