Σάββατο 13 Ιουλίου 2019

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 13/07/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Επιτέλους το σύμπαν χαλαρώνει κάπως από τους φοβερούς αστρολογικούς συνδυασμούς που
κάνει τον καιρό αυτό, οπότε και εμείς μπορούμε να πάρουμε μια ανάσα και να απολαύσουμε ένα καλοκαιρινό Σάββατο, το οποίο είναι και πολύ δροσερό και πόσο μου αρέσει, πόσο! Να σας πω πως κοιμήθηκα, σα μωρό, σκεπασμένη με μια κουβερτούλα light.. μόνο επειδή είχα ανοιχτό το παράθυρο! Αυτό και αν είναι σκέτη απόλαυση! 



Οι πρωταγωνιστές του σύμπαντος είναι η Αφροδίτη και ο Ήλιος που βρίσκονται στα γλυκά μας τα Καρκινάκια και η αλήθεια είναι πως μας ανάβουν φωτιές, κυρίως σε ερωτικά ζητήματα! Πολλά μπορούν να συμβούν το ΣΚ αυτό, εκπλήξεις όλων των ειδών, θα πρέπει όμως να έχουμε και το νου μας, γιατί ο Ερμής είναι ανάδρομος και καρτερεί υπομονετικά μπας και μας χαλάσει τη δουλειά! Ο Άρης νομίζω αποκοιμήθηκε κάτω από ένα δέντρο, οπότε να μια καλή ευκαιρία για να κάνουμε τις ζαβολιές μας, δίχως να μας πάρει χαμπάρι..

«Σε Αγαπάω βρε κουτό..» .. πόσο γλυκό το βρίσκω..!

Ναι σε εσένα το λέω..
ξέρεις εσύ..

φιλάκια!


Κριός
Θέλετε, δε θέλετε θα ασχοληθείτε με τα οικογενειακά σας τα ζητήματα, μέρα που είναι! Υπάρχουν θέματα που διαιωνίζονται και σας βασανίζουν καιρό τώρα, σήμερα πάλι θα σας δώσουν την αφορμή, πάλι θα εκνευριστείτε και τα σημάδια λένε, πως θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε μια και έξω! Τίποτα δε κρύβεται τις μέρες αυτές κάτω από το χαλί, όσο και αν το προσπαθήσετε! Η αλήθεια πολλές φορές πονάει, όμως στη πορεία εκτιμάται ιδιαιτέρως!

Ταύρος
Ιδανική ημέρα για να κάνετε ένα σουαρέ και να εντυπωσιάσετε με τις λιχουδιές σας, ακόμα και εκείνους που χρόνια σας γνωρίζουν! Βέβαια, μπορεί να σας πιάσουν οι τεμπελιές σας και να προτιμήσετε ένα ωραίο εστιατόριο. Οι προτάσεις μπόλικες από τους φίλους σας, εσείς επιλέγετε το τι σας ταιριάζει, το τι σας κάνει κέφι και όπως και να έχει θα κάνετε αυτό που σας ευχαριστεί! Μήπως να πάτε ένα κομμωτήριο, να αλλάξετε το look σας, έτσι επειδή;;;

Δίδυμος
Μπερδεμένοι όσο ποτέ, δε ξέρετε το τι να κάνετε τα λεφτουδάκια σας. Πολλά ή λίγα δε σας νοιάζει και τόσο, αφού όλο και κάτι σας έδωσαν, σα δωράκι, επειδή το αξίζετε. Ρίχνετε μπόλικη στάχτη στα μάτια, κρύβετε τους λογαριασμούς σε ένα συρτάρι, κάνετε delete στις υποχρεώσεις σας και τρέχετε στην αγορά για ένα τρελό shopping therapy! Μη νομίζετε πως θα περάσει όλο αυτό απαρατήρητο και μη νομίζετε πως δε θα σας μαλώσουν!

Καρκίνος
Το σύμπαν χρυσά μου σας παίζει πολύ παράξενα παιχνίδια και σας ξεσηκώνει, είστε έτοιμοι να επαναστατήσετε, έτσι στα καλά τα καθούμενα! Πονηρές οι μέρες αυτές, ο Έρωτας καραδοκεί, ένα νέο πρόσωπο, δυο πανέμορφα μάτια, μια ψυχή άκρως γοητευτική, που παίζει να είναι η αιτία ακόμα και ενός χωρισμού! Σήμερα θέλετε να ντυθείτε ωραία και να βγείτε βόλτα. Θα προτιμήσετε τα νυχτοπερπατήματα μέχρι το πρωί. Είστε σίγουροι;;

Λέων
Θα σας έλεγα σήμερα να καθίσετε φρόνιμα, να αποφύγετε τα extreme sports, τύπου να πιάσετε μια σκάλα και να κάνετε τον κηπουρό, ή τον μπογιατζή ή ακόμα και τον τεχνίτη! Αποφύγετε δραστηριότητες τέτοιου τύπου και μακριά από αιχμηρά αντικείμενα! Η Αφροδίτη να ξέρετε σας τεστάρει σε ερωτικό επίπεδο! Μπορεί ξαφνικά να σας φέρει ένα πρόσωπο πολύ γοητευτικό, πολύ σέξι και να χάσετε τα μυαλά σας στο λεπτό! Αγαπάτε πιστά ή δεν αγαπάτε;;;

Παρθένος
Από τη μια χαλαρώνετε και βρίσκετε τον καλό σας εαυτό και από την άλλη αυτά που συμβαίνουν σας προκαλούν άγχος και νευρικότητα! Σήμερα καλά θα κάνετε να κρατήσετε τις ισορροπίες, να κλείσετε κάποιες εκκρεμότητες πρώτα και μετά να αράξετε με τα φιλαράκια σας ή τον σύντροφό σας! Μην απορρίψετε προτάσεις για έξω, για ένα ρομαντικό δείπνο, για μερικές στιγμές προσωπικής απόλαυσης! Ένα φλερτ από κάποιο φιλαράκι σας εντυπωσιάζει!

Ζυγός
Αυτό που σας φτιάχνει το κέφι είναι η δουλειά σας και τα ταξιδάκια! Όλη σας η προσοχή είναι στραμμένη εκεί, έχετε στόχους να πετύχετε και πώς αλλιώς θα γεμίσει η τσέπη από χρήμα! Βέβαια, όσοι βρίσκεστε σε σχέση, κουράζετε πολύ τον σύντροφό σας, είστε κάπως απόμακροι και στη κοσμάρα σας και εννοείται πως είναι η αιτία για εντάσεις κάθε τύπου! Σήμερα λοιπόν, είτε έχετε όρεξη, είτε όχι, να κάνετε μερικές γλυκές στους ανθρώπους σας, μπας και ξελυσσάξουν!

Σκορπιός
Εντάξει είστε φουλ μέσα στη καλοκαιρινή τη διάθεση, ονειρεύεστε ταξιδάκια, παραλίες, κοκτέιλ και περιπέτειες ερωτικές! Θέλετε, δε θέλετε λοιπόν, η Αφροδίτη σας πιάνει από τα μαλλιά και σας ξεσηκώνει για όμορφες καταστάσεις που δε τις φαντάζεστε! Σήμερα φλέγεστε κανονικά, θέλετε να μιλήσετε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θέλετε να εκφράσετε την αγάπη σας, τον έρωτά σας, γίνεστε ασυγκράτητοι σας λέω! Go for it, το φώς άναψε πράσινο!

Τοξότης
Η αλήθεια είναι πως οι μέρες αυτές δεν είναι και τόσο φοβερές και τρομερές αστρολογικά, για αυτό και τρώγεστε με τα ρούχα σας! Πάλι τα λεφτά έχετε κατά νου, αφού δε σας φτάνουν, αφού όλο και κάτι δε πληρώσατε, πάει μαζεύτηκαν τώρα οι λογαριασμοί και τραβάτε τις κοτσίδες σας κανονικά! Σήμερα αφήστε τα όλα αυτά στην άκρη και τι έγινε; Η πρώτη φορά είναι; Και ασχοληθείτε με προσωπικά ζητήματα. Φτιάξτε το σπιτάκι σας. Ξεκινήστε από εκεί!

Αιγόκερως
Να ξέρετε πως το παρελθόν έχει τη τιμητική του τις μέρες αυτές, οπότε να μη ξαφνιαστείτε αν κάποιος πρώην σκάσει μύτη από το πουθενά! Μπορεί ακόμα να ζήσετε και το ανεκπλήρωτο από τη μια στιγμή στην άλλη και να βρεθείτε αλλού για αλλού! Βέβαια το σύμπαν επιμένει πως αν βρίσκεστε ήδη σε σχέση, μπορεί να πείτε ένα μεγάλο αντίο, έτσι ξαφνικά, πάντα όμως με επιχειρήματα σωστά και τη λογική. Πόσο να συμβιβαστείτε άλλο σε καταστάσεις που δε σας ταιριάζουν;

Υδροχόος
Χρυσά μου μήπως να πέσετε για ύπνο και να ξυπνήσετε αύριο, μεθαύριο; Έχετε ανάγκη από ξεκούραση και πολύ ηρεμία! Φροντίστε τον εαυτό σας, κάντε τα beaute σας να είστε όμορφοι και λαμπεροί και φάτε και καμιά λιχουδιά παραπάνω, γιατί ωραία τα μπρόκολα, αλλά σα τις πατάτες τις τηγανιτές δεν υπάρχει! Γεμίζει το πορτοφόλι σας από το χρήμα που τόσο σας αρέσει, δε κοπιάζετε άδικα, αλλά δεν είστε ρομπότ! Πάρτε δυνάμεις!

Ιχθύες
Ο Έρωτας είναι έξω από το σπίτι σας, έχει στήσει καρτέρι και μόλις κάνετε να βγείτε τσουπ τα βέλη του όλα επάνω σας! Κάτι σας βρίσκει εσάς, είναι πολύ δυνατό, βλέπετε πεταλουδίτσες και αστεράκια και καρδούλες και το χάνουμε το κορμί, είναι απλά θέμα χρόνου! Αρκετοί ζείτε ήδη στιγμές έντονου πάθους, αρκετοί θα το ζήσετε σήμερα, αύριο, στις επόμενες ημέρες! Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός, για αυτό το νου σας στις επιλογές που κάνετε!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από reaklop2 από το Pixabay