Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019

Τα Ζώδια σήμερα, Πέμπτη 25/07/2019 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Πραγματικά είμαι συγκλονισμένη με το φινάλε του Ιούλη,
όντως τα καλύτερα τα φυλούσε για το τέλος, νικήσαμε και τον ανάδρομο Ερμή και όλους τους ανάδρομους πλανήτες, η δύναμη της θέλησης είναι πολύ μαγική!!!

Σήμερα στο σύμπαν γίνεται party σωστό, έχουν βγει στη γύρα πολύ δυνατές προσωπικότητες, ο Ερμής, η Αφροδίτη, ο Άρης και ο Δίας με σκοπό να προκαλέσουν μεγάλη ταραχή σε όλους εμάς!


Από τη μια έρχονται επαγγελματικές επιτυχίες, το χρήμα επιστρέφει στη τσέπη αρκετών όμως από την άλλη προκύπτουν και ερωτικά καρδιοχτύπια πολύ μυστήρια με σκοπό να μας αναστατώσουν, στα σίγουρα και ευχάριστα αλλά και ολίγον δυσάρεστα!
Ο τρόπος που θα χειριστούμε τις υποθέσεις που μας ενδιαφέρουν μετράει και όσο πιο αθόρυβοι είμαστε, άλλο τόσο μπορούν να συμβούν θαύματα ανεπανάληπτα! Άναψε το πράσινο το φως! Η αισιοδοξία θα μας κυριεύσει και όντως η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία!

Πολύ χαρά με βρήκε πρωινιάτικο.. και ανησυχώ! Χαχα..

φιλάκια! 💋


Κριός
Μια από τις ωραιότερες ημέρες του μήνα! Καλά θα κάνετε να τα δώσετε όλα στη δουλειά σας, με σκοπό να κλείσετε διάφορες εκκρεμότητες που υπάρχουν και με απώτερο σκοπό να εντυπωσιάσετε με τις ικανότητές τους ανωτέρους σας! Σας θαυμάζουν και σας το δείχνουν με κάθε τρόπο και κάπως έτσι μπορεί να σας γίνει μια πρόταση για να αναλάβετε μια θέση πολύ διαφορετική και πιο αξιόλογη! Σε κάθε περίπτωση όμως κρατήστε μικρό καλάθι!

Ταύρος
Είναι από εκείνες τις μαγικές ημέρες, που μπορεί από το πουθενά να πάρετε μια αύξηση ή ένα μπόνους! Σίγουρα θα είναι μια έκπληξη που θα σας φέρει μεγάλη χαρά! Και λεφτά να μην είναι, κάτι άλλο μπορεί να συμβεί που να φέρει στη καρδιά σας αμέτρητα συναισθήματα και να μη ξέρετε τι να πρώτο αισθανθείτε και πώς να το μοιραστείτε με τους δικούς σας τους ανθρώπους! Προσπαθήστε με ψυχραιμία και λογική να αντιμετωπίσετε το οτιδήποτε!

Δίδυμος
Βιώνετε πάλι μπερδεμένες καταστάσεις κυρίως σε θέματα δουλειάς! Από τη μια ακούτε αμέτρητα μπράβο, βρίσκεστε σε πολύ καλό δρόμο, εντυπωσιάζετε με την αφοσίωσή σας σε αυτό που κάνετε, από την άλλη όμως δε λαμβάνετε τα ανάλογα χρήματα, γεγονός που σας στεναχωρεί πολύ! Κάντε για λίγο ακόμα τη καρδιά σας πέτρα, αποφύγετε συζητήσεις που έχουν να κάνουν με το χρήμα και σε καμία περίπτωση μη δείχνετε τη δυσαρέσκειά σας. Υπομονή!

Καρκίνος
Σπάνια τα πράγματα πηγαίνουν ομαλά σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Κάποιες φορές έρχεται το χρήμα, κάποιες ο έρωτας, όμως για να συνυπάρξουν αυτά τα δυο, προφανώς θέλει και κόπο και χρόνια ατελείωτα! Σήμερα λοιπόν, να βάλετε το μεγάλο το πορτοφόλι στη τσάντα σας, γιατί μπορεί ξαφνικά να σας το γεμίσουν και να ξετρελαθείτε από χαρά! Λεφτά μαζεύετε, είναι όλα δικά σας, άντε να δούμε με ποιον θα τα μοιραστείτε!

Λέων
Μια μέρα που γίνεστε γατούλες και πολύ ντροπαλές μάλιστα! Πάει το Λιονταρίσιο σας το ταπεραμέντο, σας το έκλεψε για λίγο ο Έρωτας, οπότε αγαπάτε, το δείχνετε με πολύ παράξενο τρόπο και αν δε προσέξετε το τι και το πώς, παίζει το πρόσωπο να μη καταλάβει και πολλά! Όσοι γυρεύετε για μια νέα εργασία να ξέρετε πως οι μέρες είναι ιδανικές, είναι η περίοδος τέτοια, που κάποιοι φεύγουν και κάποιοι έρχονται! Να είστε πονηροί και έξυπνοι!

Παρθένος
Ετοιμαστείτε για αλλαγές μεγάλες και τρανές και χλωμό το βλέπω αν τελικά θα πάτε διακοπές! Αρκετοί αποφασίζετε να παντρευτείτε, ή να συζήσετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Συνεπώς το σενάριο να αλλάξετε σπίτι και γειτονιά είναι πολύ μεγάλο. Από την άλλη είστε ανέμελοι πολύ, βολτάρετε πιο συχνά, συναντάτε πολύ κόσμο, σας φλερτάρουν όμορφα, όχι με κάποιο απώτερο σκοπό όμως! Το νου σας γιατί άλλα φαίνονται και αλλιώς είναι!

Ζυγός
Αν και είναι μια καταπληκτική ημέρα, εσείς με τις κόνξες σας μπορεί να τη χαλάσετε εντελώς! Τα επαγγελματικά σας ζητήματα βρίσκονται σε πρώτο πλάνο, είναι μια περίοδος γεμάτη από ευκαιρίες, που θα σας φέρουν το χρήμα ξανά στη ζωή σας! Εντάξει δε χρειάζεται να καβαλήσετε κάποιο καλάμι, γιατί γίνεστε αλαζόνες πολλές φορές και ενοχλητικοί σε κάποιες περιπτώσεις! Κρατήστε χαμηλό προφίλ και δουλέψτε για πάρτη σας! Μη δείχνεστε..

Σκορπιός
Για αρκετούς Σκορπιούς εκεί έξω πραγματικά έχουν ανοίξει οι ουρανοί, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο, ας υποθέσουμε πως έφτασε ο καιρός για να ανταμειφθείτε για το κόπο σας, για την υπομονή σας, για τη πίστη που δείξατε στο έργο σας, όλα αυτά τα χρόνια! Στο χέρι σας είναι η επιτυχία και φυσικά να γεμίσει η τσέπη σας πάλι από χρήμα! Πάνω στη χαρά σας λοιπόν θέλετε οπωσδήποτε να μοιράσετε πολύ συναίσθημα, αλλά δε πρέπει!

Τοξότης
Λίγο αντίθετη η μέρα σας, από τη μια το σύμπαν σας προσφέρει όλα αυτά που επιθυμείτε και από την άλλη σας τα παίρνει πάλι πίσω! Βέβαια μπορεί να συμβεί και το άλλο το σενάριο, εκεί που είσαστε απογοητευμένοι με τα θέματά σας, εκεί που θα θελήσετε να παρατήσετε τα όπλα, ξαφνικά να προκύψει ένα τηλεφώνημα ή μια συνάντηση, να ακούσετε όσα γυρεύετε και να απογειωθείτε από χαρά! Σε καμία περίπτωση μη μένετε με τα χέρια σταυρωμένα!

Αιγόκερως
Χρυσά μου κρατήστε χαμηλό προφίλ σήμερα, οτιδήποτε και αν σκέφτεστε κρατήστε το για τον εαυτό σας και απλά ακούστε το τι έχουν να σας πουν και παρατηρήστε τις κινήσεις τους! Ας μη γνωρίζουν την άποψή σας, πάνω σε διάφορα ζητήματα! Κάντε μια βόλτα το τετράγωνο, βαθιές ανάσες, αλλά η απόλυτη σιωπή θα σας σώσει από τα χειρότερα! Λεφτά έρχονται από τυχερά παιχνίδια, ή από μπίζνες που κανείς δε ξέρει πως τις κάνετε! Ντροπή…!

Υδροχόος
Είναι όλοι δίπλα σας και σας το δείχνουν με κάθε τρόπο! Λάμπετε ολόκληροι τις μέρες αυτές, ζείτε στιγμές μεγάλης ευτυχίας και άγχους επίσης, γιατί τα θαύματα θέλουν κόπο για να πραγματοποιηθούν, αλλά χαλάλι, σωστά; Η καρδιά σας γέμισε από αγάπη, από πολύ όμορφα συναισθήματα, σπάνιο αυτό και το πιο παράξενο είναι πως θέλετε να τα μοιραστείτε με όλο τον κόσμο! Καλά βαστάτε τα άλογα, γιατί δε το έχετε και άλλα θα εννοείτε εσείς και άλλα θα καταλαβαίνουν.. Ως συνήθως!

Ιχθύες
Καλά αφήστε για σήμερα τις αγάπες και τα λουλούδια, γιατί είναι η μέρα πολύ περίεργη και μπορεί να τρομάξετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Καθόλου ερωτική η μέρα για εσάς, καλύτερα να πάτε ένα γυμναστήριο για να εκτονωθείτε, ή μια βόλτα με τα φιλαράκια σας για να ξεχαστείτε! Βασικά δείχνετε την αγάπη σας και την εκτίμησή σας σε διάφορα πρόσωπα με αγριοφωνάρες ας πούμε;;; Λεφτά έρχονται και απογειώνεστε από χαρά!

magicfariel

πηγή φωτογραφίας Pixabay free photos
Φωτογραφία από Pexels από το Pixabay