Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 16/11/2015, by F’Ariel!


Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Δε ξέρω τι γίνεται εκεί στο σύμπαν, ένας πανικός θα έλεγα, αφού
τα τρώμε τα χαστούκια το ένα μετά το άλλο!

Δεν έχουν τόση σημασία το ρίσκο, η σκέψη, η επιθυμία, οι πράξεις ή τα λόγια, η κατεύθυνση είναι μια. Η σκληρή πραγματικότητα.

Τελικά αποδεχόμαστε τους ανθρώπους έτσι όπως είναι; Με τα καλά και τα κακά τους; Διώχνουμε τους τοξικούς και κρατάμε σφιχτά στην αγκαλιά μας, όσους το αξίζουν; Όσους δίνουν αγάπη ατελείωτη ακόμα και με το πιο άγαρμπο τρόπο;

Γιατί ωραία τα όνειρα, αλλά όταν δεν έχουν καμία απολύτως βάση, γκρεμοτσακίζονται στο λεπτό. Εντάξει εμείς το βλέπουμε μεν, αλλά το αποδεχόμαστε μετά από καιρό, γιατί όπως έχω ξανά πει, ο εγωισμός είναι πολύ άσχημο πράγμα.

Διαγραφή σε ότι με χαλάει. Ο νέος μου στόχος! Διαγραφή στο ψεύτικο και στο δήθεν. Δεν έχω ανάγκη ανθρώπους που προσποιούνται όταν λένε ένα γεια. Προτιμώ εκείνους που σε κοιτούν στα μάτια και από τη χαρά τους λάμπουν! Διαγραφή και πάλι διαγραφή. Γιατί κάτι με χαλάει εδώ πέρα.. πολύ καιρό τώρα.. και είναι ανούσιο εντελώς! Άσκοπο! Μια φούσκα που έχει ήδη σπάσει..

Επιλέγω την αγάπη. Τη συντροφικότητα. Τα χαμόγελα. Και τους τσακωμούς φυσικά, γιατί έτσι είναι η ζωή.. Τη μοναξιά τη χαρίζω.. σε αυτούς που την αξίζουν.. Στους κακούς ανθρώπους..

φιλάκια..

Κριός
Αλλιώς τα υπολογίζετε, αλλιώς θα προκύψουν! Μπορεί να αφορά θέματα δουλειάς, που εκεί θα χρειαστεί να μείνετε λίγο παραπάνω για να το αντιμετωπίσετε δίχως προβλήματα και ιστορίες. Από την άλλη ακόμα και από το σπίτι, μπορεί να σας χαλάσουν τα σχέδια, αφού το πρόγραμμα έχει κάτι άλλο για σήμερα! Ψυχραιμία.

Ταύρος
Μέρα ευχάριστη για εσάς, αλλά όχι και τόσο εύκολη. Δηλαδή θα ξεκινήσετε νορμάλ και στη πορεία μικρά εμπόδια θα εμφανιστούν, έτσι για να σας ανεβάσουν τη πίεση λιγάκι. Βρείτε τον τρόπο να τα αντιμετωπίσετε, δίχως έξαλλες συμπεριφορές και στο τέλος όλα καλά θα πάνε. Το αλατοπίπερο της ζωής.

Δίδυμος
Ετοιμαστείτε να βάλετε το χέρι στη τσέπη. Πληρώνετε λογαριασμούς, τον έναν μετά τον άλλον. Βέβαια μπορεί να έχετε καιρό να το κάνετε και κάπως έτσι θα δείξετε πόσο καλοί άνθρωποι είστε και θα αποφύγετε τη κλασική τη γκρίνια των δικών σας ανθρώπων. Πάντως δε μένει σάλιο!

Καρκίνος
Σήμερα μπορεί εκεί που θα είστε, στα καλά καθούμενα να σοκάρετε τον κόσμο με τη συμπεριφορά σας. Δηλαδή, από τη μια θα χαμογελάτε και από την άλλη θα γκρινιάζετε. Να είστε σίγουροι πως έτσι δε θα γοητέψετε κανέναν και ίσως να προκαλέσετε και δυσάρεστα σχόλια εις βάρος σας.. Τουλάχιστον μπροστά σε άλλους συγκρατηθείτε!

Λέων
Σήμερα το μυαλό σας θα αρχίσει να σκέφτεται διάφορα παράξενα πολύ για τους άλλους. Εσείς αποζητάτε την ελευθερία σας, δε θέλετε δεσμεύσεις, δε σας αρέσει ο έλεγχος και γενικά μια μικρή επανάσταση θα τη κάνετε. Θα σας μουτρώσουν για λίγο αλλά δε πειράζει, θα φύγει με τον καιρό.

Παρθένος
Θετική ημέρα και αισιόδοξη. Δε ξέρω τι έχετε κατά νου, πάντως σήμερα με αυτά που θα ξεστομίσετε θα μαγέψετε το κοινό σας. Έχετε ιδέες εσείς που θα συναρπάσουν και θα βάλουν τα πράγματα στη θέση τους. Να είστε ειλικρινής πάνω από όλα και διατεθειμένοι να δουλέψετε σκληρά.

Ζυγός
Νευράκια και γκρίνια σήμερα, γιατί όλο και κάποιος θα ξεφύγει και θα σας πει πράγματα που σίγουρα δε θα θέλετε να ακούσετε και φυσικά δε θα ανεχτείτε τέτοιου είδους συμπεριφορές και θα γίνει ο χαμός. Ναι υπάρχουν όρια που καλό είναι να τα θυμίζετε πού και πού γιατί με τον καιρό κάποιοι παθαίνουν επιλεκτικό αλτσχάιμερ!

Σκορπιός
Καλό είναι σήμερα να τρέξετε λίγο παραπάνω για να αντιμετωπίσετε τα θέματά σας, πιο σωστά, πιο ώριμα και πιο άμεσα. Μην αφήσετε τίποτα για αύριο, γιατί θα προκύψουν άλλα και μετά θα πάθετε πανικό. Μέχρι τέλος της ημέρας πρέπει να είναι όλα στη θέση τους και τέλεια φυσικά. Καμία εκκρεμότητα!

Τοξότης
Θα έχετε το χρόνο σήμερα να ασχοληθείτε με κάτι που έχετε αφήσει στη μέση και θα πρέπει να το ολοκληρώσετε και να είναι τέλειο άμεσα. Το καλό είναι πως δε θα σας ενοχλήσει κανείς. Και κάπως έτσι να δώσετε σημασία στις λεπτομέρειες και να φτιάξετε ακόμα και το τόσο δα που σας ενοχλεί στο μάτι. Πάντως μη πτοείστε!

Αιγόκερως
Σήμερα παίζει να κάνετε μια ωραία κοπάνα από τη δουλειά γιατί έχετε ανάγκη να ξεκουραστείτε ή να κάνετε κάτι το διαφορετικό. Πάντως μια χαρά νιώθετε και παίζει να ξεκινήσετε και στη μέση της διαδρομής να αλλάξετε γνώμη. Τη τρέλα τη κάνετε και νιώθετε πολύ ωραία με τον εαυτό σας. Καιρός ήταν!

Υδροχόος
Δεν είστε και πολύ καλά ψυχολογικά και θα θελήσετε να ανοίξετε και το στοματάκι σας και να πείτε τα τρελά σας και για να πείσετε θα προβείτε σε επιχειρήματα πολύ μοναδικά και αξιοπερίεργα. Προσγειωθείτε στη γη, μιλήσετε τη γλώσσα των θνητών, αλλιώς θα σας κοιτάζουν σα να είστε εξωγήινοι!

Ιχθύες
Ακόμα μια δύσκολη μέρα, ζόρικη θα έλεγα, αλλά τα δύσκολα φτάνουν στο τέλος τους. Φροντίστε στη δουλειά σας να είστε συνεπής και τυπικοί και κάπως έτσι και ένα λάθος να κάνατε, θα σας το συγχωρέσουν. Μην εκτίθεστε επειδή είστε πεισματάρηδες και εγωιστές. Πρέπει πάλι να δείξετε το καλύτερο του εαυτού σας. Παλέψτε το!

magicfariel