Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019

Ζώδια: Το «Ερωτικό Αντίο» του Αυγούστου 2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Και μιας που είμαστε αγαπησιάρικα πλασματάκια και μας αρέσουν
οι αναστεναγμοί και τα βάσανα, τα ερωτικά κυρίως, αποφάσισα να γράψω τα τρελά μου και ότι προκύψει! Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία, οπότε why not?

Αυτό που με έχει συναρπάσει είναι η συνάντηση του Άρη και της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου! Είναι από τους πιο όμορφους αστρολογικούς συνδυασμούς και ταιριαστούς επίσης, οπότε θέλω να πιστέψω πολύ στη μαγεία τους και να φανταστώ Ιππότες, πριγκίπισσες και ερωτικές εξομολογήσεις..! Πωωω ζούμε για το όνειρο, έτσι;;;

Η Νέα Σελήνη στη Παρθένο επίσης, τέλος του Αυγούστου είναι ότι καλύτερο θα μπορούσε να συμβεί, αφού αγκαλιάζει τον Άρη και την Αφροδίτη, τους δίνει την ευχή του και προστάζει για μια νέα αρχή! Ότι έγινε-έγινε.. Ο έρωτας και η αγάπη που νιώθουν ο ένας για τον άλλον, είναι τόσο δυνατά συναισθήματα, μπορούν να φτιάξουν κόσμους ολόκληρους ξανά από την αρχή.. Πόσο τέλειο το βρίσκω αυτό..

Και κάπως έτσι σας αφήνω, πάω να ονειρευτώ.. τον κύριο Έρωτα.. the one and only.. 💘

φιλάκια..


Κριός
Δεν έχετε παράπονο, ο Αύγουστος ήταν ένας φλογερός μήνας για εσάς, είτε έχετε σύντροφο, είτε ανήκετε στους ελεύθερους και ωραίους! Ο Δίας είναι το κερασάκι στη τούρτα, εκείνος βάζει τη τελεία, στο ερωτικό σκηνικό του μήνα! Ξεσηκωμένοι για περιπέτειες, είστε και ατακτούληδες πολύ, κάτι σας λείπει ακόμα για να κάνετε και εσείς το closer του καλοκαιριού.. Μυστήρια μας τα λέει το σύμπαν! Ακόμα και οι παράνομες οι σχέσεις παίζει να γίνουν νόμιμες με βούλα κιόλας και να προκύψουν συγκλονιστικά γεγονότα! Μπορεί τούτη την εβδομάδα να μη συμβεί κάτι το φοβερό και τρομερό, όμως από 26/08 – 31/08, πολλές οι συναντήσεις, το φλερτ έχει τη τιμητική του και οι νέες γνωριμίες μαγικές και πολύ απρόβλεπτες!

Ταύρος
Το διάστημα αυτό, έρχονται τα καλύτερα, μιας που ο Άρης έχει ήδη συναντήσει την Αφροδίτη και όπως έμαθα θα ερωτοτροπήσουν μεταξύ τους κάμποσες μερούλες! Που σημαίνει πως θέλετε – δε θέλετε, κάτι μυστήριο θα νιώσετε, μπορεί να σας κυριεύσει και το πάθος και δόξα να έχει, τυχερός ο σύντροφός σας! Φτιάξτε όμορφη κατάσταση, ζήστε το έτσι όσο περισσότερο μπορείτε, γιατί σίγουρα θα σας ανανεώσει και θα σας δώσει δύναμη για εκείνο το αύριο! Ελεύθερα Ταυράκια μου, χαμηλώστε τον πήχη, μη προσμένετε τον Ιππότη πάνω στο άλογο, ή τη πριγκιπέσσα γιατί έχουν πάρει άλλο μονοπάτι.. Πετάξτε τις ταμπέλες και τους χαρακτηρισμούς και αφεθείτε στη μαγεία του έρωτα! Η Νέα Σελήνη στη Παρθένο, 30/08 – 31/08, θα σας κάνει να τραγουδήσετε το .. “Fly me to the moon – Sinatra”!!!

Δίδυμος
Ερωτικό δε θα το έλεγα το σκηνικό, όμως τις μέρες αυτές βάζει ο Δίας το χεράκι του και τσουπ εμφανίζονται από το πουθενά εκείνοι που είναι ερωτευμένοι μαζί σας και σας διεκδικούν με κάθε τρόπο! Ελπίζω να μη κλείστε ραντεβού με όλους σε ξεχωριστές στιγμές, γιατί σας πιάνουν, σας μυρίζονται και μετά;;; Ποιος θα κλαίει με μαύρο δάκρυ;;; Πολλά μυστικά έχετε, είτε βρίσκεστε σε σχέση, είτε όχι και κατά κάποιο τρόπο σας ξεφεύγουν πράγματα και προκαλείτε ζήλιες και εντάσεις από το πουθενά! Αν έχετε κρύψει διάφορα, από εδώ και εκεί, βρείτε τα και κάψτε τα καλύτερα! Οι ελεύθεροι της παρέας, φλερτάρετε αδιάκοπα, πολλές οι νέες γνωριμίες, όμως στη παγίδα του έρωτα πέφτετε κανονικά και τρέχετε και δε φτάνετε!

Καρκίνος
Το καλύτερο σας το φυλούσε για το τέλος, μιας που ο Άρης και η Αφροδίτη, η συνάντησή τους η άκρως ερωτική, σας επηρεάζει θετικά και σας κάνει πολύ ορεξάτους κυρίως από τις 24/08 – 29/08! Υπάρχει ένα πρόσωπο που τριγυρίζει κοντά σας καιρό τώρα και ξαφνικά θα το δείτε καλύτερα;;; Ένα σημάδι, μια αίσθηση.. Απρόβλεπτο το γεγονός και πολύ μεγάλη έκπληξη κυρίως για εσάς τους ίδιους. Μα πώς είναι δυνατόν και τέτοια.. Το έντονο φλερτ είναι ένα θέμα τις μέρες αυτές, δε θέλω ντροπές, ας είναι φλογερό το τέλος του Αυγούστου! Καλύτερα θα ήταν κλειδώσετε κάπου το γλυκό το Καρκινάκι και να δείξετε στο σύντροφό σας ή στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει πως έχετε και μια άλλη πλευρά. Πιο wild! Και κάπως έτσι θα έρθουν τα χαμόγελα..!

Λέων
Εντάξει πόσο πια θα βρίσκεστε στο επίκεντρο του σύμπαντος;;; Ας πάρει σειρά και κανένας άλλος! Παρόλα αυτά μπορεί να μη φλέγεστε από ερωτισμό, όμως έχετε πολύ καλή διάθεση και όρεξη για λίγο φλερτ ακόμα και πονηρές ματιές! Οι δεσμευμένοι γυρεύετε την ηρεμία τώρα πια, τη τάξη και την ασφάλεια, όμως μερικές γλύκες είναι ότι πρέπει για να πείτε αντίο στο καλοκαιράκι. Λίγο το παρελθόν σας βασανίζει, κάτι δεν έχετε ξεπεράσει ακόμα, κάνετε σκέψεις που γκριζάρουν τον ουρανό σας, αλλά αν το δείτε ως πρόκληση για ένα καλύτερο αύριο, τότε όλα μια χαρά! Μερικές φορές, το παρελθόν επιβεβαιώνει το μέλλον.. οπότε καιρός για μια νέα σχέση επίσης, έτσι για όποιον ενδιαφέρεται..!

Παρθένος
Το ξέρετε πως είστε από τα ζώδια που συνηθίζετε να μπλέκετε σε παράνομες σχέσεις;;; Συνήθως εσείς είστε το μυστικό, αόρατοι, δε σας αρέσει να γνωρίζουν για το τι και το πώς. Οπότε το σύμπαν βάζει τέλος σε σχέσεις που βλάπτουν, σας βάζει στον ίσιο δρόμο ξανά και φέρνει ένα νέο πρόσωπο, για να ζήσετε και εσείς έναν πιο νορμάλ έρωτα. Λέμε τώρα.. Ο Άρης, η Αφροδίτη και ο Ερμής στο ζώδιό σας, σας τα κάνουν κουλουβάχατα, όμως ο σκοπός είναι να κάνετε μια νέα αρχή, να αλλάξετε σελίδα και να είστε ευτυχισμένοι και πλήρεις! Βέβαια, είστε πιο φλογεροί από ποτέ και κάθε σας συναίσθημα είναι δυνατό και έντονο πολύ! Οπότε σας βλέπω να γυρεύετε περιπέτειες, από εκείνες τις πολύ undercover, το απολαμβάνετε και κανείς ποτέ δε μαθαίνει τίποτα για αυτό..

Ζυγός
Τι να σας πω; Δε φτάνει που κάνατε τις ζαβολιές σας όλον τον Αύγουστο, εσείς που βρίσκεστε σε σχέση κυρίως, θα βρείτε τον τρόπο τις μέρες αυτές να βγείτε και από πάνω! Θέλετε να κάνετε ένα off από τις «κακές» τις παρέες, όμως δε ξέρω κατά πόσο θα το καταφέρετε αυτό, με τον Άρη και την Αφροδίτη να ερωτοτροπούν με τόσο πάθος! Πάντως θα χρειαστεί να καταβάλετε μεγάλη προσπάθεια για να προσεγγίσετε τον σύντροφό σας, αφού τα μουτράκια καλά κρατούν! Μαζεύεστε κάπως τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου, εξαφανίζεστε από τις παρέες, όμως ο απρόβλεπτος Ουρανός, σας αναστατώνει, αφού τελικά όλο και κάποια ψυχή περνάει από το μυαλό σας, όλο και ένα πρόσωπο σας λείπει! Ξαφνιάζεστε γιατί διαπιστώνετε για ακόμα μια φορά, το πόσο ύπουλος είναι ο Έρωτας!

Σκορπιός
Και τα καλύτερα έρχονται, μιας που ο Άρης και η Αφροδίτη λατρεύονται μεταξύ τους τις μέρες αυτές! Εννοείται πως σας πιάνει το αστρολογικό, οπότε ότι και αν συνέβη τις προηγούμενες μέρες, να το ξεχάσετε και να το ξεπεράσετε, γιατί υπάρχει λόγος να έχετε στεναχώρια μέσα στη καρδιά;;; Εσείς που έχετε ήδη σύντροφο, φροντίστε να αγαπήσετε, να φτιάξετε όμορφες καταστάσεις, να ανανεώσετε τη σχέση σας με κάθε τρόπο! Οι ελεύθεροι και ωραίοι να βγαίνετε πιο συχνά έξω, γιατί εκεί που θα κάθεστε αμέριμνοι με το κοκτέιλ στο χέρι, εκεί μπορεί να σας έρθει και ο Έρωτας κατακούτελα και να απογειωθείτε στο λεπτό! Ένα πρόσωπο που ήδη γνωρίζετε σας φλερτάρει επίμονα! Ο Ουρανός φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις στα ερωτικά σας γύρω στις 30/08 – 31/08! You will see..!!!

Τοξότης
Εντάξει με τον Δια πλέον στα ίσα του στο ζώδιό σας, να προσμένετε να συμβούν τα πάντα όλα, με τη καλή την έννοια φυσικά! Παντρεύεστε χρυσά μου, αρκετοί εκεί έξω, μπαίνετε στον σωστό τον δρόμο και προχωράτε ολοταχώς για το επόμενο το level! Καλή επιτυχία σας εύχομαι, είναι αστρολογικό το θέμα, οπότε και αρραβώνας να είναι δε μας πειράζει! Σωστά; Από την άλλη όμως πλευρά, κάποιοι αποζητάτε την ελευθερία σας και αν η σχέση που έχετε σας πνίγει, τότε λέτε το αντίο στη πιο απρόβλεπτη στιγμή! Ο Ουρανός καθώς βλέπετε έχει τα κεφάκια του! Οι ελεύθεροι Τοξότες, φλερτάρετε με τη ψυχή σας, δε λέτε να ξεκολλήσετε από τη παραλία, δε σας νοιάζει κάτι παραπάνω, απλά έτσι για τη περιπέτεια και τις αναμνήσεις.. Θα κατεβείτε από τη σανίδα του σερφ;;; ή δόξα να έχουν τα μποφόρια;;

Αιγόκερως
Να το ξέρετε σας έχει πιάσει ο Κρόνος από τα μαλλιά, που σημαίνει πως είστε πολύ περίεργοι τύποι τις μέρες αυτές! Από τη μια τα θέλετε όλα δικά σας, καταβάλετε κάθε προσπάθεια προκειμένου να ικανοποιήσετε τις ερωτικές σας τις επιθυμίες και προσπαθώ να βρω λέξεις να σας πω τα μαντάτα αλλά δε κάνει.. ντροπή! Μπόσικους σας βρίσκω, κτητικούς και να πάλι ας είμαι σεμνή.. Από τις 24/08 μέχρι και τέλος του μήνα, γίνεστε πολύ φλογεροί και σέξι και προκαλείτε έναν κακό χαμό. Πέφτουν τα μαναράκια στα πατώματα για πάρτη σας.. Η Αφροδίτη σας απογειώνει μαγικά και ο Ουρανός σας βάζει σε μυστήριες περιπέτειες. Αποζητάτε νέα δεδομένα, φρέσκιες εμπειρίες, μοναδικές και αξεπέραστες καταστάσεις.. Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει.. και θα με κατανοήσετε πλήρως..!

Υδροχόος
Προβληματίζομαι αιωνίως με τη περίπτωση τη δική σας, αφού πρώτα το χρήμα και οι δουλειές και μετά όλα τα άλλα! Βέβαια φέτος το καλοκαίρι, δεν έχετε παράπονο και αγάπες και λουλούδια είχε το μενού και ο Έρωτας σας χτύπησε τη πόρτα πολλές φορές.. και από διαφορετικές ψυχές επίσης..! Οι δεσμευμένοι αφήστε για λίγο τα λόγια τα μεγάλα όμως φροντίστε με πράξεις να δείξετε την αγάπη σας. Οι μοναχικοί της παρέας, έχετε τη τιμητική σας, αφού και μουτρωμένοι να είστε και γκρινιάρηδες, γοητεύετε και με τέτοιο ύφος, τσουπ όλο και κάποιο κοπλιμάν λαμβάνετε από εδώ και από εκεί! Τις μέρες αυτές μιλάτε με τη καρδιά σας. Επιλέγετε το άτομο που επιθυμείτε να είναι δίπλα σας! Αναρωτιέμαι.. θα κυριαρχήσει το συμφέρον ή η αληθινή αγάπη.. ;;;

Ιχθύες
Η αλήθεια είναι πως σας έχουν πιάσει τα ρομαντικά σας και τα βλέπετε όλα ροζ! Κάποια ερωτικά καβγαδάκια ίσως να προέκυψαν στους ήδη δεσμευμένους, όμως ηρεμούν τα πράγματα από εδώ και πέρα, επικίνδυνο το βρίσκω αυτό, αν το μπουρίνι δεν έχει ξεσπάσει ακόμα! Ερωτευμένοι δεν είστε, όμως έχετε ορεξούλες για αταξίες γενικώς! Από τις 24/08 – 31/08 πολλά μπορούν να συμβούν, ευχάριστα γεγονότα που θα σας φτιάξουν σίγουρα τη διάθεση! Η Νέα Σελήνη στη Παρθένο, είναι πολύ ανανεωτική σε όλα τα επίπεδα! Προτιμάτε τις περιπέτειες, το πολύ φλερτ, το παιχνίδι του έρωτα και γίνεστε ασυμμάζευτοι και λίγα λέω! Πολλές οι νέες γνωριμίες όμως ποιος θα είναι ο τυχερός;;;

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από Enrique Meseguer από το Pixabay