Τρίτη 16 Ιουλίου 2019

Τα Ζώδια σήμερα, Τρίτη 16/07/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Πραγματικά στο σύμπαν γίνεται τρελό πανηγύρι, τσακώνονται οι πλανήτες;
Δε μπορώ να καταλάβω! Όπως φαίνεται και όπως διαπιστώνω ο Ιούλιος μας δείχνει τα δόντια του αστρολογικά, ο κόσμος βρίσκεται σε μια άρνηση, σε μια σύγχυση, τα συναισθήματα είναι χαοτικά και είναι προτιμότερο να ειπωθεί ένα ηρωικό όχι με κάθε τρόπο, παρά το γιατί όχι, ας το προσπαθήσουμε και τι έγινε!



Όλα είναι θέμα ενέργειας! Αν συνέχεια βρισκόμαστε σε άρνηση, ξαμολάμε όχι από εδώ και εκεί, γιατί βαριόμαστε να ασχοληθούμε, γιατί φοβόμαστε, γιατί μας είναι πιο εύκολο, τότε το σύμπαν σε κάθε επιθυμία μας θα μας πει πολλά όχι και μετά θα αναρωτιόμαστε το τι έγινε!

Αν βάλουμε το ναι στη ζωή μας, τη θετικότητα, τις αισιόδοξες τις σκέψεις, κάτι θα μας βγει, κάτι δε θα μας βγει, όμως η προσπάθεια μετράει και η καλή καρδιά!

Είμαστε και προσελκύουμε ότι εκπέμπουμε!

φιλάκια..


Κριός
Μέρα πολύ ζόρικη για το ψυχικό σας τον κόσμο! Ξαφνικά θυμάστε πράγματα που έγιναν μια φορά και έναν καιρό, που προφανώς ακόμα δε τα έχετε ξεπεράσει και διαπιστώνετε πως η καρδούλα σας ακόμα πονάει! Η επιθυμία σας να ανοίξετε τα φτερά σας σε επαγγελματικό επίπεδο είναι μεγάλη, όμως ο χρόνος σας περιορισμένος, κυρίως για εσάς που έχετε ένα σπίτι και μια οικογένεια! Προσπαθήστε σήμερα να μην ανοίξετε τέτοιου είδους συζητήσεις!

Ταύρος
Σήμερα γίνεστε σκληροί και απόλυτοι με τον εαυτό σας και τους άλλους! Κλειδωμένους συναισθηματικά σας βρίσκει το σημερινό πρωινό, είστε λίγο μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα όσον αφορά τα προσωπικά σας τα ζητήματα! Χωρισμούς και δράματα έχει το μενού, το λέτε εσείς το αντίο, που σημαίνει πως είστε έτοιμοι για όλα, κυρίως όσοι βρίσκεστε σε μια σχέση που έχει τελειώσει καιρό τώρα! Μήπως να κάνετε εκείνες τις δεύτερες τις σκέψεις;;;

Δίδυμος
Καιρό τώρα ασχολείστε με κάτι που σας αρέσει πολύ, δίνετε το καλύτερο του εαυτού σας, όμως αν δεν είναι αμοιβαίο αυτό, αν δε σας προσφέρουν τα χρήματα που αξίζετε, τότε ποιος ο λόγος να τρέχετε και να μη φτάνετε! Δηλητηριάζετε το μυαλό σας και τη ψυχή σας, επειδή νιώθετε πως σας εκμεταλλεύονται γιατί το πορτοφόλι είναι πάλι άδειο! Αν βλέπετε το ίδιο όνειρο κάθε μέρα, αν πέφτετε στις ίδιες τις παγίδες, τότε κάτι πρέπει να αλλάξετε!

Καρκίνος
Μέσα στο παράπονο είστε και τη γκρίνια! Σας απασχολούν έντονα τα προσωπικά σας τα ζητήματα, τα ερωτικά σας, ο σύντροφός σας! Ξαφνικά διαπιστώνετε πως άλλα πράγματα θέλετε εσείς, άλλα το ταίρι σας και ίσως να μην υπάρχει καμία επαφή μεταξύ σας καιρό τώρα! Αρκετοί απλά φαντάζεστε διάφορα, είναι και το αστρολογικό μενού της ημέρας τέτοιο, που ξαφνικά τα βλέπετε όλα μαύρα και άραχνα! Περάστε λίγο χρόνο μονάχοι, κάνει καλό!

Λέων
Και ξαφνικά σας αναθέτουν ένα νέο project στη δουλειά, σας φορτώνουν με περισσότερες υποχρεώσεις και αυτό μπορεί να συμβεί λίγο πριν σχολάσετε και να γίνετε έξαλλοι και λίγα λέω! Το σύμπαν τεστάρει τις αντοχές σας, τις ικανότητές σας στο απρόοπτο και φέρνει εμπόδια για να σας βοηθήσει να δείτε το μέχρι πού μπορείτε να φτάσετε προκειμένου να πετύχετε τους στόχους σας! Εντάξει το μενού έχει σπίτι – δουλειά και τίποτα άλλο!

Παρθένος
Και ξαφνικά αλλάζει κατά πολύ η διάθεσή σας, δεν έχετε καθόλου όρεξη για αγάπες και λουλούδια και αρκετοί από εσάς εκεί έξω έχετε μια έντονη επιθυμία τύπου να χωρίσετε, μπας και ξενοιάσετε από έγνοιες που δε σας αξίζουν! Σκληρό το βρίσκω, αλλά αν καιρό σας βασανίζουν τέτοιες σκέψεις, σήμερα να ξέρετε το σύμπαν παίζει να σας σπρώξει προς τα εκεί! Από την άλλη επαγγελματικές επιτυχίες προκύπτουν, όμως είναι αρκετό;;;

Ζυγός
Η αλήθεια είναι πως θέλετε να ανοίξετε τα φτερά σας επαγγελματικά, να ταξιδέψετε αν χρειαστεί, να εργαστείτε ώρες ατελείωτες προκειμένου να πετύχετε τους στόχους που έχετε βάλει και φυσικά να γεμίσει η τσέπη σας με χρήματα που τόσο τα λατρεύετε! Αν είστε μόνοι στη ζωή αυτή, δεν έχετε κάτι να σας σταματά! Αν όμως έχετε μια σοβαρή σχέση, τότε θα χρειαστεί να μετριάσετε τις φευγάτες επιθυμίες σας. Μην είστε απόλυτοι!

Σκορπιός
Ο κόσμος καίγεται σήμερα και εσείς στα καλύτερά σας! Μπορεί να μη φανεί αυτό από το πρωί, αλλά στη πορεία της ημέρας, ένα τηλεφώνημα, ένα μήνυμα, μια είδηση από ένα πρόσωπο, ή ακόμα και μια απρόοπτη συνάντηση, θα είναι η αιτία να χαμογελάσετε και να νιώσετε έστω για λίγο πως η ζωή είναι ωραία τελικά! Το σύμπαν χρυσά μου σας φέρνει έναν μεγάλο έρωτα στο κατώφλι του σπιτιού σας, κάτι πολύ συναρπαστικό!

Τοξότης
Φέτος από ότι αντιλαμβάνομαι έχετε τσακωθεί με το χρήμα και ότι και να κάνετε γυρίζετε συνέχεια στα ίδια και στα ίδια και μυαλό δε βάζετε με τίποτα! Δανεικά σας ζητούν, από το πουθενά, μπορεί να έχετε και την υποχρέωση από τα παλιά, να όμως που αν δε σας βγαίνουν τα κουκιά για εσάς, πώς εσείς να τα προσφέρετε;;; Βασανίζεστε, σας πιάνουν οι ευαισθησίες σας, όμως καλύτερα να είστε ειλικρινής, παρά μετά να κλαίτε all together. Φρόνιμα!

Αιγόκερως
Είστε σαν ένα ηφαίστειο που σιγοκαίει, αλλά τις μέρες αυτές θα κάνετε ένα ωραίο μπουμ και ότι προκύψει! Τα γεγονότα αμέτρητα, όλο και κάποιος σας πατάει τον κάλλο και εννοείται δεν υπάρχει περίπτωση να κρατήσετε μέσα σας τα συναισθήματά σας και τις απόψεις σας! Μπορεί να ζήσετε στιγμές γεμάτες από πάθος, κάτι πολύ συναρπαστικό και συγκλονιστικό! Εντάσεις προκύπτουν που σας κάνουν πολύ σκληρούς και απόλυτους. Μετά όμως..;;;

Υδροχόος
Είστε λίγο του τρελού τις μέρες αυτές, βιώνετε ένα συναισθηματικό χάος, κάτι που δε μπορείτε να το διαχειριστείτε και τόσο εύκολα! Παράξενη η μέρα σας σήμερα, θα αποζητήσετε τη μοναξιά σας, την ησυχία σας και ίσως να κλείσετε ακόμα και το τηλέφωνο. Δυσπρόσιτοι και απλησίαστοι πολύ! Από την άλλη όμως κάποιες επιθυμίες που έχετε σας ξυπνούν, παίζουν με το μυαλό σας και σας δείχνουν τη κατεύθυνση! Να κάνετε ότι λέει η καρδούλα σας. Είναι μια έκπληξη και αυτό!

Ιχθύες
Προτιμάτε τις παρέες και τα φιλαράκια και όσοι μπορείτε και τις καλοκαιρινές τις διακοπές! Πολύ ωραίο αυτό, αν το νου σας γιατί δεν είναι όλοι φίλοι και πάνω στη δική σας τη χαλαρότητα μπορεί να αποκαλύψετε μυστικά που δε πρέπει! Κάποιοι σας πληγώνουν και σας απογοητεύουν και κάποιοι σας αγαπούν και σας το δείχνουν με κάθε τρόπο! Πρόκειται να συμβούν συγκλονιστικά γεγονότα και να ξέρετε ο έρωτας είναι πολύ κοντά σας!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από Christine Engelhardt από το Pixabay