Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019

Τα Ζώδια σήμερα, Παρασκευή 19/07/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Όπως φαίνεται τώρα πια, ο Ιούλιος αστρολογικά
δεν έχει καλοκαιρινές ορεξούλες, προτιμά τα μπουρίνια και τις αναποδιές, αλλά με ανάδρομο Ερμή, τι να λέμε τώρα;;; Να ήταν μόνο αυτό;;; Εδώ ολόκληρο σύμπαν έχει ταραχτεί και αναστατωθεί, γιατί όχι και εμείς εδώ στο πλανήτη Γη;;;





Αυτά τα πισωγυρίσματα με αναστατώνουν πολύ! Δε τα μπορώ.. Δηλαδή ο Ερμής έφυγε από τα Λιοντάρια και είπε να επιστρέψει στα Καρκινάκια, γιατί κάτι ξέχασε; Κάτι θέλει να ξεσκεπάσει ακόμα; Είναι σίγουρα συναισθηματικό, έχει να κάνει και με το χρήμα, είναι οπωσδήποτε εκείνες οι δεύτερες οι σκέψεις, οι τελευταία ευκαιρία, για να κάνουμε τα πράγματα σωστά!

Καλά δε θα αγχωθούμε κιόλας, ότι είναι να συμβεί, θα συμβεί ότι και να λέμε, ότι και να κάνουμε! Στην αναμονή λοιπόν, για τα πάντα όλα και ας μη ξαφνιαστούμε όταν προκύψει το κουλό! Έρχεται..!
φιλάκια!


Κριός
Ζόρικη η μέρα σας, αφού ο ανάδρομος Ερμής σας θολώνει πολύ το μυαλό, φέρνει εμπόδια αρκετούτσικα και απίστευτο εκνευρισμό για θέματα που αφορούν τους δικούς σας τους ανθρώπους. Ξεσπάτε με άγαρμπο τρόπο, στάζετε το φαρμάκι σας και πληγώνετε εκείνους που σας αγαπούν και σας στηρίζουν περισσότερο! Παράπονα εσείς, παράπονα και οι άλλοι, θα χρειαστεί να τα βρείτε κάπου στη μέση, οπωσδήποτε!

Ταύρος
Μέρα γεμάτη από αναποδιές, αλλά ίσως όχι και έτσι! Εκεί που έχετε πάρει τις αποφάσεις σας πως κάποια πράγματα δε προχωρούν, ή πως έχουν κάνει τον κύκλο τους, ξαφνικά σκάνε μύτη διάφορα και ίσως να χρειαστεί να ασχοληθείτε ξανά από την αρχή! Ας υποθέσουμε πως το σύμπαν έχει σκοπό να σας δώσει μια δεύτερη ευκαιρία, για να κάνετε τα πράγματα σωστά! Προσπαθήστε να είστε ξεκάθαροι και ειλικρινείς!

Δίδυμος
Εσείς μπορεί να περιμένετε με μεγάλη αγωνία να σας δώσουν κάτι λεφτά και ξαφνικά δε θα συμβεί αυτό, μπορεί να ακούσετε και ένα κάρο δικαιολογίες και να εκνευριστείτε απίστευτα πολύ! Και επειδή είστε σπάταλα πλασματάκια, ότι είχατε στην άκρη το φάγατε και μέρες που είναι παίζει να μείνουν απλήρωτα πολλά και διάφορα και να χρειαστεί να δηλώσετε μια ωραία εξαφάνιση! Κάτι που έχετε θάψει κάτω από το χαλί σας κάνει κούκου!

Καρκίνος
Είστε λίγο του λωλού σήμερα και έτσι θα πάει από εδώ και πέρα, αφού ο ανάδρομος Ερμής επιστρέφει στο ζώδιό σας και σας κάνει άνω – κάτω! Έχετε γκρινιάξει τόσο πολύ τις μέρες αυτές, που πλέον κανείς δεν έχει την όρεξή σας, κανείς δε θα σας χαϊδέψει τα μαλλιά, οπότε και εσείς καλύτερα να προσπαθήσετε με ψυχραιμία να λύσετε τα θέματά σας από μόνοι σας! Θέματα από το παρελθόν σας βασανίζουν τη ψυχή..!

Λέων
Μέρα που θα θελήσετε να κάνετε τα παραπονάκια σας σε όλο τον κόσμο! Από το πρωί θα μουρμουράτε ένα πράγμα, σας ενοχλούν σχεδόν τα πάντα όλα, ακόμα και οι συμπεριφορές του κόσμου, είστε για να παίρνετε τα βουνά καλύτερα! Ενώ έχετε την εντύπωση πως είναι όλα δρομολογημένα, πως πλέον μπήκε το νερό στο αυλάκι, ξαφνικά διαπιστώνετε πως δε συμβαίνει κάτι τέτοιο, κάποιος σας ρίχνει στάχτη στα μάτια και τρελαίνεστε κανονικά!

Παρθένος
Από τις λίγες φορές που έχετε αφεθεί στη μαγεία του σύμπαντος και έχετε την άποψη πως όσα πάνε και όσα έρθουν και δε θα σκάσετε κιόλας για κανέναν και για τίποτα! Από μόνοι σας θολώνετε το τοπίο, δε θέλετε να αντιμετωπίσετε κάποιες αλήθειες, ίσως να είναι καλύτερα έτσι, αλλά σε καμία περίπτωση δε πρέπει να πάρετε τις αποφάσεις σας, όσο ο Ερμής είναι ανάδρομος! Μια είδηση από το παρελθόν σας αναστατώνει όμως.. Τι θα κάνετε για αυτό;

Ζυγός
Μέρα μυστήρια πολύ, αφού ξαφνικά σας προτείνουν μια δουλειά την οποία είχατε απορρίψει τον προηγούμενο καιρό και θα χρειαστεί να το σκεφτείτε το θέμα ξανά από την αρχή! Προφανώς το σύμπαν θέλει να σας δώσει μια ακόμα ευκαιρία, γιατί συνήθως από τα πιο απλά πράγματα, έρχονται και τα πιο μεγάλα! Μην αποζητάτε λαμπερές και ιδανικές καταστάσεις, να τις φτιάξετε από μόνοι σας είναι το ζητούμενο! Να σας δω..

Σκορπιός
Μπερδεμένοι πολύ για το τι θα κάνετε από εδώ και πέρα! Δε βλέπετε και κάποιο πράσινο φως, όμως πρώτα θα πρέπει να το ανάψετε εσείς, να το δουν οι άλλοι και μετά να προσμένετε εκείνο το αμοιβαίο! Όσο είστε ψυχροί, κακοί και ανάποδοι, μην ελπίζετε σε θαύματα! Ενώ θέλετε κάτι απεγνωσμένα, μια νέα δουλειά, ή έναν νέο έρωτα, είναι όλα μπλοκαρισμένα, ανάδρομος Ερμής χρυσά μου, για αυτό και εσείς να επιμείνετε αλλιώς δεν έχει γλυκό!

Τοξότης
Ως συνήθως δεν έχετε δεκάρα τσακιστή μέρες που είναι και δε φτάνει μόνο αυτό, οι δικοί σας οι άνθρωποι, ο σύντροφός σας, δε καταλαβαίνουν γιατί μονίμως βρίσκεστε σε αυτή τη κατάσταση και κάνουν ακόμα περισσότερα έξοδα! Μη περιμένετε από τους άλλους να σας συμμαζέψουν, ούτε να στερηθούν κάτι για να νιώσετε εσείς ωραία! Ξαφνικά αναθεωρούν τις απόψεις τους για εκείνη τη βοήθεια, προς το παρόν να το ξεχάσετε το οικοπεδάκι!

Αιγόκερως
Πόσο πια θα είστε μέσα στις γλύκες; Μπορεί η μέρα να είναι ηλιόλουστη αλλά για εσάς έχει συννεφιά και ξαφνικά καλοκαιρινά μπουρίνια! Ερωτικά καβγαδάκια προκύπτουν, όλο και κάτι σας ενοχλεί στον σύντροφό σας, είναι από εκείνες τις μέρες που δε θέλετε να ακούτε ούτε τη φωνή του! Τι σας βρήκε Παρασκευιάτικο..! Το νου σας γιατί μέχρι ο Ιούλης να σας πει αντίο, το σκηνικό παίζει να είναι έτσι και ξαφνικά να βρεθείτε στη μανούλα σας!

Υδροχόος
Στο γιατρό πήγατε για ένα τσεκ απ ή περιμένετε να πέσετε τέζα στο κρεβάτι καλοκαιριάτικο;;; Τις μέρες αυτές θα χρειαστεί να προσέχετε, να κοιμάστε καλά, να τρώτε καλά και να παίρνετε τις βιταμίνες σας! Διάφορες εκκρεμότητες σκάνε μύτη από το πουθενά, ζητήματα που είχατε την εντύπωση πως τα είχατε λύσει και εκνευρίζεστε απίστευτα πολύ! Φροντίστε προσωπικά να επιμεληθείτε τις υποθέσεις σας για να είστε σίγουροι πως φταίτε μόνο εσείς!

Ιχθύες
Τα έχετε κάνει μπάχαλο στα ερωτικά σας τα ζητήματα και ενώ έχετε πάρει τις αποφάσεις σας, ξαφνικά κάτι δε σας αρέσει, κάτι σας χαλάει και ίσως να χρειαστεί να κάνετε εκείνες τις συζητήσεις, ξανά μανά από την αρχή! Το σύμπαν σας δίνει την ευκαιρία να είστε ξεκάθαροι και ειλικρινείς και ας πληγώσετε κάποια ψυχή, το θέμα είναι να μπουν όλα στη θέση τους και να μην ενοχλείται κανείς για αυτό! Μη τάζετε λαγούς με πετραχήλια!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από Enrique Meseguer από το Pixabay