Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

Τα Ζώδια σήμερα, Τρίτη 20/08/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Είμαι σπίτι, έχει απόλυτη ησυχία, πίνω το καφεδάκι μου και το μόνο που ακούω είναι το θόρυβο των φύλλων από τα δέντρα, τι γλυκιά μουσική..
Αυτό το δροσερό το αεράκι, μπουκάρει μέσα από το παράθυρο και με χαϊδεύει στο πρόσωπο, στα μαλλιά, στα χέρια, μια ομορφιά.. Ένα γλυκό καλοκαιρινό πρωινό του Αυγούστου. Ονειρεύομαι με τα μάτια ανοιχτά, χαμογελώ και ταξιδεύω εκεί που αγαπώ.. Τι σας λέω τώρα;;; 



Αστρολογικά είναι μια όμορφη μέρα, χαλαρή, αισιόδοξη, λαμπερή επίσης, οπότε δίχως άγχος και δίχως βιασύνες ας δρομολογήσει ο καθένας τις προτεραιότητές του και ότι προκύψει. Το καλοκαιράκι κρατεί λίγο ακόμα για αρκετούς εκεί έξω, όμως οι μηχανές έχουν πάρει μπροστά και όπου να’ναι η επιστροφή στους τρελούς ρυθμούς της ζούγκλας είναι απλά θέμα χρόνου..

Και ο Έρωτας καραδοκεί.. έχει έτοιμα τα βέλη του..

φιλάκια..!


Κριός
Δε ξέρω σε τι φάση είστε, πάντως αν βρίσκεστε σε διακοπές, να το ξέρετε πως φτάνουν στο τέλος τους, άντε λίγες μερούλες ακόμα και επιστροφή στη βάση σας! Τα νέα είναι πολύ ευχάριστα κυρίως για τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα, έρχονται αλλαγές, αναβαθμίζεστε ένα πράμα, που σημαίνει πως πρέπει να οργανωθείτε, πριν ξεκινήσετε το τρέξιμο. Με ένα κινητό στο χέρι, δε νομίζω να ηρεμήσετε και τόσο. Κάντε τα πλάνα σας και μην αφήνετε τίποτα στη τύχη του!

Ταύρος
Μυστήρια πολύ σας τα λέει ο Πλούτωνας, αφού είναι η αιτία που ένα πρόσωπο από το παρελθόν επιστρέφει μέσα στη ζωή σας και αναστατώνεστε πολύ! Αμέτρητα συναισθήματα, χαοτικά επίσης, μια χαρά θα τη πάρετε, μπορεί και δυο τρομάρες. Όλα παίζουν και τίποτα! Οτιδήποτε και αν συμβεί σήμερα, κρατήστε χαμηλό προφίλ, αντιμετωπίστε το επίσης χαλαρά, αφήστε να ξεσπάσει το μπουρίνι και μετά βλέπετε το τι και το πώς. Πάντως τα οικογενειακά βάσανα παραμένουν..

Δίδυμος
Μια από τις πιο ωραίες μέρες του Αυγούστου. Βρίσκεστε ακόμα σε διακοπές, σε πολύ χαλαρό mood και ο έρωτας σε έχει χτυπήσει κατακούτελα! Βλέπετε καρδούλες και αστεράκια τον καιρό αυτό. Όπως και να έχει, ασχοληθείτε με τα ερωτικά σας τα ζητήματα, με τον σύντροφό σας, φτιάξτε όμορφες καταστάσεις και αγαπήστε, γιατί το σύμπαν έχει τα κέφια του! Όμορφη μέρα για βόλτες με τα φιλαράκια, για ανέμελες στιγμές και πολύ χαρωπές. Let it flow, πόσο σας ταιριάζει αυτή η ατάκα.. Για σκεφτείτε το!

Καρκίνος
Λοιπόν ο Κρόνος είναι η αιτία που συμβαίνουν διάφορα μέσα στη σχέση σας και υπάρχουν εντάσεις από το πουθενά. Ένα test drive, πάντα χρειάζεται για να έχετε εικόνα πιο ολοκληρωμένη. Αν υπάρχει αληθινή αγάπη, τότε όλα τα προβλήματα λύνονται, τα μαύρα σύννεφα γίνονται λευκά και η ζωή συνεχίζεται. Σήμερα είναι μια καλή ημέρα, για να κάνετε εκείνες τις συζητήσεις, που θα ηρεμήσουν τη καρδιά σας. Μην είστε εγωιστές, τι νιώθει η καρδούλα σας; Αυτά να πει..

Λέων
Έχω την εντύπωση πως τσιλημπουρδίζετε από εδώ και εκεί με διάφορες υπάρξεις και εντάξει αν είστε ελεύθεροι και ωραίοι, πολύ καλά κάνετε, αν όμως έχετε σχέση τότε τι να πω;;; παντόφλα;;; Πολύ ξεσηκωμένοι για ζαβολιές είστε, θέλετε να βολτάρετε συνεχώς και να φλερτάρετε επίσης. Σας έχει βρει αυτό το σύννεφο της ανεμελιάς, όμως όταν κάνει ένα πουφ και φύγει, το νου σας, μη γκρεμοτσακιστείτε πουθενά και σας ψάχνουμε.! Ευτυχώς επιστροφή στη δουλειά και κάπως συνέρχεστε με το ζόρι φυσικά!

Παρθένος
Θέλετε, δε θέλετε γίνεστε ιδιαίτερα συναισθηματικοί και ευαίσθητοι τις μέρες αυτές και εκφραστικοί επίσης! Βασικά διαπιστώνετε την αλήθεια, απλά την αποδέχεστε μετά από πολύ καιρό και ξεσπάτε αναλόγως! Μπορεί να είναι χαρωπό το γεγονός, μπορεί όχι και τόσο, πάντως και τα καλύτερα έρχονται, κυρίως σε ερωτικά ζητήματα, υπομονή μια μερούλα έμεινε ακόμα και τσουπ η Αφροδίτη στο ζώδιό σας. Ξεκαθαρίστε το τοπίο πρώτα, αγαπάτε ή δεν αγαπάτε; Είστε ευτυχισμένοι ή κάτι σας λείπει; Για ψαχτείτε πρώτα!

Ζυγός
Ιδανική ημέρα για να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα. Σα να ανοίγουν οι ουρανοί και αρκετά από τα προβληματάκια που είχατε λύνονται ως δια μαγείας! Φροντίστε τις μέρες αυτές να κάνετε δημόσιες σχέσεις, να βγαίνετε πιο συχνά, γιατί καλό θα σας κάνει από όλες τις απόψεις. Φέτος το καλοκαίρι ήσασταν πολύ άτακτοι πολύ, φλερτάρατε επικίνδυνα, να ξέρετε πως ακόμα δεν έχει τελειώσει η επιρροή αυτή, οπότε γιατί όχι λίγο φλερτ ακόμα;;; Το σύμπαν δίνει διορία, τρεις μέρες ακόμα!

Σκορπιός
Έχετε δυο βάσανα τις μέρες αυτές, αν θέλετε σας βάζω και τρίτο! Έχουν πέσει πάλι όλα μαζί και εκεί που ήσασταν χαλαροί ξαφνικά πάλι ουφ και ουφ σας βρίσκω. Επαγγελματικά θα πρέπει να διαλέξετε τον δρόμο που σας ταιριάζει και αυτό που θέλετε πιο πολύ. Λυπάμαι αλλά τον να μοιράζεστε σε χίλια κομμάτια είναι κάτι που θα σας φθείρει πολύ. Σκεφτείτε, αναστενάξτε, χάστε τον ύπνο σας, πάντως τις αποφάσεις σας θα τις πάρετε και ότι προκύψει! Από την άλλη οικογενειακά θέματα προκύπτουν και δε σας αφήνουν να ασχοληθείτε με τον έρωτα.. Μα είναι δυνατόν;

Τοξότης
Είστε από τους τυχερούς που βρίσκεστε σε άκρως καλοκαιρινή διάθεση, ταξιδεύετε, βολτάρετε, κάνετε συναντήσεις με διάφορες ψυχές και το φλερτ, έχει τη τιμητική του. Από τις καλύτερες μέρες του Αυγούστου, αγκαλιάστε το ταίρι σας και φτιάξτε μια όμορφη κατάσταση έτσι επειδή. Να το ζήσετε το ρομάντσο γιατί πώς θα αποκτήσετε τις πιο όμορφες αναμνήσεις;;; Μη νομίζετε πως θα κρατήσει για πάντα αυτό, γιατί ανοίγουν και οι ουρανοί επαγγελματικά και στο πολύ ξαφνικό μπορεί να βρεθείτε να κυνηγάτε νέους στόχους!

Αιγόκερως
Καλό είναι σήμερα να αποφύγετε το τιμόνι και τις βόλτες γενικά. Τα απολύτως απαραίτητα γιατί είστε και κάπως αφηρημένοι, ταξιδεύουν οι σκέψεις σας, μη βρεθείτε αλλού για αλλού ή σε κανένα χωράφι μέσα.! Βάλτε κάποιον άλλον να σας πάει ίσως να είναι και η καλύτερη ιδέα. Αποφύγετε το κουτσομπολιό, κάνει κακό και προκαλεί αρνητική ενέργεια. Και να ακούσετε κάτι μη το πείτε πουθενά. Θα το καταφέρετε αυτό;;; Κρατήστε χαμηλό προφίλ και αφήστε την ημέρα σας να κυλήσει ήρεμα.. !

Υδροχόος
Παίζει να βάζετε τη τζίφρα σας όπου βρεθείτε και όπου σταθείτε τις μέρες αυτές! Τι να κάνουμε είναι το σύμπαν τέτοιο, είναι ιδανικό το διάστημα αυτό για να τρέξετε τις υποθέσεις σας και να πετύχετε στόχους ανέλπιστους! Γκρινιάζετε βέβαια και είστε λίγο στη τσίτα, αυτό να ξέρετε κάνει κακό στο image σας, αλλά δε σας νοιάζει και τόσο. Σήμερα λοιπόν, κάντε μερικές συζητήσεις, πείτε τα κάλαντα όμορφα και ωραία και βάλτε και μερικούς στη θέση τους, γιατί έτσι πρέπει. Δίχως έξαλλες συμπεριφορές. Με το γάντι..

Ιχθύες
Λεφτά έρχονται έτσι ξαφνικά από κάπου, εσείς ξέρετε το τι και το πώς και ξετρελαίνεστε από χαρά! Τις μέρες αυτές έχετε ξεπεράσει κατά πολύ τον εαυτό σας και ευτυχώς βρίσκεστε σε καλή διάθεση. Μη τα θέλετε όλα δικά σας και σε χρόνο ντε τε.. γιατί το κάθε πράγμα έχει τον καιρό του. Ζητήστε για να λάβετε και προσμένετε με υπομονή απλά να συμβεί το οτιδήποτε. Αποφύγετε τις υπερβολές και τις παράλογες απαιτήσεις. Άντε και επειδή σας κατσάδιασα, ας σας αποκαλύψω πως οι μέρες αυτές είναι άκρως ερωτικές για εσάς!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από Free-Photos από το Pixabay