Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

Μυστήριος μήνας ο Νοέμβρης. Τι να αποφύγει το κάθε ζώδιο, by F’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Ωραία μέρα σήμερα, ηλιόλουστη πραγματικά ποιος είχε κέφι να μείνει μέσα σπίτι.. ;;; Ο Νοέμβρης τελικά όπως φαίνεται δεν είναι καθόλου ήρεμος μήνας. Μας παρασέρνει σε
παράξενα μονοπάτια, παράλληλα με τη πραγματικότητα και μια ένταση κρυφή μπορώ να πω, κάπως υπόγεια κρύβεται μέσα σε όλους εμάς.


Το ευχάριστο είναι πως η Θεά Αφροδίτη στις 08/11 πηγαίνει στο Ζυγό! Το βρίσκω πολύ χαρωπό και ναζιάρικο, γιατί εκεί θα κάνει τις τρελίτσες που τόσο της αρέσουν.

Βέβαια στις 11/11 έχουμε Νέα Σελήνη στο Σκορπιό, που σημαίνει πως η προσοχή του κόσμου θα στραφεί κυρίως σε δυναμικά, νέα επαγγελματικά ξεκινήματα, που ναι μεν αλλά! Οι κινήσεις θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές και φυσικά πολύ καλά μελετημένες.

Στις 12/11 ο Άρης μπαίνει στο Σκορπιό! Εδώ τρομάζουμε λιγάκι, γιατί είναι που είναι μάχιμος από μόνος του ως ζώδιο, με τη βοήθεια του Θεού του πολέμου, θα έχουμε πολύ δυνατές επιρροές και σκληρές συμπεριφορές.

Και τέλος στις 26/11 η πανσέληνος στους Διδύμους, ταράζει τα νερά κανονικά. Γιατί; Βάζουν το χεράκι τους ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας και γίνεται της μουρλής.. Με λίγα λόγια ανήσυχους πολύ μας βρίσκω και θα πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι πολύ πριν κάνουμε ή πούμε το οτιδήποτε!

καλό απόγευμα..


Κριός
Θα πρέπει να αποφύγετε να κλειστείτε στον εαυτό σας, είτε βρίσκεστε σε σχέση, είτε όχι. Μια μοναξιά θα τη νιώσετε και θα την έχετε δημιουργήσει από μόνοι σας. Όλο αυτό θα σας οδηγήσει σε αγορές, ψώνια, σπατάλες γενικότερα και δε θα προλάβει να φύγει ο μήνας και θα έχετε μείνει άφραγκοι. Ακούστε επιτέλους τη γνώμη και κάποιου άλλου, γιατί ναι μεν έχετε δίκιο, όχι όμως πάντα! Συνεργαστείτε με το περιβάλλον σας!

Ταύρος
Μέσα στη γκρίνια θα είστε όλες τις ημέρες αυτές και πρέπει να το αποφύγετε αυτό, γιατί εκνευρίζει τους γύρω σας πολύ! Ασυγκράτητοι θα είστε σε όλα τα επίπεδα και οι αντιδράσεις σας θα είναι πολύ παράξενες. Συνεπώς πρέπει να χαλιναγωγηθείτε γιατί θα διαταραχθούν οι σχέσεις σας με τον κόσμο που συναναστρέφεστε και δε σας αρέσει και πολύ αυτό.. Να είστε ανεξάρτητοι και όχι καταπιεστικοί!

Δίδυμος
Τα βάζετε πάλι με το σύντροφό σας και λέτε λόγια πολύ πικρόχολα! Μπορεί να δακρύσει κιόλας για πάρτη σας, το νου σας γιατί είστε πολύ καιρό έτσι και δε ξέρετε ποτέ τι μπορεί να συμβεί. Να αποφύγετε τέτοιου είδους συμπεριφορές γιατί πληγώνουν και σας φθείρουν σε όλα τα επίπεδα. Από την άλλη θα σας πιάσει το θεατρινίστικό σας γιατί έχετε σκοπό. Θα εκτεθείτε, τίποτα άλλο δε σας λέω!

Καρκίνος
Πω πω αυτό το μήνα θα ξυπνήσει πολύ ο κακός σας ο εαυτός και αν δε συγκρατηθείτε μπορεί να προκαλέσετε μεγάλο πανικό στις σχέσεις σας. Να αποφύγετε τις ανούσιες τις συζητήσεις, τα πικρόχολα τα σχόλια και φυσικά τις λαμογιές. Δε ξέρω κάτι θα σας συμβεί και θα πάρετε ανάποδες; Γίνεστε σκοτεινοί, υποχθόνιοι, παραπλανητικοί και σκέφτεστε περισσότερο τη πάρτη σας και τίποτα άλλο. Ποιος σας πλήγωσε; Να μου το πείτε..

Λέων
Θα σας πιάσουν τα ψυχοσωματικά σας. Να το ξέρετε αυτό. Βουτιά θα κάνετε, κάτι που θα πρέπει να το αποφύγετε φυσικά γιατί αλλιώς θα σας πιάσει μια μιζέρια, θα σας πάρει από κάτω και μπορεί και να αρρωστήσετε ακόμα. Όλα αυτά θα είναι μέσα στη φαντασία σας. Μόλις νιώσετε έτσι, βγείτε έξω από το σπίτι, παρέα με ένα φιλαράκια και θα νιώσετε καλύτερα.. Αποφύγετε τις μοναξιές.

Παρθένος
Πάει το ερωτικό το στοιχείο. Πέταξε, ήρθαν και τα κρύα, παγετός ξανά! Νομίζω μόνοι το κάνετε αυτό στον εαυτό σας, γιατί φαντάζεστε διάφορα και δε σας βγαίνουν και μετά; Άρα μήπως να αποφεύγατε τη παράνοια αυτή και να γίνετε πιο προσιτοί; Μη λέτε τα μυστικά σας από εδώ και εκεί, γιατί δεν έχουν όλοι τις καλύτερες τις προθέσεις. Αποφύγετε να ξεκινήσετε ένα παιχνίδι δύναμης.. Μπορεί να χάσετε..

Ζυγός
Άντε να σας το πω για ακόμα μια φορά. Να αποφύγετε τα περιττά τα έξοδα. Δηλαδή πόσο πια; Ακόμα δε βάλατε μυαλό; Πάλι οι απολαύσεις θα σας παρασύρουν και όπως γνωρίζετε όλα τα καλά έχουν και ένα τέλος. Για αυτό να το σκεφτείτε καλά. Από την άλλη το νου σας στις κουβέντες που ξεστομίζετε, γιατί βάζετε πολλές σάλτσες και θα σας καταλάβουν. Μη κάνετε πολύωρες συζητήσεις. Ξεφεύγετε!

Σκορπιός
Τα άστρα λένε να καθίσετε φρόνιμα. Μπορεί να γίνει Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, όμως μη βιαστείτε να ρισκάρετε για κάτι που δεν είναι και τόσο σίγουρο. Από τη μια θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε συζητήσεις που μπορεί να σας εκνευρίζουν και από την άλλη να γίνεστε χαλί να σας πατήσουν. Κρατήστε τις ισορροπίες, γιατί θα τρελαθείτε και δε θα μαζεύεστε με τίποτα. Όχι στις απότομες αλλαγές!

Τοξότης
Πω πω τι μήνας είναι ο Νοέμβρης για εσάς; Ούτε ταινία James Bond! Δε ξέρω πως θα τα καταφέρετε πάντως ένα ξεκαθάρισμα προσωπικό και οικογενειακό το κάνετε! Να αποφύγετε να ρίξετε στάχτη στα μάτια σε κάτι που σας ενοχλεί και βάλτε επιτέλους τη ρημάδα τη τελεία. Μη συναναστρέφεστε με αγνώστους. Ούτε ένα γεια για τόσο πολύ. Ξέρετε πολύ καλά τι συμβαίνει γύρω σας, για αυτό προτιμήστε το ρόλο του μαχητή, παρά του θύματος!

Αιγόκερως
Μπαίνει λίγο μέσα σας το σκανδαλιάρικο εκείνο το διαβολάκι και ξαφνικά θέλετε να κάνετε αταξίες. Ωραίο μου ακούγεται, όμως θα σας έλεγα ας είναι ερωτικές, παρά οτιδήποτε άλλο. Αλλά ως φιλοχρήματα πλασματάκια που είστε, νομίζω θα μπλέξετε πάλι με ακατάλληλους ανθρώπους και παίζει να εκτεθείτε. Καλό είναι να το αποφύγετε όλο αυτό.. γιατί σας τραβάει και ένα κακό μάτι.. Προστατέψτε τα μυστικά σας. Μη τα λέτε από εδώ και εκεί..

Υδροχόος
Μπορεί να είστε ταξιδιάρικες ψυχές, όμως καλά θα κάνετε μέσα στο Νοέμβρη να μαζευτείτε λιγάκι σπιτάκι σας και να ηρεμίσετε. Να αποφύγετε τα δρομολόγια, γιατί θα σας κουράσουν και όχι μόνο. Μη κάνετε σπατάλες γιατί θα μετανιώσετε στη πορεία και μετά ποιος σας ακούει πάλι. Οικονομία. Αν έχετε δώσει μια υπόσχεση, να τη τηρήσετε γιατί έχετε και μια αξιοπρέπεια. Ξέρετε τι λέω..

Ιχθύες
Καταρχήν να αποφύγετε τις παραισθησιογόνες ουσίες, γιατί βλάπτουν! Δεν είστε και στα καλύτερά σας, θα βλέπετε δράκους. Επαγγελματικές οι ανησυχίες σας, προσέξτε να δώσετε σημασία στους άλλους γιατί μερικές φορές τα φαινόμενα απατούν. Μην αποφασίσετε ακόμα για μια νέα δουλειά. Περιμένετε λίγο γιατί μπορεί να βρεθεί κάτι καλύτερο. Να συναναστρέφεστε με ανθρώπους που σας κάνουν να χαμογελάτε.. οι λοιποί μακριά!

magicfariel@gmail.com