Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Τα Ζώδια σήμερα 17/11/2015 by F'Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Πλησιάζουν Χριστούγεννα και οι καρδιές των ανθρώπων σιγά-σιγά ζεσταίνουν,
οι βιτρίνες όλο και περισσότερες είναι στολισμένες και να είναι καλά και η φοβερή διαφήμιση του Jumbo που θέλουμε, δε θέλουμε, μας τραβάει τη προσοχή και μας κάνει ήδη να ονειρευόμαστε μέρες γιορτινές και όχι μόνο..
Φέτος σκέφτομαι να στολίσω το πιο όμορφο δέντρο! Έχω, δεν έχω λεφτά, θα επενδύσω στα Χριστούγεννα, για να μου φέρει ο Αϊ Βασίλης και εμένα το δώρο μου.. Και τι άλλο θα μπορούσε να είναι; Η αγάπη! Γιατί ωραίος ο έρωτας,  αλλά η αληθινή αγάπη είναι άλλο πράγμα..

Σκεφτείτε το..  Είναι ένα δώρο, που μπορεί ο καθένας να έχει μέσα στη ζωή του.. Γιατί κατά βάθος η αγάπη είναι για όλους, φτωχούς και πλούσιους, για όλο το πλανήτη, ανεξαρτήτου φυλής ή θρησκείας!

Τι λέτε; Θα τα καταφέρουμε;;

φιλάκια..

Κριός
Να πληρώσετε τους λογαριασμούς σας δίχως γκρίνιες! Μην αφήσετε καμία εκκρεμότητα!

Ταύρος
Ακούστε τις συμβουλές που θα σας δώσουν με προσοχή! Δεν είναι όλοι κακοί άνθρωποι στο κόσμο αυτόν!

Δίδυμος
Να βρίσκεστε σε ετοιμότητα! Μια νέα επαγγελματική ευκαιρία θα φτάσει πρώτα στα αυτιά σας και μετά θα διαρρεύσει! Αρπάξτε την!

Καρκίνος
Να επικοινωνήσετε  με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει και να μοιράσετε χαρμόσυνα μαντάτα. Θα σας το ανταποδώσουν!

Λέων
Οικογενειακές συζητήσεις σας ζορίζουν πολύ, αλλά καλύτερα να ειπωθούν τώρα τα λόγια αυτά, παρά αργότερα. Εκνευρίζεστε αφάνταστα!

Παρθένος
Σήμερα θα τα πείτε χύμα και τσουβαλάτα. Καλύτερα να εκφραστείτε ελεύθερα, παρά να τα κρατήσετε μέσα σας!

Ζυγός
Μέσα στη μπίζνα είστε! Λεφτά, νέες συμφωνίες, ευκαιρίες, έχετε πάρει φωτιά! Λοιπόν το νου σας, γιατί ειναι νωρίς για να χαίρεστε!

Σκορπιός
Σήμερα θα βγάλετε ντουντούκα και θα θα  προκαλέσετε μεγάλο πανικό με αυτά που θα ξεστομίσετε. Πάλι αφήνετε το στίγμα σας!

Τοξότης
Αποφύγετε τα κουτσομπολιά! Θα σας κάνουν κακό σήμερα. Επίσης μη λέτε τα μυστικά σας για να καλύψετε μια πιθανή γκάφα. Εκτίθεστε!

Αιγόκερως
Μέρα πολύ καλή για να ρισκάρετε. Μπορεί να είναι επαγγελματικό, μπορεί και ερωτικό. Τίποτα όμως δε θα είναι τυχαίο.

Υδροχόος
Λάμπετε ολόκληροι απο χαρά! Ένα νέο σχέδιο που έχετε, είναι αρκετό για να σας θαυμάσουν ξανά. Ντυθείτε ωραία και γοητέψτε!

Ιχθύες
Πολύ χαρούμενοι, γιατί υπάρχουν ελπίδες για κάτι καλύτερο, κυρίως στα επαγγελματικά σας. Αλλάζουν τα δεδομένα υπερ σας!

magicfariel



THIS BLOG claims no credit for any images posted on this site unless otherwise noted. Images on this blog are copyright to its respectful owners. If there is an image appearing on this blog that belongs to you and do not wish for it appear on this site, please E-mail with a link to said image and it will be promptly removed.