Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020

Τα Αισθηματικά των Ζωδίων, by MagicF’Ariel..!

05/08/2020
Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σκέφτηκα να γράψω κάτι λίγα, για τα αισθηματικά των ζωδίων, έτσι για να έχουμε μια ιδέα, το πού βρισκόμαστε! Μετά από αυτό το τρελό το Φεγγάρι και λίγο πριν η Θεά Αφροδίτη μετακομίσει στα γλυκά μας Καρκινάκια, υπάρχουν ένταση, υπερβολή, πείσματα, εγωισμοί και έχουμε και λίγα δράματα, γιατί ο Έρωτας έχουμε πει, είναι πικάντικος και του αρέσει η ποικιλία!



Σήμερα λοιπόν και μουτράκια να μας κάνουν και να μας δείχνουν πως δε μας θέλουν, δε το εννοούν, απλά είναι η γνωστή, δράση-αντίδραση!

-Με Αγαπάς;
-Όχι!

-Να Φύγω;
-Ναι!

-Πού πας; Γύρισε πίσω!

I love you..!

Δε χρειάζεται να γράψω κάτι άλλο.. Το πιάσαμε το νόημα. Χαχα..

φιλάκια..


Κριός
Ζόρικη η μέρα σας συναισθηματικά, μόνο ερωτική δε θα τη χαρακτήριζα! Σας ενοχλούν τα πάντα όλα, ακόμα και η ανάσα του συντρόφου σας, ή του προσώπου που σας ενδιαφέρει και πιο κοντά είστε στο να πείτε ένα «Χωρίζουμε», παρά να κρατήσετε μέσα σας, την ένταση και τον εκνευρισμό που νιώθετε! Τυχεροί όσοι δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία, άτυχοι όσοι ανοίξετε τη πόρτα και εξαφανιστείτε! Τέτοιες αποφάσεις, ποτέ εν βρασμώ! Ένας Αιγόκερως το τιμημένο πρόσωπο.. ίσως;

Ταύρος
Κάτι κάνατε πάλι, κάποια γκάφα ας πούμε και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ίσως και να έχει πληγωθεί, δείχνοντας αδιαφορία στις επιθυμίες σας σήμερα! Εσείς μπορεί να έχετε ερωτικά κέφια, όμως δεν έχει ο σύντροφός σας, οπότε το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να αφήσετε τα πείσματα στην άκρη και να τον προσεγγίσετε με κάθε τρόπο και πολύ γλυκό μάλιστα! Ένας Υδροχόος ίσως, να σας απασχολήσει έντονα, είναι αστρολογικό το θέμα. Να λέει φύγε.. και εσείς πάνω του/της!

Δίδυμος
Καλά, σήμερα φαντάζεστε δράκους, κάνετε σενάρια επιστημονικής φαντασίας και ξαφνικά γίνεστε απόμακροι και παγοκολόνες επίσης! Ψύχος παντού! Ούτε εσείς έχετε διάθεση ερωτική, ούτε ο σύντροφός σας, ούτε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, πόσο μάλλον αν είναι και Υδροχόος! Κανείς δε σας κάνει νούμερα, ούτε θέλει να σας πληγώσει, απλά είναι μια μέρα από εκείνες, που δεν έχει αγάπες και λουλούδια το μενού! Όλα είναι θέμα αντίληψης και προφανώς τα βλέπετε από λανθασμένη οπτική γωνία!

Καρκίνος
Όλα είναι θέμα άποψης και τακτικής και εσείς σα να έχει κολλήσει η βελόνα ένα πράγμα στα ίδια και τα ίδια! Και ενώ δεν υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα με τον τρόπο που χειρίζεστε τα συναισθηματικά σας, επιμένετε σε τακτικές που μόνο προβλήματα φέρνουν και σας πληγώνουν! Ένας Ιχθύες θα μπορούσε να σας απελευθερώσει από όλες τις απόψεις και να σας ανανεώσει επίσης! Αρκεί και εσείς να μη φοβηθείτε το άγνωστο, τη περιπέτεια, το ρίσκο! Αναρωτηθείτε πού φταίτε και φτιάξτε το!

Λέων
Η καρδιά σας βρίσκεται κάπου στο παρελθόν και αυτό είναι πολύ κακό! Το μια φορά και έναν καιρό, πάει σας τελείωσε, έχετε ήδη αλλάξει σελίδα, οπότε δεν έχετε άλλη επιλογή, από το να απολαύσετε το σήμερα! Ερωτικά, πολύ πεσμένα τα κέφια, βασικά μια βουτιά στο σκοτάδι την έχετε ήδη κάνει, μη πω βάζετε τον εαυτό σας τιμωρία και στο ένα πόδι! Ένας Δίδυμος, θα μπορούσε να φέρει το χρώμα, τη χαρά, την ελπίδα μέσα στη ζωή σας! Κλειδαμπαρώστε τις πόρτες με το παρελθόν και πετάξτε το κλειδί!

Παρθένος
Αν θέλετε ο σύντροφός σας να είναι μέσα στις γλύκες και στα χαμόγελα, το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να παραδεχτείτε πως η συμπεριφορά σας τις τελευταίες ημέρες δεν ήταν και η καλύτερη! Αν δείξτε πως συμβιβάζεστε και πως έχετε όμορφες προθέσεις, τότε κάτι μπορεί να γίνει! Συνήθως σε μια σχέση, παίζουν μπάλα και οι δυο και σε καμία περίπτωση δεν είναι μονόπλευρος ο ρόλος. Ένας Ταύρος είναι το ιδανικό πρόσωπο, ή για να αγαπήσετε σήμερα, ή για να βγουν τα ξίφη!

Ζυγός
Γλυκά μου, σήμερα καταπιάνεστε με τις ενοχλητικές εκείνες τις λεπτομέρειες και υπάρχει πολύ ένταση ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας! Ακόμα και αγάπες και λουλούδια να σας ζητήσει, εσείς θα βρείτε την ευκαιρία να γκρινιάξετε, γιατί είναι ίσως η σειρά σας, να νιώσετε επιθυμητοί, γοητευτικοί και σέξι;;; Καλά, αν το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει είναι Λιοντάρι, λυπάμαι τα πιάσατε τα λεφτά σας για σήμερα! Μη δίνετε σημασία σε αρνητικές συμπεριφορές, γυρίστε τούμπα τη κατάσταση με τα νάζια σας..!

Σκορπιός
Ερωτικά καβγαδάκια έχει το μενού και λόγια που στάζουν φαρμάκι! Και δε φτάνουν αυτά, ο σύντροφός σας, μπορεί να σας κάνει και υποδείξεις, γεγονός που απογειώνει τον εκνευρισμό σας και λίγα λέω! Επιβάλλεται να βρείτε τις ισορροπίες και αν κάπου φταίτε, να το παραδεχτείτε, δίχως πολλά-πολλά! Πόσο δύσκολο είναι αυτό; Ένα Λιοντάρι, είναι ίσως η πηγή του κακού, είτε το βλέπετε ερωτικά, είτε φιλικά! Στο χέρι σας είναι να φτιάξει η κατάσταση, αρκεί να το θέλετε πραγματικά.. Love me .. or love me not!

Τοξότης
Ιδανική ημέρα για να φλερτάρετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, ακόμα και τον σύντροφό σας! Η περιπέτεια είναι στο αίμα σας, οπότε γιατί όχι να μη κάνετε το πρώτο βήμα εσείς και ότι προκύψει! Και επειδή σας αρέσουν οι δύσκολες οι περιπτώσεις, ίσως και να διαλέξετε έναν Παρθένο! Ξεπεράστε οτιδήποτε σας πλήγωσε στο παρελθόν, δε βγάζει κάπου. Μια πολύ όμορφη μέρα για να δείξετε την ευαίσθητη και ρομαντική πλευρά σας! Μάλλον, το πρόσωπο ή που θα καταγοητευτεί, ή που θα τρομάξει..!

Αιγόκερως
Μυστήριο το σύμπαν στη περίπτωση τη δική σας! Έχετε μια πολύ ρομαντική διάθεση και από τις λίγες μέρες που ονειροβατείτε, όμως γιατί όχι; Από τη μια σκάνε μαύρα σύννεφα από το παρελθόν, από την άλλη βλέπετε τη λιακάδα πίσω από το βουνό και θέλετε οπωσδήποτε να βρεθείτε εκεί δα πέρα! Ένας Σκορπιός, είναι ο ιδανικός σύντροφος, για να σας αναστατώσει ευχάριστα και να σας πιάσει κιόλας από το χέρι, να τρέξετε παρέα προς το άγνωστο και ότι προκύψει! Κάποιοι όμως επιμένετε σε ένα «Αντίο»!

Υδροχόος
Μου φαίνεται πως γίνεστε πολύ καταπιεστικοί με το ταίρι σας και αυτό δε σας ταιριάζει καθόλου! Με το ζόρι ποτέ δουλειά δε γίνεται και δε χρειάζεται να τάζετε λαγούς με πετραχήλια, προκειμένου να σας αγαπήσουν περισσότερο! Όποιος θέλει καλώς, όποιος δε θέλει, goodbye my love! Βέβαια, επειδή με τη Πανσέληνο σας γύρισε λίγο το ματάκι, μπορεί να τρόμαξε ο σύντροφός σας, ή το πρόσωπο που έχετε βάλει στο μάτι! Ένας Ζυγός σίγουρα θα μπορούσε να κατανοήσει το παράξενο ενδιαφέρον σας.. Μόνο!

Ιχθύες
Μια πολύ καλή ημέρα για να δείξετε τη ρομαντική σας τη πλευρά, κυρίως σε έναν Τοξότη! Βέβαια, γιατί όχι και σε κάποιο άλλο ζώδιο; Διώξτε μακριά την ανασφάλεια του συντρόφου σας με κάθε τρόπο και δράστε έτσι όπως πρέπει για να επανέλθουν οι ισορροπίες και να αγαπήστε επιτέλους, ίσως προς το βραδάκι! Μπορεί το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, με λάθος τρόπο να σας προσεγγίσει και εκεί κρύβεται η παγίδα! Όσο πιο δύσκολη η περίπτωση, άλλο τόσο συναρπαστική, αν προσπεράσετε τα πείσματα!

magicfariel

Φωτογραφία από Pexels από το Pixabay