Σάββατο 24 Αυγούστου 2019

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 24/08/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Κυκλοφορώ τις νύχτες, είναι η Αθήνα πανέμορφη τέτοια εποχή,
είμαι φρόνιμο κορίτσι, όμως με το πρωινό ξύπνημα έχουμε ένα θέμα.. Από βδομάδα επιστροφή στα θρανία, οπότε κομμένα τα νυχτοπερπατήματα και οι βόλτες από εδώ και εκεί.. Λέμε τώρα.. χαχα!

Αστρολογικά είναι μια υπέροχη μέρα, ας πούμε πως ο Άρης και η Αφροδίτη ζουν τον έρωτά τους στο απόλυτο, οπότε κάτι τέτοιο θα μας βρει και εμάς, έτσι ξαφνικά και με πολύ πάθος μάλιστα!

Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι στα κόκκινα τις μέρες αυτές, όμως κατά ένα μυστήριο τρόπο παρασέρνετε μαζί σας, τους Καρκίνους, τους Σκορπιούς και τους Ιχθύες! Λέτε να προκύψει κάποια μοιραία συνάντηση ανάμεσα από αυτά τα ζώδια;;; Πωωω φανταστικό το βρίσκω, γιατί υπάρχει έλξη, χημεία, σπίθα.. τι άλλο να γράψω;;

Εύχομαι ο καθένας από εμάς εκεί έξω, που γυρεύει εκείνη τη σπίθα, να το ζήσει έστω για ένα λεπτό! Αξίζει τον κόπο..

φιλάκια..!

Κριός
Αν και Σάββατο σήμερα, να προσμένετε να σας καλέσουν διάφορα πρόσωπα στο τηλέφωνο, ή να σας στείλουν μηνυματάκια που αφορούν τη δουλειά σας κυρίως, αλλά το ύφος τους θα είναι περισσότερο από φιλικό! Σας περιμένουν πώς και πώς, οι προτάσεις θα πέσουν βροχή, οπωσδήποτε η εντολή είναι να αναλάβετε ένα νέο project, μια νέα θέση, κάτι εξολοκλήρου από την αρχή! Τα νέα τρέχουν, είναι ευχάριστα και όλα αυτά επειδή κάποια ψυχή σας συμπαθεί ιδιαιτέρως.. Το σύμπαν επιμένει καιρό τώρα, για μια προαγωγή!

Ταύρος
Που λέτε η Αφροδίτη δίνει ρέστα εκεί από το ζώδιο της Παρθένου, σας ανάβει φωτιές και λίγα λέω! Αστρολογικά η μέρα είναι άκρως ερωτική, φλογερή και παθιασμένη που σημαίνει πως δε πρέπει να ασχοληθείτε με τίποτα άλλο πέρα από τον σύντροφό σας! Κεράκια, μουσικούλα, λιχουδίτσες, όμορφες μυρωδιές, η τέλεια κατάσταση για μια άκρως απολαυστική βραδιά.. Τώρα οι ελεύθεροι της παρέας, ντυθείτε όμορφα και σέξι και βγείτε από το σπίτι, γιατί ωραία θα ήταν να έρθει ο Ιππότης και να σας κλέψει μέσα στη νύχτα, αλλά απίθανο το βρίσκω. Συνεπώς.. άγνωστη η συνέχεια..!

Δίδυμος
Σήμερα που λέτε έχει φασίνα το θέμα με αιτία! Καλείτε κόσμο στο σπίτι, κάνετε ένα σουαρέ, που σημαίνει πως πρέπει να είναι καθαρό, τακτοποιημένο και να υπάρχει και φαί, γιατί ο σκοπός είναι να εντυπωσιάσετε τους φίλους σας και κυρίως τον σύντροφό σας! Πως το έχετε δηλαδή το θέμα! Ελάτε να χαμογελάσουμε παρέα, γιατί η αλήθεια είναι πως μόνο τέτοια ζητήματα δε σας απασχολούν, όμως στο βωμό του έρωτα καλό είναι πού και πού να κάνετε θυσίες! Προβλέπεται πολύ hot night, για αυτό βάλτε τα δυνατά σας!

Καρκίνος
Δε ξέρω τι όνειρο είδατε, πάντως σήμερα δε θέλετε να σηκωθείτε από το κρεβάτι με τίποτα! Και αν μείνετε λίγο αγκαλίτσα παραπάνω με τον σύντροφό σας και τι έγινε; Είναι η ιδανική μέρα για να φτιάξετε κατάσταση, για να βελτιώσετε τη σχέση σας και να μοιράσετε χαμόγελα! Αν είστε μόνοι, επιλέξτε τη καλύτερη παρέα, φορέστε τα σέξι σας και να είστε σίγουροι πως όλο και κάποιος από τους φίλους σας, είναι κρυφά ερωτευμένος με εσάς, οπότε είναι μια καλή ευκαιρία να προκαλέσετε το σύμπαν και ότι προκύψει..

Λέων
Μέσα στις αγάπες και στα λουλούδια είστε σήμερα, μπορεί να φορέσετε και ένα φωτοστέφανο έτσι για να το παίξετε πολύ καλά παιδιά! Το έχετε χρυσά μου το χάρισμα αυτό, οπότε να κάνετε γλύκες από νωρίς το πρωί, να τους κόψετε τη φόρα, να σας αφήσουν στην ησυχία σας! Μπορεί να βρείτε και τίποτα ξεχασμένα λεφτά, να ξετρελαθείτε από χαρά και να τα ξοδέψετε στο λεπτό! Τι είχατε, τι χάσατε; Σωστά; Μια όμορφη μέρα αστρολογικά που καλά θα κάνετε να είστε ήρεμοι, φρόνιμοι, συνεργάσιμοι και αθόρυβοι! Μπορείτε;

Παρθένος
Βάση αστρολογικού θα πρέπει να είστε ανήσυχοι πολύ, από ερωτικής άποψης αναφέρομαι κυρίως! Οι επιθυμίες σας είναι αυτές που πρέπει να ικανοποιηθούν, για αυτό σήμερα φροντίστε να ζητήσετε για να λάβετε πάλι πίσω! Είστε και μυστήριοι τύποι εσείς, καλό είναι να γίνετε εσείς οι εκδηλωτικοί της παρέας, για να ακολουθήσει το πρόσωπο πιο μετά! Σαγηνευτικά επικίνδυνους σας βρίσκω, δύσκολα κάποιος θα αντισταθεί στο κάλεσμά σας! Για αυτό ξεπεράστε τον εαυτό σας και απολαύστε..!

Ζυγός
Με τρομάζει λίγο η περίπτωση η δική σας, γιατί το φετινό καλοκαίρι ήσασταν ατακτούληδες πολύ και ίσως να κάνατε μια γνωριμία η οποία δε λέει να φύγει από τις σκέψεις σας.! Τι φρόνιμα να πω, όταν ο έρωτας έχει κάνει ήδη τη ζαβολιά του; Θέματα συντροφικότητας σας απασχολούν, που σημαίνει πως αν υπάρχει κάποιος μέσα στη ζωή σας, θα κάνετε εκείνες τις ωραίες τις συζητήσεις, θα κάνετε τις μαλαγανιές σας και τσουπ έφτασε και ο έρωτας! Αρκετοί όμως ονειρεύεστε τον Ιππότη πάνω στο μαύρο το άλογο! Μμμμ..

Σκορπιός
Το θέμα είναι πως είστε πολύ καλά ψυχολογικά, γεμάτοι από αυτοπεποίθηση και πιο λαμπεροί από ποτέ! Και επειδή γίνεστε ιδιαίτερα γοητευτικοί σε τέτοιες περιπτώσεις, να προσμένετε να σας φλερτάρουν διάφορες ψυχές και δε ξέρετε ποτέ, μπορεί να είναι η τυχερή σας ημέρα! Βασικά και εσείς θα στείλετε σινιάλο, μυστικό βεβαίως-βεβαίως και το πρόσωπο που ενδιαφέρεται θα τσιμπήσει και μετά ο χαμός.. Το καλό σενάριο! Κακό δεν υπάρχει.. χαχα! Σάββατο σήμερα, να κάνετε ότι σας αρέσει και σας κάνει να χαμογελάτε!

Τοξότης
Κάπως διχασμένη τη βρίσκω την ημέρα σας, πάντα όμως υπάρχει αιτία! Ερωτικά καβγαδάκια μυρίζομαι, όλο και κάτι θα συμβεί που θα σας εκνευρίσει και τσουπ δε θέλετε και πολύ, το κλίμα μπορεί να χαλάσει ανά πάσα στιγμή και λεπτό! Το θέμα είναι πως πάντα υπάρχουν εκεί έξω πρόσωπα που σας φλερτάρουν, σας κολακεύουν και σας φτιάχνουν πολύ τη διάθεση. Ίσως να ανατρέξετε σε εκείνες τις ψυχές, να γίνετε λίγο άτακτοι και ζαβολιάρηδες, αλλά αν είναι να φτιάξει το ψυχολογικό, τι να λέμε τώρα; Πάθος μυρίζομαι..!

Αιγόκερως
Μπορεί να μην ανήκετε στα εκφραστικά και αγαπησιάρικα ζώδια, όμως το σύμπαν σας επιφυλάσσει πολύ ευχάριστες εκπλήξεις! Αναφέρομαι κυρίως στους ελεύθερους και ωραίους, που το παίζετε δύσκολες και επιλεκτικές περιπτώσεις, που ξαφνικά μπορεί να συναντήσετε τον έρωτα μπροστά σας και να δείτε αστεράκια! Μοιραίες συναντήσεις έχει το μενού, μπορεί και ένα ερωτικό μήνυμα, πάντως ένα γεγονός θα συμβεί που θα σας απογειώσει στο λεπτό! Δωράκια έχει για τους δεσμευμένους! Κάτι λίγο ακριβούτσικο..

Υδροχόος
Σηκώνω τα χέρια ψηλά, ενώ όλο το σύμπαν φλέγεται από ερωτισμό, εσείς ξεχωρίζετε φυσικά, αφού σήμερα Σαββατιάτικο, ασχολείστε με το χρήμα και το πώς να το μαζέψετε! Δηλαδή αν σας οφείλουν από διάφορες συνεργασίες, τότε να ξέρετε ο λογαριασμός σας θα αλλάξει πολλά νούμερα μέσα στην ημέρα! Ναι ασχοληθείτε χρυσά μου, γιατί κάθε μέρα δεν είναι και τόσο τυχερή για τέτοιου είδους ζητήματα! Μπορεί ακόμα να δεχτείτε νέες προτάσεις που θα σας φέρουν το χρήμα αργότερα. Ποτέ δε λέμε όχι, στο μέλλον!

Ιχθύες
Με κάποιον θα τσακωθείτε και με κάποιον θα αγαπήσετε σήμερα! Δε ξέρω με ποια σειρά πάντως τα σημάδια του σύμπαντος είναι μαγικά και σίγουρα θα σας στείλουν εκεί που ανήκετε, προς το παρόν τουλάχιστον! Η μέρα κρύβει εκπλήξεις συναισθηματικές, αφού η καρδιά σας έχει σκοπό να σας πει την αλήθεια! Οπότε και εσείς θα κινηθείτε αναλόγως και μπορεί να βρείτε τον έρωτα σε ένα πρόσωπο πολύ διαφορετικό, από εκεί που δε το περιμένετε! Μυρίζομαι πάλι περιπέτειες, όμως εύχομαι να είναι για καλό τούτη τη φορά..!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από StockSnap από το Pixabay