Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019

Τα Ζώδια σήμερα, Δευτέρα 22/07/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μια φοβερή ημέρα μόλις ξημέρωσε για όλους εμάς, ας υποθέσουμε πως
έχουμε μπει στη τελική ευθεία για εκείνες τις καλοκαιρινές τις διακοπές που τόσο τις λατρεύουμε!
Έφτιαξε για λίγο το αστρολογικό και μπορώ να πω με απίστευτη χαρά και ευτυχία, πως θαύματα συμβαίνουν εκεί που δε το περιμένουμε και ας έχει ανάδρομο Ερμή!


Προσπαθώ να καταλάβω η πεισματάρα η Ταυρίνα τα ανεξήγητα του σύμπαντος! Εκεί που λέω.. πως θα κάνω ένα τρελό let go, εκεί που τραγουδώ το φοβερό When I am over you.. εκεί που κάνω τη καρδιά μου πέτρα και λέω δε πειράζει.. εκεί έρχεται ένα χέρι μαγικό και με μαζεύει.. ακούω και μια φωνή.. ε ψιτ για πού το βάζεις εσύ;;;

Αφήνομαι χρυσά μου.. και όπου με βγάλει.. όχι δε θα αντισταθώ άλλο πια.. ούτε θα επιμείνω, ούτε θα πάρω αποφάσεις μεγάλες και τρανές.. Ότι θέλει ας έρθει.. με όποιον τρόπο.. και όποτε θέλει..

φιλάκια..!


Κριός
Κάνετε μια παύση από τα προσωπικά σας τα προβλήματα και φροντίζετε με κάθε τρόπο να βελτιώσετε τη διάθεσή σας. Αν και Δευτέρα σήμερα, κανονίζετε με τα φιλαράκια σας, να βολτάρετε κάπου ωραία. Ιδανική μέρα για εκείνο το ερωτικό ραντεβουδάκι επίσης! Λάμπετε ολόκληροι και το δείχνετε με κάθε τρόπο!

Ταύρος
Μια πολύ όμορφη και δυνατή ημέρα μόλις σας ξημέρωσε! Οτιδήποτε βάλετε στο μυαλό σας μπορείτε να το πετύχετε άμεσα κιόλας! Σε κάθε περίπτωση αποφύγετε τα πολλά τα λόγια, γιατί πάνω στον ενθουσιασμό σας γίνεστε ακαταλαβίστικοι και προκαλείτε αντιδράσεις άνευ λόγου και αιτίας!

Δίδυμος
Αλλάζει το σκηνικό σήμερα, ξαφνικά ανοίγουν οι ουρανοί, σας κάνουν τα χατίρια και παίζει να σας δώσουν και εκείνα τα χρήματα που με αγωνία περιμένετε! Νιώθετε μεγάλη ικανοποίηση και χαρά επίσης! Φροντίστε να χαλαρώσετε παρέα με τα φιλαράκια σας, κάπου ωραία! Το αξίζετε!

Καρκίνος
Μέρα που θα κάνετε την ανατροπή και θα αποδείξετε πως ακόμα και στα δύσκολα μπορείτε να πετύχετε πολλά πράγματα! Πεισμώνετε, το παλεύετε, αγωνίζεστε και πετυχαίνετε τον στόχο! Το νου σας στο τι λέτε και στο πώς, γιατί σας ξεφεύγουν λόγια και κάποιοι ενοχλούνται. Κρατήστε χαμηλό προφίλ!

Λέων
Με πολύ καλή διάθεση ξεκινά η μέρα σας, αρκετοί ετοιμάζεστε για τις καλοκαιρινές σας τις διακοπές και αυτό και μόνο φτάνει! Φροντίστε να οργανώσετε τις δουλειές σας, να μην αφήσετε εκκρεμότητες και να συνεργαστείτε ομαλά με τον κόσμο που συναναστρέφεστε! Τι καλά παιδιά που είστε..;;;

Παρθένος
Ζόρικη η μέρα σας, θα χρειαστεί να καταβάλετε τρελή προσπάθεια για να αντεπεξέλθετε σε οτιδήποτε προκύψει! Εντάξει τσαγκαρο..Δευτέρα αλλά οι υποχρεώσεις ακόμα πολλές και ίσως να κάνετε και τον «πυροσβέστη» προκειμένου όλα να μπουν στη θέση τους! Ξεκινήστε νωρίς από το σπίτι!

Ζυγός
Όλα τα μέτωπα ανοιχτά! Από τη μια οι δουλειές σας, από την άλλη τα ερωτικά σας τα ζητήματα, θα πρέπει να βρείτε χρόνο και για τα δυο! Κάποια εμπόδια επαγγελματικά σας αναστατώνουν και σας χαλούν το κέφι, όμως είναι προσωρινά! Προτιμήστε πιο ρομαντικές καταστάσεις που σας χαλαρώνουν!

Σκορπιός
Χρυσά μου διώξτε μακριά τον εγωισμό σας και τα πείσματα και βάλτε αγάπη στη καρδιά! Από τη μια θέλετε να πείτε εκείνο το Σ’αγαπώ, από την άλλη δε το έχετε και τόσο και μπορεί να ξεκινήσετε μια ρομαντική συζήτηση και τα πράγματα να ξεφύγουν στη πορεία! Λίγα και καλά και όποιος κατάλαβε!

Τοξότης
Είναι από εκείνες τις μέρες που θέλετε να τρέξετε στη μαμά σας, να χωθείτε μέσα στην αγκαλιά της και να μη φύγετε ποτέ! Συμβαίνουν και αυτά, είναι από τις όμορφες στιγμές της ζωής! Όσοι γυρεύετε εργασία, φροντίστε να κάνετε τις απαραίτητες κινήσεις, γιατί δε ξέρετε ποτέ! Κάτι πολύ καλό έρχεται!

Αιγόκερως
Είναι αστρολογικό το θέμα ξαφνικά να κάνετε μερεμέτια στο σπίτι σας! Έχετε μια απίστευτη όρεξη, να το φτιάξετε, να το βελτιώσετε, να το ετοιμάσετε για τον χειμώνα που έρχεται! Ζαβά παιδιά λέω, άσχετα αν είστε οι γνωστικοί της παρέας! Να επιμείνετε στους στόχους που έχετε βάλει, αξίζει τον κόπο!

Υδροχόος
Πολύ ορεξάτοι ξυπνάτε, έχετε δει πολύ καλό όνειρο, κάνετε βουτιά στην αισιοδοξία και ετοιμάζεστε να κάνετε το θαύμα σας! Μαζέψτε τον κόσμο σας, επικοινωνήστε με όμορφο τρόπο και ξεκαθαρίστε τις προθέσεις σας. Κάντε τους πρώτα να σας λατρέψουν και μετά τους αναθέτετε νέες αρμοδιότητες!

Ιχθύες
Το βάζετε το χέρι στη τσέπη, είτε έχετε λεφτά, είτε έχετε στραγάλια! Σπάταλοι πολύ, θέλετε οπωσδήποτε να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Το ξέρετε πως σωτηρία καμιά με τη περίπτωσή σας, ακόμα και δανεικά γυρεύετε για αυτόν τον λόγο! Ωραία μέρα για να κάνετε εκείνες τις ερωτικές κουβεντούλες..!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από Susanne Jutzeler, suju fotografie από το Pixabay