Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί & Αιγόκεροι επαναστατείτε δίχως λογική! by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Η Θεά Αφροδίτη τα έχει πάρει στο κρανίο και μέχρι και τις 24/11 θα έρθει σε κόντρα
και με το Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω και τον Ουρανό που βρίσκεται στο Κριό! Αυτό σημαίνει πως πολλά σκοτάδια καλύπτουν τον έρωτα, τις σχέσεις γενικότερα και θα υπάρξουν εκρηκτικές συμπεριφορές και όχι μόνο!

Και κάπως έτσι εσείς τα Κριάρια, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι, θα νιώθετε όλες αυτές τις ημέρες μια υπερένταση, μια ανησυχία και θα είστε υπερβολικοί στις αντιδράσεις σας. Και επειδή είστε συνέχεια έτσι το τελευταίο τον καιρό, κανείς δε θα δείξει κατανόηση και η καταστροφή μπορεί να έρθει πιο άμεσα.


Τσακωμοί με το ταίρι σας, με τους φίλους σας, με την οικογένειά σας. Σας πνίγουν η συμπεριφορά τους και οι απαιτήσεις που έχουν από εσάς. Ακόμα και εσείς διχάζεστε κάπως, αφού από τη μια θέλετε την ηρεμία σας, από την άλλη μόνο με τον τρόπο το δικό σας!

Ο Ουρανός και ο Πλούτωνας, είναι δυο πλανήτες, που όταν συναντιούνται και συνδυάζονται μαζί, τότε έρχονται ανατροπές και επαναστατικές διαθέσεις! Είναι τόσο δυνατή η επιρροή τους, που μαγεύουν κανονικά και με το πιο άγαρμπο τρόπο.

Να σας το πω και λίγο διαφορετικά. Θα εκραγείτε τόσο πολύ, που μπορεί να φτάσετε ακόμα και σε χωρισμό. Είτε με το ταίρι σας, είτε ακόμα να μαζέψετε τα ρουχαλάκια σας και να απελευθερωθείτε από δεσμά άκρως οικογενειακά. Ο εγωισμός σας και το πώς θα τον ικανοποιήσετε είναι το μόνο που σκέφτεστε.

Τρεις μερούλες έμειναν, συνεπώς, ψυχραιμία χρυσά μου..

φιλάκια..


Κριός
22/11 Μια νέα αρχή θα τη κάνετε, γιατί νιώθετε ξαφνικά πολύ αισιόδοξοι. Να είστε απολύτως σίγουροι και να οργανωθείτε πολύ καλά!
23/11 Κλείστε όλες σας τις εκκρεμότητες πριν προχωρήσετε παραπέρα!
24/11 Εκρηκτική η μέρα σας πολύ! Σας ζητούν τα απίστευτα, σε χρόνο ανύποπτο και σας μπλοκάρουν. Συγκρατήστε τον εαυτό σας και διπλωματική η στάση σας!

Καρκίνος
22/11 Θα ανακαλύψετε μια νέα μέθοδο για να παραμείνετε όμορφοι και λαμπεροί. Και ναι θα τη δοκιμάσετε!
23/11 Αποφύγετε να πάρετε ένα ρίσκο. Προτιμήστε τα γνωστά τα μονοπάτια. Η μέρα κρύβει παγίδες!
24/11 Εμπόδια εμφανίζονται από παντού. Σας βομβαρδίζουν. Συνεπώς προφυλαχτείτε!

Ζυγός
22/11 Θα βρείτε ένα νέο ενδιαφέρον. Μπορεί να χρειαστεί ή να ταξιδέψετε, ή να πάτε σε μια σχολή. Τα τηλέφωνα πέφτουν βροχή.
23/11 Σας προκαλούν, αλλά εσείς έχετε σχέδιο. Περιμένετε τη κατάλληλη τη στιγμή για την επίθεση τη μια και μοναδική
24/11 Εκρηκτική η μέρα σας από όλες τις απόψεις! Συγκρατηθείτε, μην εκδηλωθείτε με τίποτα, χάνετε τον έλεγχο, ο πανικός ο ίδιος!

Αιγόκερως
22/11 Μια νέα ασχολία θα ανακαλύψετε, που θα τη κρατήσετε για πάρτη σας εντελώς!
23/11 Να αποφύγετε τις συναντήσεις με ανωτέρους! Είστε μέσα στα νεύρα και δε μπορείτε να το κρύψετε με τίποτα.
24/11 Μέσα στα νεύρα και το άγχος θα είστε, όλη μέρα και όλη νύχτα. Φροντίστε να μη ξεσπάσετε σε ανθρώπους που δε φταίνε.

magicfariel@gmail.com