Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019

Τα Ζώδια σήμερα, Παρασκευή 12/07/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τι εβδομάδα ήταν αυτή και ακόμα να τελειώσει..
Τις τραβήξαμε τις κοτσίδες μας κανονικά, αφού ο Άρης στα κόκκινα, τσαντίστηκε με τον απρόβλεπτο Ουρανό, αμοιβαία τα συναισθήματα, οπότε τα γεγονότα μπορώ να πω πως μίλησαν από μόνα τους!
Πλάκα είχε γιατί ξαφνικά όλοι αναρωτιόμασταν μα τι έγινε και φορέσαμε τη πανοπλία; Γιατί γυάλισε το ματάκι και τα ξεσπάσματα μοναδικά; Του τρελού και λίγα λέω, να όμως που για τα πάντα υπάρχει μια αιτία!


Ποια τα μηνύματα του σύμπαντος;;;

Όχι άλλα ψέματα!
Όχι άλλη υποκρισία!
Όχι στους εγωισμούς και στα πείσματα!




Ας αλλάξω όμως λίγο το ύφος μου, ας γλυκάνω τώρα που είναι πρωί ακόμα και δεν έχω βγει να αντιμετωπίσω τη ζωή με τα κουλά της..

Ναι στην Αγάπη!
Ναι στον Έρωτα!
Ναι στην Αλήθεια!


Και κάπως έτσι.. σας αφήνω τώρα.. πάω να τρέξω.. να προλάβω, να πιάσω τη ζωή από τα μαλλιά, γιατί είναι δική μου και μου ανήκει!

φιλάκια!


Κριός
Κάτι συμβαίνει με τα λεφτουδάκια σας, εκεί που νομίζατε πως έχετε πέντε φράγκα στην άκρη, εκεί ξαφνικά θα χρειαστεί να πληρώσετε διάφορα και αντί το ταμείο να γεμίζει για τις καλοκαιρινές τις διακοπές ξαφνικά αδειάζει! Αυτό είναι αρκετό για να σας δημιουργήσει απίστευτο εκνευρισμό! Ο Άρης φταίει για όλα που δίνει ρέστα τις μέρες αυτές! Επιδιώκετε λοιπόν, να ξεδώσετε ερωτικά, να φτιάξετε ρομαντική κατάσταση και να χωθείτε μέσα σε μια αγκαλιά που θα σας βελτιώσει κατά πολύ τη διάθεση!

Ταύρος
Η αλήθεια είναι πως ότι είναι να τελειώσει τις μέρες αυτές, κυρίως σε θέματα σχέσεων, θα τελειώσει δίχως να σας ρωτήσει καν! Ραγισμένο γυαλί δε ξανά κολλά, οπότε πάρτε το απόφαση και προχωρήστε παρακάτω, όσο και αν πονά σε κάποιες περιπτώσεις! Οι μέρες αυτές είναι φουλ στην ένταση και στον εκνευρισμό με αποτέλεσμα να γίνεστε πολύ αφηρημένοι. Το νου σας στο τιμόνι, ακόμα και στο πώς περπατάτε, γιατί πολλά παράξενα μπορούν να συμβούν! Αφήστε επιτέλους κάποιος άλλος να βγάλει το φίδι από τη τρύπα!

Δίδυμος
Σας έχει βγει πολύ κούραση τις μέρες αυτές και σας έχουν φορτώσει ένα σκασμό υποχρεώσεις, τρέχετε και δε φτάνετε και ανάσα δε παίρνετε! Ο ανάδρομος Ερμής πάντα σας επηρεάζει, οπότε άλλα λέτε, άλλα καταλαβαίνουν, άλλα εννοείτε γίνεται ένας χαμός, κυρίως σε θέματα σχέσεων! Καλύτερα θα ήταν να «προσλαμβάνατε» έναν σοφέρ για καλό και για κακό, όχι τίποτα άλλο, για να μη βρεθείτε σε κανένα χαντάκι έτσι ξαφνικά! Σήμερα μην επιτρέψετε σε κανέναν να σας ζορίσει, υπάρχει και το αύριο! Ψυχραιμία!

Καρκίνος
Ετοιμάζεστε να πάτε για ένα πολύ τρελό shopping therapy, θέλετε πριν τις διακοπές να ανανεώσετε τη γκαρνταρόμπα σας, γιατί πόσο πια θα φοράτε τα ίδια και τα ίδια! Και λεφτά να έχετε στην άκρη, να το ξέρετε, μόλις οι δικοί σας δουν τον λογαριασμό θα σας κατσαδιάσουν κανονικά! Φροντίστε να μοιράσετε τις αταξίες σας, μη τα δείξετε όλα, όπως επίσης να προτιμήσετε τα μετρητά που έχετε στο συρτάρι, παρά τις κάρτες σας! Όσα λιγότερα αποδεικτικά στοιχεία τόσο το καλύτερο! Σχεδιάστε τις κινήσεις σας!

Λέων
Καλά δε σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας τις μέρες αυτές, έχει φορτσάρει και ο Άρης από το ζώδιό σας, είστε έτοιμοι για μάχη ακόμα και με πολύ αγαπημένους ανθρώπους! Μη πιστεύετε ότι σας λένε, κάποιοι επίτηδες σας στέλνουν μηνύματα άκρως ενοχλητικά, έτσι για να σας εξαγριώσουν και να βρουν πάτημα αργότερα! Ζεν είναι η καλύτερη φάση που μπορείτε να βρίσκεστε! Ευτυχώς από σήμερα ηρεμείτε κάπως, αποζητάτε στιγμές πιο ρομαντικές και πιο ερωτικές είτε με τον σύντροφό σας, είτε με μια νέα ύπαρξη!

Παρθένος
Τις μέρες αυτές έχετε κάνει βουτιά στο άγχος και είστε πολύ νευρικοί! Ανεξάρτητα από το πρόγραμμα που έχετε θα πρέπει να βρίσκετε χρόνο για να τρώτε καλά και να κοιμάστε καλά, γιατί παίζει πολύ να βρεθείτε τέζα στο κρεβάτι καλοκαιριάτικο από υπερκόπωση παρακαλώ πολύ! Και δε το θέλουμε αυτό! Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να σηκώσετε το τηλέφωνο και να ζητήσετε εκείνες τις χάρες, να σας ανταποδώσουν το καλό, όπως το κάνατε και εσείς μια φορά και έναν καιρό! Αφιερώστε χρόνο στα ερωτικά σας τα ζητήματα!

Ζυγός
Χρυσά μου όσοι έχετε κοινό ταμείο με τον σύντροφό σας, να ξέρετε πως τις μέρες αυτές θα τσακωθείτε, γιατί πολλά τα έξοδα, ανούσια αρκετά και ξαφνικά δε περισσεύουν ούτε καν για να βγει ο μήνας! Εντάσεις λοιπόν για οικονομικά ζητήματα, μιας που κάποιος είναι σπάταλος, ή κάποιος προσπαθεί να σας τραβήξει τη προσοχή! Καλά θα κάνετε να ηρεμήσετε, να σκεφτείτε τι μπορεί να συνέβη και να αράξετε στο σπιτάκι σας λίγο παραπάνω, γιατί σας δείχνουν με κάθε τρόπο το πόσο ανάγκη σας έχουν! Προτιμήστε χαλαρές καταστάσεις!

Σκορπιός
Αρκετοί εκεί έξω είστε έτοιμοι να δηλώσετε μια τρελή παραίτηση από τη δουλειά σας, δε θα τους το πείτε καν, παίζει να εξαφανιστείτε μια και έξω και να σας ψάχνουν! Στο μυαλό σας είναι οι διακοπές, τα ταξιδάκια, η ξεκούραση και όσο σας ζορίζουν για να κάνετε το αντίθετο, άλλο τόσο ξεσπάτε με πολύ παράξενο τρόπο! Αν λοιπόν σκέφτεστε να επαναστατήσετε, κάντε το για πάρτη σας, δε χρειάζεται κανείς να γνωρίζει το τι και το πώς! Σας βλέπω σήμερα να κανονίζετε τις διακοπές σας, δίχως να υπολογίζετε τις συνέπειες!

Τοξότης
Έχετε τόσα πολλά πράγματα μέσα στο μυαλό σας, που το νιώθετε πως λίγο ακόμα και θα κάνετε ένα μεγάλο μπουμ! Δεν είναι καλές ημέρες για να πάρετε σοβαρές αποφάσεις, ούτε για να ξεκινήσετε καβγάδες που δεν οδηγούν κάπου! Προτιμήστε τη μοναξιά σας, την ησυχία σας, το πατρικό σας το σπίτι, οπουδήποτε νιώθετε άνετα και χαλαρώστε μακριά από τα γνωστά! Κρύψτε κάπου καλά το πορτοφόλι σας, τις κάρτες σας, μη κάνετε ανούσια έξοδα και γενικά να είστε πολύ προσεχτικοί με τα προσωπικά σας τα αντικείμενα!

Αιγόκερως
Καλά είναι μέρες λίγο πριν τις καλοκαιρινές τις διακοπές και εσείς ξαφνικά ασχολείστε με το οικοπεδάκι που ακόμα δε το έχουν γράψει στο όνομά σας! Πόσο τραγικό είναι αυτό; Αποφύγετε λοιπόν, να χωρίσετε τα τσανάκια σας, να απαιτήσετε μερίδιο από τη πίτα, αφήστε τους να δράσουν όπως θέλουν και στη τελική αν αυτό συμβεί από τον Σεπτέμβρη και μετά, τι έγινε;; Άλλο να τους θυμίσετε πως είστε και εσείς μέσα στο παιχνίδι και άλλο το εδώ και τώρα! Το νου σας γιατί οικονομικά ζητήματα είναι η αιτία κάποιου χωρισμού!

Υδροχόος
Αφού τους κάνατε όλους μπάχαλο τις μέρες αυτές, σήμερα θα χαμογελάσετε γιατί τελικά ως συνήθως ένα δίκιο το είχατε! Σας οφείλουν χρήματα και ξαφνικά σας τα δίνουν, σας τα επιστρέφουν, το πορτοφόλι σας γεμίζει και αυτό για εσάς είναι η υπέρτατη ευτυχία! Οπότε σήμερα, αφήστε τους άλλους να δράσουν και μετά πείτε ένα ευχαριστώ! Τα ερωτικά σας τα ζητήματα σας απασχολούν έντονα, υπάρχει κάποιο πρόσωπο που είναι μέσα στο μυαλό σας, που σας χρειάζεται και σας το δείχνει με κάθε τρόπο! Αγαπήστε κάνει καλό!

Ιχθύες
Από τη μια είστε χαρούμενοι, από την άλλη εκνευρισμένοι και απογοητευμένοι, άντε να βγάλουμε άκρη μαζί σας! Οι μέρες είναι πονηρές και λίγο επικίνδυνες, αφού πάνω στην υπερένταση που νιώθετε, πετάτε διαμάντια που τους στέλνουν τους άλλους αδιάβαστους! Πιέζετε πολύ τις καταστάσεις και στο σπίτι και στη δουλειά! Σα κακομαθημένα θα έλεγα, αφού με τίποτα δεν είστε ικανοποιημένοι! Αρκετοί είστε έτοιμοι να κάνετε την επανάσταση του αιώνα, είτε σε ερωτικό επίπεδο, είτε σε επαγγελματικό! Χωρισμοί καλοκαιριάτικο;;;

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos 
Φωτογραφία από Renate Daehnken από το Pixabay