Σάββατο 22 Ιουνίου 2019

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 22/06/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ένα ακόμα Σάββατο από τη ζωή μας, χαρωπό για αρκετούς, τουλάχιστον αστρολογικά! Το σύμπαν αλλάζει,
πάλι οι πλανήτες ταξιδεύουν, ευτυχώς, γιατί έτσι αλλάζουν οι μαγικές ενέργειες που επηρεάζουν τη διάθεσή μας και παίρνουμε και εμείς μια μικρή ανάσα!






Σιγά-σιγά τα γλυκά μας τα Καρκινάκια γίνονται τα πρωταγωνιστικά πρόσωπα των ημερών! Ο Ερμής βρίσκεται ήδη στο ζώδιο αυτό, μπήκε και ο Ήλιος, οπότε ο Άρης χάνει τη δυναμική του, ας πούμε πως γίνεται πιο γλυκούλης και ξαφνικά, εκείνη η υπερένταση που νιώθαμε το διάστημα αυτό, φεύγει μακριά! Οπότε τι έχουμε να προσμένουμε; Την Αφροδίτη φυσικά, που αγωνιά να αλλάξει ζώδιο, μπας και ο Έρωτας μας προκύψει πιο θερμός!
Σήμερα είναι μια μέρα σαφώς πολύ καλύτερη από τις άλλες, άκρως καλοκαιρινή, γεμάτη όμως από έντονα συναισθήματα!

Η Αγάπη φανερώνεται!
Ο Έρωτας εκπληρώνεται!
Το Πάθος ζει και κυριεύει!

Είναι καλοκαίρι..

φιλάκια..


Κριός
Οικογενειακά τα βάσανά σας, είναι αστρολογικό το θέμα, δε μπορείτε να ξεφύγετε από αυτό! Ναι μεν από σήμερα νιώθετε σαφώς καλύτερα, είστε πιο αισιόδοξοι, καλά θα κάνετε λοιπόν, να αφοσιωθείτε στους ανθρώπους σας, στο σπιτάκι σας και να φροντίσετε μέσα από διάφορες κοινές δραστηριότητες να βελτιώσετε τη κατάσταση γενικότερα! Ένα μικρό ξέσπασμα παίζει να προκύψει, γιατί ίσως οι επιθυμίες σας να μη ταιριάζουν με των άλλων!

Ταύρος
Το σύμπαν έχει όλη τη καλή τη διάθεση να σας βάλει σε καλοκαιρινό mood, που σημαίνει πως από σήμερα κιόλας, σας ξεσηκώνουν φίλοι και γνωστοί, για βόλτες, σουαρέ, ταξιδάκια και όμορφες στιγμές! Συναντήσεις προκύπτουν, μοιραίες, απρόβλεπτες, μυστικές, που σας απογειώνουν συναισθηματικά! Μέχρι και τέλος του Ιούνη, μπορείτε να προσμένετε σε ένα θαύμα, να σας χτυπήσει τη πόρτα ακόμα και ο ίδιος ο κύριος Έρωτας! Για να δούμε..

Δίδυμος
Το μυαλό σας βρίσκεται μονίμως στο χρήμα, στο πώς θα αυγατίσει ας πούμε και πώς θα το επενδύσετε, μπας και δείτε καμιά άσπρη μέρα! Σήμερα σας περιμένει μια έκπληξη, κάτι θα μάθετε, κάποιον θα συναντήσετε, πάντως και με το στόμα ανοιχτό θα μείνετε και η καρδιά σας θα χτυπήσει ολίγον περίεργα! Όπως και να έχει είστε ξεσηκωμένοι για αλλαγές, μια ανανέωση τη χρειάζεστε, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, οπότε είστε έτοιμοι για όλα! Why not?

Καρκίνος
Φεύγουν τα μαύρα τα συννεφάκια σιγά-σιγά από επάνω σας και νιώθετε πολύ καλύτερα με τον εαυτό σας! Σάββατο σήμερα, καλά θα κάνετε να χαλαρώσετε και τεμπελιάσετε γιατί πόσο πια στο τρέξιμο; Ξαφνικά αποζητάτε αγάπες και λουλούδια και εκπλήσσετε ευχάριστα το ταίρι σας! Ιδανική περίοδος για φλερτ, εξόδους και ταξιδάκια, γιατί καλοκαίριασε χρυσά μου και έχετε και τα γενέθλιά σας από εδώ και πέρα, κάθε μέρα και καλύτερη! Το δωράκι θα το ανοίξετε;

Λέων
Βρίσκεστε σε αναμμένα κάρβουνα εσείς, προσμένετε απαντήσεις από εδώ και εκεί και ναι μεν από τη μια νιώθετε μια χαρά, από την άλλη γίνεστε απρόβλεπτοι σε στιγμές που δε πρέπει! Δε λέτε σε κανέναν κουβέντα, σας πιάνει το Λιονταρίσιο σας, φτιάχνετε μυστικά και μπαίνετε στο πετσί του ρόλου για τα καλά! Σήμερα είστε ικανοί να δανειστείτε χρήματα, προκειμένου να ακολουθήσετε τη παρέα και να το παίξετε ανεξάρτητοι και ωραίοι! Αξίζει το κόπο;;;

Παρθένος
Αρκετά με τις δουλειές σας και τα άγχη σας, σήμερα καλό είναι να βάλετε μια τελεία σε όλα και να κάνετε ότι σας αρέσει! Ιδανική μέρα για βόλτες, για συναντήσεις, για να ντυθείτε ωραία και να εντυπωσιάσετε γνωστούς και αγνώστους! Μη μένετε στο σπίτι με τίποτα, άλλωστε οι προσκλήσεις για έξω θα πέσουν βροχή! Συναναστραφείτε με κόσμο που δε γνωρίζει τίποτα για εσάς, προτιμήστε συζητήσεις πραγματικά περί ανέμων και υδάτων!

Ζυγός
Πάλι σας έχουν πιάσει οι επαγγελματικές σας οι ανησυχίες! Θέλετε να ανοίξετε τα φτερά σας προς το άγνωστο, αλλά δεν είστε και τόσο σίγουροι ως συνήθως και κάπως έτσι κάνετε ένα βήμα μπροστά και δέκα πίσω! Επιθυμείτε πολύ κάτι να αλλάξει στη ζωή σας, μια καλύτερη δουλειά, πιο ποιοτικοί άνθρωποι, έτσι να φτιάξετε και εσείς το status σας! Καλά, βαστάτε τα άλογα, όσοι βρίσκεστε ήδη σε μια καλή θέση! Όσοι γυρεύετε όμως εργασία, μήπως πρέπει να το ρισκάρετε;;;

Σκορπιός
Οι τυχεροί της παρέας, φορέστε μια μπλε χάντρα και ετοιμαστείτε να κάνετε βουτιά στον έρωτα! Καιρό τώρα σκέφτεστε ένα πρόσωπο, θέλετε οπωσδήποτε να το συναντήσετε και από σήμερα και μέχρι τέλος του Ιούνη, θα το κάνετε το θαύμα σας! Ετοιμαστείτε να βρεθείτε ακόμα και στην άλλη άκρη της γης, που σημαίνει πως μαζέψτε λεφτά, έχει περιπέτεια το θέμα! Μετά από πολύ καιρό νιώθετε, πως αξίζει το ρίσκο η όλη ιστορία! Φτου φτου!

Τοξότης
Συγγνώμη, αλλά σήμερα το ματάκι σας γυρίζει, αστράφτει και βροντάει και κάνετε έναν χαμό γενικότερα! Είστε απίστευτα πιεσμένοι τις μέρες αυτές, κάνετε σπατάλες προκειμένου να ικανοποιήσετε το εγώ σας, τσακώνεστε με όλον τον κόσμο για αυτό! Ζόρικο το διάστημα αυτό, ότι είχατε θάψει, ότι είχατε αφήσει στην άκρη, για μια άλλη στιγμή, ξαφνικά θα χρειαστεί να τα αντιμετωπίσετε άμεσα! Πάρτε τα βουνά καλύτερα, είναι προτιμότερο!

Αιγόκερως
Μια βουτιά στο σκοτάδι τη κάνετε γιατί αρκετοί από εσάς εκεί έξω, προβληματίζεστε για τη προσωπική σας τη ζωή! Μπορεί πολύ ξαφνικά να διαπιστώσετε πως έχετε επιλέξει λάθος σύντροφο! Από την άλλη όμως, πως η μοναξιά σας δε παλεύεται με τίποτα! Ένα συναισθηματικό χάος που θα ξυπνήσει τις ευαισθησίες σας και θα σας ταρακουνήσει για τη πορεία της ζωής σας! Ο Πλούτωνας και ο Κρόνος που βρίσκονται στο ζώδιό σας, έχουν τον σκοπό τους!

Υδροχόος
Αρκετοί Υδροχόοι τις μέρες αυτές έχετε έρθει αντιμέτωποι με αλήθειες συγκλονιστικές που σας προκαλούν μεγάλη ταραχή! Ευχάριστες οι περισσότερες, ανατρεπτικές για το ψυχικό σας τον κόσμο, τώρα αυτό που απομένει είναι να γίνετε τολμηροί και πιο αποφασιστικοί από ποτέ! Χαοτικό το ΣΚ αυτό, παλεύετε με τον εαυτό σας, άλλο σας προστάζει η καρδιά, άλλο το μυαλό, έχω μεγάλη περιέργεια το τι θα κάνετε τελικά! Είτε έτοιμοι για αγάπες και λουλούδια.. και το ξέρετε αυτό!

Ιχθύες
Σας πιάνουν οι ευαισθησίες σας και σήμερα θα αποζητήσετε εκείνους που σας καταλαβαίνουν και που γνωρίζουν από γλυκές κουβέντες! Μπορεί εσείς να νιώθετε έτσι, να θελήσετε να βρεθείτε μέσα σε μια αγκαλιά, να όμως που μπορεί να μη σας βγει και τόσο! Δε γίνεται από τη μια να είστε απόμακροι και από την άλλη θερμοί γεμάτοι από προσκλήσεις. Νευράκια έχει το μενού και μικρές εντάσεις, γιατί απλά δε σας κάνουν το χατίρι. Για ψαχτείτε!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από Lorri Lang από το Pixabay