Σάββατο 27 Ιουλίου 2019

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 27/07/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ένα πανέμορφο Σάββατο μόλις μας ξημέρωσε, άκρως καλοκαιρινό,
τα τζιτζίκια λαλούν ήδη και ακούω και κάτι φωνούλες από τα σκυλάκια της γειτονιάς, πω πω αυτά είναι!


Ο Ήλιος που λέτε, βρίσκεται στα Λιοντάρια, στα λαμπερά και αισιόδοξα παιδιά της παρέας, οπότε ο ενθουσιασμός που νιώθουμε για το κάθε τι, είναι μεγάλος και τρανός και ότι προκύψει! Χαμόγελα παντού, έτσι άνευ λόγου και αιτίας! Χρειάζεται και αυτό πού και πού γιατί εντάξει.. μας γάνιασε ο Ιούλης.. αλλά χαλάλι!

Προτείνω να αποφύγουμε τις σοβαρές τις συζητήσεις, εκείνα τα λόγια που χρειάζονται μεγάλες αποφάσεις και που φέρνουν σε κάποιους ικανοποίηση και σε κάποιους άλλους πικρία! Έχουμε και τον Πλούτωνα που δίνει ρέστα τις μέρες αυτές, το σκοτάδι καραδοκεί, οι αλλαγές θα έρθουν ότι και να λέμε εμείς εδώ πέρα, αλλά όχι σήμερα!
Ας νικήσουμε και αυτό το εμπόδιο, είναι καλοκαίρι, περίοδος απόλυτης τεμπελιάς.. και ερωτισμού επίσης..

Το παρελθόν βασανίζει αρκετές ψυχές εκεί έξω, φέρνει απαντήσεις όλων των ειδών.. you know..!

φιλάκια!


Κριός
Μέρα που καλά θα κάνετε να τα ρίξετε όλα στον κόκορα και να μη κάνετε απολύτως τίποτα! Και τι έγινε αν το σπιτάκι σας παραμείνει για λίγο ακόμα σκονισμένο;;; Βρίσκεστε σε απόλυτα καλοκαιρινή διάθεση και το ιδανικότερο είναι να βρεθείτε σε μια παραλία παρέα με τα κουβαδάκια σας! Βέβαια, προκύπτουν ερωτικές ανησυχίες και αν ήσασταν ατακτούληδες το προηγούμενο καιρό, μια συνάντηση ή ένα τηλεφώνημα είναι αρκετό για να τραβήξετε τρελή σύγχυση! Το νου σας, αν έχετε μυστικά!

Ταύρος
Είναι περίοδος που τα οικογενειακά προβλήματα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο και διαρκώς σας χαλούν το κέφι! Σήμερα η αλήθεια είναι πως θα προτιμήσετε τις μοναξιές σας, μπορεί να καθίσετε φρόνιμα στη γωνίτσα σας, όμως αυτό δε σημαίνει πως θα είστε ήρεμοι ψυχικά! Χαοτικές οι σκέψεις σας, χαοτικά και τα συναισθήματά σας, γίνεστε υπερβολικοί και ξεσπάτε με το παραμικρό. Πάντως για να ξέρετε, υπάρχει μια μαγική νεράιδα δίπλα σας, θα παραμείνει μέχρι και το τέλος του Ιούλη, οπότε δεν έχετε να φοβάστε τίποτα απολύτως!

Δίδυμος
Αφήστε για λίγο στην άκρη τα οικονομικά σας τα προβλήματα, δε λύνονται μαγικά και όπως γνωρίζετε όλα θέλουν τον χρόνο τους, οπότε μήπως να μπαίνετε και εσείς σε καλοκαιρινό mood και όπως πάνε και όπως έρθουν τα πράγματα;;; Λαμπεροί, γοητευτικοί και σέξι, ας υποθέσουμε πως το σύμπαν σήμερα σας κάνει ακαταμάχητους! Καλό είναι λοιπόν, όσο είναι νωρίς να τακτοποιήσετε πολύ πρόχειρα τις υποχρεώσεις σας, να τρέξετε λίγο παραπάνω προκειμένου να αποφύγετε τις γκρίνιες. Μετά, ποιος σας πιάνει..!

Καρκίνος
Έχετε κανονίσει τόσα πράγματα για σήμερα, που σας βλέπω ή να τρέχετε και να μη φτάνετε ή να τα ακυρώνετε όλα, προκειμένου να κάνετε ότι σας ευχαριστεί! Διχασμένοι από όλες τις απόψεις και έναν εκνευρισμό τον έχετε, αφού είναι Σάββατο και εσείς αποφασίζετε για το τι και το πώς και όχι οι άλλοι! Καλά θα κάνετε, να μείνετε λίγο μονάχοι, παρέα με τις σκέψεις σας, όχι όμως για να ψυχοπλακωθείτε, αλλά για να πάρετε την απόφαση να γυρίσετε τη σελίδα μια και καλή! Ντυθείτε ωραία, βγείτε έξω, πείτε αντίο στο παρελθόν!

Λέων
Το μυαλό σας μέρες τώρα είναι κολλημένο στο παρελθόν, που ακόμα δεν έχετε καταφέρει να το κλειδαμπαρώσετε σε εκείνο το σεντούκι και να πετάξετε το κλειδί στη θάλασσα..! Φταίει ο Πλούτωνας για αυτό, προφανώς κάτι θέλει να σας πει, να σας θυμίσει, όμως σα μάθημα, σα πάθημα και όχι για να το γυρέψετε! Από το να είστε μέσα στη μουρμούρα και τη γκρίνια, προτιμήστε να κάνετε κάποια εξόρμηση είτε πρωινή, είτε βραδινή με ανθρώπους που σας φτιάχνουν το κέφι! Η σελίδα άλλαξε, πάρτε το απόφαση!

Παρθένος
Κάτι σας έχει βρει εσάς, από τη μια είστε χαλαροί και πολύ ανέμελοι και από την άλλη σιωπηλοί και μυστικοπαθείς! Άντε να βγάλουμε άκρη! Μπορεί να σκάσει από το πουθενά μια υποχρέωση και να εκνευριστείτε απίστευτα πολύ, όμως καλά θα κάνετε να τη τακτοποιήσετε, για να μπορέσετε να κάνετε αυτά που σας αρέσουν! Φροντίστε λοιπόν σήμερα, να αφιερώσετε τον χρόνο σας στον σύντροφό σας, ή στο μαναράκι που σας αρέσει τόσο, γιατί στο χέρι σας είναι να περάσετε όμορφες ερωτικές στιγμές! Ελάτε τώρα.. καλοκαίριασε!

Ζυγός
Και εκεί που είπατε εκείνο το τέλος, πως θα προχωρήσετε παρακάτω, πως θα αλλάξετε σελίδα στη ζωή σας, πως θα ασχοληθείτε με νέες δραστηριότητες, ξαφνικά έχουν έρθει όλα τούμπα και ίσως βρεθείτε πάλι στο σημείο μηδέν! Ως συναισθηματικοί τύποι που είστε, δύσκολα απαρνιέστε το παρελθόν σας, ή ανθρώπους που σας στήριξαν μια φορά και έναν καιρό! Να κάνετε οτιδήποτε θα κάνει τη ψυχούλα σας καλά και να αφήσετε τους εγωισμούς στην άκρη! Παρόλα αυτά η μέρα είναι ιδανική για να παίξετε με τον Έρωτα..!

Σκορπιός
Βρίσκεστε σε ένα μεταβατικό στάδιο, κάτι αλλάζει, δε σας ρωτά και τόσο και η περιέργειά σας φουντώνει κάθε μέρα και πιο πολύ, αφού ουσιαστικά από τη μια ξέρετε προς τα πού βαδίζετε, από την άλλη ο δρόμος θα είναι ο γνωστός ή όχι;;; Θα γκρινιάζετε όλη την ημέρα αυτό είναι το σίγουρο, βασανίζεστε με τα επαγγελματικά σας τα θέματα, να όμως που αναλόγως το πώς θα χειριστείτε μια κατάσταση, θα προκύψουν και τα ευχάριστα τα νέα! Λεφτά πιάνουν τα χεράκια σας, από το πουθενά και απογειώνεστε κανονικά! Είδατε;;;

Τοξότης
Αρκετά με τα λεφτουδάκια σας, όσο και να τα κλαίτε, όσο και να τα αγαπάτε, όσο και αν τα νανουρίζετε το βράδυ, δε θα αυγατίσουν! Οπότε δε βρίσκω τον λόγο σήμερα που είναι Σάββατο να βασανιστείτε για τα κουκιά σας! Καλά θα κάνετε να αφιερώσετε τον χρόνο σας στο σπίτι, στον σύντροφό σας, σε εκείνους που είναι δίπλα σας κάθε μέρα, γιατί σας έχουν ανάγκη και πια δε σας το δείχνουν! Σήμερα είναι μια πολύ καλή ημέρα για να ζητήσετε αυτά που σας ανήκουν! Δηλαδή αν κάποιος σας έχει τάξει κάτι, να σας το δώσει επιτέλους!

Αιγόκερως
Δε ξέρω τι έχετε κατά νου σήμερα, πάντως ίσως να μη θελήσετε να σηκωθείτε από το κρεβάτι σας με τίποτα! Ακόμα και στον καφέ οι λέξεις δε θα βγαίνουν από το στόμα σας. Έχετε κατεβάσει ρολά και η αλήθεια είναι πως ούτε θέλετε να δείτε άνθρωπο μπροστά σας, ούτε να μιλήσετε, ούτε τίποτα! Κατά πάσα πιθανότητα να καταπιαστείτε με κάτι που σας αρέσει, να γίνετε δημιουργικοί παρέα με τις σκέψεις σας. Κάτι έχει αλλάξει μέσα σας, νιώθετε πως δεν είστε οι ίδιοι με πριν κάτι μήνες και γυρεύετε εκείνο το γιατί; Πρόοδος μήπως;;;

Υδροχόος
Πετάει η ομάδα σήμερα! Είναι και αστρολογικό το θέμα, ο Ήλιος από τα Λιοντάρια είναι ότι πιο τέλειο, φέρνει την αισιοδοξία και τη χαρά μέσα στη ζωή σας και σας απογειώνει ένα πράγμα! Τα όνειρα επιτρέπονται σε όσους έχουν τη τόλμη να τα πραγματοποιούν! Για αυτό και εσείς ξέρετε πολύ καλά το τι πρέπει να κάνετε! Το διάστημα αυτό όμως, σας βασανίζουν τα ερωτικά σας τα ζητήματα. Το μέλλον σας. Η παρέα σας. Πολλά τα πρόσωπα, νέα και παλιά, έχουν εμφανιστεί μαγικά και εσείς απλά, μόλις δώσει εντολή η καρδιά θα πρέπει να επιλέξετε..

Ιχθύες
Έχω την εντύπωση πως πρωί-πρωί θα φορέσετε τσεμπέρι, θα πιάσετε σκούπα και φαράσι και θα κάνετε μια γενική καθαριότητα το σπίτι σας! Μπορεί να σας πιάσει ακόμα η μούρλια να πετάξετε όλα τα άχρηστα τα αντικείμενα, γιατί πιάνουν τόπο και ξαφνικά δεν έχετε πού να αράξετε τα νέα σας τα παιχνιδάκια! Μα είναι δυνατόν Σαββατιάτικο;;; Να είστε λίγο πονηροί στα νέα πρόσωπα που μπαίνουν μέσα στη ζωή σας, γιατί ναι μεν θέλετε αλλαγές, όμως δε σας ταιριάζουν όλοι και δεν έχουν πάντα τις καλύτερες προθέσεις!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από Jill Wellington από το Pixabay