Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 12/11/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τι ηλιόλουστες μέρες είναι αυτές.. Μας έχουν ζαλίσει κατά κάποιο τρόπο, αφού
εκεί που μπήκαμε σε διάθεση χειμωνιάτικη, ξαφνικά πάλι καλοκαίρι.. Αυτό και μόνο είναι αρκετό για να κάψουμε φλάντζα που λέμε.. χα χα ..

Δε μπορώ να συγκεντρωθώ.. το έχω χάσει το μυαλό μου, κάνω λάθη, τα αναγνωρίζω φυσικά, αλλά να που συμβαίνουν και κουλά μερικές φορές και άντε μετά ξανά από την αρχή..




Συνεπώς, τις ημέρες αυτές θα προσπαθήσω να βρω τον εαυτό μου.. Και κάπως έτσι θα προτιμήσω τη γυμναστική και τον ύπνο προς το παρόν, γιατί τι πιο όμορφο από έναν υγιεινό τρόπο ζωής.. Και αφού νιώσω την ισορροπία και τη γαλήνη μέσα μου, τότε μόνο θα παρασυρθώ και θα κολαστώ από τα τερτίπια της νύχτας..

Γιατί έχουμε και αδυναμίες.. τι να κάνουμε..

φιλάκια..


Κριός
Αγαπητά μου σήμερα θα σας εκνευρίσουν όλοι! Θα ακούσετε το μακρύ και το κοντό του καθενός και θα αναστατωθείτε δίχως να υπάρχει σοβαρός λόγος. Κατά πάσα πιθανότητα να ενοχληθείτε τόσο πολύ, που θα παραφερθείτε και θα ξεστομίσετε και εσείς λίγα λόγια που θα στάζουν δηλητήριο. Το νου σας, οι σχέσεις σας διαταράσσονται!

Ταύρος
Δυο είναι οι περιπτώσεις σήμερα. Ή το ρίχνετε στη δουλειά ή στη γυμναστική! Μπορώ να πω πως θα δώσετε μεγάλη σημασία στο θέμα της ομορφιάς και του σώματος. Που σημαίνει πως ξυπνάει κάτι μέσα σας, σταματάτε τις λιχουδιές που τόσο σας αρέσουν και μπαίνετε σε διαδικασία εκτάκτου ανάγκης! Πού και πού κάνει καλό.. χα χα !

Δίδυμος
Αναστατώνεστε ερωτικά. Τώρα αυτό θα συμβεί με το σύντροφό σας; Με μια άλλη ψυχή; Με κάτι το διαφορετικό; Πάντως ξεσηκώνεστε για νάζια και περιπέτειες και είστε έτοιμοι για όλα! Είδατε τι κάνει ο Άρης στο Ζυγό; Θαύματα! Από τις πιο ερωτικές και παθιάρικες μέρες, για αυτό αν νιώσετε κάτι να σας καίει μέσα σας, φροντίστε να το σβήσετε με το καλύτερο τον τρόπο!

Καρκίνος
Άλλα έχετε εσείς προγραμματίσει και άλλα θα προκύψουν από τους δικούς σας τους ανθρώπους. Ξαφνικά μπορεί να εμφανισθούν μέσα στη ζωή σας και να σας προκαλέσουν μια βαβούρα, να το ξέρετε δε θα το αποφύγετε με τίποτα. Θα πρέπει να κρατήσετε μια καλή συμπεριφορά, να μη παρεξηγηθείτε, γιατί κατά βάθος όλοι σας φέρονται πολύ όμορφα.

Λέων
Πολύ ανεβασμένη η διάθεσή σας, θα καταφέρετε σήμερα να πείσετε τους συνομιλητές σας, με το πιο γοητευτικό τρόπο. Βασικά, είστε και λίγο πονηροί, αφού για να πετύχετε τους στόχους σας, θα κάνετε το οτιδήποτε. Θα πιαστείτε από την ευκαιρία και θα καταλήξετε σε αυτό που επιθυμείτε. Είτε μια αύξηση, είτε τον έρωτα και τη συντροφικότητα. Τυχερή ημέρα πολύ..

Παρθένος
Είστε αποφασισμένοι για τα πάντα. Η προσοχή σας είναι στραμμένη στα επαγγελματικά σας ζητήματα και θα μετά από το χαμό που συνέβη, μπορεί να σας κάνουν μια πρόταση να αναλάβετε ένα νέο project. Με τον τρόπο που αντιμετωπίσατε το θέμα εκείνο, δείξατε κατά ένα τρόπο τις ικανότητές σας και μέχρι πού μπορείτε να φτάσετε! Δυναμικοί όσο ποτέ..

Ζυγός
Σήμερα που λέτε κάνει και ο Άρης κούκου στο ζώδιό σας! Ο πανικός ο ίδιος αφού έχετε και την Αφροδίτη, νομίζω καλύτερα δε θα μπορούσε να είναι. Λοιπόν, ότι επιθυμεί η καρδούλα σας, θα το πετύχει. Θα βρείτε τον τρόπο, τη τεχνική, θα κάνετε μαγικά; Πάντως και ο έρωτας σας πάει.. Και μια καλή ευκαιρία επαγγελματική μπορεί να προκύψει.. Αρκεί να το παλέψετε.. Να το διεκδικήσετε!

Σκορπιός
Σας το λέω με αγάπη, σήμερα να πάρετε τα βουνά και να περπατήσετε μέχρι να εξαντληθείτε εντελώς. Να πάρετε καθαρό αέρα, να σκεφτείτε με την ησυχία σας, να μιλήσετε λίγο στον εαυτό σας και θα τη βρείτε την άκρη εσείς. Πάντως μια εκτόνωση τη χρειάζεστε, γιατί έχουν μαζευτεί πάλι πολλά ζητήματα, που σας έχουν τσιτώσει για τα καλά! Και δε κάνει καλό στα νεύρα και παραφέρεστε.. Σωστά;;

Τοξότης
Πάλι αλλάζετε τακτική στο παιχνίδι που παίζετε. Μπορεί να αφορά έναν έρωτα, που σας προβληματίζει καιρό τώρα. Δηλαδή μπορεί ο σύντροφός σας να δει άλλον άνθρωπο σήμερα μπροστά του. Σίγουρα θα έχετε τους λόγους σας. Από την άλλη αν είναι θέμα επαγγελματικό οι ιδέες σας αρέσουν και θα αποκτήσετε και θαυμαστές.. Κάτι καλό θα βγει.. αν βρείτε το θησαυρό!

Αιγόκερως
Πολύ δυναμική ημέρα κυρίως για τα επαγγελματικά σας θέματα. Ασχοληθείτε με πάθος, έτσι όπως σας αρέσει και όλο αυτό θα γοητέψει κάποιες ψυχές στα σίγουρα. Τους στόχους σας τους πετυχαίνετε και ακούτε και αρκετά μπράβο από συναδέλφους και όχι μόνο. Το παιχνίδι ήδη παίζεται και βρίσκεστε σε πολύ καλή θέση. Κάντε οτιδήποτε για να φανείτε, όμως να το αξίζετε, έτσι;

Υδροχόος
Μάλιστα, σήμερα πάει ταξιδεύετε! Φεύγε μακριά. Αλλού για αλλού. Ή ετοιμάζετε ένα μεγάλο ταξίδι. Πάντως το φευγιό κανονικά το έχετε μέσα σας, μπορεί να ψαχτείτε για κάποιο εξωτικό προορισμό, εγκεφαλικά και σωματικά, όπως και να έχει, πετάτε, εκεί ψηλά στον ουρανό, με ένα τρελό χαμόγελο. Μπορεί ακόμα να το ρίξετε στη γιόγκα, ή στο βουδισμό. Ψάχνεστε πολύ τις ημέρες αυτές..

Ιχθύες
Με πολύ ανεβασμένη διάθεση ξυπνάτε και θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να έχετε μια ερωτική ημέρα, ή να πω καλύτερα βραδιά; Πάντως ορεξούλες για παιχνιδάκια θα έχετε. Τυχερός ο σύντροφός σας, τι να πω.. Από την άλλη θα κοιτάξετε το πορτοφόλι σας και θα προσπαθήσετε να οργανωθείτε ακόμα καλύτερα. Βέβαια έρωτα και χρήμα πηγαίνουν μαζί! Καλά μη ζητήσετε τον ουρανό με τα άστρα!

magicfariel@gmail.com