Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019

Τα Ζώδια σήμερα, Παρασκευή 05/07/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Επιτέλους έφτασε η πιο μαγική ημέρα της εβδομάδας, η λατρεμένη μας Παρασκευή, που μας κάνει να
ονειρευόμαστε, τις βόλτες, τις καλοκαιρινές βραδιές, τα κοκτέιλ και τις όμορφες τις μουσικές!
Όλοι αξίζουμε να ζήσουμε το όνειρο έστω και για λίγο, γιατί κατά βάθος κρύβουμε μέσα μας έναν πρίγκιπα και μια πριγκίπισσα, δε λέτε;;; 



Αστρολογικά είναι μια όμορφη μέρα, πολύ μυστήρια επίσης, η Αφροδίτη προσπαθεί να μας σαγηνεύσει πλέον και να μας κάνει άκρως ρομαντικούς, αφού βρίσκεται τώρα πια στα ευαίσθητα τα Καρκινάκια! Ας εκμεταλλευτούμε τη περίσταση γιατί ο Άρης καραδοκεί, όπως και ο Ερμής επίσης.. και το σύμπαν ας υποθέσουμε πως κάνει μια μικρή παύση πριν ξεσπάσει η επόμενη η μπόρα!

Μας αρέσει να ζούμε στα κόκκινα.. τι να κάνουμε τώρα;;;

φιλάκια..


Κριός
Μυστήρια η μέρα σας πολύ! Από τη μια έχετε μια χαρωπή διάθεση και την όρεξη να κανονίσετε βόλτες και ραντεβουδάκια ερωτικά, από την άλλη όμως ίσως να σας χαλάσουν τα σχέδια και να εκνευριστείτε απίστευτα πολύ! Δε το βάζετε εύκολα κάτω, όμως ο τρόπος σας δεν είναι και ο καλύτερος και προκαλείτε εντάσεις στο περιβάλλον σας. Τη βόλτα θα τη πάτε, ο κόσμος να χαλάσει! Καλή επιτυχία!

Ταύρος
Σήμερα σας βγαίνει η κούραση όλης της εβδομάδας! Όμως δε πτοείστε, αφού καταβάλετε κάθε προσπάθεια για να ακολουθήσετε τη καρδούλα σας, να περάσετε και εσείς κάποιες στιγμές ξεγνοιασιάς, είτε με τους φίλους σας, είτε με τον σύντροφό σας! Μην αφήνετε τους δικούς σας να ανακατεύονται στις υποθέσεις σας, μην αποκαλύπτετε τα σχέδιά σας, αφήστε τους στο σκοτάδι, είναι θέμα ενέργειας!

Δίδυμος
Μια μέρα που καλό είναι να εστιάσετε εξολοκλήρου στις επαγγελματικές σας τις υποθέσεις! Έχει τρέξιμο πολύ, άγχος επίσης, αλλά αν είστε συγκεντρωμένοι θα πετύχετε τους στόχους σας με μεγάλη επιτυχία! Σήμερα κάποιος σας δίνει την ευκαιρία να αποδείξετε την αξία σας και είναι στο χέρι σας να εντυπωσιάσετε το κοινό σας και κάπως έτσι να προχωρήσετε στο επόμενο level! Μη το βάζετε κάτω με τίποτα!

Καρκίνος
Η αλήθεια είναι πως τα έχετε παίξει εντελώς, από τις καθημερινές σας τις υποχρεώσεις και σήμερα σας βγαίνει η κούραση των ημερών και ξαφνικά η μοναδική σας επιθυμία είναι ο ύπνος! Είναι όμως τόσες πολλές οι δραστηριότητες που έχετε, που ίσως να χρειαστεί να κάνετε δημόσιες σχέσεις, προκειμένου να πετύχετε τους στόχους του μήνα, δηλαδή να μαζέψετε περισσότερα χρήματα! Υπομονή..

Λέων
Το πάτε λίγο ανάποδα το θέμα, αντί λόγω της ημέρας να είστε μες στη τρελή τη χαρά, ξαφνικά μουτράκια, κλείνεστε στον εαυτό σας και η μουρμούρα πηγαίνει σύννεφο! Σας ενοχλούν πολλά και διάφορα, ακόμα δε μπορείτε να αλλάξετε κάτι, νιώθετε να πνίγεστε ένα πράγμα όμως σε μια κουταλιά νερό! Βρείτε τρόπους να εκτονωθείτε, ένα γυμναστήριο είναι ότι πρέπει, μια βόλτα στα μπαράκια επίσης.. ΣΚ έρχεται καλέ..!

Παρθένος
Κάτι παράξενες ιδέες έχουν μπει μέσα στο μυαλό σας και αυτό είναι ολίγον επικίνδυνο κυρίως για τους δεσμευμένους της παρέας! Πιάνεστε από τις λεπτομέρειες που μερικές είναι άκρως ενοχλητικές και οι δυσαρεστημένοι αποζητάτε τρόπο διαφυγής! Ότι πρόβλημα και αν έχει προκύψει, προσπαθήστε να το μοιραστείτε και να το λύσετε παρέα με εκείνους που πραγματικά σας αγαπούν!

Ζυγός
Μια πολύ καλή ημέρα για να συναντήσετε τα φιλαράκια σας και να ξενοιάσετε από τα καθημερινά σας τα βάσανα! Και επειδή τα επαγγελματικά τα ταξίδια έχουν τη τιμητική τους τις επόμενες ημέρες, προτιμήστε το σπιτάκι σας, το κάπου κοντά, τις χαλαρές τις καταστάσεις, γιατί δε χρειάζεται συνεχώς να είστε στο τρέξιμο! Εκφράστε τις επιθυμίες σας, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουν να σας ευχαριστήσουν.. Μιλήστε!

Σκορπιός
Ιδανική ημέρα για να το ρίξετε λιγάκι έξω, να ντυθείτε ωραία και να κυκλοφορήσετε στα γνώριμα τα μέρη, ή ακόμα και στα άγνωστα, η επιλογή είναι όλη δική σας! Σήμερα παίζει να σας ζητήσουν ραντεβού οι πάντες και ξαφνικά να μη ξέρετε τι να πρώτο κάνετε και ποιον να συναντήσετε καλύτερα! Αφήστε τους προβληματισμούς σας στην άκρη, φορέστε το μαγικό χαμόγελό σας και εντυπωσιάστε τα πλήθη!

Τοξότης
Σήμερα κάνετε μια μικρή επανάσταση τύπου its summer, lets go for it! Μπορεί να κάνετε μια τέλεια κοπάνα από τη δουλειά σας και να βρεθείτε σε μια παραλία, με ένα κοκτέιλ στο χέρι έχοντας την άποψη πως μια ζωή την έχουμε, ας τη γλεντήσουμε λιγουλάκι, γιατί πόσο πια;;; Ωραία σας τα λέω, ακόμα πιο ωραία αν τα πραγματοποιήσετε κιόλας, όμως πάντα υπάρχουν εκείνες οι συνέπειες. Αξίζει το κόπο; Ναι ή όχι;;

Αιγόκερως
Τρώγεστε με τα ρούχα σας, ως συνήθως το χρήμα είναι η αιτία! Θέλετε να κάνετε τόσα πράγματα, τα έξοδά σας είναι ήδη προγραμματισμένα, που σημαίνει πως κάθε τι είναι υπολογισμένο! Συνεπώς όσοι έχετε κοινό ταμείο, να ξέρετε όλο και κάποια ζαβολιά θα ανακαλύψετε και ω ναι σας ανεβαίνει η πίεση και βγαίνετε από τα ρούχα σας κανονικά! Αφήστε τον Σκρουτζ στην άκρη για μια άλλη εποχή!

Υδροχόος
Εννοείται πως φτιάχνετε βαλιτσούλα και δρόμο τις μέρες αυτές! Θα προτιμήσετε επίσης τις μοναξιές σας ή τα φιλαράκια σας, πάντως αν υπάρχει σύντροφος έχω την εντύπωση πως τον αφήνετε στο σπίτι να κάνει τον φύλακα! Οι ερωτικές αναμπουμπούλες είναι στο πρόγραμμα των ημερών, όπως και οι επαγγελματικές! Να περάσετε όμορφα όπως και να έχει και να μη ρίχνετε ευθύνες από εδώ και εκεί!

Ιχθύες
Γλυκά μου γυαλίζει το ματάκι σας στη δουλειά και ενώ ο κόσμος χαλαρώνει σήμερα, εσείς γκαζώνετε και τους τρελαίνετε κανονικά! Καλό είναι να χαλιναγωγήσετε τις επιθετικές σας τις ορέξεις, γιατί μπορεί να φτάσετε στα άκρα και να πράξετε με τον πιο παράξενο και ανορθόδοξο τρόπο! Ευτυχώς που έχετε ερωτική διάθεση και κάπως η προσοχή σας θα στραφεί προς τον σύντροφό σας, ή στο φλερτ με άγνωστες υπάρξεις!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από Enrique Meseguer από το Pixabay