Σάββατο 20 Ιουλίου 2019

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 20/07/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μόλις μας ξημέρωσε ένα καταπληκτικό Σάββατο, ιδανικό για
εξορμήσεις και ερωτικά ραντεβουδάκια! Αποφάσισε το σύμπαν να αφήσει την Αφροδίτη να παίξει λίγο μπάλα, να σκορπίσει παντού πεταλουδίτσες και αστεράκια που θα μας κάνουν να νιώσουμε πιο ωραία και πιο ανάλαφρα με το ταίρι μας ή το πρόσωπο που μας ενδιαφέρει! 




Αισιόδοξα και πολύ ρομαντικά σας τα γράφω, γιατί έχω και μια τέτοια διάθεση, όχι επειδή είδα καλό όνειρο, έτσι απλά γιατί είναι πρωί ακόμα και εκείνες οι σκέψεις οι μελαγχολικές δεν έχουν κάνει επίσκεψη στο μυαλό μου..

Αγαπήστε γιατί χανόμαστε!

φιλάκια..


Κριός
Μια πολύ καλή ημέρα για να μείνετε στο σπιτάκι σας, να ξεκουραστείτε, να ηρεμήσετε και να αφοσιωθείτε στους δικούς σας τους ανθρώπους. Ρίξτε λίγο νερό στο κρασί σας, δε πειράζει, προσπαθήστε με κάθε τρόπο να γλυκάνετε το κλίμα, να προσαρμοστείτε σε ιδέες που δε σας ταιριάζουν, έτσι για να κάνετε το χατίρι μερικών. Το σύμπαν σας αφήνει να πάρετε την ανάσα σας και να νιώσετε πολύ ωραία. Ας νιώσουν και οι άλλοι το ίδιο!

Ταύρος
Ιδανική ημέρα για να αγαπήσετε με το ταίρι σας και να φτιάξετε μια ρομαντική κατάσταση έτσι ώστε να μη θέλει να σας αφήσει λεπτό μόνους! Με λίγα λόγια βρείτε τρόπους να βελτιώσετε τη σχέση σας και να αφήσετε τις μπηχτές στην άκρη! Οι ελεύθεροι και ωραίοι, προτιμήστε τις βόλτες, τα φιλαράκια σας, τις δημόσιες τις σχέσεις, γιατί γνωριμία στη γνωριμία μπορεί να προκύψει και το φλερτ του καλοκαιριού! Κοινωνικοποιηθείτε, εν ολίγοις!

Δίδυμος
Και σήμερα ως συνήθως θα κάνετε την ανατροπή! Ξαφνικά εκεί που δεν είχατε σάλιο δεκάρα τσακιστή, παίζει να αποφασίσετε για ένα μικρό ταξιδάκι! Για μια έξοδο βραδινή σχετικά ακριβούτσικη! Δηλαδή θα ικανοποιήσετε επιθυμίες που κοστίζουν και εννοείται πως θα αφήσετε αρκετούς με το στόμα ανοιχτό! Το τζίνι με τις τρεις ευχές, να μας το δώσετε και εμάς, αν μπορείτε! Εντάξει υπάρχει μυστικό συρτάρι, αλλά κρατήστε το μυστικό!

Καρκίνος
Επιτέλους βρίσκετε το παλιό καλό σας εαυτό και ως δια μαγείας φεύγουν πολύ μακριά τα μαύρα τα σύννεφα! Το πήρατε απόφαση, να’ναι καλά η Αφροδίτη, θα το πάτε λάου-λάου από εδώ και πέρα, γιατί δεν έχετε καμία όρεξη να ασπρίσουν τα μαλλιά σας μέσα σε μια νύχτα! Μέρα που θα κάνετε τις γατούλες, θα νιαουρίσετε, θα κρύψετε κάθε δυσάρεστο συναίσθημα πολύ βαθιά και θα χαμογελάσετε no matter what! Καλή επιτυχία!

Λέων
Τι έχετε πάθει εσείς και τι πρόκειται να σας βρει, δε το φαντάζεστε χρυσά μου! Ένα πρόσωπο πρόκειται να εμφανιστεί μέσα στη ζωή σας, το οποίο θα σας αναστατώσει πολύ και ξαφνικά από φρόνιμα παιδιά, θα θελήσετε να γίνετε πολύ άτακτα και ω ναι έχουμε πρόβλημα! Και εντάξει οι ελεύθεροι της παρέας, αν θέλετε παίξτε με τη φωτιά και να καείτε, τι πειράζει; Εμπειρίες ζωής! Οι δεσμευμένοι όμως θα πρέπει να έχετε το νου σας!

Παρθένος
Μέσα στις γλύκες είστε σήμερα, σας πιάνουν οι ευαισθησίες σας και τα ρομαντικά σας και ξεχνάτε οτιδήποτε σας ενόχλησε τις προηγούμενες ημέρες και θυμάστε μόνο το σήμερα! Καρδούλες βλέπουν τα ματάκια σας και μέσα στα χαμόγελα σας βρίσκω! Μιλήστε όμορφα, ζητήστε γλυκά, σκλαβώστε τον άλλον με το γάντι. Ιδανική ημέρα για δημόσιες σχέσεις, για όμορφες συναντήσεις και καλές πράξεις. Για φτιάξτε κατάσταση εκεί δα πέρα!

Ζυγός
Ενώ ο κόσμος βρίσκεται σε καλοκαιρινό mood, εσείς τρέχετε και δε φτάνετε, έχετε στόχους να πετύχετε, χρήματα να μαζέψετε, τα επαγγελματικά σας τα σχέδια πάνω από όλα! Σήμερα θα κάνετε το καλό το παιδί, θα αφήσετε να σας εκμεταλλευτούν λιγουλάκι, θα ρίξετε λίγη στάχτη στα μάτια, γιατί πρέπει να φανεί ο κόπος σας, η προσπάθεια που κάνετε! Καλά αυτό δε μπορεί να γίνει από Δευτέρα; Αιώνια ενοχλητική ερώτηση!

Σκορπιός
Ωραία μέρα για φλερτ και πονηρές ματιές με το άγνωστο! Καταφέρνετε να ξεκλέψετε χρόνο, από τις υποχρεώσεις σας, κυκλοφορούν και ανάμεσά σας όμορφα πλασματάκια, είναι και καλοκαιράκι, γιατί όχι να μη ρίξετε ένα βλέφαρο, να τσεκάρετε πιάνει το μαγικό σας το μάτι ή δε πιάνει;;; Να πείτε ναι σε μια βραδινή έξοδο, να ντυθείτε ωραία, είναι από εκείνες τις μέρες που σαγηνεύετε το κοινό σας και σας το δείχνουν με κάθε τρόπο!

Τοξότης
Μέρα που θα θελήσετε να αράξετε στο σπιτάκι σας, να χουχουλιάσετε λίγο παραπάνω, να ξεκουραστείτε και να ερωτοτροπήσετε με τον σύντροφό σας, γιατί καιρό έχει να συμβεί κάτι τέτοιο! Ναι, το σύμπαν σας επιτρέπει εκείνες τις αγάπες και τα λουλούδια για αυτό και εσείς να βγάλετε από το μυαλό σας εκείνες τις σκέψεις τις βασανιστικές και να ονειρεύεστε χαρωπά τοπία! Και το τηλέφωνο να χτυπήσει, κάντε πως δε το ακούσατε!

Αιγόκερως
Μη μου πείτε πως έχετε σκοπό να πάτε κομμωτήριο και να βγείτε αγνώριστοι από εκεί μέσα;;; Έχετε επιθυμίες πολύ τρελές και αλλοπαρμένες για σήμερα, θέλετε οπωσδήποτε να κάνετε εντύπωση με κάθε τρόπο! Μπορείτε να ντυθείτε σέξι και όποιος αντέξει, παίζει και αυτό και να αποφύγετε τα πειράματα γενικώς.. αλλά αν κάτι μπει μέσα στο μυαλό σας, άντε να βγει! Ιδανική ημέρα για αγάπες και λουλούδια και πολύ φλερτ!

Υδροχόος
Εκεί που εσείς δεν αγαπούσατε και ήσασταν σκληροί και απόλυτοι στον ερωτικό τομέα, εκεί ξαφνικά έχετε γίνει γατούλες! Σας έχουν πιάσει οι ευαισθησίες σας καιρό τώρα και κάποιοι περνάτε καλά και κάποιοι όχι και τόσο! Μπερδεμένους συναισθηματικά σας βρίσκω αρκετούς από εσάς εκεί έξω, έχουν εμφανιστεί και πρόσωπα από το παρελθόν, κάτι θέλει να σας πει ο ποιητής και τσινάτε με πολύ παράξενο τρόπο! Δε πειράζει..!

Ιχθύες
Το έχετε βάλει αμέτι μουχαμέτι να γνωρίσετε ένα πρόσωπο, να το ερωτευτείτε παράφορα και να ζήσετε τον έρωτα του καλοκαιριού! Και εντάξει αν είστε από εκείνους που κάνουν το πρώτο βήμα, αλλά αν περιμένετε να σκάσει ο ιππότης μύτη έξω από το σπίτι σας, μμμ χλωμό το βλέπω! Ωραία μέρα για να είστε με τα φιλαράκια σας, να γελάσετε με τη ψυχή σας και να ξεχάσετε για λίγο τα ερωτικά σας τα ζητήματα! Τα απρόβλεπτα είναι απλά τέλεια!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από Free-Photos από το Pixabay