Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Τα Ζώδια των ημερών 11/11 – 17/11/2015, by F’Ariel!

Μέρες παράξενες ήρθαν και πάλι και ενώ στις 11/11 με τη Νέα Σελήνη στο Σκορπιό, υπήρξε μια παρότρυνση για νέα ξεκινήματα, νιώσαμε έναν ενθουσιασμό, μπορώ να πω πως
υπάρχει πολύ γκρίνια και βαβούρα. Νομίζω πως ο Άρης στο Ζυγό φταίει, αφού κάθε μέρα θα χάνει τη δυναμικότητά του απο δω και πέρα και θα πρέπει να μάθει να συμβιβάζεται για το καλό των σχέσεων. Και κάπως έτσι οι άνθρωποι που έχουν μάθει να κινούνται με μια συγκεκριμένη ταχύτητα ή συμπεριφορά, θα πρέπει να αλλάξουν..

Νομίζω την έκανε στην άκρη τη Θεά Αφροδίτη ο Άρης, τη θέλει μόνο όταν έχει ερωτικές ορεξούλες.. Για αυτό και εκείνη σήμερα ειδικά, θα παίξει μπάλα με το Κρόνο και τις αταξίες της θα της κάνει συνεπώς θα αναστατώσει κάποιες αέρινες ψυχές..

Να τις χαρακτηρίσω ζόρικες τις ημέρες αυτές;; Άκρως ανταγωνιστικές; Μας βρίσκω κάπως επιθετικούς; ΣΚ έρχεται για αυτό ας τα αφήσουμε τα πείσματα και τους εγωισμούς και να αγαπήσουμε.. Τι λέτε;

Φιλάκια..


Κριός
Μέχρι και τις 13 ασχολείσαι με τα επαγγελματικά σου ζητήματα. Από τη μια γνωρίζεις πώς θα κινηθείς από την άλλη βρίσκεις εμπόδια και καλό είναι να είσαι ψύχραιμη. Άφησε πρώτα να δείξουν οι άλλοι τις προθέσεις τους. Ενθουσιάζεσαι με κάτι στις 14, συμπεριφέρεσαι απότομα. Σε φορτώνουν με αγγαρείες στις 15 και ενώ είσαι έτοιμη να τελειώσεις κάποιος σε δυσκολεύει επίτηδες. Στις 17 έχεις έξοδα.

Ταύρος
Ρίχνεις όλο το βάρος σου στη δουλειά. Ίσως να σου προτείνουν να αναλάβεις κάτι νέο. Μέχρι και τις 13 τακτοποιείς τις εκκρεμότητές σου, φτιάχνεις τις σχέσεις σου με τους συνεργάτες σου και προχωράς παραπέρα. Μέχρι και τις 15 βρες χρόνο για να μιλήσεις σε ένα δικό σου άνθρωπο. Καιρός να ακούσεις μερικές συμβουλές. Προσπερνάς τα εμπόδια και πετυχαίνεις ένα στόχο.

Δίδυμος
Βρίσκεις τον εαυτό σου ξανά και επιτέλους δραστηριοποιείσαι σε επαγγελματικό επίπεδο. Καιρός να βρεις δουλειά! Μέχρι και τις 14 θα σου συμβούν πολύ ευχάριστα γεγονότα, αφού συναντάς τυχαία και ένα παλιό σου φλερτ και κάτι ξυπνάει εκεί πέρα. Ανανεώνεσαι σε όλα τα επίπεδα. Απέφυγε τα έξοδα μέχρι και τις 16. Πολύ τυχερή ημέρα στις 17!

Καρκίνος
Σε πιάνει το καλλιτεχνικό σου μέχρι και τις 13 και έχεις όρεξη να φτιάξεις διάφορα. Εμπόδια βρίσκεις από τους δικούς σου τους ανθρώπους, αλλά είσαι αποφασισμένη. Το ραντεβού εκείνο το ερωτικό, τώρα να το ζητήσεις. Απέφυγε στις 14 τις αγγαρείες. Σε συζητήσεις βρίσκεσαι, έντονες και παρεξηγησιάρικες αλλά κάνεις τα μαγικά σου και γοητεύεις. Επικοινώνησε ευχάριστα στις 17.

Λέων
Μια νέα ιδέα για να βγάλεις χρήματα θα την έχεις μέχρι και τις 12. Μπορεί επιτέλους το χόμπι σου, να είναι το μυστικό μιας μικρής επιτυχίας. Απέφυγε τις άσκοπες τις συζητήσεις στις 13. Φέρνουν εντάσεις. Μέχρι και τις 16 πνίγεσαι, γιατί άλλα θες να κάνεις και άλλα σου ζητούν. Οργανώσου και μην αφήνεις εκκρεμότητες. Έντονη η μέρα σου στις 17, κάνεις συζητήσεις που δε σου αρέσουν.

Παρθένος
Με τα επαγγελματικά σου ασχολείσαι μέχρι και τις 13. Οργανώνεσαι και κυνηγάς μια νέα δουλειά που είσαι ιδανική για αυτή. Υπάρχουν άνθρωποι δίπλα σου που σε στηρίζουν. Απέφυγε τις αγγαροδουλειές στις 14. Κάνε ότι ευχαριστεί εσένα. Σε φλερτάρουν στις 15, φρόντισε να το απολαύσεις. Βγες εκείνο το ραντεβού στις 16, γοητεύεις πολύ! Κουβέντες σταράτες στις 17 βάζουν κάποιους στη θέση τους!

Ζυγός
Θέλεις περισσότερα χρήματα και θα κάνεις τα πάντα για να το πετύχεις αυτό. Ο Άρης στο ζώδιό σου στις 12 σε δραστηριοποιεί και ξαφνικά απαιτείς το καλύτερο για σένα. Στις 13 κλείνεις μια νέα συμφωνία που έχει μέλλον. Δώσε βάση! Σε βοηθούν να πετύχεις το στόχο σου στις 14, για αυτό συγκεντρώσου. Μουρμούρα στις 15 γιατί δεν έχεις καθόλου χρόνο για το σπίτι. Μια αγορά κάνεις με δόσεις μέχρι και τις 17.

Σκορπιός
Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 11. Αυτό σημαίνει πως πάλι με τα επαγγελματικά σου ζητήματα θα ασχοληθείς, πάλι θα αποζητήσεις κάτι νέο και θα κυνηγήσεις ένα όνειρο πιο ακατόρθωτο! Μέχρι και τις 13 συναντάς φίλους, βολτάρεις και σχεδιάζεις ένα ταξίδι αναψυχής. Πέφτεις λίγο ψυχολογικά, φρόντισε να ζητήσεις αυτά που θες με όμορφο τρόπο στις 15. Κάτι ανακοινώνεις στις 17. Μια έκπληξη!

Τοξότης
Αναλαμβάνεις δράση στο χώρο της δουλειά σου και εντυπωσιάζεις πολύ με το δυναμισμό σου. Μέχρι και τις 14 πετυχαίνεις ένα στόχο που είχες καιρό τώρα, βρίσκεις συμπαράσταση από τους ανθρώπους σου, κάτι αλλάζει. Έχεις το περιθώριο να βελτιώσεις το έργο σου ως και τις 16. Απέφυγε τα κουτσομπολιά στις 17 και μη λες τα προσωπικά σου. Εκτίθεσαι ανευ λόγου και αιτίας..

Αιγόκερως
Αναλαμβάνεις κάτι νέο στη δουλειά σου, δραστηριοποιείσαι ακόμα περισσότερο και αποζητάς εκείνη τη καλή τη κουβέντα και όχι μόνο. Μέχρι και τις 13, έχεις την όρεξη να επικοινωνήσεις με τους πάντες. Ελπίζεις ξανά για κάτι καλύτερο. Απέφυγε το πολύ τον κόσμο στις 14. Αλλάζει η διάθεσή σου και στις 16 όλως τυχαίως εξαφανίζεσαι ακόμα και από τη δουλειά σου. Ρισκάρεις για κάτι νέο στις 17.

Υδροχόος
Φτιάξε βαλίτσα γιατί φεύγεις! Ένα επαγγελματικό ταξίδι, προκύπτει στα σίγουρα τουλάχιστον μέχρι τις 14. Μόνο η δουλειά σε ενδιαφέρει, όμως όχι μόνο σε οικονομικό επίπεδο. Αποζητάς τη λάμψη που σου αξίζει. Κάνεις μια να ασχοληθείς με τα ερωτικά σου, αλλά κάπου χαλάει το θέμα. Μέσα στη γκρίνια στις 15 και 16, αφού κανείς δε σε καταλαβαίνει. Γοητεύεις πολύ στις 17.

Ιχθύες
Ξεσηκώνεσαι για μια νέα δουλειά και προχωράς ολοταχώς για να πετύχεις το στόχο σου. Στις 13 προσγειώνεσαι λίγο ανώμαλα, καταλήγεις σε αυτά που ήδη έχεις. Μη ζητάς τα πολλά γιατί θα χάσεις και τα λίγα. Συζητήσεις στις 14 και 15 δίνουν λύσεις στο πρόβλημά σου. Εντάσεις και τσακωμοί στις 16, αλλά βρισκεις τον τρόπο και βγαίνεις αλώβητη. Ξημερώνει μια πολύ ωραία μέρα στις 17.

magicfariel@gmail.com