Κυριακή 30 Αυγούστου 2020

«Πλουτώνια» Ημέρα με άρωμα Αφροδίτης, by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σήμερα θα γράψω κάτι διαφορετικό, έτσι για το φλας.. που λέμε εμείς οι νέοι.. 😄! Χαρακτηρίζω την ημέρα «Πλουτώνια», αφού πρωταγωνιστεί ο πλανήτης αυτός, είναι και ανάδρομος στο ζώδιο του Αιγόκερου, το αναφέρω και το ξανά αναφέρω, γιατί όντως η εποχή που ζούμε, θα μας μείνει παντοτινά αξέχαστη! 

Σήμερα λοιπόν, ο Πλούτωνας κάνει «Αντίθεση» με την Αφροδίτη, η οποία διανύει τις τελευταίες της ημέρες στο ζώδιο του Καρκίνου! 


Πριν ξεκινήσω την ιστοριούλα μου, θα ήθελα να σας εξηγήσω τι σημαίνει «Αντίθεση» στην αστρολογία, επειδή μια λέξη ίσως και χίλιες έννοιες.. οπότε με λίγη φαντασία, τσουπ, βγαίνει το πόρισμα για τον καθένα από εμάς εκεί έξω! 

Ο Πλούτωνας με την Αφροδίτη βρίσκονται σε απόσταση 180 μοιρών! Οι ενέργειες που εκπέμπουν μεταξύ τους, είναι αντίθετες, αντίρροπες και πρέπει κατά τη διάρκεια της ημέρας, να έρθουν σε μια ισορροπία! Αυτό είναι δύσκολο, γιατί στη συγκεκριμένη περίπτωση, συγκρούεται ο πλανήτης της Αγάπης και του Έρωτα, με τον πλανήτη του Θανάτου και της Αναγέννησης! Που σημαίνει πως θέματα κυρίως συναισθηματικά βρίσκονται σε πρώτο πλάνο και οι συγκρούσεις είναι σίγουρα παθιασμένες, είτε πρόκειται να υπάρξει ένας χωρισμός, είτε η ένωση δυο ψυχών! Ή που θα γεννηθεί ένας έρωτας ή που θα πεθάνει! Πόσο εύκολο είναι κάτι τέτοιο;

Ο Πλούτωνας έχει ενέργειες πιο δυνατές από τον Κρόνο και τον Ουρανό, παρακολουθεί το έργο τους και το καταστρέφει στο λεπτό, όταν πρέπει να φτιαχτεί κάτι εκ νέου και σε νέες βάσεις! Η εποχή που ζούμε, στο απόλυτο! Όπως έχω αναφέρει ξανά ο Πλούτωνας είναι η σκοτεινή πλευρά του εαυτού μας! Το υποσυνείδητο, οι κρυφές μας οι σκέψεις, εκείνη η προσωπικότητα που κανείς ποτέ δε γνωρίζει, γιατί έχουμε και εμείς κακή ενέργεια, όπως και καλή επίσης! Και αυτές οι ενέργειες επιβάλλεται να υπάρχουν, για να είμαστε ισορροπημένοι.
Το ζητούμενο είναι το πως τις διαχειρίζεται ο καθένας από εμάς και σε τι βαθμό! Όταν φτάσουμε στο επίπεδο να αναγνωρίσουμε και να αποδεχτούμε τη κακιά πλευρά του εαυτού μας, τότε μόνο μπορούμε να βελτιωθούμε ως άνθρωποι και να φτιάξουμε μια πολύ καλύτερη προσωπικότητα! Όποιος ρίχνει στάχτη στα μάτια, δημιουργεί εμμονές και συσσωρεύει απίστευτη αρνητική ενέργεια, με αποτέλεσμα να βρίσκεται πάντα στο ίδιο το σημείο! Πρόοδος και δέκα βήματα πίσω για μια ζωή! Βάναυσο το βρίσκω πολύ! Ο πλανήτης αυτός, συνήθως μας μπλέκει με κακές παρέες, σε απαγορευμένους έρωτες, είναι η αιτία για σεισμούς και εκρήξεις ηφαιστείων! Το πιο σκοτεινό παθιασμένο συναίσθημα, ever!

Να μιλήσουμε και λίγο για την Αφροδίτη τη Θεά του Έρωτα; Δεν είναι τόσο αθώα τελικά, αφού με τόσα χαρίσματα που έχει, τίποτα δε προσφέρει απλόχερα, δίχως να λάβει κάτι πίσω! Είναι ο πλανήτης της ομορφιάς, της αγάπης και του έρωτα, όμως ουσιαστικά τονίζει αυτά που μας έλκουν ή αυτά που μας απωθούν και το πώς διαχειριζόμαστε τη κάθε περίπτωση ξεχωριστά! Στη περίπτωση της πονηρής της Αφροδίτης, έχουμε εμείς το δικαίωμα της επιλογής, εμείς αποφασίζουμε τι είναι σωστό για εμάς και τι όχι! Η ευθύνη εξολοκλήρου δική μας, εκείνη όμως στο τέλος θα ζητήσει τον λογαριασμό, είμαι πλέον πολύ σίγουρη για αυτό! Κατά βάση, δε φταίει κανείς άλλος, για το αν βρισκόμαστε μόνιμα σε μια σχέση, ή μόνιμα κάνουμε παρέα με τη μοναξιά μας! Είναι επιλογή μας. Η Αφροδίτη θαύματα κάνει, μόνο σε όσους το επιθυμούν!
Η θεά δεν ασχολείται μόνο με τις σχέσεις των ανθρώπων, αλλά και με το χρήμα επίσης, την ευφορία και τη καλή τη ζωή! Υλίστρια, λάτρης των ακριβών δώρων, είναι κακομαθημένο κορίτσι, για αυτό μοιράζει μαγικές ενέργειες, εμείς τις αξιοποιούμε και το αποτέλεσμα την ανταμείβει, από όλες τις απόψεις..! 

Το γεγονός πως ο Πλούτωνας είναι στον Αιγόκερω και η Αφροδίτη στον Καρκίνο, μας λέει πως τα ζώδια που επηρεάζονται άμεσα είναι οι Ταύροι, οι Παρθένοι, οι Αιγόκεροι, οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί και οι Ιχθύες! Γη με Νερό σε Αντίθεση! Φοβερό;;; Ένας τσουνάμι συναισθημάτων! 

Φαντάζομαι πως σήμερα συγκρούονται η Λογική με το Συναίσθημα! Νομίζω πως η Λογική δεν έχει καμία ελπίδα, γιατί το πάθος για έρωτα, για καυτά φιλιά, για χάδια κάτω από το φεγγάρι, είναι τόσο έντονα, τόσο αναγκαία, τρέφουν τη ψυχή, τη καρδιά, το σώμα, το μυαλό, (η επιλογή είναι δική μας), οι συνέπειες όμως.. ;;;; Ο Πλούτωνας σπρώχνει για τη ζαβολιά, επιμένει όμως στο να εκπληρωθούν τα ανεκπλήρωτα, να κλείσει ένας κύκλος για να ξεκινήσει ένας άλλος.. Τον Πλούτωνα δεν τον νοιάζει ο τρόπος, ούτε το μονοπάτι, θέλει οπωσδήποτε να φτάσει στο The End.. είτε είναι happy.. είτε όχι!

Ας αναφέρω λοιπόν, τι μπορεί να προκύψει στα επίμαχα ζώδια! 


Ταύρος
Επιστροφή ενός προσώπου από το παρελθόν! Ο Πλούτωνας, φέρνει στη ζωή σας ένα άτομο που κάτι έχετε αφήσει στη μέση και πλανάται χρόνια στον αέρα σας. Έρχεται, φεύγει, δε συμβαίνει ποτέ τίποτα! Ίσως έφτασε η στιγμή να ζήσετε το ανεκπλήρωτο μαζί του/της και να προκύψει επιτέλους εκείνο το The End.. Η Αφροδίτη σιγοντάρει σε όλο αυτό, αφού το μυαλό σας ταξιδεύει συνεχώς σε εκείνο το χθες, σε εκείνον τον έρωτα, που ακόμα σιγοκαίει τα σωθικά σας! Αυτές συνήθως οι σκέψεις, οι ενέργειες είναι αμοιβαίες. Η απόσταση απλά δεν υπάρχει..

Καρκίνος
Εσείς θα πρέπει να αποφασίσετε αν θα κρατήσει η σχέση που έχετε, ο γάμος σας, ή αν θα πρέπει να χωρίσετε μια και έξω! Το The End το δικό σας, είναι επεισοδιακό, θα φανούν τα αποτελέσματα στα τέλη του Σεπτέμβρη, όμως ο Πλούτωνας δε πρόκειται να σας αφήσει να βαλτώσετε μέσα σε μια τελειωμένη σχέση! Η Αφροδίτη ρίχνει λάδι στη φωτιά, γιατί έφτασε ο καιρός να εισπράξει και όπως φαίνεται, δεν έχετε τίποτα να της προσφέρετε! Μπορεί να βρίσκεται στο ζώδιό σας, όμως νιώθει τον χτύπο της καρδιάς σας.. και κάτι δε της αρέσει και τόσο.. 

Παρθένος
Οι μάσκες πέφτουν, το ανέφερα ξανά, βλέπετε πιο πρόσωπο όντως αξίζει να είναι δίπλα σας και ποιος όχι! Κάποιος σας αγαπά για αυτό που είστε και κάποιος για το συμφέρον! Ο Πλούτωνας αποκαλύπτει τις προθέσεις του ερωτικού σας του συντρόφου και η επιλογή είναι δική σας, για το αν θα υπάρξει συγχώρεση ή όχι! Απαρνιέστε τον έρωτα πεισματικά! Η Αφροδίτη σα να σας έχει βάλει για ύπνο! Αρνείται να σας βοηθήσει σε θέματα ερωτικά, αφού πρώτα θα ξεκαθαρίσετε τις επιθυμίες σας και μετά τα θαύματα προκύπτουν μαγικά!

Σκορπιός
Δυσκολεύεστε να διαλέξετε σύντροφο, αφού ουσιαστικά φοβάστε να αφεθείτε ελεύθεροι συναισθηματικά, το τείχος είναι πολύ ψηλό! Υποψήφιοι σύντροφοι μπορεί να υπάρχουν δυο και τρεις, όμως τα κριτήρια είναι η αγάπη και ο έρωτας ή το συμφέρον; Ο Πλούτωνας μπαίνει εμπόδιο στα πάντα όλα, γιατί προφανώς πρώτα θα αξιολογήσετε τον εαυτό σας και μετά θα επιλέξετε σύντροφο ζωής ή τη μοναξιά σας! Η Αφροδίτη σας κάνει πολύ ερωτιάρηδες παρόλα αυτά, ίσως και ασυγκράτητους, οπότε το τεστ είναι στο πώς θα εκδηλώσετε όλα αυτά τα συναισθήματα σε πρώτη φάση και αν το αξίζει ο αποδέκτης.. Ζόρικο τεστ..!

Αιγόκερως
Αν και στο ζώδιό σας ο Πλούτωνας λειτουργεί ευνοϊκά, μια αναμπουμπούλα σας τη προκαλεί σε συναισθηματικό επίπεδο! Παθιάζεστε με τον σύντροφό σας, γίνεστε χειριστικοί και πολύ ζηλιάρηδες! Το αντίδοτο από όλα αυτά που προσφέρετε τόσο καιρό, ίσως να είναι αυτό! Συνήθως μας συμπεριφέρονται όπως τους συμπεριφερόμαστε. Οπότε μην ενοχλείστε! Χρειάζεται να νιώσετε το πώς νιώθει το ταίρι σας. Τσαλιμιές, όμως η Αφροδίτη θέλει να πάρετε την απόφαση. Μονάχοι ή με σύντροφο; Όχι λόγια, πράξεις μόνο! Σκληρό το δικό σας The End.. όμως πέρα για πέρα αληθινό!

Ιχθύες
Τρελά ερωτικός ο συνδυασμός αυτός για εσάς! Παθιάζεστε με τον σύντροφό σας, ή με μια άλλη ύπαρξη ολίγον απαγορευμένη; Ο Πλούτωνας και η Αφροδίτη σας κάνουν πολύ φλογερούς, έχετε διάθεση για διακριτικό φλερτ, για μυστικές σχέσεις, για να πείτε ακόμα και το αντίο, εκεί που δε περνάτε καθόλου καλά όμως! Όλα στον αέρα, η επιλογή δικής σας, τα διπλό ταμπλό δε παίζουν, οπότε προτείνω να συγκρατήσετε τον Δον Ζουάν που κρύβετε μέσα σας και να πάρετε τις αποφάσεις σας, πριν δράσετε και έρθει η καταστροφή! Είστε άκρως γοητευτικοί και σαγηνευτικοί τις μέρες αυτές, όμως αυτό δε σημαίνει πως θα γλιτώσετε κιόλας!

Καμιά απορία;;;

Φιλάκια..

magicfariel

Φωτογραφία από Enrique Meseguer από το Pixabay