Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες & Ιχθύς, στο μάτι του Κυκλώνα ξανά, by F’Ariel!


Ξωτικά μου καλησπέρα! Τα αστρολογικά μαντάτα από τη μια είναι ευχάριστα, από την άλλη κρύβουν παγίδες και
στενάχωρες καταστάσεις. Εμείς πάντα τα προσπερνάμε αυτά, αλλά καλύτερα να τα γνωρίζουμε παρά να είναι εκπλήξεις!
Όμορφα και ερωτικά ξεκινήσαμε με τον Άρη και την Αφροδίτη. Έρχεται και μια Νέα Σελήνη στο Σκορπιό στις 11/11 που θα βοηθήσει αρκετά, στα νέα ξεκινήματα. Μετά τις 15/11 όμως αλλάζει το σκηνικό, γιατί το σύμπαν ξεκινάει τα παιχνίδια του. Βαρέθηκε τόση γαλήνη και τσαχπινιά, προτιμά τις εντάσεις και τις ψευδαισθήσεις, για ακόμα μια φορά.

Ο Κρόνος με το Ποσειδώνα, θα φτιάξουν ένα σκηνικό τόσο δυσάρεστο και απατηλό, που θα παρασύρει τα ζώδια, κυρίως τους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, σε μονοπάτια, ψυχρά, κακά και ανάποδα. Η πανσέληνος στις 26/11 θα είναι το κερασάκι στη τούρτα.

Ψυχραιμία.. και καλό βράδυ!

Δίδυμος
Χρυσά μου ο Νοέμβρης είναι ένας πολύ παράξενος μήνας για εσάς. Αρκετοί μαζεύεστε στο σπίτι, απομακρύνεστε από τα κοινά και ρίχνετε όλο σας το βάρος στο να φτιάξετε τις σχέσεις σας, με το σύντροφό σας και την οικογένειά σας. Όσοι φυσικά έχετε τη καλή τη διάθεση. Αρκετοί από εσάς όμως θα μπείτε σε απίστευτες διαδικασίες αλλαγών, όπως μια μετακόμιση. Θέλετε να πάτε σε καλύτερο σπίτι; Αποζητάτε την εξέλιξη σε κάτι πιο ακριβό; Πάντως ξεπαραδιάζεστε αν έχετε τέτοιες τάσεις! Ερωτικά τώρα, δεν είστε και στα καλύτερά σας, γιατί ο σύντροφός σας πλέον έχει κουραστεί από τα Σκωτσέζικα ντουζ που του/της κάνετε συνέχεια και προφανώς θα ακούσετε κουβέντες που θα σας πληγώσουν αρκετά. Σε σημείο ακόμα και χωρισμού. Δώστε σημασία στην υγεία σας, να πάτε σε ένα γιατρό, γιατί τα ψυχολογικά σας θα κάνουν party.. Και φτάνει το φεγγάρι στις 26/11 που θα δώσετε ρέστα! Και άρρωστοι και χωρισμένοι;;;;
** Αποφύγετε τις απιστίες! Σας πιάνουν!

Παρθένος
Ο Νοέμβρης ξεκίνησε μια χαρά για εσάς και από ερωτική άποψη και επαγγελματική. Συνέβαλε και η Θεά Αφροδίτη σε αυτό, να είστε σίγουροι! Όλα τα σημάδια δείχνουν πως ο μήνας αυτός θα είναι πολύ super για εσάς. Νιώθετε σέξι, γοητευτικοί και ήδη ζείτε όμορφες καταστάσεις, είτε με ένα σύντροφο, είτε με τους δικούς σας τους ανθρώπους. Όλα αυτά φαντάζουν καταπληκτικά, αλλά είναι όπως σας το λέω, φαντάζουν, γιατί ο Ποσειδώνας, πάντα έχει ρόλο τέτοιο, δηλαδή λατρεύει τις εξαπατήσεις. Συνεπώς, όσες αγάπες και λουλούδια και αν σας υποσχεθούν, να μη τα πιστέψετε, να αναζητήσετε τις αλήθειες, ότι κρύβεται πίσω από τη κουρτίνα. Και επειδή είστε και παράξενα πλασματάκια, θα τα καταστρέψετε όλα τα ωραία, μέχρι να φτάσει στο τέλος του ο μήνας αυτός! Απαγορεύονται οι συναισθηματισμοί στη περίπτωσή σας και επιτρέπεται μόνο η λογική. Το στοιχείο σας είναι αυτό.. μη γκρινιάξετε τώρα. Δώστε βάση σε θέματα υγείας, γιατί ένα μικρό κρυολόγημα μπορεί να σας φέρει τα απίστευτα.
** Αποφύγετε τα κουτσομπολιά και τις υπόγειες καταστάσεις κοντά στη Πανσέληνο στις 26/11!

Τοξότης
Ο Νοέμβρης ξεκίνησε πολύ δυναμικά για εσάς, τόσο σε θέματα διασκέδασης και ψυχαγωγίας, όσο και στα επαγγελματικά σας! Βασικά σας έχουν φάει οι βόλτες, ή το έχετε ρίξει πολύ στη δουλειά, με αποτέλεσμα να μη σας βλέπει το σπίτι. Αυτό φυσικά θα σας δημιουργήσει εντάσεις, γιατί υποχρεώσεις τρέχουν και εκεί και εσείς δε δίνετε καμία σημασία. Μετά τις 13/11 ηρεμείτε από όλα αυτά, αλλά πάλι ρίχνετε όλο σας το βάρος στη δουλειά και καλά θα κάνετε, να ασχοληθείτε εξολοκλήρου με οτιδήποτε σας αφορά. Μην κάνετε τίποτα παραπάνω. Ας είναι η συμπεριφορά σας όμορφη, γιατί μπορεί να είστε οι καλύτεροι, αλλά αν έχετε τουπέ, θα λάβετε πίσω αντιδράσεις και εντάσεις πολύ παράξενες.. Μετά τις 22/11 γίνονται χειρότερα τα πράγματα αφού επανέρχονται όλα αυτά που σας ενοχλούσαν, γιατί απλά σε τίποτα δε βάλατε τελεία. Πρέπει να τα αντιμετωπίσετε, οπωσδήποτε! Πριν φύγει ο χρόνος! Μόνο τότε θα αλλάξει η ζωή σας προς το καλύτερο. Πρέπει να δώσετε τις απαντήσεις σας και να είναι οριστικές! Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύες, σας παρασύρει σε καταστάσεις μυστήριες και καλό είναι να είστε όσο πιο αντικειμενικοί γίνεται, για να αποφύγετε τα λάθη!
**Προσέξτε τις επιλογές σας. Πισωγύρισμα δε θα υπάρξει.

Ιχθύες
Ενώ ξεκινάει πολύ ερωτικά ο Νοέμβρης για εσάς, με σκέψεις ευχάριστες πολύ, ξαφνικά χαλάει το πράγμα. Αρκετοί παίρνετε την απόφαση του γάμου, ζείτε ρομαντικές και αισθησιακές καταστάσεις και πώς να σας το πω.. πολύ γούτσου-γούτσου.. Ο Κρόνος ξαφνικά σας τα κάνει μαντάρα και ανατρέπει αρκετά από τα σχέδια που έχετε! Ένα οικογενειακό θέμα, κυρίως υγείας, θα αποσπάσει τη προσοχή σας και θα χαλάσει πολύ το κέφι σας. Αλλάζει η ζωή σας, περισσότερες ευθύνες από εκεί που δε το περιμένατε. Και κάπως έτσι σας πιάνουν τα ψυχοσωματικά σας, πέφτετε στο κρεβάτι και με τη πανσέληνο στις 26/11 όλα στα κόκκινα! Ψυχραιμία πάνω από όλα και αντικειμενικότητα. Τόσο καιρό σας φρόντιζαν, τώρα σειρά σας!

magicfariel