Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Τα Ζώδια του Σαββατοκύριακου 28/11 - 29/11/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μας αποχαιρετά ο Νοέμβρης, επεισοδιακά, μπορώ να πω.. Ενώ ξεκίνησε γλυκά και όμορφα, στη πορεία το σύμπαν πήρε ανάποδες και
μας τα έκανε μαντάρα!

Αυτός ο Κρόνος, ο Ποσειδώνας και ο Πλούτωνας, έφεραν πολλά σκοτάδια, πολύ ψευδαίσθηση, όμως βοήθησαν να γίνει και το σωστό!




Βέβαια, οι Κριοί και οι Καρκίνοι, πάθατε μια τρέλα εκεί μες στη ψυχή, αναστατωθήκατε ερωτικά, οι σχέσεις λίγο ταράχτηκαν, αλλά μάθατε μερικές αλήθειες. Σωστά; Από την άλλη οι Παρθένοι βασανιστήκατε πολύ επαγγελματικά και οι Ιχθύες, τι να πω.. μες στη μούρλια και τη ψυχασθένεια..

Σήμερα που λέτε Σάββατο, θα είναι μια πολύ γλυκιά ημέρα, άκρως συναισθηματική και πολύ ρομαντική. Να περιμένετε πολλές αγάπες και λουλούδια, γλυκόλογα και πλάνα μάτια, γιατί αυτή θα είναι η κύρια διάθεση σχεδόν όλων. Ευαίσθητοι πολύ, κυρίως οι Καρκίνοι, που αυτό σημαίνει ή κάποιος θα κλαίει από χαρά σήμερα, ή από λύπη. Η κυκλοθυμία σε όλο της το μεγαλείο!

Αύριο Κυριακή, ο Κρόνος με το Ποσειδώνα, συνδυάζονται παράξενα και το χάος μας χτυπά τη πόρτα κανονικά! Πώς να το πω ο ένας κόβει και ο άλλος ράβει. Δυο αντίθετοι χαρακτήρες, αφού ο Κρόνος, είναι σκληρός, δίκαιος , ψυχρός και ανάποδος, ενώ ο Ποσειδώνας, ανάβει φωτιές στη φαντασία, παραπλανεί απολαυστικά μερικές ψυχές και παρασέρνει τον κόσμο σε αυθόρμητες ακολασίες..
Αν το πάρουμε όλο αυτό ως ενέργειες, τότε το ζουμί είναι, πως από τη μια θέλουμε και από την άλλη δε θέλουμε. Το σωστό και το λάθος, μπερδεύονται και χάνονται οι ισορροπίες..

Εν ολίγοις, το ΣΚ αυτό, κρύβει περιπέτειες συναισθηματικές και όχι μόνο..

Φιλάκια..


Κριός
Σήμερα πριν κάνετε το οτιδήποτε καλό είναι να ρωτήσετε αν μπορείτε. Δηλαδή αν σας το επιτρέπουν. Αυτό γιατί σας έγινε παρατήρηση τις προηγούμενες τις ημέρες και είναι πολύ φρέσκο ακόμα. Μέσα στα νεύρα θα είστε, γιατί δε συνηθίζετε να συζητάτε τις αποφάσεις σας. Απλά προχωράτε και ότι γίνει. Συνεπώς μουτράκια θα έχετε όλη μέρα. Αύριο Κυριακή, το συναίσθημα αυτό θα είναι πιο έντονο. Υπάρχει η περίπτωση να τα πάρετε φουλ στο κρανίο και να κάνετε ένα μικρό χαμό, αφού δε σας αρέσει να σας καταπιέζουν. Μια ιδέα θα σας έρθει, παράξενη πολύ και καλό είναι να αποφύγετε να την υλοποιήσετε! Υπομονή!

Ταύρος
Μια χαρά είστε σήμερα και δυο τρομάρες. Χαμογελαστοί και πρόσχαροι πολύ. Και κάπως έτσι θα βρεθεί το άτομο που θα σας προκαλέσει και θα σας τη βγει με κόκκινο που λέμε. Αυτό βέβαια δε θα σας αρέσει και τόσο, ευτυχώς όμως που θα το δείτε ως παιχνίδι και κόντρα στη κόντρα, να και τα χαμόγελα, να και η πίεση στα ύψη! Η Κυριακή που ξημερώνει είναι μια εντελώς διαφορετική ημέρα για εσάς. Μαύρα σκοτάδια παντού, πάλι κάτι ή κάποιος έρχεται στο μυαλό σας και για ακόμα μια φορά θα αποζητήσετε απαντήσεις που δε θα έρθουν ποτέ. Και να έρθουν θα κρύβουν μυστικά πολλά!

Δίδυμος
Πολύ θετική και αισιόδοξη η σημερινή ημέρα για εσάς. Πιστεύετε στον εαυτό σας, η αυτοπεποίθηση σας στα ύψη και μες στα χαμόγελα. Καιρός ήταν να νιώσετε και εσείς κάπως έτσι. Για αυτό φροντίστε να κινηθείτε και αναλόγως, κυρίως για επαγγελματικά ζητήματα. Προσγειωμένοι να είστε όμως.. Και η Κυριακή σας ξημερώνει κάπως παράξενα. Ξαφνικά έρχονται όλα τούμπα, ένα χάος παντού! Κάτι θα συμβεί που θα σας αναστατώσει πολύ και τι σημαίνει αυτό; Ή μια δουλειά χαλάει, ή μια σχέση! Αλλάζετε απόψεις σε χρόνο ντε τε..!!! Ψυχραιμία..

Καρκίνος
Παρασύρεστε σήμερα από τη παρέα και κάνετε και εσείς το ίδιο. Τι σημαίνει αυτό; Αλλάζουν κάποια πράγματα και η επιλογή θα είναι ή να αλλάξετε και εσείς ή όχι. Μπορεί να αφορά τη δουλειά σας, που σημαίνει πως για ακόμα μια φορά θα πρέπει να ρισκάρετε προς το άγνωστο και ότι προκύψει. Δεν ανησυχείτε πάντως, τα σημάδια είναι θετικά. Τη Κυριακή θα σας βγει μια απίστευτη κούραση και θα τα βλέπετε όλα μαύρα. Θα σας έρθουν στο μυαλό, πράγματα που κάνετε και που θα μπορούσαν να τα κάνουν κάποιοι άλλοι και θα γκρινιάζετε όλη μέρα.

Λέων
Και εκεί που θα είστε αμέριμνοι και ωραίοι θα χτυπήσει το τηλέφωνο και θα είναι από τη δουλειά. Όχι δε θα χρειαστεί να πάτε κάπου, αλλά θα ακούσετε διάφορα που θα σας ενοχλήσουν και θα ανέβει κάπως η πίεσή σας. Μην αντιδράσετε και μη πείτε κουβέντες, άλλωστε μια είστε τα καλύτερα παιδιά του κόσμου και μια δεν είστε. Ερωτική η Κυριακή σας πολύ, ορεξούλες θα έχετε για παιχνιδάκια είτε με το ταίρι σας, είτε με μια άγνωστη ψυχή. Κάντε σωστή προσέγγιση και όλα μπορούν να συμβούν. Στο χέρι σας είναι..

Παρθένος
Ανακατεύονται πολύ στα πόδια σας και αυτό σας ενοχλεί. Όμως θα πρέπει να κάνετε τη καρδιά σας πέτρα και να ακούσετε αυτά που έχουν να σας πουν. Μπορεί να τα ξέρετε όλα, αλλά μερικές φορές οι κουβέντες των ανθρώπων, αφήνουν κάτι στο τέλος. Μια σκέψη, μια άλλη εκδοχή, έχει μεγάλη σημασία να δώσετε προσοχή σε αυτά. Η Κυριακή σας εκρηκτική όσο εκεί που δε φτάνει. Σας γυρίζει το μάτι κανονικά και τρελαίνεστε πώς να το πω. Μια αλλαγή, μια ξαφνική απάντηση, ένα μαντάτο, κάτι τέλος πάντων σας αναστατώνει πολύ!

Ζυγός
Μέσα στη τρελή τη χαρά και τα κέφια θα είστε σήμερα. Γεμάτοι από αυτοπεποίθηση θα αναλάβετε μια αποστολή και θα τη φέρετε εις πέρας με μεγάλη επιτυχία. Καιρό έχετε να νιώσετε έτσι και να πω πως κάτι μαγικό συνέβη μες στη νύχτα; Είδατε ένα ωραίο όνειρο; Εκδηλωθείτε και δε θα χάσετε! Αύριο Κυριακή, η σκέψη σας θα είναι κάπως μπερδεμένη. Εντελώς διαφορετική ημέρα για το ψυχικό σας τον κόσμο, δεν έχετε και τα κέφια σας και τόσο και άλλα θα σας λένε και άλλα θα καταλαβαίνετε. Και κάπως έτσι προκύπτουν οι παρεξηγήσεις. Για αυτό αν κάτι δε το πιάσετε.. ξανά ρωτήστε!

Σκορπιός
Κεφάτοι είστε δε μπορώ να πω, όμως σήμερα διαπιστώνετε πως το πρόγραμμά σας είναι φουλ και πως δε θα χαλαρώσετε καθόλου. Θα σας ενοχλήσει το γεγονός, για αυτό να περιμένετε να τη κάνετε τη ζαβολιά σας. Δηλαδή ή εξαφανίζεστε από τη πίσω πόρτα, ή θα βρείτε εκεί πέρα ένα παιχνιδάκι για να ψυχαγωγηθείτε. Συνήθως είναι ερωτικό, το ξέρετε αυτό. Σωστά; Η Κυριακή σας εντελώς ζαβή ημέρα. Θα σκέφτεστε διάφορα και θα είστε πολύ αφηρημένοι. Μπορεί να χάσετε τα πράγματά σας, μπορεί να χαθείτε και εσείς οι ίδιοι, πάντως καλό είναι να έχετε και κάποιον από κοντά.

Τοξότης
Σήμερα θα νιώσετε πιο μόνοι από ποτέ. Ξαφνικά δε θα σας δώσουν τη σημασία που θα αποζητήσετε και θα απογοητευτείτε πολύ. Απλά είναι μια κακή ημέρα. Μη πάρετε κάτι προσωπικά. Και φυσικά μη πιέζετε τις καταστάσεις. Η Κυριακή σας πολύ ζόρικη μέρα, αφού και παρέα να έχετε και κόσμο στο σπίτι εσείς θα συνεχίσετε να νιώθετε μια μοναξιά. Κάτι συμβαίνει σε οικογενειακό επίπεδο και αναστατώνεστε πολύ. Θα συνεργαστείτε ή θα απομονωθείτε από όλους; Από τα πιο σκοτεινά ΣΚ του μήνα.. Ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας φρόντισαν για αυτό!!!

Αιγόκερως
Τα νεύρα σας κοτσίδες σήμερα, γιατί όλοι θα περιμένουν κάτι από εσάς. Ο σύντροφός σας παίζει να σας δυσκολέψει κάπως, αφού μπορεί να είναι άρρωστος, μπορεί να έχει τις μαύρες του μπορεί να απαιτήσει χαδάκια και φιλάκια και εσείς να έχετε άλλα στο νου! Σας πιέζουν, σας γυρίζει και το μάτι και νομίζω θα ξεσπάσετε και Ό χαμός! Η Κυριακή σας πιο χαλαρή, όμως όχι και τόσο. Κάτι ψάχνετε, θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για ένα ζήτημα που σας καίει. Και εκεί που θα είστε σίγουροι και έτοιμοι για όλα, θα ακούσετε και κάποιες άλλες απόψεις και θα μπερδευτείτε κάπως. Εσείς γνωρίζετε καλύτερα!

Υδροχόος
Ζόρικη η μέρα σας πολύ. Κατά πάσα πιθανότητα θα έρθετε σε αντιπαράθεση με το ταίρι σας ή με ένα φίλο σας, ή και ένα συνεργάτη. Κουβέντες εσείς, κουβέντες και ο άλλος, θα ανέβει κάπως η πίεσή σας και θα χαλαστείτε πολύ. Πάνε τα κέφια και τα χαμόγελα. Η Κυριακή σας ακόμα πιο δύσκολη, αφού νιώθετε πως κάποιος μέσα από τη παρέα, δεν είναι και τόσο φίλος και λέει τα μυστικά σας από εδώ και εκεί. Από την αρχή το γνωρίζατε, μη ξαφνιάζεστε τώρα. Απλά εφόσον σας ενοχλεί κάντε κάτι για αυτό. Σκεφτείτε όμως μήπως κάνετε και λάθος; Όλα παίζουν και τίποτα!

Ιχθύες
Από τις πιο αστείες μέρες. Κυρίως για τους φίλους σας. Μια πρόταση θα σας κάνουν για να πάτε κάπου ή να κάνετε μια τρέλα τέλος πάντων και εσείς φυσικά θα αρνηθείτε. Βέβαια δε θα σας αφήσουν σε ησυχία αν δεν ακούσουν το ναι, για αυτό και εσείς κάντε τη καρδιά σας πέτρα και ακολουθήστε. Θα σας φτιάξει πολύ το κέφι αυτό και τέλος καλά, όλα καλά! Η Κυριακή σας πιο ζαβή από ποτέ. Το μυαλό σας τρέχει σε επαγγελματικά ζητήματα και διαπιστώνετε σκέψη με τη σκέψη πως τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως φαίνονται. Με το Ποσειδώνα να δίνει ρέστα, μη κάνετε καμία κίνηση. Ή μη πάρετε καμία απόφαση. Αφήστε να ηρεμήσει λίγο το σύμπαν εκεί ψηλά!

magicfariel@gmail.com