Κυριακή 14 Ιουλίου 2019

Τα Ζώδια της Κυριακής, 14/07/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μα τι Κυριακή μας ξημέρωσε αστρολογικά, μόνο
ο Πλούτωνας ξέρει! Σκοτεινή να πω την αλήθεια μου, ίσως όμως και ριζικά ανανεωτική, αφού οτιδήποτε και αν προκύψει θα έχει τον σκοπό του! Κάποια έννοια! Μπορεί να μην είναι φανερό, αλλά σκέψη στη σκέψη όλο και κάποια αλήθεια θα αποκαλυφτεί! Τρομάζω λιγάκι, όμως ας το ζήσουμε λέω και ας συγκλονιστούμε στη πορεία και τι πειράζει; Πρώτη φορά θα είναι;



Τη κατάσταση τη σώνει ο Ήλιος, που έχει τα κεφάκια του, επιμένει πως είναι καλοκαιράκι, μια πολύ όμορφη εποχή για ταξιδάκια, φλερτ, χαλάρωση, παρέες και χαμόγελα! Για αυτό θα διασχίσουμε τα μαύρα σύννεφα του Πλούτωνα, με πολύ τόλμη και θάρρος και θα βρεθούμε εκεί που ο Ήλιος είναι λαμπερός, τα νερά είναι γαλαζοπράσινα και το αεράκι τόσο δροσερό και ανανεωτικό.. Σε εκείνον τον παράδεισο που ο καθένας κρύβει μέσα στη καρδιά του..

φιλάκια!


Κριός
Ζόρικη η ημέρα σας από όλες τις απόψεις! Σας στριμώχνουν στη γωνία και σας τα ψέλνουν για πολλά και διάφορα και εσείς πιο πικρόχολοι από ποτέ! Θα το στάξετε το φαρμάκι σας, γιατί το μυαλό σας ανατρέχει σε εκείνο το παρελθόν, που σας έχει στοιχειώσει ένα πράμα. Οτιδήποτε αφήσατε στον αέρα μια φορά και έναν καιρό, θα χρειαστεί από σήμερα, να ασχοληθείτε ξανά και να βάλετε ένα τέλος! Τι εννοεί ο ποιητής; Μόνο εσείς γνωρίζετε!

Ταύρος
Να’ναι καλά ο Πλούτωνας που σας μαζεύει και σας συνεφέρει στο λεπτό, αλλιώς θα είχαμε συναισθηματικά δράματα! Μυστήρια η μέρα σας, είστε τολμηροί, αποφασιστικοί, πεισματάρηδες και κανείς και τίποτα δε σας σταματά μπροστά σε αυτό που θέλετε πραγματικά να κάνετε! Τρομάζω και χαμογελώ να είμαι ειλικρινής, γιατί βρήκε τη μέρα το σύμπαν να παίξει πονηρά παιχνίδια! Κάντε τις κινήσεις σας και μετά χαλαρώστε..

Δίδυμος
Δε πιστεύω με το καλημέρα σας, να αρχίσετε να ψάχνετε τα συρτάρια και τις τσέπες μπας και βρείτε τίποτα ξεχασμένο, ας πούμε ένα χαρτονόμισμα που θα σας ξελασπώσει προσωρινά; Μπάχαλο η κατάσταση, σήμερα παίζει να σας ενοχλήσουν διάφοροι, να χρειαστεί να βάλετε το χέρι στη τσέπη δίχως να έχετε όλο το ποσό και επειδή το έχετε δει εσείς το όνειρο, μαγιό, πετσέτα, καπελαδούρα και εξαφάνιση κάπου ωραία! Κάποιος σας σώνει last minute!

Καρκίνος
Πω πω σκοτάδια Κυριακάτικο, τι σας βρήκε αστρολογικά, συγκλονίζομαι! Πεσμένα πολύ τα κέφια, κάνετε κακές σκέψεις, ξαφνικά δεν αγαπάτε κανέναν, όλοι σας φταίνε και είστε μέσα στη γκρίνια γενικώς! Οτιδήποτε και αν σας συμβαίνει έχει τη θετική του τη πλευρά και την αρνητική του. Το να επιμένετε σε κάτι που έχει τελειώσει, μόνο κακό στον εαυτό σας κάνετε! Το να επιθυμείτε διάφορα για τον εαυτό σας, είναι στο χέρι σας να τα εκπληρώσετε! Φρόνιμα όμως..

Λέων
Μια πολύ μυστήρια ημέρα μόλις σας ξημέρωσε, μπορεί να είδατε και όνειρο τρελό και ξαφνικά θα είστε μέσα στη γκρίνια και στη μίρλα για το τι έγινε μια φορά και έναν καιρό, ποιος έφταιγε, γιατί εκείνο και γιατί το άλλο και γίνεστε οι ενοχλητικοί της παρέας! Ανυπόφοροι επίσης! Προσπαθήστε να χαλαρώσετε, αποφύγετε και σήμερα τα extreme sports, προτιμήστε τις συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων. Σας γυροφέρνει κρυωματάκι. Όχι στα ρεύματα!

Παρθένος
Μια όμορφη μέρα και πολύ γλυκιά σας ξημέρωσε, είστε από τους τυχερούς της παρέας μπορώ να πω. Το έχετε πάρει απόφαση πως από εδώ και πέρα θα είστε πιο κοινωνικοί και θα αποδέχεστε το διαφορετικό στη παρέα σας, γιατί όλοι οι άνθρωποι έχουν ψυχή και όλο και κάτι έχουν να μας δώσουν! Απολαύστε την ημέρα σας πολύ χαλαρά, μη προσπαθήσετε να οργανωθείτε γιατί το μυαλό σας είναι αλλού για αλλού! Ένα ταβερνάκι με καλή παρέα ίσως;

Ζυγός
Εργασία και χαρά και ας είναι Κυριακή! Δε ξέρω πού έχετε μπλέξει εσείς, πάντως σε καμία περίπτωση δε θα είστε αραχτοί στο σπίτι. Εσάς μπορεί να σας αρέσει που έχετε αμέτρητες δραστηριότητες, που είστε όλο ταξιδάκια και βολτούλες, όμως στους δικούς σας τους ανθρώπους, στο σύντροφό σας, ακόμα και στα φιλαράκια σας, δεν αρέσει να το ξέρετε αυτό! Αν περνάει από το χέρι σας λοιπόν, κάντε μια παύση, δείξτε κατανόηση, χαλαρώστε παρέα!

Σκορπιός
Σήμερα δεν είστε και στα πολύ καλά σας, τρώγεστε με τα ρούχα σας, αγκαλιάζετε τον Πλούτωνα και κάνετε βουτιά στο σκοτάδι, παρείτσα! Πάλι τα βάζετε με τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά σας, όλο και κάτι σας φταίει. Μέσα στη γκρίνια λοιπόν, για.. να συνέλθετε, αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος να νιώθετε έτσι, γιατί τόση μαυρίλα; Κάτι δε σας βγαίνει όπως θα το θέλατε και τρελαίνεστε κανονικά! Πείσμα και κακό. Αφήστε το χρυσά μου, δε θέλει!

Τοξότης
Είναι από εκείνες τις μέρες που θέλετε, δε θέλετε θα χρειαστεί να κάνετε συζητήσεις για εκείνο το οικοπεδάκι, για μια εκκρεμότητα κληρονομική, κάτι που σας ανήκει και δε μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε; Πάντως ένα ταξιδάκι στο παρελθόν θα το κάνετε και ας είναι πίσω 100 χρόνια! Χρειάζεστε άμεσα χρήματα, που σημαίνει πως το μυαλό σας θα σκαρφιστεί τα απίστευτα προκειμένου να πετύχετε το στόχο σας! Να σας φοβόμαστε έτσι;;; χαχα!

Αιγόκερως
Σήμερα σας έρχεται ο έρωτας κατακούτελα και αφορά ένα πρόσωπο από το παρελθόν! Μέρες παίζει αυτό το σενάριο, είναι αστρολογικό, θα προκύψει εκείνη η μοιραία η συνάντηση και μετά θα σας μαζεύουμε από τα πατώματα! Σας κυριεύει ο έρωτας κανονικά, ο ανεκπλήρωτος έρωτας για κάποιες περιπτώσεις, πάντως και άγνωστο τηλεφώνημα αν προκύψει, να τη δεχτείτε τη κλήση γιατί δε ξέρετε ποτέ! Φρόνιμα, βαθιές ανάσες και ψυχραιμία!

Υδροχόος
Καλά βρήκατε τη μέρα για να έχετε τις κλειστές σας. Πεσμένα τα κέφια, είναι αστρολογικό, μέρες τώρα βρίσκεστε ανάμεσα από το παρελθόν και το παρόν και δυσκολεύεστε πολύ να αποδεχτείτε αλήθειες που σας ταράζουν τη ψυχή. Αν έχετε κάποιον ιδιαίτερο λόγο, για σήμερα τουλάχιστον, κάντε τη καρδιά σας πέτρα, ξεπεράστε τον εγωισμό σας και πώς να σας το πω.. make your magic! Αποφύγετε τη γκρίνια και τις δυσάρεστες τις σκέψεις.. ξεγελάστε το σύμπαν!

Ιχθύες
Μυστήρια η μέρα σας, σήμερα το μυαλό σας κολλάει σε ένα πρόσωπο που αγαπάτε πολύ, που ποθείτε επίσης, που το θέλετε μέσα στη ζωή σας και δε μπορείτε να το έχετε! Εντάξει, προτιμήστε τα φιλαράκια σας, τις νέες γνωριμίες, τα ταξιδάκια, χαλαρές και όμορφες καταστάσεις και ότι είναι να συμβεί θα συμβεί ο κόσμος να χαλάσει! Όταν κάτι είναι καρμικό, εμφανίζεται στο δρόμο μας ξανά και ξανά. Όταν δεν είναι χάνετε μια και καλή. Τι επιμένετε;

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από Mateusz Wyszyński από το Pixabay