Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 13/11/2015, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Παρασκευή, λατρεμένη μέρα και όχι μόνο. Μην ακούσω πάλι πως το 13 είναι γρουσούζικο, θα τρελαθώ. Το αγαπημένο μου νούμερο, συνεπώς το σήμερα μου φαντάζει πολύ μαγικό και πρέπει να
νυχτοπερπατήσω! Γιατί όσο ο ήλιος είναι εκεί ψηλά, ντάξει απολαμβάνουμε τη ζεστασιά, αλλά μόλις σκάσει μύτη το φεγγάρι, αλλάζει η διάθεση, παθαίνουν κάτι τα μυαλά..

Σκέφτομαι να κλείσω ένα εισιτηριάκι και να βρεθώ στα λημέρια μου, εκεί στη Ρόδο, παρέα με το καλύτερό μου φίλο, να μιλάμε ασταμάτητα για τα ψυχολογικά μου.. και τα ερωτικά μου φυσικά!




Που να σας είμαι ειλικρινής πιο χάλια δε θα μπορούσαν να είναι! Σκοτάδια, καμία ελπίδα πουθενά! Συνεπώς να πάρω τα βουνά ή τα νησιά; Ιδού η απορία.. χα χα

φιλάκια..


Κριός
Μια πολύ καλή ημέρα σας ξημέρωσε από όλες τις απόψεις και θα πρέπει να την απολαύσετε έτσι όπως έρθει. Δηλαδή ξεπεράσετε για λίγο τον εαυτό σας, μην είστε τόσο απαιτητικοί με τους άλλους και ακολουθήστε τη παρέα. Κάπως έτσι λίγο πολύ, θα γίνει το χατίρι και το δικό σας και των φίλων σας. Να βολτάρετε και να διασκεδάσετε!

Ταύρος
Τι χαρούμενη ημέρα, πω-πω! Σήμερα τα άστρα σας επιφυλάσσουν μια πολύ ευχάριστη είδηση. Θα ξετρελαθείτε και θα τρέξετε να το πείτε παντού. Εξαρτάται βέβαια από το νέο, γιατί αν κάτι πρέπει να μείνει μυστικό, τότε αλλάζουν πολύ τα δεδομένα. Ακόμα τα βρίσκετε και με ανθρώπους που είχατε ψυχραθεί.

Δίδυμος
Μέσα στις αγάπες και τα λουλούδια μου είστε ξαφνικά. Θέλετε λέει να κάνετε μόνιμο δεσμό και να αράξετε. Αυτό μπορεί να ερμηνευτεί και αλλιώς, δηλαδή να πάρετε ακόμα και την απόφαση του γάμου. Σας έχει βγει μια θετική αύρα πάνω σε θέματα καρδιάς και έχετε την ανάγκη να τα μοιραστείτε όπως και να έχει.. Αγαπάτε πουλάκια μου..

Καρκίνος
Καλύτερα να μη πάτε στη δουλειά σήμερα και να μείνετε σπίτι για αγκαλίτσες και φιλάκια. Δε θα θέλετε να σηκωθείτε από το κρεβάτι με τίποτα και παίζει να τη κάνετε τη ζαβολιά σας. Μη πείτε πως είστε άρρωστοι, βρείτε κάτι πιο απλό, για να μπορέσετε να βολτάρετε άφοβα. Μέρα διασκέδασης και έρωτα. Καλά να περάσετε!

Λέων
Να αποφύγετε τις πολλές τις συζητήσεις σήμερα, γιατί από αλλού θα ξεκινήσετε και αλλού θα καταλήξει το θέμα και θα εκνευριστείτε στο τέλος. Όσα δίκια και αν έχετε, όσο σωστοί και αν είστε, κανείς δε θα το καταλάβει αυτό, γιατί απλά είναι στο πρόγραμμα να ακούσετε το μακρύ και το κοντό του καθενός. Ψυχραιμία, γιατί θα χαλάσετε πολύ τη διάθεσή σας, έτσι ξαφνικά!

Παρθένος
Πολύ ωραία ημέρα για να οργανωθείτε και να φτιάξετε λίγο τη κατάσταση. Κάποιες ιδέες έχετε για το πώς μπορεί να βελτιωθεί ένα θέμα που αφορά τα επαγγελματικά σας. Να τις πείτε. Να ακουστείτε. Μη τα κρατήσετε για τον εαυτό σας. Μερικές φορές απλές σκέψεις μας οδηγούν στο σωστό το μέρος. Εκφραστείτε ελεύθερα!

Ζυγός
Με τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα βασανίζεστε γιατί θέλετε οπωσδήποτε να πετύχετε κάτι που σας δυσκολεύει καιρό τώρα. Λοιπόν σήμερα ως δια μαγείας, θα καταφέρετε να βρεθείτε πολύ κοντά στο στόχο σας. Μια συζήτηση, μια ευκαιρία, κάτι θα συμβεί, θα είστε και εσείς στο κατάλληλο το μέρος, τη κατάλληλη στιγμή. Να έτσι γίνονται τα θαύματα..

Σκορπιός
Μέρα που θα είστε πολύ χαρούμενοι και ξένοιαστοι. Θα αφιερώσετε το χρόνο σας, στα φιλαράκια, θα βρεθείτε να τριγυρνάτε από εδώ και εκεί και ναι θα αφεθείτε στη μαγεία της μέθης. Πού και πού χρειάζεται.. για τους πιο μεγάλους της παρέας. Για τα νιάτα δε το συζητώ.. το έχετε δει το όνειρο ήδη.. Πώς να σας το πω, ξεσαλώστε άφοβα.. ότι και αν σημαίνει αυτό!

Τοξότης
Τι να πω, αυτές τις μέρες όλη σας η προσοχή είναι στραμμένη στα επαγγελματικά σας τα ζητήματα. Μπορεί να βρήκατε μια ευκαιρία, ή μια νέα πηγή εσόδων και πρέπει οπωσδήποτε να μπείτε στο παιχνίδι και άμεσα. Δε ξέρω, μήπως πουλήσατε κάποιο οικόπεδο και προσμένετε τα χρήματα για να επενδύσετε κάπου αλλού; Κάτι θετικό θα συμβεί.. έτσι ξαφνικά!

Αιγόκερως
Μια χαρά είστε, μέσα στα χαμόγελα και σα να σας έφυγε ένα βάρος. Παράξενα πράγματα λέω, αλλά τα άστρα σήμερα θέλουν χαρές! Ένα νέο θα έρθει στα αυτιά σας για κάτι που σας αφορά και θα κατά ενθουσιαστείτε. Ξεσηκώνεστε, αναστατώνεστε, σα μικρά παιδιά. Η ελπίδα επιστρέφει στη ζωή σας. Έτσι σας θέλω, όμορφους ανθρώπους..

Υδροχόος
Σήμερα λένε τα άστρα πως θα τα βρείτε με ένα άτομο που κατά κάποιο τρόπο είχατε ψυχραθεί και απομακρυνθεί, έτσι άνευ λόγου και αιτίας. Δε θα χρειαστεί να ρίξετε τον εγωισμό σας, θα κάτσει έτσι η φάση, που θα σας δοθεί η ευκαιρία που ψάχνατε και κάπως έτσι για ακόμα μια φορά θα κάνετε τα μαγικά σας. Άλλωστε δε μπορεί κανείς να σας κρατήσει κακία. Σωστά;

Ιχθύες
Μη ξεμυαλίζεστε από μεγάλες συμφωνίες που μπορεί να αποβούν καταστροφικές για τη τσέπη σας. Ναι μεν ωραία τα μεγαλεία και οι χλιδάτες οι φάσεις, όμως καλύτερα να είστε προσγειωμένοι στο ποιοι πραγματικά είστε, παρά το οτιδήποτε άλλο. Ότι και αν σας προτείνουν σήμερα, μην απαντήσετε όσο και αν χαρείτε. Ότι λάμπει δεν είναι χρυσός, ποτέ μη το ξεχνάτε αυτό!

magicfariel@gmail.com