Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019

Τα Ζώδια σήμερα, Τετάρτη 17/07/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Βρισκόμαστε στη καρδιά του καλοκαιριού όμως για κάποιο λόγο το σύμπαν
δε θέλει ο χειμώνας να φύγει με τίποτα!

Έχει Φεγγάρι απόψε και δεν είναι ωραία, αφού προκύπτει και έκλειψη Σελήνης, ο ουρανός γεμάτος από σύννεφα και όλες οι μαγικές ενέργειες πηγάζουν από το ζώδιο του Αιγόκερου!





Δε μας φτάνει αυτό, έχουμε και την Αφροδίτη που τσακώνεται με τον Κρόνο που βρίσκεται και αυτός επίσης στον Αιγόκερω, ανάδρομος παρακαλώ πολύ! Λυπάμαι που το λέω, αλλά ο Αιγόκερως είναι το μοναδικό ζώδιο που λειτουργεί με τη τετράγωνη λογική, που αποφεύγει τους συναισθηματισμούς, που αγαπάει κρυφά και κανείς ποτέ δε γνωρίζει τίποτα!
Συνεπώς, η μέρα είναι η πιο ακατάλληλη για αγάπες και λουλούδια, για ερωτικά ραντεβουδάκια, για εκείνες τις εξομολογήσεις που αντί να στάζουν μέλι, στάζουν φαρμάκι και φέρνουν πόνο και τίποτα άλλο!

Με απλά λόγια.. Πολλά τα εμπόδια! Αμέτρητα! Τα τείχη χτίστηκαν σε μια νύχτα μέσα, σε δευτερόλεπτα επίσης και έχουν ένα ύψος.. ξεπέρασαν ακόμα και τα σύννεφα, ακόμα και τον ουρανό! 

φιλάκια!



Κριός
Μέρα πολύ μυστήρια για τον ψυχικό σας τον κόσμο! Νιώθετε τόσα πολλά, αλλά για κάποιο λόγο τα κρατάτε όλα μέσα σας, γεγονός που σας κάνει πιο ψυχρούς από ποτέ! Εννοείται πως σήμερα δεν είναι η ιδανική ημέρα για εκείνο το ερωτικό το ραντεβουδάκι, μιας που το Φεγγάρι είναι ύπουλο και πονηρό! Αποφύγετε τις συναντήσεις, μπορεί να μη σας βγει και να στεναχωρηθείτε πολύ! Οικογενειακά θέματα συνεχίζουν να σας πιέζουν!

Ταύρος
Ανεξάρτητα του πώς νιώθετε, θα πρέπει να κάνετε τη καρδιά σας πέτρα και να μοιράσετε λίγη αγάπη παραπάνω στους δικούς σας τους ανθρώπους! Ναι μεν το Φεγγάρι σας κάνει ψυχρούς, κακούς και ανάποδους, σας βγάζει εκείνο το Ταυρίσιο το πείσμα, όμως καλά θα κάνετε να διαχειριστείτε τα συναισθήματά σας, να τα φιλτράρετε και να χαμογελάσετε ακόμα και με το ζόρι σε κάποιες ψυχές! Σήμερα εσείς, αύριο εκείνοι!

Δίδυμος
Ερωτικά καβγαδάκια έχει το αστρολογικό μενού της ημέρας! Όσοι μοιράζεστε την ίδια στέγη, τον ίδιο τραπεζικό λογαριασμό, τις ίδιες υποχρεώσεις, να ξέρετε πως σήμερα θα αποκαλυφτούν διάφορες ζαβολιές που έχετε κάνει και ξαφνικά και θα σας μαλώσουν και θα εκτεθείτε! Θα μου πείτε πρώτη φορά είναι;;; Το Φεγγάρι αποκαλύπτει πτυχές του εαυτού σας που ακόμα και ο σύντροφός σας δε γνωρίζει. Αποφύγετε τα πάρε – δώσε γενικώς!

Καρκίνος
Θα το έχετε καταλάβει ως τώρα πως βρίσκεστε στο μάτι του Κυκλώνα, μιας που το σύμπαν τεστάρει τις αντοχές σας με κάθε τρόπο! Το Φεγγάρι σήμερα εννοείται πως σας πιάνει κανονικότατα, μια υπερένταση, μια μελαγχολία, νιώθετε πως πνίγεστε κανονικά και πολύ γκρίνια! Δε χρειάζεται να τσακωθείτε με τον σύντροφό σας, για ανούσια πράγματα ή ακόμα για θέματα γνωστά που γνωρίζετε εκ των προτέρων πως άκρη δε θα βγάλετε καμιά! Ψυχραιμία!

Λέων
Θα σας πρότεινα να πάρετε του βουνά, αλλά ο καιρός δεν είναι ιδανικός, για αυτό χρυσά μου ψυχραιμία! Σήμερα σας γυρίζει το μάτι κανονικά, σας ενοχλούν τα πάντα όλα και γκρινιάζετε όλη μέρα! Εννοείται πως ξεσπάτε στους δικούς σας τους ανθρώπους, γίνεστε παράλογοι και θυμάστε οτιδήποτε σας ενοχλεί αιώνες τώρα! Το Φεγγάρι σας προκαλεί ένα συναισθηματικό χάος και αν επιμείνετε σε τέτοιες συμπεριφορές θα έχουμε δράματα και κλάματα!

Παρθένος
Μέρα που στη καρδιά σας θα χιονίσει, θα έρθουν τα κρύα και ας βρισκόμαστε στη μέση του καλοκαιριού! Είναι το σύμπαν τέτοιο, που ξαφνικά δε θέλετε να δείτε άνθρωπο μπροστά σας! Κλείνετε ακόμα και το τηλέφωνο, εξαφανίζεστε από τους πάντες, σας γυρεύουν και εσείς κλειδωμένοι σε ένα γραφείο, ή στο σπιτάκι σας και στο κόσμο σας. Το Φεγγάρι σας μεταμορφώνει, καλύτερα να μη σας δουν έτσι, καλύτερα να αποφύγετε ερωτικές συζητήσεις!

Ζυγός
Άλλα θέλετε από τη ζωή σας, άλλα σας συμβαίνουν και ξαφνικά νιώθετε μια απίστευτη πίεση από τους δικούς σας τους ανθρώπους, γεγονός που σας εξοργίζει και σας βγάζει από τα ρούχα σας κανονικά! Στο ίδιο σπίτι άγνωστοι, ούτε καλημέρα, αφού προφανώς δε σέβονται τα όριά σας! Ρίξτε λίγο νερό στο κρασί σας, γιατί το Φεγγάρι τεστάρει προφανώς τις αντοχές σας και τα συναισθήματά σας επίσης! Μήπως κάποιος σας έχει ανάγκη;;;

Σκορπιός
Πατήστε φρένο σε οτιδήποτε κάνετε, δε θα σας βγει και θα εκνευριστείτε απίστευτα πολύ! Ζόρικη η μέρα σας από όλες τις απόψεις! Αποφύγετε συζητήσεις, συναντήσεις, δεν έχει σημασία αν είναι επαγγελματικό ή ερωτικό το θέμα, σημασία έχει πως το Φεγγάρι δε θα σας επιτρέψει να προχωρήσετε παρακάτω, ούτε να βγάλετε κάποια άκρη, οπότε άκυρη η προσπάθεια! Τσακώνεστε με όλο τον κόσμο και γίνεστε άδικοι πολύ! Ψυχραιμία!

Τοξότης
Γλυκά μου η ιστορία συνεχίζεται και πάλι αφορά τα τσέπη σας και το χρήμα που σας λείπει τόσο! Σε καμία περίπτωση μην ανοίξετε τέτοιες συζητήσεις με τον σύντροφό σας, γιατί πάλι θα σας ρίξει τις απίστευτες ευθύνες, αφού εσείς είστε οι απαιτητικοί της παρέας και οι σπάταλοι επίσης! Ξαφνικά μπορεί να σας ακυρώσουν διάφορα, ένα επαγγελματικό ραντεβού να μη γίνει ποτέ, μια βόλτα να παραμείνει στα λόγια, μια αγορά να πάει για αργότερα!

Αιγόκερως
Τα νέα της ημέρας είναι το Φεγγάρι στο ζώδιό σας, με μια πολύ τρελή έκλειψη Σελήνης, που σημαίνει πως είστε οι πρωταγωνιστές του σύμπαντος! Γυαλίζει το ματάκι σας κανονικά, κλείνεστε στο καβούκι σας και δεν έχετε όρεξη ούτε για καλημέρα! Δεν έχει αγάπες και λουλούδια σήμερα, γίνεστε σκληροί και απόλυτοι και φυσικά τη πληρώνουν οι άνθρωποι που είναι γύρω σας και σας αγαπούν πολύ! Βάλτε και μια πινακίδα do not touch και μη βγάζετε άχνα!

Υδροχόος
Καλά βρήκατε τη μέρα να σας πιάσουν οι ευαισθησίες σας και να γίνετε πιο παραπονιάρηδες από ποτέ! Τα ερωτικά σας τα ζητήματα σας απασχολούν έντονα, κάτι σας αρέσει και κάτι δε σας αρέσει και μπορεί να σας πουν και διάφορα και να στεναχωρηθείτε πολύ! Σας αγαπούν και διώχνετε τον κόσμο μακριά! Δε σας αγαπούν νιώθετε μόνοι και πέφτετε σε μαρασμό! Αποφασίστε τι θέλετε από τη ζωή σας και στη τελική εκμεταλλευτείτε τη μαγεία του Φεγγαριού.. και ας είναι σκέτη τρέλα! Πειράζει;; Δε πειράζει..

Ιχθύες
Η αλήθεια είναι πως δεν είστε και στα καλύτερά σας ψυχολογικά και αρκετοί εκεί έξω θα προτιμήσετε τη μοναξιά σας. Δεν αγαπάτε κανέναν σήμερα και δεν έχετε όρεξη για ανούσιες κουβέντες! Το δείχνετε με κάθε τρόπο και όσοι δε σας γνωρίζουν και τόσο καλά, μπορεί να παρεξηγηθούν κιόλας! Το Φεγγάρι σας ωθεί στο να τσακωθείτε ακόμα και με τα φιλαράκια σας, αφού η συμπεριφορά σας πιο παράλογη από ποτέ! Μήπως να μείνετε στο σπιτάκι σας;;;

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από Enrique Meseguer από το Pixabay