Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Τα Τυχερά Ζώδια της ημέρας 14/11/2015, by F’Ariel!


Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μπορώ να πω, πως τα έχουμε πει όλα για τις ημέρες αυτές, όμως στο σύμπαν συνεχώς υπάρχει μια μυστήρια κίνηση
των πλανητών, έτσι σήμερα ο Ερμής και ο Δίας, θα συμπράξουν, θα φτιάξουν εκεί μπόλικη μαγική ενέργεια και θα τη στείλουν, σε συγκεκριμένα ζώδια, μπας και χαρούν και αυτά λιγάκι..



Ο Δίας όπως γνωρίζετε φέρνει τύχη και όχι μόνο! Σκεφτείτε πώς ήταν σα Θεός; Μπόσικος, σκανδαλιάρης, δυνατός, αποφασισμένος για τα πάντα και πολύ ερωτύλος! Δε μαζευόταν με τίποτα! Πάντως για να λέμε την αλήθεια ο Δίας δεν είχε καθόλου καλά παιδικά χρόνια και χάρη της μητέρας του έγινε αυτός που έγινε.. Μέσα στην ίντριγκα το πουλάκι μου.. απορώ πώς σκορπά τόση θετική ενέργεια στους άλλους;

Σήμερα λοιπόν που έχει τα κέφια του, τα ζώδια της Γης και του Νερού, θα αποκτήσετε άλλη διάθεση. Πιο χαρωπή, πιο εύθυμη, πιο αισιόδοξη, πιο γενναιόδωρη, πιο συζητήσιμη, όλα τα καλά. Βέβαια, θα πρέπει να προσέξετε, να μη ξεφύγετε από τη τόση τη χαρά, γιατί όλο αυτό μπορεί να έρθει τούμπα, ακόμα και με μια λάθος λέξη. Ή με μια λανθασμένη κίνηση. Δηλαδή να γίνετε σπάταλοι από το πουθενά ή να υποκύψετε σε πειρασμούς ερωτικούς.. Ένα φλερτ ας πούμε να φέρει τη καταστροφή..

Ο Ερμής πού βοηθάει εδώ πέρα; Κάνει τη δουλειά πιο εύκολη. Σπρώχνει τη κατάσταση που λέμε και θα φροντίσει όλοι να μάθουν για τις προθέσεις σας, τις διαθέσεις σας, τα νάζια σας.. Καλά να περάσετε!

Τα Ζώδια της Γης..

Ταύρος
Το παλεύετε πολύ με τον εαυτό σας τις ημέρες αυτές, η θετική ενέργεια με την αρνητική έρχονται σε καθημερινή κόντρα και αυτό σας έχει φθείρει πολύ ψυχολογικά. Ο συναισθηματικός σας ο κόσμος βράζει κανονικά, σε καζάνι που τσουρουφλάει και περισσότερο θέλετε να τα διαλύσετε όλα παρά το οτιδήποτε άλλο! Εδώ έρχεται ο Δίας λοιπόν, να ρίξει το κεραυνό του σε οτιδήποτε αρνητικό υπάρχει, να σας ξυπνήσει ευχάριστα και απρόβλεπτα και να πάρετε μπροστά ξανά για τα ωραία της ζωής. Να βγείτε έξω, να δείτε κόσμο, να μιλήσετε με τους φίλους σας, να κάνετε βόλτες. Γεμίστε την ημέρα σας, με όμορφες εικόνες, αγάπη και χαμόγελα. Ερωτικά κινήστε εσείς το πράγμα για να περάσετε ωραία. Δηλαδή, ξεπεράστε τον εγωισμό σας και μοιραστείτε τις επιθυμίες σας. Είτε με το σύντροφό σας, είτε με κάποιον φίλο!

Παρθένος
Σας έχουν απορροφήσει επαγγελματικά ζητήματα, εντελώς! Ένα πρόβλημα, μια κατάσταση δε λέει να εξαφανιστεί και αυτό σας τρώει τη ψυχή. Είστε και ψυχασθενής με τη δουλειά σας, πρέπει να είναι όλα τέλεια, για αυτό το μυαλό σας τριγυρίζει συνεχώς σε ιδέες που μπορούν να εφαρμοστούν άμεσα και να βγείτε όλοι κερδισμένοι. Και εμφανίζεται ο Δίας, να σας φωτίσει το δρόμο. Ξαφνικά θα νιώσετε μια ανεξήγητη θετική ενέργεια. Με ηρεμία, συζητήστε τις σκέψεις σας, με ένα δικό σας άνθρωπο και θα έρθουν οι απαντήσεις η μια μετά την άλλη. Δημιουργικοί και δραστήριοι, θα καταφέρετε πολλά σήμερα. Ερωτικά αν αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο, αν εκφραστείτε με άνεση και ζεστασιά, τότε μπορεί να τελειώσει πολύ ρομαντικά η μέρα σας. Στο χέρι σας είναι εξολοκλήρου..

Αιγόκερως
Μαντάτα χαρμόσυνα έρχονται με μεγάλη ταχύτητα και ξεσηκώνεστε κανονικά. Νέα, πολλά νέα θα μάθετε και θα χαρείτε τόσο πολύ, που ξαφνικά θα ξεχάσετε όλα σας τα βάσανα, θα ξυπνήσετε από το λήθαργο εκείνον της απογοήτευσης και θα πιάσετε ξανά τη ζωή από τα μαλλιά και όπου σας βγάλει. Δε σας ταιριάζει μια τέτοια συμπεριφορά, αλλά ο Δίας έχει τον τρόπο του και δε θα σας ρωτήσει κιόλας. Να είστε επικοινωνιακοί, να σηκώνετε τα τηλέφωνα και να ξεχάσετε το θέμα ξεκούραση. Βασικά να πάρετε το σύντροφό σας και να πάτε ένα μικρό ταξιδάκι. Έτσι να ξενοιάσετε και να ξεφύγετε από τη καθημερινότητα. Το σπίτι ξεχάστε το σε όλες τις περιπτώσεις.. εκτός αν κάνετε ένα party.. xa xa!

Τα Ζώδια του Νερού..

Καρκίνος
Πολύ κουρασμένοι είστε και το μόνο που θέλετε είναι να κοιμηθείτε και να μη σας ενοχλήσει κανείς. Βέβαια αυτό δε θα συμβεί σήμερα, για αυτό να φάτε καλό πρωινό, να ντυθείτε ωραία και να βολτάρετε με τους φίλους σας. Πριν το κάνετε αυτό, καλό είναι να τακτοποιήσετε μερικές δουλειές, γιατί από Δευτέρα, μετά το βουνό και μετά η γκρίνια σας, που είναι ανυπόφορη. Μήπως να βάζατε και τους φίλους σας στο κόλπο για να τελειώνατε μια ώρα αρχύτερα; Ο Δίας, θα οργανώσει τη σκέψη σας και θα σας καθοδηγήσει. Αρκεί να είστε γαλήνιοι και αυθεντικοί. Ακόμα και αν είχατε σε σκέψη να ζητήσετε ένα ραντεβού λίγο πιο ρομαντικό, να φροντίσετε να τη πραγματοποιήσετε, γιατί έχετε ελπίδες σήμερα.. Πολλές ελπίδες.. Έχει έρωτα απόψε, με το σύντροφό σας, να το ξέρετε.. !!

Σκορπιός
Με το που θα ανοίξετε τα μάτια σας θα σας έρθει η επιθυμία να πάτε ένα γυμναστήριο. Ή μπορεί και το αντίθετο, να αράξετε σε ένα καναπέ και να μη σηκώνεστε με τίποτα! Πάντως ξεκουράζεστε από την ένταση των ημερών και ακόμα και ένα ψαροντούφεκο μπορεί να σας χαλαρώσει. Μυστήριοι άνθρωποι, είστε πολύ! Ο ενθουσιασμός είναι ένα συναίσθημα που θα νιώσετε, δε ξέρω τι θα σας τον προκαλέσει, πάντως ξεσηκώνεστε γιατί θέλετε να βάλετε λίγο χρώμα στη ζωή σας. Καλέ ο Δίας! Σας κάνει πειραχτήρι μεγάλο! Ειπαμε ωραίο χρώμα το μαύρο, αλλά ένα φούξια πού και πού είναι πολύ τρέλα! Να βγείτε έξω, να βολτάρετε, να πάτε σε ένα ωραίο ταβερνάκι και να φάτε με μέτρο φυσικά. Και στο μπαρ να καταλήξετε μη πιείτε όλο το Βόσπορο.. Υπάρχει και το αύριο, remember? Ερωτικά τώρα, λιβανίζετε τα ίδια και τα ίδια. Κάντε επιτέλους τη διαφορά. Μια νέα γνωριμία προκύπτει.. για τους ελεύθερους της παρέας και μόνο.. !

Ιχθύες
Μια χαρά και δυο τρομάρες. Καλά θα κάνετε να ακολουθήσετε τα σημάδια και όπου σας βγάλουν. Δηλαδή, να μη γκρινιάξετε σε αλλαγές που μπορεί να γίνουν. Κάτι θα θελήσει να σας πει το σύμπαν εκεί και εσείς θα πρέπει να ακούσετε! Να είστε ζεν σήμερα σας ταιριάζει άλλωστε η συμπεριφορά αυτή. Αλλαγές ευχάριστες έρχονται, που στην αρχή θα σας αναστατώσουν κάπως, αλλά στη πορεία θα σας αρέσουν πολύ! Καλύτερα να ασχοληθείτε με το σύντροφό σας, ή με τον έρωτα, να πάτε μια βόλτα, να ντυθείτε ωραία και να φάτε ακόμα και παγωτό. Ρομαντική η ημέρα σας, επιλογή σας θα είναι να την εκμεταλλευτείτε αναλόγως.. Ο Δίας τι θα κάνει; Θα σας δέσει σε μια καρέκλα, θα σας κλείσει το στόμα και θα σας βάλει με το ζόρι όπως καταλάβατε να ακούσετε όσα αποφεύγατε τις προηγούμενες ημέρες.. Και μετά το θαύμα! Χα χα ..

magicfariel