Κυριακή 18 Αυγούστου 2019

Τα Ζώδια της Κυριακής, 18/08/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μια πολύ όμορφη Κυριακή μόλις μας ξημέρωσε, πραγματικά
φυσάει δροσερό αεράκι, είναι ότι πρέπει για χουζούρεμα ή καφέ στη βεράντα!
Ναι επέστρεψα στη βάση μου, λίγες μερούλες μακριά από την Αθήνα είναι ότι πρέπει για να φτιάξει το ψυχολογικό. Φέτος την είδα αλλιώς τη δουλειά, προτιμώ το λίγο από εδώ και λίγο από εκεί, παρά το σερί σε ένα μέρος.. γιατί έτσι πρέπει να είναι και η ζωή, να υπάρχει ποικιλία. Να μη βαριόμαστε ποτέ.. Σωστά;;;

Δε ξέρω τι με έχει βρει.. σίγουρα ο κύριος Έρωτας, όμως ποιος είναι αυτός και πού βρίσκεται είναι ένα θέμα μυστήριο και αιωνίως άλυτο! Χαμογελώ πονηρά γιατί έτσι μου βγαίνει, κάνω σκέψεις πολύ τολμηρές για τα δεδομένα μιας Ταυρίνας! χαχα..

Αστρολογικά μπορώ να πω, πως και τα καλύτερα έρχονται, να ο Άρης από σήμερα στο ζώδιο της Παρθένου, ένα πολύ όμορφο γεγονός, που θα φέρει ένα ακόμα πιο καταπληκτικό επεισόδιο, σε λίγες μερούλες που η Αφροδίτη θα σκάσει μύτη στο ίδιο το ζώδιο!
Ο Άρης και η Αφροδίτη θα συναντηθούν ξανά και σας το λέω από τώρα, φλογερό το ερωτικό φινάλε του Αυγούστου! Θα έχουμε πολλές αγάπες και λουλούδια και ωχ αμάν! Αξέχαστο και πολύ μοναδικό το αντίο του φετινού καλοκαιριού!

Όσο για σήμερα.. λέω go for it.. και πραγματικά ότι προκύψει..

φιλάκια..!


Κριός
Αρκετοί τις μέρες αυτές βάζετε μια τελεία στις καλοκαιρινές σας τις διακοπές, ανεξάρτητα αν εργάζεστε ή όχι. Και το σπιτάκι σας μια χαρά είναι, όταν υπάρχει ο χρόνος για να το απολαύσετε. Μη κάνετε ταμείο σήμερα, γιατί όπως και να έχει έξοδα έγιναν, περάσατε καλά, μη μετανιώνετε κάνετε κακό στον εαυτό σας, ότι έγινε-έγινε. Το τρελό Αυγουστιάτικο φεγγάρι ίσως να ήταν η αιτία για ένα φλερτ πολύ μυστήριο. Φρόνιμα.. για μερικούς.. όμως όχι για όλους..! Αποφύγετε τις υπερβολές για να έχετε μια όμορφη Κυριακή!

Ταύρος
Και τα καλύτερα έρχονται.. κάντε λίγη υπομονή ακόμα, μόλις οι πλανήτες μετακομίσουν στο ζώδιο της Παρθένου, ίσως και να απογειωθείτε σε όλα τα επίπεδα από τα μια στιγμή στην άλλη! Να σήμερα ο Άρης κάνει τα πρώτα του βήματα προς τα εκεί, που σημαίνει πως αν και Κυριακή, γίνεστε τολμηροί και αποφασισμένοι για τα πάντα όλα! Τρομάζω λιγουλάκι, αλλά αν κάτι μέσα σας, σας λέει go for it, για κάντε το και ότι προκύψει! Ο τολμών νικά, που λέει ο λόγος.. Ιδανική ημέρα για να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας!

Δίδυμος
Διδυμάκια μου λογικά σας έχει βρει ένας καλοκαιρινός έρωτας κατακούτελα και δε πρέπει να έχετε κανένα παράπονο! Ακόμα και οι δεσμευμένοι βρήκατε τον τρόπο να βελτιώσετε τη σχέση σας, κάτι μαγικό συνέβη με το φεγγάρι του Αυγούστου! Κρατήστε το όσο μπορείτε! Εκπλήξεις προκύπτουν από εδώ και πέρα πολύ μοναδικές. Αρκετοί αποφασίζετε να συγκατοικήσετε με τον έρωτά σας και κάποιοι απλά να αλλάξετε γειτονιά. Να πάτε σε ένα καλύτερο σπίτι. Αλλαγές προκύπτουν που σίγουρα θα σας ανανεώσουν πολύ!

Καρκίνος
Να που εσείς θέλετε να συνεχίσετε τις διακοπές σας, να είστε από εδώ και από εκεί και ξαφνικά κάποιος σας κατσαδιάζει και σας βάζει με το ένα πόδι τιμωρία. Έχετε τον ασυμμάζευτο, σήμερα όμως ο Άρης σας ταρακουνά λίγο τα νερά και ενώ έχετε κανονίσει πολλά και διάφορα, παίζει να μείνετε στο σπιτάκι σας. Τραγικό για το ψυχικό σας τον κόσμο, πάει η παραλία και τα κοκτέιλ, πάνε οι εντυπωσιακές εμφανίσεις. Σε κάθε περίπτωση αποφύγετε τους τσακωμούς, τα λόγια τα πικρόχολα και το τιμόνι φυσικά!

Λέων
Τι έγινε; Δε σας βγαίνουν τα κουκιά και έχετε πάθει τρέλα ας πούμε; Μα όποιος θέλει τη μεγάλη τη ζωή, δίχως να έχει τα φόντα, εννοείται πως έρχεται η μέρα, που δεν έχει ούτε για τσίχλες! Να όμως που είναι Κυριακή σήμερα, δε βρίσκω τον λόγο να τη χαλάσετε, επειδή το χρήμα δε σας βγαίνει. Από αύριο τέτοιες σκέψεις και βλέπουμε! Ερωτικά φλέγεστε κανονικά, όμως ως κλασικά Λιοντάρια, άλλα θέλετε, άλλα δείχνετε, άλλα κάνετε, καλέ θα το φιλήσετε το μαναράκι ή μόνο στα όνειρα;;; Μη στέλνετε σημάδια τρελά και αλλοπαρμένα!

Παρθένος
Χρυσά μου φορέστε μια μπλε χάντρα για το μάτι και κάντε ότι σας αρέσει! Από εδώ και πέρα οι μέρες σας θα είναι πολύ καλύτερες σε όλα τα επίπεδα, αλλά κυρίως στον ερωτικό τομέα! Κυριακή σήμερα, μείνετε στο σπιτάκι σας, παρέα με τον σύντροφό σας, φροντίστε να περάσετε όμορφες στιγμές, γιατί αυτές οι γλυκές οι αναμνήσεις είναι που σας ζεσταίνουν τη καρδιά. Προσκαλέστε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, επίσης, μερικές λιχουδιές από τα χεράκια σας πάντα εντυπωσιάζουν. Φτιάξτε κατάσταση που λέμε..!!!

Ζυγός
Παράξενα τα νέα για εσάς, αυτό το καλοκαίρι παίζει να σας μείνει αξέχαστο από όλες τις απόψεις! Καλύτερα σήμερα Κυριακή, να μείνετε στο σπιτάκι σας, παρέα με τον σύντροφό σας, να αγαπήσετε εκεί δα πέρα, γιατί έχω την εντύπωση πως πολλές οι ζαβολιές, δε ξέρω αν έχετε τύψεις, πάντως το νου σας.. γλυκά μου πλασματάκια. Ένα νέο σας αναστατώνει πολύ, έχει να κάνει με τη δουλειά σας, όλο και κάποιος σας ζηλεύει, οπότε πριν αντιδράσετε, μελετήστε το τι και το πώς και χειριστείτε το θέμα με διπλωματικό τρόπο!

Σκορπιός
Να το ξέρετε πως από εδώ και πέρα θα έχετε τον ασυμμάζευτο! Ξαφνικά οι προσκλήσεις για βόλτες θα πέφτουν βροχή και δε θα ξέρετε πού να πρώτο πάτε και ποιον να συναντήσετε! Ας πούμε πως είναι ιδανική περίοδος για δημόσιες σχέσεις. Δεν υπάρχει περίπτωση να αντισταθείτε σε αυτό το αστρολογικό το κάλεσμα. Άρης είναι αυτός! Business & pleasure έχει από εδώ και πέρα, ναι μεν τρέξιμο πολύ, όμως έτσι σας αρέσει κατά βάθος! Νιώθετε πως υπάρχετε με όλη τη σημασία.. με πιάνετε τι σας λέω; Έρχεται και ο Έρωτας.. don’t worry!

Τοξότης
Δεν έχετε παράπονο, ο Δίας έχει έρθει πια στα ίσα του, μεγάλη ανάσα τη παίρνετε μέρες τώρα και τα καλύτερα έρχονται! Ως δια μαγείας αρκετά από τα θέματα που είχατε βρήκαν τη λύση τους, οπότε προχωρήστε παρακάτω και μη κοιτάζετε πίσω! Άντε και μερικά συντρίμμια αν αφήσατε, οι πρώτοι είστε ή οι τελευταίοι;; Ο Άρης σας τα κάνει λίγο μαντάρα, τύπου να χρειαστεί να επιστρέψετε στη δουλειά σας λίγο νωρίτερα από ότι το υπολογίζατε. Καλά μη τρελαίνεστε, καλύτερα να είστε απαραίτητοι παρά το αντίθετο! Αποφύγετε τις εντάσεις..

Αιγόκερως
Ιδανική ημέρα για ένα ταξιδάκι κάπου εδώ κοντά, έτσι για να ανανεωθείτε ακόμα περισσότερο. Ορεξάτοι πολύ, με καλή διάθεση θα βρεθείτε με κόσμο, με φίλους, μπορώ να πω πως η Κυριακή σας αυτή μπορεί να σας μείνει και αξέχαστη! Όπως και να έχει, φροντίστε να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Ο ατιμούλης ο Άρης μια που πάτησε στο ζώδιο της Παρθένου, μια που έγινε εκείνο το boost που λέμε! Το νου σας βέβαια στο τι λέτε, να είστε σεμνοί, γιατί κατά λάθος μπορεί να χαλάσετε τη διάθεση των άλλων. Δε το θέλουμε αυτό!

Υδροχόος
Αν και Κυριακή και μες στη καρδιά του καλοκαιριού, εσείς το μόνο που σκέφτεστε είναι το χρήμα! Να γεμίζουν οι τσέπες σας και τίποτα άλλο στο κόσμο όλον! Καλά μαζί σας είμαστε, χαλαρώστε όμως, γιατί σήμερα όσο αυστηροί και να είστε με τον εαυτό σας, οι εκπλήξεις του σύμπαντος θα σας γλυκάνουν και όσο η νύχτα προχωρά.. πολλά όμορφα μπορούν να συμβούν! Αγκαλιάστε τους φίλους σας, εκείνους που σας αγαπούν και αφήστε για λίγο τις σκοτούρες.. για μεθαύριο! Σκέφτεστε τον έρωτα έτσι; Αμοιβαία τα συναισθήματα..!

Ιχθύες
Καλέ πού έχετε μπλέξει εσείς;;; Αυτά τα ερωτικά σας παίζει μια ζωή να είναι του παραλόγου και εσείς εκεί που είστε μες στη τρελή την ευτυχία ξαφνικά να μην είστε και τα σχετικά! Ένα πρόσωπο ίσως εμφανιστεί έτσι ξαφνικά και να ανεβάσετε πυρετό! Όσο και να θέλετε να είστε εγκρατείς το διάστημα αυτό, άλλο τόσο οι πειρασμοί πολλοί και εννοείται πως οι περιπέτειες είναι το στοιχείο σας. Ο Άρης από το ζώδιο της Παρθένου έχει σκοπό να σας παρασύρει σε πολύ παράξενα μονοπάτια. Άλλο που δε θέλετε χρυσά μου!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από Ben Kerckx από το Pixabay