Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Το Ζώδιο του μήνα Τοξότης, by F’Ariel!

Μυστήρια πλάσματα εσείς οι Τοξότες! Έφτασε ο καιρός να ασχοληθούμε και με τη περίπτωσή σας, αφού ξεκινούν τα γενέθλια σας! Μπορεί να έχετε το Κρόνο στο ζώδιό σας, όμως δεν έχετε τίποτα απολύτως να φοβηθείτε! Αντιθέτως
σας κάνει πολύ δυναμικούς, δραστήριους και παίρνετε εκείνες τις πρωτοβουλίες και αλλάζετε ριζικά τη ζωή σας.

Ένας γάμος ή ένα παιδί, είναι μέσα στο πρόγραμμα, να το ξέρετε!




Διώχνετε ανθρώπους ακατάλληλους από κοντά σας, ή τους βάζετε σε μια άλλη κατηγορία, έτσι ώστε να μη σας ενοχλούν.

Το σκοτάδια σας..
Θα είστε ανυπόμονοι, παρορμητικοί, πεισματάρηδες, ισχυρογνώμων και πολύ αντιδραστικοί. Απομονώνεστε και αποκόβεστε από όλους. Χάνετε την αυτοπεποίθηση σας, μπερδεύεστε και γίνεστε απρόθυμοι σε θέματα επικοινωνίας είτε με τους φίλους σας, είτε με το σύντροφό σας, ακόμα και με την οικογένειά σας. Νιώθετε πως οι ιδέες σας δεν αρέσουν και τόσο.

Το αισιόδοξο..
Δίνετε μεγαλύτερη σημασία στη συμπεριφορά των άλλων, κατανοείτε το τι τους συμβαίνει, τους ξεσηκώνετε για μικρές αποδράσεις, που σας κάνουν τόσο καλό. Το βουνό είναι λατρεμένο μέρος, μη το σκέφτεστε καθόλου.

Προσοχή..
Οικογενειακοί καυγάδες προκύπτουν, που θα πρέπει να συμβιβαστείτε για να μπορέστε να ολοκληρώσετε κάτι που έχετε αναλάβει καιρό τώρα. Μη φτάνετε στα άκρα.. Η Νέα Σελήνη στις 11/12 είναι μια πολύ επικίνδυνη μέρα για εσάς, αφού βγάζετε τα μάτια σας από μόνοι σας. Το νου σας.. Το νου σας!!!

Ερωτικά.. 
Από ότι κατάλαβα οι φίλοι έχουν μπει για τα καλά στη προσωπική σας τη ζωή και σας έχουν κάνει άνω κάτω. Μυστικά έχουν αποκαλυφθεί από το πουθενά και εσείς τώρα τρέχετε να μαζέψετε τα κομμάτια σας. Συνεπώς το διάστημα αυτό θα κάνετε τεράστιες προσπάθειες για να αποδείξετε στο σύντροφό σας, για το πια είναι η αλήθεια και το πόσο σας έχει αδικήσει. Θα κάνετε τεράστια προσπάθεια και να ξέρετε όσο γνήσιοι είστε, άλλο τόσο θα εισπράξετε αγάπη πάλι πίσω. Η πανσέληνος που θα γίνει στο Καρκίνο στις 25/12 θα φέρει πολύ αγάπη και ρομάνς και όλα θα πάνε κατευχήν στο τέλος!

Χρήμα..
Δε ξέρω τι κάνατε το τελευταίο τον καιρό, πάντως τα χρήματά σας, έχουν εξανεμιστεί και τώρα τα ψάχνετε. Κακές επενδύσεις, κακώς δανείσατε λεφτά, πάνε τώρα, ας ήταν και άλλα! Αν κόψετε τις κακές τις παρέες, τότε οι γονείς σας θα σας βοηθήσουν να ξελασπώσετε. Στο χέρι σας είναι..

magicfariel@gmail.com