Τρίτη 18 Αυγούστου 2020

Τα Ζώδια σήμερα, Τρίτη 18/08/2020 by MagicF’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Μια υπέροχη Τρίτη μας ξημέρωσε από αστρολογικής άποψης, σήμερα η Αφροδίτη, ο Ουρανός, ο Ερμής και ο Ήλιος, συνωμοτούν μεταξύ τους και φτιάχνουν τη πιο μαγική, ερωτική αστερόσκονη ever!
Το πιο δυνατό φίλτρο, της αγάπης και του έρωτα, έχουν ξεκινήσει ήδη να το μοιράζουν και όποιον πιάσει.. (μισό να βγω λίγο έξω.. γιατί κάτι λαμπιρίζει στην ατμόσφαιρα..χαχα)! 



Μια νότα αισιοδοξίας υπάρχει έντονα στον αέρα, οπότε άμα τη νιώσουμε, ας τη κρατήσουμε γερά, γιατί σήμερα μπορεί να συμβούν πολύ μαγικά πράγματα σε όλους εμάς, που μπορεί να κρατήσουν έτσι για λίγες ημέρες! Να δούμε ένα σημάδι, να προκύψει μια ερωτική εξομολόγηση, να πάρουν τα τηλέφωνα φωτιά! Θα προτιμήσω φλογερές ματιές και πονηρά χαμόγελα και τα ανεκπλήρωτα να εκπληρωθούν, γιατί δεν αντέχω άλλο πια! 

Εύχομαι σε όλους να έχετε μια υπέροχη μέρα! Το φίλτρο της Θεάς Αφροδίτης είναι αξεπέραστα μαγικό..!

φιλάκια..


Κριός
Μια πολύ ωραία μόλις ξημέρωσε για εσάς! Σα να έχει αλλάξει η διάθεσή σας προς το καλύτερο και σήμερα έχει αγάπες και λουλούδια το μενού και πολύ ρομαντζάδα! Για αυτό φροντίστε να αγκαλιάσετε το ταίρι σας και να φτιάξετε όμορφες καλοκαιρινές στιγμές! Ιδανική μέρα για εκείνο το ερωτικό ραντεβουδάκι με το πρόσωπο που σας αρέσει! Παίζει και μια ερωτική εξομολόγηση στα ξαφνικά, οπότε το νου σας στο πώς θα αντιδράσετε, γιατί κρίμα να χαλάσει το όνειρο από τα ξινά σας τα μουτράκια! Ακόμα και μια άγνωστη ψυχή, μπορεί να σας φλερτάρει επίμονα! Why not? Φρόνιμα εσείς τα άτακτα παιδιά!

Ταύρος
Είναι μια ακόμα μέρα οικογενειακή, που όλο και κάτι θα συμβεί, που θα ανεβάσετε πίεση κανονικά και θα τη χαρακτήριζα άκρως εξοργιστική, αλλά τι να κάνουμε τώρα! Προτείνω να εξαφανιστείτε, να τους αφήσετε να βγάλουν το φίδι από τη τρύπα μόνοι τους και άμα προκύψουν παράξενες ερωτήσεις, να τους βάλετε στη θέση τους! Ένα shopping therapy είναι ότι πρέπει για εσάς, όμως ας έχετε το νου σας, γιατί μια λανθασμένη συναλλαγή θα μπορούσε να χαλάσει κατά πολύ το κέφι σας! Η Αφροδίτη όμως, έχει άλλα σχέδια για εσάς, πιο ερωτικά αφού ένα απρόβλεπτο τηλεφώνημα σας απογειώνει!

Δίδυμος
Σήμερα όλα τα φώτα της δημοσιότητας επάνω σας, ιδανική ημέρα για να ζητήσετε εκείνες τις χάρες και όπως φαίνεται θα σας τις κάνουν όλες! Μη φοβάστε να κάνετε συζητήσεις για τα μελλοντικά σας επαγγελματικά βήματα, να είστε διαβασμένοι όμως, με επιχειρήματα και ιδέες που θα εντυπωσιάσουν το κοινό σας! Μέρα που μπορεί να γεμίσει το πορτοφόλι σας από χρήμα και να ξετρελαθείτε από χαρά! Και φύλλο να μη κουνιέται έξω, που λέει ο λόγος, φροντίστε να ξεσηκώσετε φίλους, παρέες και γνωστούς, για συναντήσεις, ραντεβουδάκια, έναν συνδυασμό business & pleasure! Αύγουστος είναι άλλωστε!

Καρκίνος
Μια πολύ ευχάριστη είδηση σας προσμένει σήμερα, λεφτά μπαίνουν στις τσέπες σας και μη πω σας εξοφλούν για κάτι και παίρνετε μεγάλη ανάσα! Ένα κεφάλαιο της ζωής σας κλείνει και επιτέλους μπορείτε και εσείς να κάνετε μια μικρή αποταμίευση, να νιώσετε πιο ασφαλείς! Η Αφροδίτη κάνει τα μαγικά της, ένα πρόσωπο είναι δίπλα σας βράχος, σας στηρίζει όσο δε το φαντάζεστε, οπότε καιρός να χαμογελάσετε και να κάνετε όνειρα ξανά! Μέσα στις γλύκες σας βρίσκω, αναθεωρείτε τις απόψεις σας και να πως έρχονται και οι ορεξούλες για αγάπες και λουλούδια! Ένα ροζ συννεφάκι για εσάς, παρακαλώ..!

Λέων
Σήμερα παίζει να σας στρώσουν και το κόκκινο χαλί ας πούμε! Ο Ήλιος και ο Ερμής που βρίσκονται ακόμα στο ζώδιό σας, φέρνουν ευχάριστα μαντάτα στο διάβα σας, που αφορούν κυρίως τη δουλειά σας! Μπορεί να σας προσφέρουν μια νέα θέση, με περισσότερα λεφτά, από το πουθενά και υπάρχει μεγαλύτερη χαρά από αυτήν; Ακόμα και ραντεβού αν σας ζητήσουν, να τρέξετε και εννοείται πως ξεχνάτε παραλίες και αραλίκι, γιατί τώρα παίζονται όλα και γίνονται συμφωνίες πάνω και κάτω από το τραπέζι! Σα τα μικρά τα παιδιά, λάμπετε από χαρά, μετά από πολύ καιρό! Απολαύστε το!

Παρθένος
Μπορεί να έχετε κλειστεί στον εαυτό σας τις μέρες αυτές, όμως το σύμπαν έχει άλλα σχέδια για εσάς! Σήμερα λοιπόν, μπορεί ένα μαναράκι στα καλά τα καθούμενα, να σας φλερτάρει με τον πιο απλό τρόπο, ένα χαμόγελο, μια ματιά, κάτι γλυκό να σας πει και ξαφνικά η καρδούλα σας να χτυπήσει διαφορετικά! Να νιώσετε αυτό που λέει και το τραγούδι, “love is in the air”! Ιδανική μέρα για εκείνο το ερωτικό ραντεβουδάκι, κρύβεται πολύ πάθος στην υπόθεση! Μπορεί σημάδια να μην υπάρχουν ακόμα, όμως στη πορεία να γίνει χαμούλης! Αφήστε τα κουτσομπολιά και τις κακοήθειες, τσάμπα ενέργεια χαλάτε!

Ζυγός
Από τις καλύτερες ημέρες του Αυγούστου, οπότε επιβάλλεται να την απολαύσετε παρέα με τα φιλαράκια σας και να ξενοιάσετε από τα πάντα όλα! Βόλτες έχει το μενού και πολύ χαρωπές συζητήσεις, γιατί στη τελική καλοκαιράκι είναι, κάτι καλό πρέπει να μείνει από αυτό το περιβόητο 2020! Παίζει σήμερα να σας κάνουν και πρόταση γάμου, ή να τη κάνετε εσείς, ίσως να τρέξετε και σε ένα ξωκλήσι κάπου στο πουθενά και να περάσετε βέρες, εσείς και το αμόρε σας μόνο! Σας στηρίζουν οι άνθρωποί σας με όλο τους το είναι και αυτό για εσάς είναι βάλσαμο ψυχής! Απόψε έχει γλέντια.. και χαρές! Ζήστε το στο απόλυτο!

Σκορπιός
Έρωτας.. έρωτας.. έτσι δε λέει ένα τραγούδι; Σήμερα λοιπόν μπορεί η καρδούλα σας να χτυπήσει με γοργούς ρυθμούς για ένα πρόσωπο και ξαφνικά να χάσετε τα αυγά και τα πασχάλια! Η Αφροδίτη φέρνει γερό πεσκέσι στη περίπτωση τη δική σας! Οπότε ξεχάστε για λίγο τις δουλειές σας, ποτέ δε τελειώνουν, μπείτε στο αμάξι, ο προορισμός είναι ένας! Εκείνα τα δυο τα μάτια! Αν αδιαφορείτε για τα αισθηματικά σας, τότε είναι ιδανική μέρα για να τα πείτε ένα χεράκι με το αφεντικό σας και τους συνεργάτες σας. Υπάρχει μέλλον; Ναι ή Όχι; Μήπως έφτασε ο καιρός να αλλάξετε δουλειά; Βελτιώστε τη ζωή σας..!

Τοξότης
Σήμερα σας βλέπω να πιάνετε το τηλέφωνο και να μιλάτε με όλο τον κόσμο! Μοιράζετε τα νέα σας, μαθαίνετε άλλα τόσα, ευτυχώς που τελειώνει και η μπαταρία, γιατί πόσο πια;;; Ανεξάρτητα από τα οικονομικά σας τα βάσανα, είστε χαρωποί, δε πτοείστε με τίποτα και το μαγικό της ημέρας, είναι ένα μαναράκι, που μπορεί να σκάσει από το πουθενά και να γοητευτείτε μέχρι εκεί που δε φτάνει! Συμβαίνουν και αυτά, είναι τα απρόοπτα της ζωής! Μια ερωτική περιπέτεια λοιπόν, μπορεί να προκύψει, να πώς φτιάχνονται οι καλοκαιρινές οι αναμνήσεις! Παίξτε λίγο, χαμογελάστε πονηρά, η Αφροδίτη φταίει για όλα!

Αιγόκερως
Σταματήστε επιτέλους να μετράτε τα λεφτουδάκια σας και να κλαίγεστε για τα έξοδα που κάνετε! Μια ζωή την έχουμε και στη τελική το χρήμα υπάρχει για να περνάμε ωραία και όχι για να τα κάνουμε μασούρι! Βέβαια, μπορεί αλλιώς να τα υπολογίζατε και αλλιώς να έχουν προκύψει, γιατί μερικές φορές υπάρχουν και «ποντίκια» στο σπίτι! Σε κάθε περίπτωση, αποφύγετε οικονομικές συζητήσεις με οικογενειακά πρόσωπα, γιατί μπουρλότο στα ξαφνικά και λίγα λέω! Σήμερα που λέτε, μπορεί το μαναράκι να σας πάρει τηλέφωνο, να φορέσετε τα καλά σας και να βολτάρετε παρέα με τον Ουρανό και τα Άστρα! Φοβερό;;;

Υδροχόος
Πετάει η ομάδα, είστε χαρούμενοι, κάτι συνέβη και η αισιοδοξία σας πάλι στα ύψη! Ξεμπλοκάρουν οι υποθέσεις σας και έχετε μια τρελή επιθυμία να μπείτε σε ένα αεροπλάνο και να ταξιδέψετε κάπου μακριά, αλλά φρόνιμα λέω! Κάτι πέφτει στο τραπέζι σας, μια πρόταση φοβερή και τρομερή; Ένα νέο που θα σας απογειώσει στους ουρανούς; Επιτέλους θα χαμογελάσει το χειλάκι σας; Δε σας ρωτάω, απλά σας ενημερώνω, για να διώξετε αυτό το αυστηρό το ύφος μακριά και να είστε δεκτικοί σε ανθρώπους και προτάσεις που έχουν να κάνουν με το μέλλον σας! Βρείτε χρόνο για ξεκούραση. Δεν είστε ρομπότ!

Ιχθύες
Μια μέρα που το στοματάκι σας δε θα το κλείσετε με τίποτα! Έχετε όρεξη να επικοινωνήσετε με τους πάντες και μου φαίνεται κουβέντα στη κουβέντα μπορεί να σας ξεφύγει και κάποιο μυστικό! Χαρωπή η μέρα από μόνη της, η Αφροδίτη θέλει οπωσδήποτε να σας κάνει μια ευχάριστη έκπληξη, που μπορεί να αφορά τα ερωτικά σας, μπορεί και τα επαγγελματικά σας! Η αισιοδοξία επιστρέφει, μια ανάσα τη παίρνετε, μετά από πολύ καιρό. Αυτές τις ημέρες ο Έρωτας μπορεί να σας έρθει κατακούτελα και ξαφνικά να βρεθείτε με ένα μαναράκι αγκαζέ! Να το δω.. και ας χορέψω τσάμικο! Χαχα..

magicfariel

Φωτογραφία από Selling of my photos with StockAgencies is not permitted από το Pixabay