Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Πανσέληνος στους Διδύμους! Οι ενοχές μας κυριεύουν, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Το φεγγάρι γέμισε για ακόμα μια φορά και τα μαντάτα είναι κάπως μυστήρια, αφού
γίνεται στο ζώδιο των Διδύμων.

Το φινάλε του Νοέμβρη επεισοδιακό, μιας που ο Κρόνος με το Ποσειδώνα βρίσκονται σε μια περίεργη όψη και σιγοντάρουν σε αυτό το κοκτέιλ των συναισθημάτων. Και κάπως έτσι όλοι θα νιώσουμε εκείνα τα σκοτάδια τα παράξενα, ένα φόβο για το σήμερα και το αύριο, ενοχές για πράξεις που συνέβησαν ή όχι, πολύ άγχος και οι σκέψεις μας θα χαθούν, θα σκορπιστούν, στο χάος..





Τα ζώδια που θα τρελαθούν από το γεγονός, είναι οι Δίδυμοι, οι Παρθένοι, οι Τοξότες και οι Ιχθύες! Μέρες τώρα σας έχει πιάσει και δε σας αφήνει με τίποτα! Η ψυχασθένεια σε όλο της το μεγαλείο.. Σωστά;
Απογοήτευση, ακόμα ένα συναίσθημα. Οτιδήποτε δεν έχει προχωρήσει, οτιδήποτε σταμάτησε έτσι άνευ λόγου και αιτίας και ας ήταν βαθύτερη επιθυμία, θα το θυμηθούμε, έτσι ξαφνικά και ναι μια στεναχώρια θα τη νιώσουμε. Εδώ θα βοηθούσε πολύ ένας ωραίος διάλογος. Ειλικρινής και ήρεμος. Γιατί είναι άδικο οι απαντήσεις να αιωρούνται στον αέρα.. χρόνια τώρα.. τι λέτε;

Ενοχές, για κουβέντες που δεν ειπώθηκαν, για πράξεις που δεν έγιναν. Το φεγγάρι αυτό, κάνει πιο έντονο το συναίσθημα αυτό, δείχνει τι έπρεπε να γίνει, τι αφήσαμε στην άκρη, πιο θα μπορούσε να ήταν το αποτέλεσμα αν είχαμε ασχοληθεί πιο πολύ! Οι δυνατοί θα δουν τα σημάδια αμέσως, οι αδύναμοι θα πέσετε στα πατώματα, αλλά η τελική κίνηση μετράει. Κανείς δε πρέπει να το βάλει κάτω!

Καλή συνέχεια.. σε όλους!

Κριός
Αλλάζει η ζωή σας προς το καλύτερο! Αποφασίζετε να προχωρήσετε σε ένα γάμο ή να συζήσετε! Από την άλλη τα βρίσκετε με την οικογένειά σας και επιτέλους επικοινωνείτε σε άλλο επίπεδο! Προσπαθήστε να είστε ήρεμοι και συζητήσιμοι και να μη φέρνετε πολλές αντιρρήσεις. Ούτε να εκνευρίζεστε επειδή κάποιοι δε παίρνουν τις αποφάσεις τους τόσο γρήγορα όσο εσείς! Βάλτε χρώμα στις σχέσεις σας!
*Ενοχές γιατί δε συμπεριφερθήκατε όπως έπρεπε..

Ταύρος
Οικονομικά είναι τα ζητήματα που σας απασχολούν. Εκεί που μαζεύετε πέντε φράγκα, εκεί χαλάτε δεκαπέντε και αυτό σας αναστατώνει πολύ. Είναι ανεξέλεγκτο το συναίσθημα αυτό και κάπως έτσι προσπαθείτε να οργανωθείτε, αλλά να που δε θα τα καταφέρετε και τόσο εύκολα. Ρίχνετε το βάρος σας στη δουλειά, κάνετε συζητήσεις, γνωρίζετε νέο κόσμο, κάτι κυνηγάτε. Μη το αφήσετε!
*Ενοχές γιατί θα μπορούσατε να κάνετε καλύτερη διαχείριση των χρημάτων σας!

Δίδυμος
Όλα στα κόκκινα! Δε χρειάζεται να σας το πω εγώ.. Οι επιθυμίες σας είναι πολύ έντονες και οι επιλογές σας όχι και τόσο καλές! Θέλετε τα πάντα για τον εαυτό σας, για άτακτες καταστάσεις μιλώ και αν είστε και δεσμευμένοι να περιμένετε να βρείτε εμπόδια παντού! Σιγά μη σας αφήσει να τσιλημπουρδίσετε με το σύμπαν! Τα βάζετε όλα κάτω και τη προσπάθεια να αποκατασταθεί η βλάβη θα τη κάνετε, αλλά όχι τόσο εσείς όσο οι άλλοι! Οι ελεύθεροι και ωραίοι, τρέχετε ολοταχώς για ένα παράνομο, παθιασμένο έρωτα! Θα τα φάτε τα μούρα σας.. χα χα..
*Κολασμένες ενοχές..

Καρκίνος
Μέρες μυστήριες ακολουθούν και πολύ ζόρικες! Αλλάζουν τα δεδομένα αλλά πλέον γνωρίζετε πως κάποιοι άνθρωποι δε θα αλλάξουν ποτέ! Μην ελπίζετε σε κάτι τέτοιο, αντιθέτως πάρτε το απόφαση πως αν τους θέλετε μέσα στη ζωή σας, θα πρέπει να συμβιβαστείτε. Βλέπετε τη πραγματικότητα κατά φάτσα, τρομάζετε μπορώ να πω, αλλά αυτός θα είναι ένας τρόπος να αντιμετωπίσετε τους φόβους και τις ανησυχίες σας. Φροντίστε να έχετε δίπλα σας ανθρώπους που σας αγαπούν.
*Ενοχές γιατί είπατε λόγια για κάποιον. Και δεν έπρεπε..

Λέων
Αλλάζετε ριζικά, το ξέρετε και είστε έτοιμοι κιόλας! Τι εννοώ.. ;; Ερωτικά τόσο καιρό βρισκόσασταν σε μια χαοτική κατάσταση. Ξέρετε πολύ καλά πού φταίξατε και τι χρειάζεται να κάνετε για να γίνετε καλύτεροι άνθρωποι, πιο συνεργάσιμοι και ίσως και πιο ευτυχισμένοι! Να τηρήσετε το λόγο σας, δε πειράζει αν κάποιος άλλος θα είναι ο αρχηγός, γιατί η ουσία είναι στο αποτέλεσμα. Και αν αυτό σας χαροποιεί, τότε όλα τα άλλα περισσεύουν. Εν ολίγοις ξεπεράσετε τον εγωισμό σας. Μη ζητάτε λαγούς με πετραχήλια, αρκεστείτε με αυτά που έχετε!
*Ενοχές γιατί ξέρατε και δε το κάνατε..

Παρθένος
Πάει έφυγε η Αφροδίτη, έφυγε και ο έρωτας από τη ζωή σας. Τι πλάσματα είστε εσείς; Όλο σας το βάρος το ρίχνετε στη δουλειά και στην οικογένειά σας. Είναι καιρός για να δράσετε και στους δυο τομείς, να βάλετε το λιθαράκι σας. Έχουν συμβεί τόσα και τόσα το τελευταίο τον καιρό, που σας έχουν κάνει από τη μια πιο ανήσυχους και από την άλλη πιο δυνατούς. Είναι η στιγμή να το παλέψετε και να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας. Το μυαλό σας παίρνει τρελές στροφές και η πρώτη σκέψη που κάνετε να ξέρετε είναι και η πιο σωστή!
*Ενοχές γιατί θα μπορούσατε να το είχατε προβλέψει..

Ζυγός
Οι σχέσεις σας στα κόκκινα. Ξαφνικά όλοι αποκτούν σοβαρό χαρακτήρα, ακόμα και ο σύντροφός σας και εσείς θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τους πάντες με το ίδιο ύφος, με αποφασιστικότητα και ξεκάθαρες κουβέντες! Από τη μια είστε έτοιμοι για όλα, γιατί βράζει το αίμα σας καιρό τώρα, από την άλλη η σκέψη τύπου μη πληγώσετε κάποιον σας κάνει λίγο δειλούς. Ξεπεράστε το αυτό και κινηθείτε με διαφορετικό τρόπο. Αυτά που επιθυμείτε είναι και τα πιο σωστά για εσάς, για αυτό φροντίστε να ικανοποιηθεί πρώτα το εγώ σας και μετά όλοι οι άλλοι!
*Ενοχές γιατί δεν ήσασταν ειλικρινής εξ αρχής!

Σκορπιός
Λεφτά και πάλι λεφτά! Τα οικονομικά σας είναι σε άθλια κατάσταση και είστε πιο ανήσυχοι από ποτέ! Θα πρέπει να οργανωθείτε εκ νέου, να ασχοληθείτε οι ίδιοι προσωπικά και να μην εμπιστεύεστε τον έναν και τον άλλον. Βέβαια, δε χρειάζεται να μαλλιοτραβηχτείτε με όλο τον κόσμο, αντιθέτως προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες γιατί όλοι χρειάζονται πού και πού. Ένα συναίσθημα πως όλα είναι εκτός ελέγχου θα το νιώσετε και αυτό θα σας τρομάξει κάπως. Να είστε πιστοί στις απόψεις σας, αλλά συγχρόνως και συζητήσιμοι. Μια ιδέα μπορεί να αλλάξει τα πάντα! *Ενοχές γιατί εσκεμμένα ήσασταν απών..

Τοξότης
Βιώνετε τρελές καταστάσεις τις ημέρες αυτές και στα ερωτικά σας και στα επαγγελματικά. Βασικά οι συμπεριφορές του κόσμου σας έχουν αγχώσει κάπως και θα καταλάβετε πως είναι στο χέρι σας να φτιάξουν τα πάντα. Συνεπώς θα πιάσετε τα ηνία και θα ξεκινήσετε να δίνετε διαταγές. Αυτή τη φορά θα σας ακούσουν γιατί θα είστε πιο αποφασισμένοι από ποτέ. Ένα άτομο φιλικό ξαφνικά θα σας δείξει τι πραγματικά αισθάνεται για εσάς. Μπορεί ένας νέος έρωτας να προκύψει. Πάντως να βρείτε χρόνο για χαλάρωση και ηρεμία..
*Ενοχές γιατί αδιαφορήσατε..

Αιγόκερως
Βλέπετε τι γίνεται γύρω σας και σας πιάνει ένα άγχος τρελό. Ξαφνικά κάνετε βουτιά μέσα στην απαισιοδοξία και δε βλέπετε τίποτε το θετικό για το μέλλον. Με το φόβο θα ξυπνάτε με το φόβο θα κοιμόσαστε. Για τόσο πολύ λέμε.. Ψυχολογικό; Αστρολογικό; Πάντως οι σκέψεις σας πιο αρνητικές από ποτέ. Όλα κρέμονται σε μια κλωστή, για αυτό θα σας έλεγα να το δείτε αλλιώς. Να τολμήσετε να κάνετε πράγματα που επιθυμείτε καιρό τώρα, με τη σκέψη τι είχατε, τι χάσατε!
*Ενοχές γιατί δε βοηθήσατε όσο έπρεπε..

Υδροχόος
Δύσκολα τα πράγματα για εσάς. Τον καιρό αυτό θα τη δεχτείτε την επίθεση από τους πάντες, θα σας προκαλέσουν αρκετά και θα πρέπει να πρέπει να αντιμετωπίσετε όλο αυτό το κακό το σύννεφο με ψυχραιμία. Βασικά αν έχετε υποσχεθεί διάφορα, θα πρέπει να τα κάνετε δίχως καμία αμφιβολία και να ξεπεράσετε τις φοβίες σας. Τίποτα δεν είναι σίγουρο ακόμα, όλα είναι ρευστά και αυτό σας δίνει το χρόνο με το μέρος σας! Μη σκέφτεστε αρνητικά, αν και έχετε κάνει ήδη βουτιά στα σκοτάδια σας και θυμηθείτε το ονειροπόλο παιδί που κρύβετε μέσα σας!
*Ενοχές γιατί δε προχωρήσατε δυναμικά!

Ιχθύες
Όλο σας το βάρος θα το ρίξετε στη δουλειά. Υπάρχει χρονοδιάγραμμα και εσείς θα πρέπει να είστε μέσα στα περιθώρια δίχως καμία εκκρεμότητα. Ζορίζεστε πολύ, πεισμώνετε και ένας εγωισμός σας πιάνει για τα καλά. Να θυμάστε πως πρέπει να παίξετε ομαδικά, να συνεργαστείτε και να αφήσετε τις γκρίνιες και τις δυστροπίες σας στην άκρη. Πολλές δυσκολίες, πολλά τα εμπόδια, γίνεται ένας χαμός, απογοητεύεστε, αλλά δε πρέπει να το βάλετε κάτω με τίποτα. Τώρα θα φανούν ποιοι σας στηρίζουν και ποιοι όχι!
*Ενοχές για κουβέντες που είπατε.. και δεν εννοούσατε..

magicfariel@gmail.com