Κυριακή 4 Αυγούστου 2019

Ζώδια: Η Αφροδίτη του Αυγούστου 2019 by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σας εκπλήσσω το ξέρω, αλλά όταν έχω χρόνο, όταν είμαι ξεκούραστη, μπορώ να γίνω πολύ δημιουργική! Και επειδή ένας μήνας μας έμεινε για εκείνες τις ερωτικές τις καλοκαιρινές τις περιπέτειες, σκέφτηκα πως
ωραία θα ήταν να έγραφα τα τρελά μου και ότι προκύψει!






Η Αφροδίτη στα Λιοντάρια όλον σχεδόν τον Αύγουστο, έχει σκοπό να απογειώσει τους Κριούς, τα Λιοντάρια, τους Ζυγούς και τους Υδροχόους! Ο Έρωτας σας χτυπά τη πόρτα, δε θα ρωτήσει καν, είναι ιδανική περίοδος για πολύ φλερτ και αγάπες με λουλούδια! Προτείνω λοιπόν, αν νιώθετε έτσι, να εκφραστείτε με άνεση, να το δείξετε με πράξεις, να είστε ο εαυτός σας πάνω από όλα και ο σκοπός είναι τα όμορφα χαμόγελα στο τέλος της ημέρας!
Όταν με το καλό η Αφροδίτη πάει στο ζώδιο της Παρθένου (21/08), αλλάζουν τα δεδομένα, οι Ταύροι και οι Παρθένοι ίσως ζήσετε έναν ανεπανάληπτο έρωτα, πολύ ξεχωριστό και πολύ δυνατό! Οι μαγικές εκπλήξεις του σύμπαντος!

Εύχομαι τα καλύτερα σε όλους… και πολύ φλερτ φυσικά.. έτσι;;;

φιλάκια!


Κριός
Μαγικό το διάστημα αυτό για εσάς, ο έρωτας έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σας και ξαφνικά φλέγεστε κανονικά και με διάρκεια! Η Αφροδίτη βρίσκεται στα Λιοντάρια και αυτό σας επηρεάζει, σας κυριεύει καλύτερα και κάπως έτσι τις μέρες του Αυγούστου αρκετοί θα αφιερώσετε πολύτιμο χρόνο στο ταίρι σας, η σχέση σας βελτιώνεται, καταβάλετε κάθε προσπάθεια για εκείνα τα αξέχαστα χαμόγελα! Οι ελεύθεροι και ωραίοι ζείτε με πάθος το κάθε λεπτό, φλερτάρετε ασταμάτητα και μπλέκετε για ακόμα μια φορά σε τρελές καλοκαιρινές περιπέτειες! Μέχρι τις 20/08 το σύμπαν σας επιτρέπει να τα δώσετε όλα σε συναισθηματικές υποθέσεις, γιατί μετά μόλις η Αφροδίτη πατήσει το πόδι της στη Παρθένο, έχει εργασία και χαρά, για ακόμα μια φορά!

Ταύρος
Όσο η Αφροδίτη βρίσκεται στα Λιοντάρια, μη περιμένετε να δείτε άσπρη μέρα στα ερωτικά σας τα ζητήματα! Πού χρόνος και διάθεση για έρωτες, αγάπες και λουλούδια, όταν όλο το σύμπαν συνωμοτεί στο να ασχοληθείτε με οικογενειακές παράξενες υποθέσεις! Οπότε το χρόνο σας θα τον μοιραστείτε με γονείς, παππούδες και γιαγιάδες, με αδέρφια, λιγότερο με τον σύντροφό σας, γιατί χρειάζεται και αυτό πού και πού! Άλλωστε κάτι τέτοιο συμβαίνει Χριστούγεννα και καλοκαίρι, οπότε χαλάλι το δυο φορές το χρόνο! Μόλις πατήσει η Αφροδίτη το πόδι της στη Παρθένο, αλλάζει το σκηνικό και ο έρωτας μπαίνει δυναμικά μέσα στη ζωή σας! Θαύματα μπορούν να συμβούν από τις 22/08 και μετά! Θα βρίσκεται και ο Άρης εκεί πέρα, οπότε καταλαβαίνετε τι εννοώ.. σχέσεις πάθους, φλογερές και πολύ τρομερές..!!!

Δίδυμος
Γίνεστε πολύ καλά παιδιά με την Αφροδίτη στα Λιοντάρια! Γλυκομίλητοι και πολύ συμπαθείς στο κύκλο σας, αρκετοί θα αποζητήσουν τη παρέα σας τις μέρες αυτές, ακόμα και ξεχασμένες ψυχές και εσείς απλά θα είστε εκεί για να πείτε τη καλή σας την κουβέντα! Ας πούμε πως είναι αμοιβαίο αυτό, μια φορά και έναν καιρό εσείς, τώρα η σειρά τους! Από τα μέσα του μήνα και μετά γίνεστε πιο ανέμελοι, προφανώς βρίσκεστε σε καλοκαιρινό mood και εκεί που τριγυρνάτε όλο και κάποιο μαναράκι σας τραβά τη προσοχή και να σου και οι έρωτες..!!! Και επειδή ζείτε για το απρόβλεπτο, για το κουφό της υπόθεσης, αρκετοί από εσάς, θα αποζητήσετε μια αλλαγή μεγάλη και τρανή πριν καν μπει ο Σεπτέμβρης! Η Αφροδίτη από τη Παρθένο, κάνει τα μαγικά της και φροντίζει για αυτό!

Καρκίνος
Καλά μη περιμένετε να σας μιλήσω για αγάπες και λουλούδια, γιατί η Αφροδίτη από τα Λιοντάρια, σας μεταμορφώνει σε Σκρούτζ και λίγα λέω! Μόνο το χρήμα σας ενδιαφέρει και τίποτα άλλο! Από τη μια γίνεστε πολυέξοδοι και το γνωρίζετε αυτό, από την άλλη μετράτε τα κουκιά σας ένα-ένα, του λωλού εντελώς! Όλο τον Αύγουστο θα κάνετε διάφορες συναλλαγές, πάρε εσύ, φέρε εσύ, ο κακός ο χαμός με τις ζαβολιές σας μέσα! Αν σκέφτεστε να κάνετε μια αγορά, τότε σίγουρα θα σας βοηθήσουν με κάθε τρόπο! Πριν της 20/08 να συμβεί αυτό, γιατί μετά ηρεμείτε και σας φεύγει η μούρλια της αγοροπωλησίας! Η Αφροδίτη στη Παρθένο, ρίχνει τους τόνους, σας χαλαρώνει εντελώς και όπως φαίνεται στα τέλη του Αυγούστου θα κάνετε αληθινές διακοπές εσείς!

Λέων
Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας Αυγουστιάτικο τι να πω.. ;;; φτου φτου μη σας ματιάσω ας ξεκινήσω από εκεί γιατί είναι η πιο ερωτική περίοδος του έτους! Φλογεροί και λαμπεροί, είστε μέσα στο παιχνίδι, είτε έχετε σχέση, είτε όχι! Ασυμμάζευτους σας βρίσκω από όλες τις απόψεις, αλλά έτσι πρέπει καλοκαιριάτικο! Φροντίστε να τα δώσετε όλα στη σχέση σας, να αγαπήστε περισσότερο τον σύντροφό σας και να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας, για να υπάρξει βελτίωση, δέσιμο και πρόοδος.. Ένα παιδάκι ας πούμε;;; Εκεί γύρω στις 15/08, αναφέρομαι στους ελεύθερους και ωραίους, μπορεί να προκύψει ένα μαναράκι ξαφνικά και να χάσετε τα μυαλά κανονικά! Ο Έρωτας δε σας αφήνει σε ησυχία λέμε! Στα τέλη του μήνα, με την Αφροδίτη στη Παρθένο, μπορεί να μάθετε για μια αύξηση στα οικονομικά σας και να απογειωθείτε ακόμα περισσότερο!

Παρθένος
Πού έχετε μπλέξει εσείς και δε μας το λέτε;;; Η Αφροδίτη από τα Λιοντάρια σας παίζει περίεργα παιχνίδια και από τη μια δεν υπάρχει πουθενά το ερωτικό στοιχείο, από την άλλη συμβαίνουν πράγματα και θάματα που κανείς ποτέ δε θα μάθει τίποτα για αυτό! Ένα ερωτικό καβγαδάκι είναι η αιτία να ανάψουν τα αίματα και ξαφνικά εκεί που ο Έρωτας ήταν εξαφανισμένος, ξαφνικά να τρέχει από πίσω σας και να δημιουργεί καταστάσεις φανταστικές, ονειροπαρμένες φούλ στο πάθος και στην ίντριγκα! Ζαβολιές και αταξίες μυρίζομαι και όχι δε θα διαχωρίσω ούτε θα ξεχωρίσω κανέναν! Ευτυχώς που η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σας από τις 21/08 και μετά να προσμένετε να ερωτο..χτυπηθείτε κατακούτελα! Ένα νέο πρόσωπο μπαίνει πολύ δυναμικά μέσα στη ζωή σας!

Ζυγός
Πολύ άτακτους ερωτικά σας κάνει η Αφροδίτη από τα Λιοντάρια! Μπορεί οι προθέσεις σας να είναι εντελώς διαφορετικές, να όμως που το διάστημα αυτό, ανακατεύεστε πολύ με τον κόσμο και φιλαράκι το ένα, φιλαράκι το άλλο, όλο και κάποια πονηρή και διαφορετική ματιά θα προκύψει, σας βλέπω με υπογλώσσια Αυγουστιάτικο! Ένα πολύ δυνατό φλερτ, μια νέα ή παλιά γνωριμία, δεν έχει σημασία, πάντως τη ζαβολιά σας τη κάνετε και είναι το μυστικό του καλοκαιριού! Εννοείται πως μπλέκετε για λίγο τα μπούτια σας, πώς το λέμε business & pleasure, αλλά πάντα σας άρεσαν τέτοιοι συνδυασμοί! Ριψοκίνδυνοι στο φουλ, να σου και το πάθος! Η Αφροδίτη από τη Παρθένο σας μαζεύει κάπως, να όμως που το χρήμα, ο έρωτας και ο βήχας δε κρύβονται χρυσά μου..!!!

Σκορπιός
Πολύ μυστήριους σας κάνει η Αφροδίτη από τα Λιοντάρια και τη προσοχή σας, σας τη τραβούν πρόσωπα ανώτερα από εσάς, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα! Κάνετε γνωριμίες με ανθρώπους που έχουν εμπειρίες και πολλά να σας προσφέρουν γενικώς και επειδή σπάνια θαυμάζετε εσείς κάποιον, να σας προκύψει ένας πλατωνικός έρωτας από το πουθενά! Όσο και να αρνείστε να μπλέξετε συναισθηματικά με κάποιον, άλλο τόσο το σύμπαν σας προκαλεί γιατί θέλει να σας αποδείξει πως για όλους υπάρχει ένα άλλο μισό εκεί έξω! Μπίζνα στη μπίζνα να σου και εκείνο το μυστήριο, άβολο συναίσθημα! Μόλις όμως πατήσει η Αφροδίτη στη Παρθένο, θα σας θυμίσει με κάθε τρόπο το πού ανήκει η καρδιά σας.. Και ω ναι το γνωρίζετε το πρόσωπο πολύ καλά!

Τοξότης
Η Αφροδίτη από τα Λιοντάρια σας κάνει πολύ όμορφους και ξεχωρίζετε μέσα από τα πλήθη! Αυτό βέβαια δεν είναι αρκετό, γιατί όσοι από εσάς εκεί έξω αποζητάτε καλοκαιρινές περιπέτειες, να ξέρετε θα προκύψουν και οι εκπλήξεις πολλές! Φίλοι, παρέες, επαφές με το εξωτερικό, να σου και μαναράκι το tropical, σας βλέπω να χάνετε τα μυαλά σας σε δευτερόλεπτα! Εκεί γύρω στις 15/08 πολλά μπορούν να συμβούν, το σύμπαν μιλά για κάτι πολύ δυνατό και ανεπανάληπτο! Καλά θα κάνετε να μη κοκορεύεστε για τις ερωτικές σας τις επιτυχίες, γιατί είναι ανήθικο από όλες τις απόψεις και το σύμπαν τιμωρεί, τα παίρνει όλα πίσω! Εργασία και χαρά έχει στα τέλη του μήνα με την Αφροδίτη στη Παρθένο! Ότι τρέλες κάνατε, τις κάνατε!

Αιγόκερως
Να κάνετε παρέα με τα Καρκινάκια, γιατί θα βρίσκεστε στην ίδια τη συχνότητα όλο τον Αύγουστο! Τι μανία σας πιάνει ξαφνικά με τα λεφτουδάκια σας, δε το φαντάζεστε και αντί να είστε χαλαροί σε μια παραλία, μπορεί ακόμα και εκεί να βγάλετε το τεφτέρι έξω, η ξενέρα! Ανακατεύεστε στα πόδια αρκετών, γίνεστε μπόσικοι και επικριτικοί και δεν αφήνετε κανέναν να απολαύσει τις διακοπές του! Η Αφροδίτη από τα Λιοντάρια φταίει για όλα, αν καταφέρετε να τη ξεγελάσετε και να ξεγλιστρήσετε από αυτή τη τόσο κακιά επιρροή, τότε όλα μέλι γάλα! Οικονομία έχει, με το σταγονόμετρο οι απολαύσεις! Οι τελευταίες μέρες του Αυγούστου, είναι σαφώς καλύτερες με την Αφροδίτη στη Παρθένο, αφού η καρδιά σας γίνεται πιο θερμή.. Κάποιος σας φλερτάρει μήπως;;;

Υδροχόος
Είναι μια πολύ ερωτική περίοδος αυτή, μπορώ να εξομολογηθώ αφού η Αφροδίτη από τα Λιοντάρια, έχει λιώσει όλους τους πάγους της καρδιάς σας και ξαφνικά φλέγεστε ολόκληροι, είτε υπάρχει μόνιμος σύντροφος, είτε όχι! Γίνεστε ως δια μαγείας δοτικοί και πολύ συναισθηματικοί και αυτό είναι μια πολύ μεγάλη έκπληξη για όσους σας λατρεύουν! Όλες οι μέρες του Αυγούστου, έχουν και από κάτι να σας πουν, τα σημάδια είναι παντού και είναι στο χέρι σας να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με εκείνους που αγαπάτε πολύ! Ναι μεν είστε οι εργασιομανείς της παρέας, όμως καλά θα κάνετε να πατήσετε λίγο φρένο, να απολαύσετε τις μικρές καθημερινές χαρές, γιατί μόλις η Αφροδίτη πατήσει το πόδι της στη Παρθένο, η προσοχή σας στρέφεται καθαρά και μόνο σε χρηματοοικονομικά ζητήματα!

Ιχθύες
Η Αφροδίτη από τα Λιοντάρια δε σας αφήνει και τόσο να απολαύσετε τον Αύγουστο, δεν έχει και τόσο καλοκαιρινές διακοπές για εσάς! Ακόμα και στη παραλία να είστε το τηλέφωνο δε θα πάψει να χτυπά, αφού υπάρχουν δουλειές που τρέχουν και χρειάζεται να αντιμετωπιστούν άμεσα! Αναλόγως του πως θα ανταποκριθείτε στις εργασιακές προκλήσεις, θα ανταμειφτείτε αργότερα, οπότε στο χέρι σας είναι ή να δηλώσετε μια ωραία εξαφάνιση ή να βοηθήσετε όσο μπορείτε και ας είστε χιλιόμετρα μακριά! Μετά τις 15/08 σας αφήνουν να ηρεμήσετε για λίγες μερούλες, όμως έτσι όπως εξελίσσονται τα γεγονότα ο προϊστάμενος σας αποκτά συγγενικό χαρακτήρα! Ο έρωτας σας χτυπά τη πόρτα από τις 22/08 και μετά που μπαίνει η Αφροδίτη στη Παρθένο! Η αγάπη επιστρέφει..!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από Jill Wellington από το Pixabay