Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019

Τα Ζώδια σήμερα, Τετάρτη 07/08/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Με λίγη καθυστέρηση σήμερα, έτσι είναι όταν βολτάρουμε με φόντο το φεγγάρι! Που λέτε αστρολογικά η μέρα είναι
από τις πιο τυχερές του μήνα!
Ο Δίας έχει τη τιμητική του και όπου να’ναι θα έρθει στα ίσα του και μας κάνει τσαχπινιές! Θέλει να μας θυμίσει το πόσο δυνατός, ανεξάρτητος και ωραίος είναι και τυχερός επίσης!
Ο Ήλιος του ρίχνει το φως του, τον ζεσταίνει, τον νανουρίζει γλυκά, τον επαινεί, γιατί η θετική ενέργεια και η αισιοδοξία είναι απαραίτητα συστατικά για όλα τα καλά που μπορούν να μας έρθουν σήμερα.. στη πόρτα μας!

Το χρήμα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, όλοι το αγαπάμε κατά βάθος, το έχουμε ανάγκη επίσης, για να μπορούμε να κάνουμε όλα εκείνα που μας αρέσουν πολύ! Οπότε ένα δωράκι συμπαντικό μπορεί να προκύψει, είτε από επαγγελματικές δραστηριότητες, είτε από τυχερά παιχνίδια, για τους πιο extreme της παρέας! Τα Λιοντάρια και οι Ζυγοί ας υποθέσουμε πως έχουν περισσότερες ελπίδες, όμως ας μη πτοηθούμε και οι λοιποί!

Παν μέτρον άριστον .. πολύ σοφή κουβέντα!

φιλάκια!


Κριός
Έξω καρδιά είστε σήμερα, μέσα στη τρελή τη χαρά και στην αισιοδοξία! Όσοι έχετε απομείνει στη βάση σας, να ξέρετε πως οι επαγγελματικές προτάσεις πέφτουν βροχή τις μέρες αυτές, οπότε θέλετε δε θέλετε, θα χρειαστεί να επιλέξετε από τώρα τους νέους στόχους για τη νέα σεζόν! Λοιπόν, ανοίξτε τις κεραίες σας, ανακατευτείτε με τον κόσμο, εντυπωσιάστε τους με την ευστροφία σας και δε ξέρετε ποτέ το τι σας ξημερώνει επαγγελματικά!

Ταύρος
Το σύμπαν επιμένει μέρες τώρα πως λεφτά έρχονται ολοταχώς και καταπάνω σας! Μέρες μαγικές, που έχουν να σας προσφέρουν όλα τα καλά του κόσμου! Βασικά μια νέα επαγγελματική πρόταση μπορεί να προκύψει από το πουθενά και να ξετρελαθείτε από χαρά! Ίσως σήμερα να σας κάνουν και ένα δώρο, επειδή το αξίζετε, επειδή οι κινήσεις που κάνατε και κάνετε έχουν εντυπωσιάσει μια ψυχή και θέλει να σας το ανταποδώσει με κάθε τρόπο!

Δίδυμος
Πετάει η ομάδα μπορώ να σας αποκαλύψω που σημαίνει πως είστε μέσα στη τρελή τη χαρά, είτε άνευ λόγου και αιτίας, είτε επειδή ότι έχετε σχεδιάσει καιρό τώρα, σας βγαίνει δίχως κανένα εμπόδιο! Ας πούμε πως είναι η τυχερή σας ημέρα, μπορείτε να ζητήσετε το οτιδήποτε, από οποιονδήποτε, γιατί σας κάνουν τα χατίρια και νιώθετε απίστευτη ικανοποίηση! Δε ξέρω πού πηγαίνει το μυαλό σας, αλλά για δώστε βάση στα ερωτικά σας τα ζητήματα!

Καρκίνος
Εσείς και το χρήμα έχετε γίνει φιλαράκια το τελευταίο τον καιρό, ίσως να έχετε ανακαλύψει τη χήνα με το χρυσό αυγό, που μια τη χάνετε και μια τη βρίσκετε, πάντως όλο και κάτι έξτρα μπαίνει στο πορτοφόλι σας και νιώθετε απίστευτη χαρά! Αν αφορά τα επαγγελματικά σας, πρέπει να έχουν ανοίξει οι ουρανοί! Όμως μπορεί να βρείτε έναν μικρό θησαυρό, σε ένα σεντούκι, κάνοντας μια γενική καθαριότητα το σπίτι σας. Για ψαχτείτε, είναι μπροστά στα μάτια σας!

Λέων
Της υπερβολής ως συνήθως, σας πήρε χαμπάρι ακόμα και το σύμπαν και σας στέλνει σε μέρη περίεργα, μπας και σας έρθει το χρήμα από τον ουρανό! Είναι και καλοκαιράκι, ένα καζίνο ας πούμε δε θα ήταν άσχημη ιδέα! Καλά μη ξετρελαίνεστε μπορείτε να επενδύσετε τα λεφτά σας σε κάτι πιο απλό. Ίσως σε ένα λαχείο! Πάντως για ρίξτε άδεια για να πιάσετε γεμάτα και πάντα με μέτρο και δίχως πώρωση! Λέτε να σας προτείνουν μια νέα θέση εργασίας;;

Παρθένος
Που λέτε σήμερα είναι μια μέρα πολύ τυχερή! Μπορεί να σας κάνουν μια ερωτική εξομολόγηση, μπορεί ακόμα και μια πρόταση γάμου! Σίγουρα θα είναι ξαφνικό, απρόβλεπτο και συγκλονιστικό! Φροντίστε να μη το βγάλετε βούκινο, τέτοιες χαρές είναι προτιμότερο να τις κρατήσετε για τον εαυτό σας, έστω για λίγο καιρό, γιατί το μάτι είναι κακό και δε το θέλουμε αυτό! Ιδανική ημέρα για να συζητήσετε επίσης με τον σύντροφό σας, θέματα που σας απασχολούν!

Ζυγός
Πολύ κεφάτοι είστε εσείς, έχετε απίστευτη όρεξη για ζαβολιές, παρέα με τα φιλαράκια σας! Είναι τόσο τυχερή η ημέρα αστρολογικά, που καλά θα κάνετε να αγοράσετε ένα λαχείο, να τζογάρετε έτσι για πλάκα, γιατί μπορεί στα ξαφνικά να βρεθείτε με μπόλικα λεφτά στη τσέπη! Αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να πάρετε σβάρνα τα παράξενα τα μέρη, απλά όπου βρίσκεστε μπουκάρετε, κάνετε το κομμάτι σας και ότι προκύψει.. Με μέτρο έτσι;;;;

Σκορπιός
Το εργασία και χαρά επιμένει και σήμερα παίζει να σας δώσουν και λεφτά για το κόπο σας και να απογειωθείτε! Απρόβλεπτες οι μέρες αυτές, μπορεί να γίνεστε χίλια κομμάτια, όμως σας αγαπούν και σας εκτιμούν και σας το δείχνουν με κάθε τρόπο και αυτό είναι η μεγαλύτερη ικανοποίηση ever! Και επειδή ζείτε για να εργάζεστε και να φέρνετε επιτυχίες, φροντίστε να είστε μέσα στο παιχνίδι δυναμικά και τι πειράζει αν είναι καλοκαίρι;;;

Τοξότης
Ανεβασμένη πολύ η διάθεσή σας, έτσι για έναν ανεξήγητο λόγο, προφανώς είναι αστρολογικό, αλλά νιώθετε σαν να έχουν φύγει όλα τα εμπόδια από μπροστά σας, σα να άναψε το πράσινο το φως, για να κάνετε όλα αυτά που ονειρευόσασταν πριν λίγο καιρό και δεν είχατε τον χρόνο! Εντάξει δε χρειάζεται να γίνετε χίλια κομμάτια, όμως καλό είναι να εκμεταλλευτείτε την εύνοια του σύμπαντος και να τακτοποιήσετε προσωπικές εκκρεμότητες άμεσα!

Αιγόκερως
Κάτι κάνατε εσείς και έχει γεμίσει η τσέπη σας από χρήμα από εκεί που δε το περιμένατε με τίποτα! Χαμογελάτε σας βλέπω, νιώθετε απίστευτη ικανοποίηση, παίρνετε μεγάλη ανάσα, σκέφτεστε ακόμα να κάνετε μια μικρή εξόρμηση έτσι επειδή, τι είχατε, τι χάσατε;;; Είστε και εσείς σπάταλοι πολύ, για πάρτη σας μόνο, οπότε μιας που έχει εκπτώσεις, γιατί όχι να μη σηκώσετε τις βιτρίνες μια και καλή;;; Γυρεύετε για ευκαιρίες μοναδικές γιατί έτσι κάνουν οι έξυπνοι οι άνθρωποι!

Υδροχόος
Το ξέρετε πως είστε αξιαγάπητοι τις μέρες αυτές, σας έχουν θυμηθεί οι πάντες και σας προσκαλούν σε διάφορα σουαρέ, γιατί απλά τους αρέσει το χαμόγελό σας! Φτου φτου μη σας ματιάσω, χρόνια είχαμε να σας δούμε τόσο χαρούμενους, λαμπερούς και μες στην αισιοδοξία! Καιρός λοιπόν για δημόσιες σχέσεις με πολύ κόσμο, με εκείνους που συμβαδίζουν και στηρίζουν τα όνειρά σας στο απόλυτο! Καλά όσο για το φλερτ.. ούτε πεταλουδίτσες να ήσασταν!

Ιχθύες
Το σύμπαν σας έχει ανάψει το πράσινο το φως, είναι καιρός για να αρπάξετε τη ζωή από τα μαλλιά και να προοδεύσετε επαγγελματικά! Μπορεί η τύχη να είναι με το μέρος σας, μπορεί να υπάρξουν ευκαιρίες πολύ μοναδικές, όμως αν εσείς δε χειριστείτε με όμορφο τρόπο τις διάφορες υποθέσεις σας, μη προσμένετε σε θαύματα! Δίνετε και παίρνετε και το παλεύετε και μόνο έτσι αναγνωρίζεται η προσπάθειά σας και ανταμείβεται επίσης! Κυνηγήστε τα όνειρά σας!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από HubertPhotographer από το Pixabay