Τρίτη 6 Αυγούστου 2019

Τα Ζώδια σήμερα, Τρίτη 06/08/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μια χαρωπή ημέρα μόλις μας ξημέρωσε, το σύμπαν βρίσκεται σε άκρως καλοκαιρινό mood, που οφείλεται κυρίως στον Ήλιο που
βρίσκεται στα Λιοντάρια και στην Αφροδίτη! Αυτός ο αχτύπητος συνδυασμός, φέρνει μια άκρως ερωτική και παιχνιδιάρικη διάθεση σχεδόν σε όλα τα ζώδια, οπότε και σήμερα το φλερτ έχει τη τιμητική του!




Ο Ερμής μας τα χαλάει λίγο, ναι μεν έχει έρθει στα ίσα του, όμως φέρνει μαντάτα λίγο παράξενα! Όμως δε πτοούμαστε, γιατί ναι μεν καλό είναι να έχουμε το νου μας, να προσέχουμε τον εαυτό μας και την υγεία μας, όμως δε παύει να είναι καλοκαιράκι και να έχουμε την ανάγκη να ξεφύγουμε λιγουλάκι από τα γνωστά! Με μέτρο φυσικά, γιατί δε χρειάζεται ας πούμε να πάρουμε 5 κιλά, όταν έχουμε αγωνιστεί για να τα χάσουμε κάτι μήνες πριν! Μια μέρα λιχουδιές, δυο και τρεις μαρουλάκι. Πειράζει;;;

Και επειδή έχω πόνο στη καρδιά, σας λέω έξω δυνατά, ερωτευτείτε, δείξτε το με κάθε τρόπο, διεκδικήστε το πρόσωπο που ποθείτε! Μια ζωή την έχουμε!

φιλάκια!


Κριός
Χρυσά μου είναι οι μέρες τέτοιες αστρολογικά που η διάθεσή σας είναι άκρως καλοκαιρινή, ανέμελη και πολύ ερωτιάρικη! Και φρόνιμοι να είστε, εκπέμπετε μια απίστευτη ενέργεια, που σημαίνει πως σας φλερτάρουν έντονα αφού είστε άκρως γοητευτικοί! Το νου σας σήμερα, καλύτερα να αποφύγετε τις ζαβολιές, τις απιστίες, τα ψεματάκια, γιατί πάνω στον ενθουσιασμό σας, μπορεί να σας πιάσουν και να εκτεθείτε ανεπανάληπτα! Προσοχή και στο τιμόνι!

Ταύρος
Και επειδή ο χρόνος σας γενικώς είναι περιορισμένος και οι δικοί σας άνθρωποι δε σας χαίρονται και τόσο, ως κλασικοί Ταύροι, θα πάτε στην αγορά, θα σηκώσετε τα πάντα όλα και θα γεμίσετε το σπιτάκι σας με διάφορα αγαθά, που ξέρετε πως αρέσουν πολύ και φέρνουν χαμόγελα! Καλά δε χρειάζεται να ξεπαραδιαστείτε, γιατί η παρουσία σας είναι απαραίτητη και όχι μια τούρτα παγωτό ας πούμε.. Αποφύγετε τα ανούσια έξοδα!

Δίδυμος
Έχω την εντύπωση πως αρκετοί από εσάς εκεί έξω, ζείτε έναν έρωτα τρελό και αλλοπαρμένο και ήδη βρίσκεστε σε μια παραλία! Απρόβλεπτα γλυκό το φετινό σας το καλοκαίρι, φροντίστε να μη χαλάσετε το σκηνικό αυτό με τις κόνξες και τις παραξενιές σας. Το λέω, γιατί σήμερα γκρινιάζετε με διάφορες χαζομάρες, που ναι μεν αλλά! Αν κάποιος δεν αντιδράει, δε σημαίνει πως αργότερα δε θα κάνει ένα μπουμ! Συμβιβαστείτε λίγο με τη πραγματικότητα!

Καρκίνος
Και επειδή η τσέπη σας έχει ήδη ψιλό.. αδειάσει σήμερα θα βρείτε τον τρόπο να τη ξανά γεμίσετε! Είναι η μέρα τέτοια, κρύβει ευκαιρίες, που αν τις πάρετε χαμπάρι και δε τεμπελιάσετε, τότε κάτι καλό μπορεί να συμβεί! Καλά μη χαίρεστε γιατί όσο εύκολα έρχεται το χρήμα, κάπως έτσι φεύγει! Και επειδή είστε πολύ παράξενα παιδιά, θα πάτε στην αγορά και θα προτιμήσετε τις προσφορές, τύπου δυο σε ένα και τα σχετικά! Ξεγελιέστε από μόνοι σας..!

Λέων
Μυστήρια η μέρα σας αφού θα μαζέψετε τα κουβαδάκια σας και θα πάτε σε μια παραλία που θα είστε εσείς και μόνο εσείς! Αν και βρίσκεστε σε πολύ καλή διάθεση, θα προτιμήστε τις μοναξιές σας, γιατί πώς θα τραβήξετε τη προσοχή των άλλων;;; Καλά δε θα αντέξετε και πολύ έτσι, μόλις τα πείτε με τον εαυτό σας και τακτοποιήσετε μερικές από τις δουλειές σας, πάλι θα ξεκινήσετε να κάνετε τις ζουζουνιές σας! Μη τρελαίνετε τον κόσμο που είναι δίπλα σας!

Παρθένος
Ζόρικη η μέρα σας αφού προκύπτουν συζητήσεις οικογενειακές που σας αναστατώνουν και σας προβληματίζουν πολύ! Μπορεί ακόμα και να τεθεί το θέμα του γάμου, τύπου πότε θα συμβεί αυτό και τι περιμένετε και τα χρόνια περνούν και ξαφνικά να θυμηθείτε σχέσεις που δε προχώρησαν και να τα βάψετε μαύρα! Καλά μη δίνετε σημασία και στη τελική ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει! Μην αφήσετε κανέναν να ανακατευτεί στη προσωπική σας τη ζωή!

Ζυγός
Και ξαφνικά σας έχουν θυμηθεί οι πάντες και τα τηλέφωνα χτυπούν σα δαιμονισμένα! Σας αρέσει αυτό κατά βάθος, το θέμα είναι το τι θέλουν από εσάς! Αν είναι για βόλτες και σουαρέ γιατί όχι; Αν όμως ζητούν χάρες και δε τις δικαιούνται τότε σίγουρα θα εκνευριστείτε και θα τα πείτε ένα χεράκι σε μερικούς! Εντάσεις κρύβει η ημέρα, φτάνετε στο σημείο να ενοχληθείτε, γιατί όταν εσείς είχατε την ανάγκη μερικών, εκείνοι έκαναν τη πάπια! Το νου σας!

Σκορπιός
Το φετινό καλοκαίρι έχει εργασία και χαρά και το πορτοφόλι γεμάτο! Δε σας νοιάζει τίποτα άλλο, πλην της καριέρας σας, είστε απαραίτητοι, σας το δείχνουν με κάθε τρόπο και η ικανοποίηση που νιώθετε είναι ανεπανάληπτη! Και επειδή το κατέχετε το θέμα στο φουλ, γοητεύετε το κοινό σας, η κουβέντα σας είναι απαραίτητη και είστε τόσο άμεσοι σε ότι κάνετε που πραγματικά εντυπωσιάζετε με τη κάθε σας κίνηση! Κάποιος σας γλυκοκοιτάζει..!

Τοξότης
Γλυκά μου, ο έρωτας σας χτυπά τη πόρτα κανονικότατα από εκεί που δε το περιμένετε! Κάθε καλοκαίρι κάνετε συναντήσεις με άτομα πολύ διαφορετικά από εσάς, που έχουν άλλη κουλτούρα, που σας συναρπάζουν εγκεφαλικά και ω ναι και φέτος μια από τα ίδια! Αρκετοί από εσάς εκεί έξω, είστε σε μια φάση που αποζητάτε τη περιπέτεια, δίχως όμως να τη γυρεύετε! Και κάπως έτσι προκύπτουν μαγικές συναντήσεις υπο το φως του φεγγαριού..! Hello..

Αιγόκερως
Τι έχετε πάθει εσείς καλοκαιριάτικο;;; Ξαφνικά όλο με το χέρι στη τσέπη είστε, να πληρώσετε το ένα και το άλλο και όπως φαίνεται η διάθεσή σας μόνο καλοκαιρινή που δεν είναι! Σα τα μυρμήγκια και εσείς, τακτοποιείτε τις υποχρεώσεις σας σε μια περίοδο που βρίσκονται όλοι σε απόλυτο ζεν και όταν εκείνοι τρέχουν και δε φτάνουν, εσείς θα είστε τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! Αγαπήστε το ταίρι σας και σταματήστε να λέτε τη λέξη «οικονομία»!

Υδροχόος
Όσο και να θέλετε να κάνετε focus στα επαγγελματικά σας τα θέματα, άλλο τόσο το σύμπαν φέρνει τον έρωτα και την αγάπη μέσα στη ζωή σας! Το λίγο από όλα φτιάχνει εκείνες τις μαγικές ισορροπίες που σας ολοκληρώνουν ως άνθρωπο, οπότε μη ζορίζετε τις καταστάσεις. Let it flow.. όπως πάνε και όπως έρθουν! Στο μυαλό σας βρίσκεται ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και που κάτι έχει κάνει στη καρδιά σας. Καιρός να το δείξετε, καιρός να το ζήσετε!

Ιχθύες
Και ξαφνικά σας πιάνει η μούρλια σας και κόβετε αρκετές από τις κακές συνήθειες που έχετε! Πάνε οι λιχουδιές, πάνε τα ποτά και τα ξενύχτια, πάνε όλα αυτά που σας αρέσουν πολύ, όμως θεωρείτε πως σας κάνουν κακό! Τρελά παιδιά, βρήκατε τη περίοδο και εσείς. Μα αφήστε να φύγει το καλοκαιράκι και μετά μαζεύεστε! Προσέξτε τη διατροφή σας, να κοιμάστε περισσότερο και εννοείται πως θα χρειαστεί να μείνετε και λίγο μέσα!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από Harmony Lawrence από το Pixabay