Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019

Τα Ζώδια σήμερα, Τετάρτη 21/08/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Δροσερές οι μέρες αυτές πολύ, σα να μας λένε
πως πάει το καλοκαίρι τελείωσε, αυτό ήταν, να όπου να’ναι αλλάζουμε εποχή, μπαίνει το γλυκό το φθινόπωρο, που πόσο μου αρέσει.
Λατρεύω τα χρώματα της φύσης, που αλλάζουν, όλα αποκτούν ένα πολύ ρομαντικό φόντο.. Ξεφεύγω πάλι… εεε;;; Τι να κάνουμε η Ταυρίνα σας είναι ιδιαίτερα συναισθηματική τις μέρες αυτές..



Η μέρα αστρολογικά είναι από τις πιο όμορφες και τυχερές του μήνα! Είδατε; Το σύμπαν άφησε τα καλύτερα για το τέλος! Η Αφροδίτη λέει καλημέρα στο ζώδιο της Παρθένου, ο Ερμής με τον Δία ας πούμε πως απολαμβάνουν όμορφες καλοκαιρινές ξέγνοιαστες στιγμές. Ο ένας κόβει και ο άλλος ράβει και τα μαντάτα τρέχουν και τσουπ οι ευχάριστες εκπλήξεις μέσα στην ημέρα!

Οπότε τι να προσμένουμε; Ένα ερωτικό γράμμα;;; Μια εξομολόγηση; Ή μια πρόταση για μια νέα δουλειά; Μήπως και τα δυο;;;

για να δούμε..

φιλάκια..!


Κριός
Μια πολύ καλή ημέρα για να ταξιδέψετε αρκετοί εκεί έξω! Κάποιος φεύγει και κάποιος επιστρέφει, σημασία έχει η καλή η διάθεση και η εμπειρία! Ορεξάτοι πολύ, ναζιάρηδες επίσης, φοράτε τα καλά σας σήμερα, προτιμάτε τις βόλτες και τα νυχτοπερπατήματα γενικώς και η αλήθεια είναι πως είστε πιο σέξι από ποτέ! Τα τραβάτε τα βλέμματα επάνω σας, θέλετε – δε θέλετε! Ένα ερωτικό ραντεβουδάκι είναι ότι πρέπει για απόψε! Φροντίστε να περάσετε super!

Ταύρος
Μέρα που αρκετοί θα αποζητήσουν τη παρέα σας, τη συντροφιά σας, τη καλή σας τη κουβέντα! Ανεξάρτητα αν συμφωνείτε, ή διαφωνείτε με αυτά που θα ακούσετε, καλό είναι να είστε σεμνοί, διακριτικοί και λιγομίλητοι, γιατί με αυτόν τον τρόπο γοητεύετε το κοινό σας. Προκαλείτε με τη συμπεριφορά σας ένα μυστήριο κλίμα, αφήστε τους να αναρωτηθούν το τι μπορεί να σκέφτεστε, τα παιχνίδια του μυαλού εξιτάρουν ακόμα και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις!

Δίδυμος
Ένα τηλεφώνημα είναι αρκετό για να μπείτε στο αυτοκινητάκι σας και να βάλετε τέρμα στο ραδιόφωνο το τραγούδι.. “I drove all night to get to you” και καταλαβαίνετε τώρα για τι συναίσθημα μιλάμε, έρωτας είναι αυτός! Εννοείται πως δεύτερες σκέψεις δεν επιτρέπονται, ότι λέει η καρδιά! Να μια καλοκαιρινή τρέλα που αφήνει τις πιο ωραίες αναμνήσεις! Από την άλλη ένα επαγγελματικό ραντεβού μπορεί να σας απογειώσει! Υπάρχει μέλλον..!

Καρκίνος
Εσείς μπορεί να θέλετε να πατήσετε φρένο στις διάφορες δραστηριότητες που έχετε, προκειμένου να ξεκουραστείτε, να όμως που από σήμερα κιόλας ανοίγουν οι ουρανοί και αν πείτε ένα ναι στο σύμπαν, οι τσέπες σας θα γεμίσουν με το χρήμα που τόσο το αγαπάτε! Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα, σίγουρα θα επιλέξετε να τα δώσετε όλα και ας κουραστείτε λιγάκι παραπάνω και τι πειράζει;;; Ετοιμαστείτε για beaute και ψώνια στην αγορά! Yioupi..!!!

Λέων
Λέτε ξαφνικά να δείτε χρήματα στο λογαριασμό σας και να ξετρελαθείτε από χαρά;;; Καλά δε το ορκίζομαι κιόλας, αλλά ποτέ δε ξέρετε ποιες είναι οι εκπλήξεις του σύμπαντος! Ιδανική ημέρα για να καθίσετε παρέα με τον σύντροφό σας, να τα βάλετε κάτω και να συμφωνήσετε επιτέλους στο τι και στο πώς, γιατί έτσι θα ηρεμήσουν τα πράγματα και έστω για λίγο εντάσεις τέλος! Οι ελεύθεροι και ωραίοι, βουρ στο ψαχνό! Φλερτ και πάλι φλερτ!

Παρθένος
Φροντίστε να είναι καθαρό το σπιτάκι σας, γιατί ξαφνικές επισκέψεις σας αναστατώνουν ευχάριστα! Είναι ακόμα καλοκαιράκι, οπότε γιατί όχι να μη κάνετε ένα σουαρέ λίγο διαφορετικό τούτη τη φορά! Από την άλλη οι εργασιομανείς της παρέας, έχετε διάφορα κατά νου, οπότε είναι μια καλή ημέρα για να κάνετε τα ραντεβού σας, να δείτε κόσμο γενικότερα και να μη μάθει κανείς ποτέ για αυτό! Όσο πιο αόρατοι είστε, τόσο το καλύτερο!

Ζυγός
Πολύ στο πέρα – δώθε είστε και μέσα στη τρελή τη χαρά, αφού ένα νέο που αφορά τη δουλειά σας, σας έχει απογειώσει, νιώθετε πολύ καλά με τον εαυτό σας! Κάτι που έχετε ζητήσει καιρό τώρα, σας το προσφέρουν επιτέλους και μαζί με αυτό και κάτι ακόμα και να σου η έκπληξη! Όμορφη μέρα για βόλτες με τα φιλαράκια, να μοιραστείτε και εσείς τις χαρές σας, έτσι δεν είναι;;; Βασικά οτιδήποτε θελήσετε, έχετε τον τρόπο να το αποκτήσετε! Εύκολα!

Σκορπιός
Λοιπόν χρυσά μου σήμερα ίσως να σας κάνουν μια πολύ δελεαστική πρόταση στη δουλειά σας και να ξετρελαθείτε από χαρά! Λεπτομέρειες δε γνωρίζω, όμως η αλήθεια είναι πως μπορεί ακόμα να εκπληρωθεί μια από τις πιο τρελές σας επιθυμίες! Δικαιώνεστε από όλες τις απόψεις και είναι καιρός να πάρετε το αίμα σας πίσω, με τον πιο όμορφο τρόπο! Ασχοληθείτε σήμερα με τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα, γιατί αύριο έχετε ραντεβού με τον Έρωτα!

Τοξότης
Σήμερα είναι μια πολύ καλή ημέρα για να ανοίξετε την ατζέντα σας και να καλέσετε οποιονδήποτε έχετε ανάγκη. Να είστε ειλικρινείς με τους ανθρώπους σας και ω ναι παίζει πολύ το «Ζήτα, για να λάβεις»! Βάζετε ήδη νέους στόχους, ανεβάζετε τον πήχη και έχετε όλη τη καλή τη διάθεση να προχωρήσετε παραπέρα και επαγγελματικά, αλλά και ερωτικά! Λίγο από όλα έχει το μενού των ημερών, αλλά ένα ταξιδάκι θα το κάνετε.. ακόμα!

Αιγόκερως
Πώς γίνεται να σας έρχονται το χρήμα και ο έρωτας μαζί, δε ξέρω! Μια τέτοια μέρα είναι σήμερα, όλο και κάτι θα βγάλετε παραπάνω, έχετε τον τρόπο σας εσείς! Και μιας που όλο δουλεύουν ρολόι γιατί όχι να μην αγαπήσετε λίγο περισσότερο τον σύντροφό σας;;; Βέβαια, για τους ελεύθερους Αιγόκερους, μια βόλτα κάπου ωραία, με όμορφες υπάρξεις, θα ήταν ιδανική για φλερτ και νέες γνωριμίες. Σας παρασύρουν τα όμορφα χρώματα της Αφροδίτης..!

Υδροχόος
Να φορέσετε μια μπλε χάντρα για το μάτι, γιατί η αλήθεια είναι πως έχετε πάρει και πολύ τα επάνω σας, είστε όμορφοι και λαμπεροί και με τη καλύτερη τη διάθεση! Εντάξει μπορεί να αγριεύετε πού και πού αλλά το χαμόγελο επιστρέφει στο λεπτό! Εννοείται πως τα τηλέφωνα δε σταματούν να χτυπούν τον καιρό αυτό, οι προτάσεις για βόλτες και από εδώ και από εκεί πέφτουν βροχή! Επιλέξτε τη καλύτερη παρέα και κάντε ότι λέει η καρδιά σας!

Ιχθύες
Να έχετε ανοιχτό το τηλέφωνο γιατί σήμερα είναι η τυχερή σας ημέρα! Πρόταση για μια νέα δουλειά; Ανταποκρίνονται μετά από καιρό; Σας αποζητούν για νέες συνεργασίες;;; Κάτι πολύ καλό μπορεί να προκύψει, από το πουθενά, γιατί είναι και οι μέρες περίεργες, πάντως μια χαρά θα τη πάρετε! Εσείς που ήδη ασχολείστε εντατικά με ένα νέο project, να ξέρετε πως θα σας πλησιάσουν αρκετές ψυχές προκειμένου να σας έχουν στη παρέα τους!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από Enrique Meseguer από το Pixabay