Σάββατο 6 Ιουλίου 2019

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 06/07/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σκέτη μαγεία το σημερινό το πρωινό, δροσερό, ανανεωτικό, πολύ γλυκό το βρίσκω!
Πέρασε μια εβδομάδα, η πρώτη του Ιούλη, από τις πιο δύσκολες να πω, αφού προέκυψαν από όλα τα κουλά, συμπεριφορές αψυχολόγητες, κακοπροαίρετες, απρόβλεπτες και κάπου κάποιοι, εμείς, προσπαθήσαμε απλά να κρατήσουμε τις ισορροπίες, για να μη διαλυθεί το σύμπαν μας από τη μια στιγμή στην άλλη!



Πόσο ψυχοφθόρο, πόσο σκοτεινό το συναίσθημα αυτό, πόσο να φύγει και να μη ξανά έρθει.. Και απορώ, θα μπορούσε όλο αυτό να πάει αντίστροφα; Να κρατήσει ας πούμε κάποιος άλλος τις ισορροπίες για εμένα; Για τη δική μου τη χαρά; Ή είναι αιωνίως μονόπλευρο, γιατί έτσι είναι κάποιοι χαρακτήρες ας πούμε..

Αστρολογικά η μέρα ευνοεί ερωτικά κυρίως τους Ταύρους, τους Παρθένους και τους Αιγόκερους!

χαχα.. ναι καλά!

φιλάκια..


Κριός
Μια πολύ καλή ημέρα για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας. Να κάνετε τα beaute σας, να βάλετε τις κρέμες σας, να ξεκουραστείτε, γιατί πώς αλλιώς θα λάμψει η επιδερμίδα σας; Φροντίστε να μη ξεπαραδιαστείτε για ζητήματα ομορφιάς, υπάρχουν απλοί και οικονομικοί τρόποι, στο σπιτάκι σας έχετε από όλα τα καλά, όρεξη να έχετε και τίποτα άλλο! Δώστε λίγη σημασία στην ερωτική σας τη ζωή, κυρίως οι δεσμευμένοι της παρέας!

Ταύρος
Μόλις σας ξημέρωσε μια φανταστική ημέρα κυρίως για τα ερωτικά σας τα ζητήματα! Το σύμπαν σας επιφυλάσσει πολύ ευχάριστες εκπλήξεις, ξαφνικά μπορεί να βρεθείτε φουλ ερωτευμένοι, κάτω από το φως του φεγγαριού! Ο Ουρανός έχει τον σκοπό του για σήμερα, οπότε το απρόβλεπτο καραδοκεί και μπορεί να συμβούν θαύματα από τη μια στιγμή στην άλλη! Ντυθείτε ωραία απόψε, πείτε ναι στις προσκλήσεις για έξω, βγείτε να σαγηνεύσετε τα πλήθη!

Δίδυμος
Μια πολύ μυστήρια μέρα σας ξημέρωσε, ξαφνικά το παρελθόν σας χτυπά τη πόρτα και από το πουθενά κάνετε ένα ταξίδι σε ένα παράλληλο σύμπαν και ανεβάζετε πυρετό! Μια δυσαρέσκεια θα τη νιώσετε, γιατί δε θέλετε σε καμία περίπτωση να χαλάσει κάτι από το παρόν, είστε μια χαρά, δε χρειάζεται να επανέρχεστε σε καταστάσεις που για εσάς τουλάχιστον έχουν τελειώσει! Προφανώς κάτι έχετε αφήσει πίσω, δε το έχετε κλείσει σωστά!

Καρκίνος
Ξυπνάτε γεμάτοι από αυτοπεποίθηση, είστε τόσο σίγουροι για τον εαυτό σας, που θα εκπλήξετε ακόμα και εκείνους που σας γνωρίζουν καλά! Φροντίστε να συναναστραφείτε με κόσμο που έχουν να σας προσφέρουν αυτό το κάτι τις παραπάνω! Μη δείχνεστε, όσα λεφτά και αν έχετε, ας είστε ταπεινοί, γιατί η ζήλεια είναι κακό πράγμα! Οι φίλοι σας ας είναι δίπλα σας, ανεξάρτητα από την οικονομική σας τη κατάσταση. Όποιος δε σας κάνει ξου ξου..!

Λέων
Φροντίστε σήμερα να δείξετε τα συναισθήματά σας, να πείτε εκείνο το σ’αγαπώ, να γίνετε γλυκομίλητοι και άκρως ρομαντικοί, γιατί από αύριο αλλάζει το σκηνικό, ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σας! Όσοι έχετε ένα ταίρι στο πλάι σας, εκμεταλλευτείτε την περίσταση και φτιάξτε κατάσταση φουλ στις αγάπες και στα λουλούδια! Οι ελεύθεροι και ωραίοι, να κυκλοφορήσετε να σας δουν, είστε λαμπεροί και όμορφοι από μόνοι σας, όλο και κάτι θα προκύψει!

Παρθένος
Έφτασε η μέρα που κάποια ψυχή θα σας ζητήσει ένα ηρωικό συγγνώμη! Είναι ερωτικό; Είναι επαγγελματικό; Από όπου και αν έρθει θα νιώσετε πολύ ωραία και εννοείται απίστευτη ικανοποίηση! Αφήστε τους εγωισμούς και τα πείσματα, το ερωτικό στοιχείο είναι πολύ έντονο σήμερα, οπότε καλύτερα να το ζήσετε, παρά να το ονειρεύεστε! Ξεπεράστε τον εαυτό σας, εφόσον είναι αμοιβαίο φυσικά και φροντίστε το Σάββατο αυτό να σας μείνει αξέχαστο!

Ζυγός
Από τις αγαπημένες σας μέρες μπορώ να πω, είναι του λαμόγιου και της ζαβολιάς! Χαρίσματα που ρέουν άφθονα στο αίμα σας! Φροντίστε να τα εκμεταλλευτείτε υπερ σας, τύπου αν σκέφτεστε να προσεγγίσετε κάποια πρόσωπα, προκειμένου να σας ανοίξουν οι πόρτες διάπλατα, να το κάνετε! Εννοείται πως είναι επαγγελματικό, το χρήμα να ρέει γενικώς και τι στο κόσμο όλον! Πράσινο φως σε ένα ρίσκο τέτοιου τύπου, κόκκινο αν είναι ερωτικό!

Σκορπιός
Δε ξέρω τι έχετε κατά νου, πάντως είστε ξεσηκωμένοι για απρόβλεπτες καταστάσεις, όσον αφορά τα ερωτικά σας τα ζητήματα! Αποζητάτε μια συνάντηση, μερικές κουβέντες παραπάνω, κάτι ποθείτε τρελά και ξαφνικά ξέρετε και πώς να το διαχειριστείτε! Πονηρή η μέρα σας, εξαρτάται πιο δαχτυλάκι θα κουνήσετε, πάντως ανταπόκριση από το μέτωπο θα υπάρξει, είτε θετική, είτε αρνητική! Μοιραίες συναντήσεις προκύπτουν..!

Τοξότης
Μια μέρα που θα χρειαστεί να κάνετε δημόσιες σχέσεις, να σας δουν, να σας χαρούν, να σας κάνουν τα χατίρια αργότερα, γιατί ποτέ δε ξέρετε! Είναι ζόρικες οι μέρες αυτές αστρολογικά, αλλιώς τα υπολογίζετε, αλλιώς σας έρχονται, ας τα έχετε καλά με όλους! Η δουλειά σας, σας αποσπά πολύ χρόνο, ακόμα και από τη προσωπική σας τη ζωή, γεγονός που προκαλεί περίεργα συναισθήματα στο σπίτι, στους φίλους, οπουδήποτε σας αγαπούν!

Αιγόκερως
Ας πούμε πως για σήμερα τα μαύρα τα σύννεφα φεύγουν για λίγο, το σύμπαν σας αφήνει να πάρετε μια ανάσα από τα καθημερινά σας τα βάσανα! Υπάρχει ελπίδα και υπάρχει και εκείνο το αύριο, προφανώς ο Κρόνος σας συμμαζεύει και σας βάζει στο σωστό τον δρόμο, γεγονός που σας ταλαιπωρεί απίστευτα πολύ! Αυτό το ξανά μανά από την αρχή, σας τσακίζει τη ψυχή! Σήμερα λοιπόν θα δείτε τα σημάδια και θα λάβετε τις απαντήσεις που γυρεύετε!

Υδροχόος
Είναι μια υπέροχη μέρα για εσάς, καλοκαιράκι, βαλιτσούλα και δρόμο! Είστε και ταξιδιάρικες ψυχές, δε θέλετε και πολύ να βρεθείτε κάπου μακριά και ωραία! Μη γκρινιάζετε, μην είστε απαιτητικοί, μη τρελαίνεστε επειδή κάτι σας ενόχλησε στο μάτι, ο σκοπός είναι όπου και αν βρεθείτε, να περάσετε ωραία! Προτιμήστε τις παραλίες, τα beach bar, τις ωραίες τις μουσικές και φροντίστε να εντυπωσιάσετε το κοινό σας με κάθε τρόπο! Είναι αστρολογικό λέμε..!

Ιχθύες
Είστε λίγο στη κοσμάρα σας τις μέρες αυτές, η φαντασία σας καλπάζει, ονειρεύεστε δράκους, ιππότες και παλάτια! Καλά ο Ποσειδώνας φταίει για όλα, αφού σας τροφοδοτεί με απίστευτη ενέργεια ευτυχώς θετική, τρελή και αλλοπαρμένη! Σήμερα χρυσά μου θα χρειαστεί να προσγειωθείτε λίγο στη πραγματικότητα, να δείτε τι συμβαίνει γύρω σας, να κάνετε και καμιά δουλίτσα, γιατί όλα στον αέρα είναι καιρό τώρα! Μπα.. ποιος ασχολείται τώρα!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από jovibingelyte από το Pixabay