Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019

Τα Ζώδια σήμερα 17/06/2019 & η Πανσέληνος στον Τοξότη, by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Είναι από εκείνα τα πρωινά, που
βρίσκομαι στο σπιτάκι μου, απολαμβάνω μια πολύ όμορφη καλοκαιρινή στιγμή..

Έχει Φεγγάρι απόψε.. πόσο μαγικό το βρίσκω το γεγονός. Πανέμορφο επίσης, έχει μια απίστευτη ενέργεια, που κάθε φορά με παρασέρνει, μου γεμίζει τη καρδιά από συναισθήματα, τα τείχη πέφτουν και η Ταυρίνα πιο γατούλα από ποτέ.. Και αγριόγατα επίσης.. χαχα!


Το Φεγγάρι αυτό έχει καλοκαιρινό αέρα, ζεσταίνει τις νύχτες μας, καλωσορίζει με πολύ παιχνιδιάρικη διάθεση εμάς τους κοινούς θνητούς και όσο να’ναι μας ξεσηκώνει για Τοξοτίσιες περιπέτειες! Ότι καλύτερο λέω, ας αλλάξουμε λίγο το σκηνικό της ζωής μας, να ανανεωθούμε, να χαμογελάσουμε, να νιώσουμε πιο χαρωπά και ανέμελα, γιατί its summer baby..!

φιλάκια..


Κριός
Το Φεγγάρι αυτό σας κάνει αισιόδοξους πολύ! Σα να διώχνει μακριά τα μαύρα τα σύννεφα και σας δίνει δύναμη και κουράγιο για να ξεκινήσετε κάτι από την αρχή! Λειτουργήστε συναισθηματικά όσον αφορά τον σύντροφό σας και αποφύγετε κουβέντες που προκαλούν πόνο και απογοήτευση! Αφήστε τη γλώσσα του σώματος να μιλήσει με κάθε τρόπο! Πιο ρομαντικό το βρίσκω! Ιδανικές ημέρες για να βάλετε νέους στόχους επαγγελματικούς, ίσως πιο δύσκολους από ποτέ, δίχως να φοβηθείτε το ρίσκο και το άγνωστο της επόμενης ημέρας..!

Ταύρος
Ένα Φεγγάρι που σίγουρα δε σας ταιριάζει καθόλου, που φέρνει σκοτούρες στο κεφάλι σας, κυρίως για οικονομικά ζητήματα! Εκεί που νιώθετε όμορφα με τον εαυτό σας, σκέψεις διάφορες που κάνετε, σας ρίχνουν τη διάθεση και νιώθετε πως ανεξάρτητα από τις προσπάθειες που κάνετε, το αποτέλεσμα είναι μια τρύπα στο νερό! Καλό είναι τις μέρες αυτές, να αποφύγετε τις πολλές τις συζητήσεις, γιατί ο Ποσειδώνας επιμένει στο να θολώνει το τοπίο και να κάνει τη φαντασία σας να καλπάζει προς παράξενα μονοπάτια! Εκτονωθείτε δημιουργικά..!

Δίδυμος
Μαγικό και πολύ μυστήριο το Φεγγάρι αυτό για εσάς και το ψυχικό σας τον κόσμο! Εννοείται πως σας επηρεάζει φουλ, ίσως να χάσετε την ηρεμία σας τις μέρες αυτές, αφού σας πιέζουν συναισθηματικά, ερωτικά, προσωπικά, να δείξετε ενδιαφέρον σε σχέσης ζωής! Ενοχλείστε από διάφορα μικρά αθώα πραγματάκια, ο Ποσειδώνας δε σας αφήνει να δείτε την αλήθεια κατά βάθος και αντιδράτε με το παραμικρό! Αποφύγετε τις εντάσεις με τον σύντροφό σας, προτιμήστε να μείνετε μονάχοι παρά να μπείτε σε διαδικασία να λύσετε τα θέματά σας επικοινωνιακά..!

Καρκίνος
Το Φεγγάρι αυτό σας αποδυναμώνει ένα πράγμα, σας βγαίνει όλη η κούραση των ημερών και καλά θα κάνετε, να κόψετε ταχύτητα, να προτιμήσετε το κρεβατάκι σας και φυσικά να εργάζεστε λιγότερες ώρες! Βάζει και το χεράκι του ο Ποσειδώνας, πάλι φαντάζεστε διάφορα, μπορεί να πέσετε και σε μαρασμό, νιώθετε σχετικά ανικανοποίητοι σε ερωτικό επίπεδο! Μέσα στη γκρίνια σας βρίσκω για το κάθε τι και στον εγωισμό, αφού θεωρείτε πως για όλα τα καλά που σας έχουν βρει τον τελευταίο καιρό, φταίνε κυρίως οι άλλοι! Μη γίνεστε πικρόχολοι!

Λέων
Το Φεγγάρι αυτό φέρνει την αισιοδοξία και τη χαρά στη ζωή σας! Σα να φεύγει ένα βάρος, σα να μπαίνει το νερό στο αυλάκι, τις μέρες αυτές, θα βρείτε τον χρόνο για να μείνετε στο σπιτάκι σας, να αγαπήσετε περισσότερο τον σύντροφό σας, να ζήσετε όμορφες στιγμές με τους ανθρώπους σας! Λέτε να πάρετε μερικές ημέρες άδεια από τη δουλειά σας, για να κάνετε ποδαρικό στο καλοκαιράκι; Επαγγελματικά το νου σας, γιατί παίζει να σας σκάψουν τον λάκκο και να το μάθετε κιόλας και να βγείτε από τα ρούχα σας κανονικά! Αποφύγετε τις μυστήριες συναναστροφές!

Παρθένος
Το Φεγγάρι αυτό πατάει φρένο για εσάς και ξαφνικά σπέρνει εμπόδια κυρίως σε θέματα σχέσεων! Με έναν πολύ μαγικό τρόπο εξαφανίζονται από γύρω σας κάποιες ψυχές, γιατί καλό είναι να μείνετε μονάχοι σας, παρέα με τις σκέψεις σας, όχι να μη πάρετε ακόμα τις αποφάσεις σας, αλλά ας μη γνωρίζουν οι άλλοι το πόσο διχασμένοι είστε! Τις μέρες αυτές τα βάζετε κάπως με τον εαυτό σας, τις επιλογές σας και αναρωτιέστε κατά πόσο έχετε εκτεθεί γενικώς! Το ζητούμενο είναι το αν περάσατε και αν περνάτε όμορφα και τίποτα άλλο..!

Ζυγός
Το Φεγγάρι αυτό σας κάνει πολύ αποφασιστικούς και απόλυτους πάνω σε επαγγελματικά θέματα! Κάποιοι σας βρίσκουν κάπως extreme, μπορεί να σας χαρακτηρίσουν και αντιδραστικούς, παρόλα αυτά δε σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας! Εντάσεις έχει το μενού και πολλά λόγια, που πραγματικά τούτη τη φορά θα χρησιμοποιήσετε τον κλασικό τον τρόπο.. μπενάκης-βγενάκης! Καλά πατήστε φρένο γιατί ο Ποσειδώνας έχει θολώσει το τοπίο μέχρι εκεί που δε φτάνει και αυτά που θεωρείτε σήμερα τέλεια και ιδανικά, μεθαύριο μπορεί να μην είναι.. Για ψυχραιμία.. τάξη και ασφάλεια!

Σκορπιός
Γυαλίζει λίγο το ματάκι σας με το Φεγγάρι αυτό, βγαίνει το Σκορπίσιο από μέσα σας και διεκδικείτε ότι σας ανήκει! Εννοείται πως αν σας οφείλουν χρήματα, θα τα ζητήσετε τις μέρες αυτές με άσχημο τρόπο, γιατί και εσείς πρέπει να ζήσετε και να τακτοποιήσετε τις οφειλές σας! Δε χρειάζεται να γίνετε σκληροί και πικρόχολοι, η ευγένεια πολλές φορές τσακίζει κόκαλα! Ευτυχώς που οι δικοί σας οι άνθρωποι, όσοι σας γνωρίζουν θα φροντίσουν με κάθε τρόπο να σας δείξουν πως τα φαινόμενα απατούν και πως θα γίνει το δικό σας, δίχως να εκτεθείτε και τόσο..!

Τοξότης
Το Φεγγάρι αυτό γίνεται στο ζώδιό σας και έχει μυστήριο σκοπό για εσάς! Αποκαλύψεις σας γίνονται για ανθρώπους που γνωρίζετε χρόνια, για κάποιους που βρίσκονται καθημερινά μέσα στη ζωή σας, μπορεί ακόμα και για τον σύντροφό σας! Κάποιες ευχάριστες και κάποιες ίσως απογοητευτικές, αφού άλλη εντύπωση είχατε και άλλη η πραγματικότητα! Καλά πατήστε λίγο φρένο στη παράνοια, γιατί ο Ποσειδώνας δε σας αφήνει να κάνετε σκέψεις ορθές και τα κάνετε χειρότερα τα πράγματα! Αποφύγετε τα πολλά τα πάρε δώσε, γιατί πολλά τα λαθάκια που προκύπτουν..!

Αιγόκερως
Το Φεγγάρι αυτό σας προστάζει να ξεκλέψετε χρόνο από τις υποχρεώσεις σας και να ξεκουραστείτε όσο μπορείτε περισσότερο! Ρίχνει τους τόνους, πέφτουν οι αντοχές, τις μέρες αυτές θα αποζητήσετε τρελή ηρεμία και το κρεβατάκι σας επίσης! Βέβαια είναι το σύμπαν τέτοιο που σας κάνει να φαντάζεστε μυστήρια πράγματα με αποτέλεσμα να είστε συνεχώς νευρικοί και σκεπτικοί και ότι να’ναι! Ασχοληθείτε με τις δραστηριότητές σας, ξεσπάστε δημιουργικά και η φαντασία σας ας είναι καλλιτεχνικής μορφής.. με πιάνετε τι σας λέω;;; Όλα μια χαρά!

Υδροχόος
Το Φεγγάρι αυτό είναι πολύ παιχνιδιάρικο για εσάς, σας βοηθά μαγικά να απογειωθείτε και να αισιοδοξείτε όσο ποτέ άλλοτε! Φταίει και ο Ποσειδώνας να το ξέρετε, γιατί ξαφνικά έχετε τόσες ιδέες, επιθυμείτε τόσα πολλά πράγματα μαζί, είστε έτοιμοι για όλα! Να είστε σίγουροι πως οι δικοί σας οι άνθρωποι δε θα σας αφήσουν έτσι, όλο και κάποιος θα τολμήσει να σας συμμαζέψει γιατί μετά ποιος σας ακούει;;; Ακόμα και το σύμπαν επιμένει τουλάχιστον τις μέρες αυτές, να πάτε σε μια παραλία, να αράξετε το κορμί σας, να νιώσετε καλοκαιράκι, έτσι για τη ξεκούραση και τη θετική ενέργεια!

Ιχθύες
Ζόρικες οι μέρες αυτές, το Φεγγάρι σας βάζει εμπόδια και θα χρειαστεί να αναθεωρήσετε κάποιες από τις απόψεις σας, προκειμένου να ξεμπλοκάρουν οι υποθέσεις σας και να προχωρήσετε παρακάτω. Να προτιμήσετε τον ίσιο το δρόμο, το σωστό το μονοπάτι και ας κουραστείτε λίγο παραπάνω. Δε πειράζει! Αποφύγετε να ακούσετε τις συμβουλές των άλλων, όταν δε γνωρίζουν και δε κατέχουν τους δικούς σας τους προβληματισμούς! Μείνετε δηλαδή πιστοί στις αποφάσεις σας! Με το Ποσειδώνα στο ζώδιό σας, να δίνει ρέστα.. να ξέρετε γίνεστε παράλογοι και λίγα λέω!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από philpace από το Pixabay