Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Η Αφροδίτη στο Ζυγό. Ερωτικά τσιλημπουρδήματα προσεχώς.. by F’Ariel!

Καλημερίζω τα αγαπημένα μου ξωτικά! Με άλλη διάθεση πιο χαρωπή και πιο τσαχπινογαργαριάλικη.. Η Θεά Αφροδίτη στα λατρεμένα μας παιδιά, τους Ζυγούς! Κάποιοι ξέρω,
τους αντιπαθείτε όσο τίποτα άλλο, όμως κατά βάθος είναι μεγάλη αδυναμία. Και τώρα που θα επιστρέψουν τα κέφια στη ζωή τους, θα ομορφύνει το κλίμα πολύ για εκείνους και για εμάς..

Ζυγός, έχουμε αναφερθεί τόσες φορές. Η Θεά επιτέλους θα νιώσει σα το σπίτι της ξανά και θα το εκμεταλλευθεί αυτό καταλλήλως, αφού μέχρι να ξανά αισθανθεί έτσι θα περάσουν μήνες πολλοί!

Φανταστείτε ένα Ζυγό, σαν ένα καλλιτέχνη ανέμελο, ρομαντικό, ονειροπαρμένο, ενθουσιώδης να κυνηγάει εκείνη τη στιγμή τη μοναδική, που θα τον κάνει να αισθανθεί σπουδαίο και πολύ μοναδικό. Να αυτή θα είναι η μαγική επιρροή, του συνδυασμού αυτού! Η Θεά θα του ξυπνήσει όλο του το είναι.. Συνεπώς η δημιουργικότητα και η φαντασία θα καλπάσουν..

Το ερωτικό παιχνίδι θα φουντώσει ξανά, το φλερτ και τα νάζια θα πρωταγωνιστήσουν και πολύ χαμόγελο θα πέσει, από εκείνα τα πονηρά.. Διάθεση για διασκέδαση, καλοπέραση και όλα τα υλικά αγαθά του κόσμου μερικές ψυχές θα τα αποζητήσετε πιο έντονα. Πιο πολύ..

Εσείς που θα παρασυρθείτε από αυτή τη μαγική αστρολογική χρυσόσκονη είστε οι Κριοί, οι Δίδυμοι, τα Λιοντάρια, οι Ζυγοί, οι Τοξότες και οι Υδροχόοι! Τι συνδυασμός Θεέ μου!!! Ο Αέρας και η Φωτιά!

Ναι να χαρείτε, να αφεθείτε ελεύθεροι, να τα δώσετε όλα για έναν έρωτα, αλλά το νου σας, γιατί υπάρχουν και δύσκολες μέρες, μπερδεμένες πολύ, που το σκηνικό θα γίνεται σκοτεινό, ψυχρό και ανάποδο.. και πολύ ρεαλιστικό, γιατί; Η Θεά.. θα έρθει σε επαφή στις 13/11 με το Κρόνο, στις 21/11 με το Πλούτωνα και στις 24/11 με τον Ουρανό! Τι σημαίνει αυτό;

13/11 Την ημέρα αυτή γίνεστε πολύ καλά παιδιά. Είστε σίγουροι για τον εαυτό σας, ξέρετε ποιον αγαπάτε καλύτερα, αποφασίζετε να συμβιβαστείτε, να συνεργαστείτε, να δείξετε τη καλύτερη πλευρά του εαυτού σας, πάνω σε θέματα σχέσεων.

21/11 Γκρεμίζετε τα πάντα. Ξαφνικά τα θέλετε όλα δικά σας, γίνεστε απαιτητικοί και κτητικοί και δε μαζεύεστε με τίποτα! Πρέπει να ικανοποιηθεί το εγώ σας και μόνο και δε σας νοιάζει τι πιστεύουν οι άλλοι ή αν έχουν πληγωθεί.

24/11 Όσα παίρνει ο άνεμος, να όμως που προκαλεί και τυφώνες και η ημέρα αυτή θα είναι απρόβλεπτη και άκρως χαοτική. Επαναστατείτε, πνίγεστε κανονικά και φέρνετε τα πάνω κάτω στις σχέσεις σας. Ακόμα και χωρισμοί με στάμπα! Έντονα πράγματα, παράλογες συμπεριφορές, το βάζετε στα πόδια και τρέχετε μακριά..

Και ας δούμε τώρα.. τι θα πάθουν η Φωτιά και ο Αέρας τις ημέρες αυτές!


Κριός
Επιτέλους ηρεμείτε και το χαμόγελο επιστρέφει στα χείλη σας! Καιρός να κάνετε νέες παρέες, να συναναστραφείτε με διαφορετικούς ανθρώπους και να προχωρήσετε παραπέρα. Μετά από καιρό θα νιώσετε πολύ ικανοποιημένοι με τον εαυτό σας και με τον τρόπο ζωής που έχετε και θα ηρεμίσει η ψυχούλα σας. Αν έχετε βλέψεις για ένα νέο επιχειρηματικό βήμα, να το κάνετε, όμως με τη προϋπόθεση πως θα ανοίξετε τους ορίζοντές σας και θα αλλάξετε σελίδα σε σημείο συγκλονιστικό. Ξεχνάτε για λίγο την επιθετική εκείνη συμπεριφορά, γίνεστε πιο γλυκοί και γοητεύετε ιδιαιτέρως. Αν ξεπεράσετε τις αντιδράσεις σας, εκείνα τα παράξενα ξεσπάσματα, θα δείτε πως υπάρχει αγάπη στη ζωή σας!

Δίδυμος
Καιρός να πάτε ένα κομμωτήριο και να αλλάξετε το look σας! Ξεκινήστε την ανανέωση από τον εαυτό σας και μετά προχωρήστε και στα επόμενα. Ο έρωτας σας χτυπά τη πόρτα, μπουκάρει μέσα και ή κάνετε μια νέα γνωριμία φανταστική και ονειρεμένη, ή φτιάχνετε τη σχέση σας με το σύντροφό σας. Πάντως θα βρείτε όλη τη καλή τη διάθεση να κουρνιάσετε σε μια αγκαλιά και να αποζητήσετε θερμές καταστάσεις και πολύ γούτσου-γούτσου! Αποζητάτε πιο σοβαρές δεσμεύσεις, θέλετε ο σύντροφός σας να ασχοληθεί με σας και μόνο. Τι να σας πω, αγοράστε και νέα σέξι εσώρουχα! Παίξτε αναλόγως, για να έρθουν τα καλύτερα. Το έχετε..


Λέων
Ξυπνάει ο καλός, παλιός σας εαυτός και μαγεύετε τον κόσμο κανονικά. Το χαμόγελο επιστρέφει στα χείλη σας, το μυαλό σας γεμίζει από ιδέες και γίνεστε πιο επικοινωνιακοί από ποτέ. Όπου πηγαίνετε, θα σας θαυμάζουν και να θα βρεθεί και εκείνο το άτομο που θα σας θαυμάσει λίγο περισσότερο. Ερωτικές νέες γνωριμίες προκύπτουν, εφόσον ανάβετε εσείς το πράσινο το φως και κάπως έτσι ξεκινούν και οι περιπέτειες. Να ρισκάρετε για να ζήσετε το διαφορετικό. Οι προσκλήσεις για έξω θα πέσουν βροχή, λεφτά να έχετε και τίποτα άλλο στο κόσμο. Ακόμα και οι δεσμευμένοι ερωτεύεστε ξανά!

Ζυγός
Όλη η μαγεία επάνω σας! Επιτέλους τα βρίσκετε με τον εαυτό σας, νιώθετε πιο όμορφοι από ποτέ και βγαίνετε έξω να σας δουν και να σας αγαπήσουν ξανά. Βέβαια, από τη μια θα αποζητάτε έντονα τη συντροφικότητα και τα γλυκόλογα και από την άλλη την ελευθερία σας. Νέες γνωριμίες προκύπτουν, τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, όσο και σε συναισθηματικό. Βασικά κάνετε πολλές παρέες και ανανεώνεστε πολύ! Ευχάριστοι θα είστε γενικότερα ως άνθρωποι, βέβαια αν ξεπεράσετε την αναποφασιστικότητά σας και την αναβλητικότητα. Να κάνετε αυτό που επιθυμείτε, αλλά όχι συμφεροντολογικά. Να σκέφτεστε και λίγο τους άλλους!

Τοξότης
Να πάτε να φτιαχτείτε σε ένα κομμωτήριο, ένα σπα, μια boutique, οπουδήποτε σας αρέσει εσάς, γιατί θα λάμψετε τις ημέρες αυτές. Οι επιτυχίες θα είναι κυρίως επαγγελματικές, θα ακουστεί αρκετά το όνομά σας, αλλά μέσα από το περιβάλλον σας, θα βρεθείτε και το μαναράκι που θα σας κάνει εκείνο το ερωτικό το κάλεσμα. Να είστε όμορφοι, τίποτα άλλο δε σας λέω! Γνωριμίες, φλερτ, χαμόγελα, περιπέτειες και πάλι μπλέκετε από εκεί που δε το περιμένετε. Οι φίλοι θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο, αφού δε θα σας αφήσουν σε ησυχία και ξαφνικά μπορεί να βιώσετε μια εφηβεία Νο115! Μη ντραπείτε για τις τρέλες σας, βουρ στο ψαχνό!

Υδροχόος
Στο κόσμο σας ως συνήθως! Ναι από τη μια θα σας κράζω, από τη μια θα σας θαυμάζω, γιατί έτσι πρέπει! Ταξιδεύετε, φεύγετε μακριά, πάτε κάπου που δεν έχετε ξανά πάει. Τα όνειρά σας, πάλι σε πρώτο πλάνο, δουλειά και διασκέδαση! Κλασικά πράγματα. Μπορεί όμως ο έρωτας να σας τρελάνει τόσο πολύ, που να τρέξετε στην αγκαλιά ενός προσώπου, έτσι ξαφνικά. Μπορεί ακόμα να το πάρετε μαζί σας και να κάνετε ένα ταξίδι πολύ φανταστικό και ονειρεμένο. Βέβαια, εσείς είστε πολύ μοναχικοί τύποι και όπου πάτε βρίσκετε σύντροφο.. σωστά; Σιγά μην έχετε κάποιον να σας ζαλίζει στη διαδρομή.. Ακόμα και αυτό μπορεί να αλλάξει! Πολύ χαρούμενους σας βρίσκω.. και ανησυχώ!

magicfariel@gmail.com