Σάββατο 3 Αυγούστου 2019

Τα Ζώδια του Σαββατοκύριακου 03/08 – 04/08/2019 by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Άλλα είχα κατά νου το πρωί, άλλα προέκυψαν, μου το φύλαγε ο Ερμής για το τέλος; Πάνω στην
αλλαγή; Να μη πάθω και εγώ έτσι μια ζημιά;;; Τέλος καλά, όλα καλά, να όμως που εμφανίζομαι τώρα, που ετοιμάζεται να βγει και το Φεγγάρι! Λίγη δροσιά παρακαλώ πολύ, γιατί θα λιώσουμε..

Ο Αύγουστος μας μπήκε με φόρα, ο Άρης στα Λιοντάρια, η Αφροδίτη επίσης, η Νέα Σελήνη έγινε στο ίδιο ζώδιο, φαντασμαγορική η έναρξη, λαμπερή και αστεράτη! Ακόμα και σήμερα η Αθήνα γεμάτη. Κόσμος παντού! Απορώ πότε θα αδειάσει. Κάτι τρέχει και είναι οι δουλειές μας, οι ευθύνες μας, οι εκκρεμότητές μας, οι στόχοι που πρέπει να επιτευχθούν και το σύμπαν επιμένει και μας λέει «..λίγο ακόμα, είσαι κοντά!»

Ένα ΣΚ, οι πρώτες μέρες καλοκαιρινής άδειας, το μόνο που σκέφτομαι είναι να αράξω λίγο σπίτι μου, να κοιμηθώ λίγο παραπάνω, να αποφορτιστώ από το κυνήγι της επιτυχίας, να νιώσω άνθρωπος και μετά βαλιτσούλα και δρόμο! Δε με κυνηγάει κανείς, είμαι ελεύθερη να ικανοποιήσω τις επιθυμίες μου κάθε στιγμή και λεπτό! Πόσο μαγικό το βρίσκω αυτό, δε το φαντάζεστε..
Υπάρχει τίμημα σε αυτό, λέγεται μοναξιά, αλλά είναι ωραία και αυτή η ρημάδα, επιβάλλεται για να τα λέμε λίγο με τον εαυτό μας..

Αστρολογικά;

Αγωνιώ για τη Πανσέληνο στον Υδροχόο.. χαχα!

φιλάκια!


Κριός
Θα μπορούσε να είναι ένα πολύ καλοκαιρινό ΣΚ και άκρως ερωτικό για αρκετούς από εσάς εκεί έξω, αρκεί να κάνετε μια παύση από τα καθημερινά σας τα προβλήματα, κυρίως τα οικογενειακά! Ξεχάστε για λίγο το χρήμα, ναι μεν είναι απαραίτητο, όμως όχι αναγκαίο κυρίως σε θέματα συναισθηματικά. Ο σκοπός είναι να βελτιώσετε τη σχέση σας, με τον σύντροφό σας, ή να περάσετε υπέροχες στιγμές με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει! Να’ναι καλά η Αφροδίτη που σιγοντάρει από πίσω! Ανεξάρτητα από το πώς νιώθετε, το νου σας γιατί ο σκοπός είναι η Κυριακή σας να έχει ρομαντικό χαρακτήρα μόνο!

Ταύρος
Το ΣΚ αυτό είναι από εκείνα που θα προτιμήσετε το σπιτάκι σας και πολύ χαλαρές καταστάσεις! Βουνό τα οικογενειακά τα βάσανα, νιώθετε μια υπερένταση και έναν εκνευρισμό, όμως θα πρέπει να βρείτε τον τρόπο να τα διώξετε όλα αυτά μακριά και να αγαπήσετε με τους δικούς σας! Δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο! Για αυτό και εσείς φτιάξτε λιχουδιές και καλέστε τα φιλαράκια σας, γιατί και οι όμορφες χαλαρωτικές συζητήσεις χρειάζονται πού και πού! Να χαμογελάσετε είναι ο σκοπός και να ξενοιάσετε! Η Κυριακή σας βρίσκει πάλι με δουλειές, ότι βλέπει η πεθερά και δρόμο!! Ένα ταβερνάκι ίσως;;

Δίδυμος
Δόξα να έχει ο Ερμής ήρθε στα ίσα του και οτιδήποτε είχε μπλοκάρει τις προηγούμενες ημέρες, θα ξεμπλοκάρει και ω ναι θα τα λάβετε εκείνα τα χρήματα και θα νιώσετε μεγάλη ικανοποίηση! Βρίσκετε τις κατάλληλες τις λέξεις, τη κατάλληλη τη στιγμή και λύνονται παρεξηγήσεις που προέκυψαν μια φορά και έναν καιρό. Να είναι καλά ο Άρης, που σας κάνει δυναμικούς, λαμπερούς και ανεξάρτητους πολύ! Όσο δείχνετε έναν τέτοιο χαρακτήρα, άλλο τόσο αποζητούν τη παρέα σας! Προσπαθήστε τη Κυριακή να αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις που αφορούν το μέλλον σας επαγγελματικά! Να πάτε θάλασσα!

Καρκίνος
Το ΣΚ αυτό σας βρίσκω με το χέρι στη τσέπη, αφού σας πιάνει μια μανία, να αγοράσετε το ένα και το άλλο, να ικανοποιήσετε το «εγώ» σας με κάθε τρόπο! Και εντάξει αν έχετε τη δυνατότητα, αν όμως σπαταλάτε τις οικονομίες του καλοκαιριού και ο μήνας έχει τρεις, τότε να προσμένετε τη κατσάδα είτε από τον σύντροφό σας, είτε από την οικογένειά σας! Πού πάτε;;; Κλασικό ερώτημα! Βέβαια, το σύμπαν επιμένει, σας παρασέρνει στις απολαύσεις, θέλει να περάσετε καλά, οπότε και η Κυριακή σας, είναι μια από τα ίδια! Βολτούλες, ταβερνάκια, παγωτά, θάλασσα, τι άλλο θέλετε από τη ζωή;;;

Λέων
Από τα καλύτερα ΣΚ ever, μπορώ να σας πω, αφού ο Άρης και η Αφροδίτη βρίσκονται στο ζώδιό σας και σας απογειώνουν από όλες τις απόψεις! Ίσως και πιο ερωτικοί από ποτέ, λάμπετε ολόκληροι και αποζητάτε στιγμές φουλ στο πάθος και στην ένταση! Φτου φτου μη σας ματιάσω, όμως καλά θα κάνετε να ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας, να τον εκπλήξετε ευχάριστα και στη τελική να του κάνετε δώρο τον εαυτό σας! Καλά οι ελεύθεροι και ωραίοι, μη διανοηθείτε να μείνετε στο σπίτι! Να’ναι καλά τα φιλαράκια σας που θα σας ξεσηκώσουν με κάθε τρόπο! Ξεπεράστε το ύφος σας τη Κυριακή και απλά χαμογελάστε!

Παρθένος
Ακόμα και το σύμπαν σας μαλώνει! Το ΣΚ αυτό ο στόχος είναι να ξεκουραστείτε, να ηρεμήσετε, να διώξετε μακριά τις κακές τις σκέψεις και να δώσετε την ευκαιρία σε κάποια πρόσωπα να σας πλησιάσουν και να σας κανακέψουν όπως θέλουν, με τον τρόπο τους! Ανάψτε το πράσινο το φως, υποδεχτείτε κόσμο στο σπίτι, ντυθείτε ωραία και επισκεφτείτε μέρη ωραία που σας χαλαρώνουν στο φουλ. Μη μένετε στο πριν και στο γιατί, ότι έγινε-έγινε! Δυστυχώς η Αφροδίτη μόνο ερωτικούς δε σας κάνει, αλλά υπομονή και τα καλύτερα έρχονται! Κοινωνικοποιηθείτε, προσαρμοστείτε, κατεβάστε το πήχη και αγαπήστε..

Ζυγός
Το ΣΚ αυτό θα μπορούσε να είναι πολύ ερωτικό για εσάς, αρκεί να μην ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα! Το νερό θα μπει στο αυλάκι τώρα που ο Ερμής ήρθε στα ίσα του, οπότε τις επόμενες ημέρες θα βαδίσετε και πάλι σε σίγουρα μονοπάτια! Οπότε πριν πέσετε με τα μούτρα στους νέους στόχους που έχετε, μήπως να φροντίζατε να το ρίχνατε λίγο έξω, έτσι για το φλας; Οι φίλοι δε σας αφήνουν λεπτό, οπότε θέλετε δε θέλετε, τρώγοντας έρχεται και η όρεξη, αφήστε τους να σας παρασύρουν σε πολύ ωραία μέρη, με γοητευτικές υπάρξεις, γιατί ο έρωτας να ξέρετε, είναι στο δρόμο, έρχεται!!!

Σκορπιός
Για να είμαι ειλικρινής τις μέρες αυτές έχει εργασία και χαρά, οπότε και διακοπές να βρίσκεστε, σε κάποιο νησί, δε νομίζω να σας αφήσουν στην ησυχία σας! Το ΣΚ αυτό μπορεί να εξαντληθείτε, ψυχολογικά και σωματικά, όμως κάθε μέρα που περνάει είστε και πιο σίγουροι για τις αποφάσεις σας και στη τελική θα τα καταφέρετε με κάθε τρόπο! Ο Άρης φταίει από τα Λιοντάρια, που έχετε πάρει φωτιά, που τρέχετε και δε φτάνετε, που νιώθετε πως δίχως εσάς, σωστή δουλειά δε γίνεται! Και μέσα σε όλο αυτό, κάποιο πρόσωπο σας γλυκοκοιτάζει και το παθαίνετε το σοκ! Ξεκουραστείτε τη Κυριακή, όπως και να έχει!

Τοξότης
Τα ευχάριστα τα νέα είναι πως ξαφνικά ανοίγουν οι ουρανοί και ότι προσμένατε με αγωνία τις προηγούμενες τις μέρες, παίζει να σας έρθουν ξαφνικά, το ΣΚ αυτό και να ξετρελαθείτε από χαρά! Το οικοπεδάκι σίγουρα θα σας το δώσουν, μπορεί και κρυμμένα λεφτά να αποκαλυφτούν και να χαμογελάσουν ακόμα και τα μουστάκια σας. Εκμεταλλευτείτε την εύνοια της Αφροδίτης για να αγαπήσετε με τον σύντροφό σας. Ή να ασχοληθείτε με τα beaute σας! Λίγο ζόρικη η Κυριακή σας, σας πιέζουν για έναν ανεξήγητο λόγο και εσείς γυρεύετε δρόμους διαφυγής.. Καλά μη γίνετε μπουχός, όσο πιο διακριτικά γίνεται!

Αιγόκερως
Γεμάτο το ΣΚ αυτό, από πολλά και διάφορα! Το χρήμα φυσικά σε πρώτη προτεραιότητα, κάτι καλό συμβαίνει και γεμίζει η τσεπούλα σας ξαφνικά! Και ως ανήσυχα πλάσματα που είστε βρήκατε τις μέρες για να ασχοληθείτε και με τα οικονομικά των άλλων! Μα πόσο τραγικό είναι αυτό; Και να σας ζητήσουν βοήθεια, καλύτερα να την αρνηθείτε, γιατί παίζει να εξοργιστείτε και να προκύψουν εντάσεις από το πουθενά! Η Κυριακή είναι ιδανική μέρα για βόλτες μακρινές! Πιάστε αγκαζέ το ταίρι σας, τα φιλαράκια σας, πείτε έναν προορισμό και καλό ταξιδάκι. Φροντίστε να είστε όμορφοι και λαμπεροί γιατί δε ξέρετε ποτέ..!

Υδροχόος
Καλά τι Αύγουστος είναι αυτός πω πω πω! Όπου και αν είστε, εργάζεστε με μανία μεγάλη! Και το ΣΚ αυτό είναι μια από τα ίδια, όμως και κάτι παραπάνω, αφού χρειάζεται η παρουσία σας να είναι παντού με κάθε τρόπο! Παίζει πολύ το σενάριο ίδιος στόχος με διαφορετικές απόψεις, οπότε οι εντάσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα! Το να προσαρμόσετε τα δεδομένα και αργότερα να τα αναπροσαρμόσετε, μήπως είναι μια πονηρή ιδέα; Η Αφροδίτη πάντως να ξέρετε, σας έχει στείλει μια μαγική νεράιδα! Κάντε την ευχή σας, πιστέψτε σε αυτήν, είναι η πιο όμορφη περίοδος της ζωής σας! Απολαύστε..

Ιχθύες
Το ΣΚ αυτό καλό είναι να καθίσετε λίγο φρόνιμα, να μείνετε στο σπιτάκι σας και να ηρεμήσετε πολύ! Και επειδή αρκετούς από εσάς εκεί έξω σας έχει χτυπήσει ο έρωτας κατακούτελα, μόνο φρόνιμα δε θα κάτσετε και ότι προκύψει.. Ο Ερμής φταίει για όλα που στέλνει ερωτικά ραβασάκια που σας αναστατώνουν πολύ! Προτιμήστε τις κοντινές τις αποστάσεις, τις βόλτες με τα πόδια, το κάπου κοντά στο σπίτι σας, έτσι μπορεί να αποφύγετε περιπέτειες τρελές και αλλοπαρμένες! Στρεσάρεστε για επαγγελματικά ζητήματα, όμως είναι παροδικό. Φροντίστε για τη ψυχική σας ηρεμία!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από engin akyurt από το Pixabay