Κυριακή 28 Ιουλίου 2019

Ζώδια: Το Ερωτικό Αντίο του Ιουλίου 2019 & το “hello” της Αφροδίτης από τους Λέοντες by MagicF’Ariel!

28/07 – 05/08/2019

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Στο τσακ παρά τσακ, σας γράφω με λίγα λόγια τα ερωτικά νέα των ημερών! Η Αφροδίτη στα Λιοντάρια, καταλαβαίνετε τώρα τι
πρόκειται να συμβεί! Η λαμπερή προσωπικότητα του ζωδίου αυτού, ο ενθουσιασμός επίσης, η αισιοδοξία και η χαρά μας χτυπούν τη πόρτα από σήμερα κιόλας!



Καλοκαιράκι, οι αισθήσεις μας γίνονται πιο έντονες, το αίμα μας βράζει, αποζητάμε το φλερτ και τις πονηρές ματιές με κάθε τρόπο! Οι νέες γνωριμίες έχουν τη τιμητική τους και οι ζαβολιές επίσης! Υπάρχει πιο ωραίο συναίσθημα από αυτό; Οι κλασικοί έρωτες του καλοκαιριού, κάποιοι θα μείνουν, κάποιοι θα φύγουν, όμως οι εμπειρίες είναι που φτιάχνουν τις πιο όμορφες και τις πιο στενάχωρες αναμνήσεις..
Ακόμα ακούμε εκείνο το τραγούδι του Bryan Adams… Summer of 69’.. τι εποχή και εκείνη.. Ο έρωτας ήταν αγνός.. υπομονετικός, ποτέ όμως αιώνια αμοιβαίος.. Εύχομαι όλες οι καρδιές του κόσμου, να χτυπήσουν στους πιο γλυκούς ρυθμούς.. να νιώσουν εκείνη τη μαγεία του Έρωτα και ας κρατήσει λίγο.. Πειράζει;;; Δε πειράζει..

φιλάκια!

Κριός
Με το που πατάει η Θεά Αφροδίτη το πόδι σας στα Λιοντάρια, σας ανάβει τον διακόπτη, φουντώνετε ένα πράγμα, γίνεστε πολύ ερωτικοί και φλογεροί επίσης! Μπορεί να είστε λίγο μπερδεμένοι, να προσπαθείτε να καταλάβετε τα συναισθήματα του συντρόφου σας, ή του προσώπου που σας ενδιαφέρει, γιατί αλλιώς τα έχετε στο μυαλό σας και αλλιώς οι άλλοι, αλλά την άκρη σας θα τη βρείτε όπως και να έχει! Τις μέρες αυτές, μη περιμένετε τίποτα από κανέναν! Κάντε εσείς το πρώτο βήμα, πείτε πρώτοι το Σ’Αγαπώ! *Ερωτοτροπήστε άφοβα στις 28/07 και στις 05/08! *Μην εκδηλώνεστε αν έχετε τις αμφιβολίες σας! Κρατήστε κάτι και για εσάς!

Ταύρος
Λυπάμαι που το λέω, αλλά το φινάλε του Ιούλη δεν είναι και τόσο ερωτικό για εσάς αφού σας προβληματίζουν άλλα ζητήματα! Ούτε η Αφροδίτη από τα Λιοντάρια δε θα μπορέσει να σώσει τη κατάσταση, αλλά ποτέ δε ξέρετε τι θαύμα μπορεί να συμβεί από τη μια στιγμή στην άλλη! Υπάρχει φλερτ, υπάρχει έλξη και χημεία με ένα πρόσωπο, όμως θα χρειαστεί να μπείτε εσείς μπροστά, να κάνετε τις προτάσεις σας, να ασχοληθείτε με όλο σας το είναι, μπας και ξεγελάσετε για λίγο το σύμπαν υπερ σας! Καλή επιτυχία! *Πιο καλή η μοναξιά! *Τυχερή ημέρα στις 03/08! Ένα μικρό θαύμα μπορεί να συμβεί!

Δίδυμος
Μπορεί εσείς να κάνετε τις κόνξες σας, μπορεί η Αφροδίτη από τα Λιοντάρια να μη σας κάνει και τόσο φλογερούς, όμως σας φτιάχνει πολύ τη διάθεση! Σας αποζητά το ταίρι σας, το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει σας φλερτάρει επίμονα και τις μέρες αυτές, κάτι μπορεί να σας δώσουν και να ξετρελαθείτε από χαρά! Ίσως να έχετε ξεκινήσει μια σχέση στο πολύ χαλαρό, να το έχετε έτσι στο μυαλό σας, όμως τα πράγματα αλλάζουν αφού περνάτε καλά και ο χρόνος που αφιερώνετε στον Έρωτα ξεπερνά τα όριά σας! Απολαύστε! *Μέρες φουλ ερωτικές και άκρως παιχνιδιάρικες στις 30/07 & 05/08! *Μη μπλέκετε τα οικονομικά σας με τα ερωτικά σας!

Καρκίνος
Μυστήριο το ερωτικό φινάλε του Ιούλη, αφού η Αφροδίτη σας είπε και αυτή αντίο, οπότε συνέρχεστε και εσείς και δεν έχετε και τόση όρεξη για αγάπες και λουλούδια. Ερωτικά καβγαδάκια έχει το μενού για τους ήδη δεσμευμένους και ανούσια φλερτ για τους ελεύθερους και ωραίους. Καλά θα κάνετε να αποφύγετε τις εντάσεις και φυσικά όσοι μπορείτε, να μείνετε λιγουλάκι μόνοι, παρέα με τον εαυτό σας, να σκεφτείτε διάφορα πράγματα και να κατασταλάξετε στο τι και στο πώς! Ο Έρωτας ας περιμένει..! *Ερωτικά ξεκαθαρίσματα στις 04/08 και 05/08! Καιρός να γίνει το δικό σας! *Αλλάξτε τη σελίδα, πείτε αντίο στο παρελθόν!

Λέων
Αν και είναι λίγο ζόρικα τα πράγματα, η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σας, για να σώσει τη κατάσταση! Οι δεσμευμένοι φροντίστε να χαλαρώσετε και να ξεχαστείτε από τα καθημερινά σας τα βάσανα και οι ελεύθεροι βγείτε έξω να περάσετε ωραία, να φλερτάρετε, να κάνετε νέες γνωριμίες! Μια υπερένταση θα τη νιώθετε όλες τις ημέρες, το φινάλε του Ιούλη είναι έντονο συναισθηματικά πολύ, όμως υπάρχουν οι καλύτερες προοπτικές για να είναι άκρως ερωτικές και μέσα στο πάθος! Γοητέψτε με το Λιονταρίσιο ταπεραμέντο σας! *Όμορφη μέρα για τα ερωτικά σας στις 28/07! Κάτι καλό γίνεται! *Να κάνετε ότι λέει η καρδιά σας, δίχως υπερβολές όμως!

Παρθένος
Με ερωτικά καβγαδάκια τελειώνει ο Ιούλης, οπότε μην ελπίζετε πως η Αφροδίτη θα σας σώσει! Αντιθέτως θα ρίξει λάδι στη φωτιά, γιατί μερικά πράγματα θα χρειαστεί να ειπωθούν, κάποιες αλήθειες ας πούμε. Οι δεσμευμένοι σε κάθε περίπτωση καλό είναι να δείξετε κατανόηση και να μη πάρετε αποφάσεις τύπου «χωρίζουμε»! Οι ελεύθεροι και ωραίοι ας μείνετε μονάχοι, γιατί όλο και κάποιο πρόσωπο από το παρελθόν επισκέπτεται τις σκέψεις σας, που σημαίνει πως δεν είστε έτοιμοι για νέες περιπέτειες! *Βελτιώστε τη σχέση σας, αγαπήστε περισσότερο στις 28/07 και 04/08! *Όσο τα συναισθήματα είναι αμοιβαία, δεν έχετε να φοβάστε κάτι.!

Ζυγός
Λίγο μπερδεμένο το βρίσκω το ερωτικό φινάλε του Ιούλη, γιατί έχει λίγο από όλα το μενού! Αρκετοί βελτιώνετε τη σχέση σας με τον σύντροφό σας, είστε πιο προσιτοί και πιο ορεξάτοι. Βέβαια, παράλληλα ίσως και να φλερτάρετε με διάφορες ψυχές, μιας που η Αφροδίτη από τα Λιοντάρια σας κάνει παιχνιδιάρηδες και άτακτους πολύ! Εννοείται πως όσοι είστε μόνοι, καλά θα κάνετε να αποδεχτείτε προσκλήσεις για βόλτες και ταξιδάκια, γιατί κάπου εκεί έξω βρίσκεται ο καλοκαιρινός σας ο έρωτας! Ένα φιλαράκι το βλέπετε αλλιώς! *Το νου σας γιατί τα ερωτικά καβγαδάκια επιμένουν στις 29/07 & 02/08! *Αφήστε τους φίλους σας να σας βοηθήσουν σε όλα τα επίπεδα!

Σκορπιός
Το ερωτικό σας θερμόμετρο ανεβαίνει και ξαφνικά βρίσκετε τον παλιό καλό σας εαυτό, είτε έχετε σχέση, είτε όχι! Ως δια μαγείας οι δεσμευμένοι έχετε πλέον τον χρόνο για να τον αφιερώσετε στο ταίρι σας, κάνετε στην άκρη τα βάσανά σας, ο σκοπός είναι να έρθετε κοντά και να επικοινωνήσετε σε άλλο επίπεδο! Όσο για τα ελεύθερα παιδιά, ποιος τη χάρη σας;;; Βέβαια, είστε λίγο μπερδεμένοι, αφού ένα πρόσωπο που σας αρέσει πολύ, προσμένει τις απαντήσεις σας, τις κινήσεις σας, θα μείνετε ή θα φύγετε; Ιδού η απορία! *Μη μπλέκετε τα ερωτικά σας με τα επαγγελματικά σας! *Αποφύγετε μυστήριες καταστάσεις στις 02/08!

Τοξότης
Το ερωτικό αντίο του Ιούλη θέλει να σας πει με λίγα λόγια, πως καλοκαιράκι, ας ρίξετε λίγο νερό στο κρασί σας, λίγη στάχτη στα μάτια, δε χρειάζεται συνέχεια να προκύπτουν ερωτικά καβγαδάκια για ασήμαντα καθημερινά πράγματα. Αν καταφέρετε να παραβλέψετε οτιδήποτε σας ενοχλεί, τότε υπάρχει προοπτική οι μέρες αυτές να είναι πολύ φλογερές και παθιασμένες! Βέβαια, οι μοναχικοί της παρέας, ίσως να βρίσκεστε σε μια χαοτική κατάσταση, αφού παίζει να έχουν σκάσει μύτη πρόσωπα από το παρελθόν και να αποζητούν για ακόμα μια φορά αγάπες και λουλούδια! *Ξεπεράστε το παρελθόν και γοητέψτε νέα πρόσωπα! *Πείτε ναι στις προτάσεις για έξω στις 05/08!

Αιγόκερως
Ολίγον απογοητευτικό είναι το ερωτικό φινάλε του Ιούλη, ούτε η Αφροδίτη από τα Λιοντάρια δε μπορεί να βοηθήσει σε αυτό! Ερωτικά καβγαδάκια προκύπτουν στους δεσμευμένους της παρέας, αφού καιρό τώρα κρύβετε στο συρτάρι εκείνο που κανείς δε γνωρίζει, συναισθήματα και αταξίες, ίσως και ένοχα μυστικά, που για κάποιο λόγο γίνονται αντιληπτά και ο κακός ο χαμός! Μπορεί τις προηγούμενες ημέρες να φλερτάρατε με τη ψυχή σας, να είχατε επιτυχίες, να όμως που κάποιος αλλάζει γνώμη και ξαφνικά κάνετε πάλι παρέα με τη μοναξιά σας.. *Αποφύγετε να μπλέξετε το χρήμα με τα ερωτικά σας! *Αγαπήστε ξανά στις 05/08! Πολύ τυχερή ημέρα!

Υδροχόος
Πολύ φλογερό το ερωτικό αντίο του Ιούλη για εσάς αγαπημένα μου πλασματάκια! Το σύμπαν κάνει θαύματα και είναι προφανώς για πάρτη σας, αφού σας θέλει φουλ ερωτευμένους και λίγα λέω! Εντάξει οι δεσμευμένοι της παρέας έχετε τα ζόρια σας και είστε κάπως στα κόκκινα, σκέφτεστε κιόλας να δηλώσετε μια ωραία εξαφάνιση. Το αντίο αρκετοί θα το πείτε μέσα στο καλοκαίρι αυτό! Όμως όσοι δεν έχετε τέτοια βάσανα, να ξέρετε πως είναι η εποχή σας, φλερτάρετε και σας φλερτάρουν μέχρι τελικής πτώσης και δε λέτε όχι σε καμία ύπαρξη! Υπάρχει όμως ένα πρόσωπο! Να κάπου στην άκρη του μυαλού σας.. Θα κάνετε κάτι για αυτό; *Παίξτε άφοβα μέχρι και τις 31/07! Μετά έχει δουλειά! *Πείτε την αλήθεια, αγαπάτε ναι ή όχι;;;

Ιχθύες
Τα θέλετε όλα δικά σας τις μέρες αυτές, το ερωτικό αντίο σας κάνει πλεονέκτες. Και το μαναράκι πίσω από τη κουρτίνα Νο2 και το άλλο όμως και ας κρύβεται πίσω από ένα δέντρο! Βασικά αποζητάτε να σας αγαπούν, να σας θαυμάζουν και να σας το δείχνουν με κάθε τρόπο! Οι κλασικές ευαισθησίες σας, που αναστατώνουν τα ενδιαφερόμενα τα πρόσωπα και μετά κλαίνε με μαύρο δάκρυ! Ακόμα και προξενιό παίζει να σας κάνουν και να αντιδράσετε παράξενα, αφού από τη μια θέλετε να αλλάξετε σελίδα στην ερωτική σας τη ζωή, από την άλλη προτιμάτε να κάνετε λίγη ακόμα παρέα με τις αναμνήσεις σας! *Ένα μαντάτο στις 05/08 σας αναστατώνει ευχάριστα! *Μην υπόσχεστε αγάπες και λουλούδια όταν δε νιώθετε έτσι!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από Enrique Meseguer από το Pixabay