Σάββατο 31 Αυγούστου 2019

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 31/08/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ότι και να πείτε ένα δίκιο το έχετε,
απουσίασα τόσες μέρες, αλλά η αλήθεια είναι πως το όλα στα κόκκινα είναι ήπια ατάκα με το τι συμβαίνει στη πραγματικότητα!
Ο χρόνος μου είναι τόσο περιορισμένος, κουράζομαι και εύκολα μετά από τόση τεμπελιά που σημαίνει πως για έναν μυστήριο λόγο, δε μπορώ να συγχρονιστώ με το σύμπαν μου.. χαχα! Του λωλού.. οπότε να δώσω υποσχέσεις δε μπορώ.. Όπως πάνε και όπως έρθουν.. μαγικά και μόνο μαγικά..

Λατρεύω όταν σκάνε σύννεφα από το πουθενά να έτσι σκόρπια στον καταγάλανο ουρανό.. είναι επίσης πολύ μαγικό, σκέτη ομορφιά! Με βρίσκω μονίμως να κοιτάζω τον ουρανό, μια τα σύννεφα, μια τα αστέρια, χαζεύω και τα αεροπλάνα που πετούν, χαμένη στο διάστημα αιωνίως.. Αυτό εμένα μου γαληνεύει τη ψυχή.. Διώχνω μακριά κάθε αρνητική ενέργεια, όμως οι σκέψεις πάνε και έρχονται.. Άλλες φωτεινές και άλλες σκοτεινές.. Μια πραγματικότητα που με συγκλονίζει κάθε φορά!

Αφήνω τα τρελά μου.. και πιάνω τα αστρολογικά μου.. η Νέα Σελήνη στη Παρθένο, είναι το κερασάκι στη τούρτα! Ή που θα έρθει ο έρωτας τις μέρες αυτές, ή που δε θα έρθει! Ένα άκρως ερωτικό Αυγουστιάτικο φινάλε!

φιλάκια..


Κριός
Έτοιμοι για όλα, κάπως έτσι είναι η διάθεσή σας και λίγα λέω! Αλλαγές προκύπτουν σε όλα τα επίπεδα, αλλά αυτό που σας καίει είναι τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα! Προαγωγή δίχως αύξηση μισθού δεν υφίσταται, όμως μερικές φορές πρέπει να γίνει η αρχή, να δουλέψετε λίγο παραπάνω, για να έρθουν καλύτερες ημέρες οικονομικά! Σάββατο σήμερα, η Νέα Σελήνη στη Παρθένο, σας δίνει δύναμη και κουράγιο, για να ξεκινήσετε νέες δραστηριότητες και να ράψετε το στοματάκι σας.. Μάσα τέλος! Μια ευχάριστη είδηση σας απογειώνει..! Λέτε να προκύψει γνωριμία;;;

Ταύρος
Η αλήθεια είναι πως το μενού των ημερών έχει πολύ εργασία και καθόλου χαρά! Τρέξιμο, άγχος, νέοι στόχοι και τι να λέμε τώρα! Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είστε ήρεμοι και πολύ ψύχραιμοι, γιατί αλλιώς δουλειά δε γίνεται! Να είναι καλά ο Άρης από τη Παρθένο, που σας δίνει δύναμη και μπόλικη αυτοπεποίθηση, οπότε δεν έχετε κάτι να φοβηθείτε! Να εκφράζετε τις απόψεις σας με τόλμη και στη τελική όποιος έχει τη μύγα, ας τη κάνει κορνίζα να τη βλέπει! Η Νέα Σελήνη στη Παρθένο, φέρνει έναν μεγάλο έρωτα! Η συνάντηση του Ερμή, της Αφροδίτης και του Άρη στο ίδιο ζώδιο, είναι η αιτία που αρκετά Ταυράκια θα ζήσετε το διάστημα αυτό, κάτι το ανεπανάληπτο..!?

Δίδυμος
Αρκετοί επιστρέψατε από τις διακοπές και το πεσκέσι του σύμπαντος είναι οι λογαριασμοί βουνό! Και όχι μόνο βέβαια, αφού σας περιμένει και μεγάλη κατσάδα από τους δικούς σας τους ανθρώπους, τύπου, πώς φεύγετε, πώς κανονίζετε τη ζωή σας, όταν πίσω σας πραγματικά αφήνετε συντρίμμια! Εντάσεις, λογομαχίες, ιστορίες για αγρίους, σε μια περίοδο που όλος ο κόσμος έχει να πληρώσει τα απίστευτα! Να μια καλή δικαιολογία, δε θα πιάσει όμως να το ξέρετε! Η Νέα Σελήνη στη Παρθένο σας ξεσηκώνει για να φτιάξετε βαλιτσούλα και να φύγετε ξανά, ίσως και μόνιμα τούτη τη φορά! Αλλάζετε σπίτι; Χωρίζετε; Παίρνετε τα βουνά; Θα δείξει!

Καρκίνος
Καλά μη περιμένετε να ξεκουραστείτε σήμερα, βλέπω να σας τρώνε οι ρούγιες κατά επιλογή φυσικά, οπότε βενζίνη να έχετε και πολύ καλή διάθεση για δρομολόγια από εδώ και εκεί! Ορεξάτοι για κουβεντούλες, για κουτσομπολιά, για δραστηριότητες που σας ευχαριστούν μεν, όμως σας κουράζουν δε, αλλά πειράζει; Η μέρα σας να είναι γεμάτη και τι στον κόσμο όλο; Βέβαια, μπορεί να σας το χαλάσουν το σενάριο, διάφορα θεματάκια οικογενειακά προκύπτουν που φέρνουν εκείνα τα γκρίζα τα σύννεφα! Η Νέα Σελήνη στη Παρθένο όμως, σας κάνει πολύ δυνατούς παίκτες! Προσπερνάτε τα εμπόδια με μεγάλη ευκολία..

Λέων
Πω πω βρήκατε τη μέρα να ασχοληθείτε με το χρήμα, τι πιο τραγικό από αυτό;;; Κάθε μέρα το κάνετε αυτό, είναι αστρολογικό, μετράτε τα κουκιά σας, που δε βγαίνουν με τίποτα! Έχετε πολλά μέσα στο μυαλό σας, τύπου να αλλάξετε δουλειά, να βρείτε κάτι καλύτερο, ή να ζητήσετε ακόμα και μια αύξηση! Ο Ουρανός είναι αυτός που σας σπρώχνει, που σας κάνει απρόβλεπτους και επαναστατικούς! Και επειδή από λόγια μπουχτίσαμε, έρχεται η Νέα Σελήνη στη Παρθένο, για να σας σπρώξει κανονικά προς οποιαδήποτε κατεύθυνση και ότι προκύψει! Συνεπώς ας έχετε το πλάνο σας κατά νου.. και αποφύγετε τις σπατάλες γενικώς!

Παρθένος
Φτου-φτου μη σας ματιάσω, με τόσους πλανήτες στο ζώδιό σας, να σας στέλνουν τη μαγική τους τη χρυσόσκονη, νομίζω πως όλα βαίνουν καλώς, οπότε μην ακούσω κάποιον να κλαίγεται! Μέσα στη ζωντάνια, στην αισιοδοξία, ορεξάτοι για ζωή, για δράση, για έρωτα, τα θέλετε όλα δικά σας, εδώ και τώρα! Φοβερό δεν είναι αυτό;;; Ε λοιπόν τις μέρες αυτές και από σήμερα ακόμα, με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, να ξέρετε παίζει να βρεθείτε σε ένα κομμωτήριο και να κάνετε μια αλλαγή πολύ extreme! Αποφασισμένοι για όλα, αλλάζετε τη σελίδα και πηγαίνετε παρακάτω! Ένας έρωτας επιμένει! Μήπως να ρίχνατε λίγο τον πήχη;;;

Ζυγός
Τι να σας πω για το φινάλε του Αυγούστου;;; Μέσα στην ίντριγκα σας βρίσκω και στο παρασκήνιο, τι φτιάχνετε εκεί δα πέρα που κανείς δε πρέπει να μάθει τίποτα; Το σουαρέ των πλανητών που γίνεται στο ζώδιο της Παρθένου, φέρνει νέα, μαντάτα που παίζει να σοκαριστείτε κιόλας! Μαθαίνετε πράγματα και θάματα, μένετε με το στόμα ανοιχτό και ο ψυχικός ο κόσμος συγκλονίζεται κανονικά! Μα και εσείς τόσο καιρό πηγαίνετε γυρεύοντας, οπότε τσουπ η τσαχπινιά του σύμπαντος! Παρόλα αυτά έχετε άλλα σχέδια εσείς, οπότε δεν πτοείστε ιδιαιτέρως, αντιθέτως αντιλαμβάνεστε τη πραγματικότητα σε άλλη διάσταση.. Αγαπάτε ένα πρόσωπο, η έκπληξη~

Σκορπιός
Κάτι μαθαίνετε εσείς, ένα μυστικό, τα κουτσομπολιά πάνε και έρχονται οπότε συλλέγετε τις πληροφορίες που θέλετε και πρώτα τραβάτε μια σύγχυση τρελή και μετά δράτε αναλόγως, αλλά τι σημασία έχει αυτό;;; Ας πούμε πως το σύμπαν βρήκε τρόπο για να σας βοηθήσει σε διάφορα ζητήματα που έχετε, να πάρετε τις αποφάσεις σας και να προχωρήσετε στο επόμενο στάδιο, που σημαίνει μια νέα δουλειά;;; Η Νέα Σελήνη στη Παρθένο, σας κάνει μυστήριους πολύ, δυναμικούς και ανεξάρτητους, που σημαίνει ωχ τι μας βρήκε;;; Οι κινήσεις που θα κάνετε τις μέρες αυτές, θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για εκείνο το αύριο, που μέχρι στιγμής το ονειρεύεστε μόνο..! Για να δούμε..

Τοξότης
Μαγικές οι μέρες αυτές, κυρίως για επαγγελματικά ζητήματα! Ξαφνικά μπορεί να σας γίνει μια πρόταση για μια νέα δουλειά, ή να πάρετε προαγωγή και με τα ανάλογα χρήματα φυσικά! Βασικά οργανώνεστε, βάζετε νέους στόχους, η «νέα σεζόν» ξεκινά από αύριο κιόλας! Ευτυχώς που βρίσκεστε σε πολύ καλή διάθεση, η δημιουργικότητα σας στα ύψη, η αισιοδοξία επίσης, οπότε γιατί όχι να μη τα δώσετε όλα και ότι προκύψει;; Οι εκπλήξεις είναι πολλές, για αυτό και εσείς κοιτάξτε να ντυθείτε όμορφα και να κυκλοφορήσετε να σας δουν να σας χαρούν.. Business απο Δευτέρα, αυτό ουσιαστικά είναι το τελευταίο ΣΚ του καλοκαιριού! Οπότε ιδανικές μέρες για δημόσιες σχέσεις.. Ξέρετε εσείς..

Αιγόκερως
Έχω την εντύπωση πως σήμερα θα φορέσετε το μαγιό σας και θα κάνετε μια προσπάθεια το φινάλε του Αυγούστου να είναι καλοκαιρινό, έτσι επειδή! Για αυτό ένα ταξιδάκι κάπου εδώ κοντά για δυο μερούλες είναι μια πολύ καλή ιδέα, το σύμπαν πάντως επιμένει, στην απόδραση αυτή! Βέβαια η Νέα Σελήνη στη Παρθένο σας βάζει σε μια διαδικασία να μαζέψετε τα λεφτά που σας χρωστάνε. Πού δώσατε πάλι, μόνο η ψυχή σας το ξέρει! Κάνετε λογαριασμούς, ο μήνας τελειώνει, κάτι πρέπει να επιστρέψει στο ταμείο σας! Πάντως η Αφροδίτη από τη Παρθένο, επιμένει για έναν μεγάλο έρωτα! Ήρθε ή θα έρθει;;; Εσείς θα μας το πείτε..! Ιδανική περίοδος για ταξίδια!

Υδροχόος
Το χρήμα είναι το Α και το Ω τις μέρες αυτές για εσάς! Τζογάρετε με το σύμπαν, η αλήθεια είναι αυτή, σας φέρνει λεφτά, τα δίνετε αλλού και προσμένετε και θαύματα, που θα γίνουν ο κόσμος να χαλάσει! Μήπως να παίζατε ένα τυχερό παιχνίδι, δε ξέρετε ποτέ! Πάντως το μυαλό σας είναι μόνο εκεί, στα επαγγελματικά σας τα σχέδια και στο χρήμα να το ξανά πω, γιατί έτσι είστε μέσα στο παιχνίδι και όταν έχετε οίστρο τι πιο τέλειο για εσάς, τι πιο τρομαχτικό για τους άλλους! Καλά θα κάνετε σήμερα να ξεκουραστείτε, να ηρεμήσετε λιγάκι, να ασχοληθείτε με το σώμα σας, γιατί δεν είστε ο super man, να το πούμε και αυτό.. Πάνε οι αγάπες και τα λουλούδια.. The end!

Ιχθύες
Βασανίζεστε, δε ξέρετε με τι να πρώτο ασχοληθείτε. Με τη προσωπική σας τη ζωή; Ή την επαγγελματική σας; Το να γίνετε χίλια κομμάτια δε λέει κάτι, ούτε θα σας ικανοποιήσει σε όλα τα επίπεδα, οπότε διαλέξτε και πάρτε! Αν και είστε αποφασισμένοι να τα αλλάξετε όλα τις μέρες αυτές, καλό είναι να φροντίστε να περάσετε ένα όμορφο αγαπησιάρικο ΣΚ, γιατί θα φτιάξετε έτσι πολύ το ψυχολογικό. Το με ποιον και τι είναι μια άλλη ιστορία! Οι αλλαγές σε ερωτικό επίπεδο είναι έντονες πολύ, μπορεί αλλού να αγαπάτε και αλλού να κοιμάστε, όμως είναι προτιμότερο από τη μοναξιά! Αυτό δε ξέρω κατά πόσο είναι σωστό.. Μια νέα γνωριμία σας αναστατώνει πολύ.. έρχεται!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από Shahariar Lenin από το Pixabay