Σάββατο 29 Αυγούστου 2020

Τα Ζώδια του Σεπτεμβρίου 2020, by MagicF’Ariel!

Καλησπέρα αγαπητά μου ξωτικά! Λίγες μέρες έμειναν ακόμα και τσουπ έφτασε Σεπτέμβρης! Αν και λατρεύω τον μήνα αυτόν, χρόνια τώρα τον βρίσκω άκρως ερωτικό και ανατρεπτικό επίσης, φέτος το σύμπαν έχει τρελά κέφια!

Αστειεύομαι φυσικά, γιατί ποδαρικό κάνει μια Πανσέληνος στις 02/09 στους Ιχθύες, η οποία είναι ερωτική, αγαπησιάρα και μέχρι και τις 08/09 το ερωτικό θερμόμετρο ανεβαίνει στα ύψη, παρέα με την Αφροδίτη πλέον στα Λιοντάρια! Οπότε το διάστημα αυτό είναι ιδανικό, για καλοκαιρινές διακοπές, φλερτ και πολύ αγάπη! Πολύ φλογερή τη βρίσκω τη κατάσταση, μιας που ο Άρης βρίσκεται στα Κριάρια και σιγοντάρει μαγικά σε όλο αυτό! Ωραία μέχρι στιγμής;;; 

Ο Άρης γυρίζει ανάδρομος στις 09/09 και ξεκινούν τα πρωτοβρόχια σχεδόν για όλα τα ζώδια. Αυτό θα κρατήσει μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου, οπότε μπαίνουμε σε φθινοπωρινή κατάσταση φουλ και ας έχει ζέστες ακόμα εκεί έξω! Ο Δίας έρχεται στα ίσα του στις 12/09, βρίσκεται στον Αιγόκερω, μια ανάσα τρελή και αλλοπαρμένη για αρκετά ζώδια, κυρίως τους Ταύρους, τους Παρθένους και τους Αιγόκερους!

Ο Ερμής στο Ζυγό είναι μια χαρωπή επίσκεψη ας πούμε, που κάνει τα μαντάτα πιο χαρωπά, πιο όμορφα συναισθηματικά και γλυκαίνει πολύ το τοπίο!

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου στις 17/09 είναι μαγική, ανανεωτική και έρχεται για να μας οργανώσει με πιο ωραίο τρόπο, γιατί νέα σεζόν ξεκινά, πρέπει να γίνουν αλλαγές, που θα μας φτιάξουν το μέλλον, που θα μας δώσουν την όρεξη να βάλουμε νέους στόχους και να κάνουμε όνειρα για κάτι καλύτερο!

Το φινάλε του Σεπτέμβρη είναι άκρως επεισοδιακό, εκρηκτικό και σίγουρα θα μας ταρακουνήσει σχεδόν όλους, αφού ο Ερμής μπαίνει στον Σκορπιό και ο Κρόνος έρχεται στα ίσα του, όλα γίνονται εκεί στις 28/09, οπότε διαπιστώνω πως ότι αξίζει μένει ότι δεν αξίζει φεύγει! Έντονα ερωτικά πάθη προκύπτουν, ένοχα μυστικά φτιάχνονται, μια επαναστατική διάθεση θα υπάρξει στον αέρα! Κάποιος γκρεμίζει σχέσεις ζωής και κάποιος τις χτίζει!

Σιγά-σιγά επανέρχονται οι πλανήτες, παύουν να είναι ανάδρομοι, αλλά η αλήθεια είναι πως θα ξεμπερδέψουμε στα μέσα του Γενάρη .. ναι με το νέο έτος παρακαλώ πολύ! Πρώτη φορά που υπάρχει τέτοια «ανάδρομη» διάρκεια..

Οπότε υπομονή, ψυχραιμία, να φτάσουμε στο τέλος, όσο πιο ήρεμα γίνεται..

Κατά τα άλλα όλα super!

φιλάκια..


Κριός
Το ποδαρικό του Σεπτέμβρη είναι λίγο «σκληρό» για εσάς αγαπητά μου Κριαράκια! Ο ανάδρομος Κρόνος από τον Αιγόκερω, σα να βάζει φρένο στα ερωτικά σας τα ζητήματα, μιας που ρίχνει άκυρο στη Θεά Αφροδίτη, έτσι στα ξαφνικά! Καιρός λοιπόν να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας τα ζητήματα, που είναι κρίσιμα τη περίοδο αυτή! Ο Άρης ναι μεν σας κάνει μάχιμους, όμως στις 09/09 γυρίζει ανάδρομος και σας πηγαίνει πολλά βήματα πίσω, κυρίως για να δείτε τελικά, το ποιοι σας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια και ποιοι σας σκάβουν τον λάκκο! Ευτυχώς που ο Δίας έρχεται στα ίσα του από τις 13/09 και μετά που σημαίνει πως ένα μαγικό χέρι θα σας «σώσει» τη στιγμή που πρέπει, για να βρείτε το δρόμο σας ξανά! Η επιλογή πάλι δική σας θα είναι, οπότε μια προαγωγή, μια μετάθεση, όπου να’ναι θα φανούν! Η Αφροδίτη από τα Λιοντάρια και ο Ερμής από το Ζυγό, προς τα τέλη του Σεπτέμβρη, φέρνουν έναν φλογερό έρωτα στη ζωή σας! Φουντώνουν τα πάθη! Το πρόσωπο που θα βιώσετε τέτοιες καταστάσεις, μόνο εσείς το γνωρίζετε! Το αν είναι σωστό ή λάθος.. θα το κρίνει η ιστορία!

Ταύρος
Μια που μπαίνει Σεπτέμβρης, τσουπ και μια Πανσέληνος στους Ιχθύες στις 02/09! Απίστευτα ερωτικό το Φεγγάρι αυτό, οπότε τις μέρες αυτές, από αύριο βασικά και μέχρι τις 05/09, το σύμπαν υπόσχεται όμορφες, αξέχαστες, απρόβλεπτες στιγμές, με το πρόσωπο που αγαπάτε! Η έκπληξη θα είναι σίγουρα μεγάλη! Μετά ξεκινούν τα γλέντια, οπότε θα χρειαστεί να σοβαρευτείτε και να εστιάσετε σε θέματα επαγγελματικά και οικονομικά, γιατί γυρίζει ανάδρομος ο Άρης από τα Κριάρια και φέρνει το χάος ας πούμε! Λεφτά πιάνετε και λεφτά εξαφανίζονται και παθαίνετε ένα σοκ..αφού οτιδήποτε και αν προγραμματίζετε, γκρεμίζεται στο λεπτό! Ένα τεστ του σύμπαντος, ίσως θέλει να δει το πως αντιμετωπίζετε κρίσεις τέτοιου τύπου! Ο Δίας είναι μαγικός, παύει να είναι ανάδρομος και σας βοηθά να βάλετε τα πράγματα σε μια σειρά και να προχωρήσετε παραπέρα. Μετά τις 15/09 θα συμβούν όλα αυτά.. Η Αφροδίτη από τα Λιοντάρια, φέρνει μαζί της και ένα πρόσωπο από τα παλιά! Έναν ανεκπλήρωτο έρωτα; Μια δεύτερη ευκαιρία; Φλογερό και πολύ μυστήριο το φινάλε του Σεπτέμβρη!

Δίδυμος
Ο πιο απρόβλεπτος Σεπτέμβρης της ζωής σας! Έτσι μας τα λέει το σύμπαν, αυτά σας μεταφέρω! Η Αφροδίτη με το που πατήσει στα Λιοντάρια από τις 06/09 και μετά, σας τρελαίνει το μυαλό ένα πράμα και ο έρωτας μπουκάρει από τα παράθυρα με το έτσι θέλω;;; Με ένα πρόσωπο που όλο αυτόν τον καιρό βρίσκεται δίπλα σας και ξαφνικά τσουπ καρδούλες;;; Και εντάξει αν είστε διαθέσιμοι, αν όμως όχι, εκεί σας θέλω! Κάποιος φεύγει και κάποιος έρχεται και όσο απλά και αν το γράφω τώρα, άλλο τόσο δεν είναι! Ίσως να συμβούν και γεγονότα που θα αλλάξουν πολύ τα σημερινά τα δεδομένα, τη πορεία σας στη ζωή αυτή και να αναθεωρήσετε απόψεις που τόσο καιρό τις υποστηρίζατε πολύ θερμά! Μια μπόρα και μετά το ουράνιο τόξο, αλλά έτσι είναι η ζωή άλλωστε! Απαγορευμένες σχέσεις δε θα προχωρήσουν, ο Κρόνος μπαίνει εμπόδιο και πολύ καλά θα κάνει! Ένας φλογερός έρωτας θα προκύψει, αλλά θα υπάρξει συνέχεια μόνο αν τα αισθήματά σας είναι αγνά! Το τι έχετε και τι δεν έχετε οικονομικά αφορά εσάς και κανέναν άλλον! Μη περιμένετε να σας χαρίσουν ρουμπίνια και διαμάντια! 

Καρκίνος
Γλυκά μου πλασματάκια, ότι χαρείτε τις πρώτες πέντε ημέρες του Σεπτέμβρη γιατί μετά ξεκινούν τα πρωτοβρόχια! Με το που πατάει η Θεά Αφροδίτη το πόδι της στα Λιοντάρια, σα να σας τσιμπάει μύγα Τσε-τσε και γίνεστε αντιδραστικοί και ανυπόφοροι κυρίως οι δεσμευμένοι της παρέας! Άλλα επιθυμείτε εσείς, άλλα ο σύντροφός σας, δε τα βρίσκετε πουθενά στη μέση και πνίγεστε αφού, νιώθετε πως συμβιβασμοί τέλος! Ο Δίας που έρχεται στα ίσα του στις 12/09 και μετά, ίσως ηρεμήσει λίγο τη ψυχή σας, μπας και δείτε τι πραγματικά φταίει και αν σώνεται η κατάσταση! Οικονομικά εμπόδια προκύπτουν, αλλιώς τα υπολογίζατε, αλλιώς έρχονται, όμως δε πτοείστε, αφού τη βρίσκετε την άκρη σας εσείς, μετά από γκρίνια και μίρλα φυσικά! Όσο shopping therapy και να κάνετε, μια τρύπα στο νερό, αφού το πρόβλημα παραμένει και απαιτεί τη λύση του εδώ και τώρα! Ο Κρόνος μπορεί να είναι ανάδρομος μέχρι και τις 28/09 στους Αιγόκερους, όμως φέρνει τα πάνω κάτω στην ερωτική σας τη ζωή ακόμα και τη στιγμή που έρχεται στα ίσα του! Επεισοδιακό το φινάλε του Σεπτέμβρη, από όλες τις απόψεις!

Λέων
Λιονταράκια μου, βαλεριάνα, είναι ένα βότανο που ηρεμεί, προμηθευτείτε, φυτέψτε, δε ξέρω τι θα κάνετε, πάντως ένα τσάι την ημέρα, το γιατρό τον κάνει πέρα! Ένας Σεπτέμβρης πολύ παράξενος αστρολογικά, αφού ο Άρης γυρίζει ανάδρομος από τις 09/09 και μετά στα Κριάρια βρίσκεται, σας πιάνει κανονικά! Εμπόδια παντού, αναβολές και γκρίνια έχει το μενού! Βέβαια, η Αφροδίτη ευτυχώς μπαίνει στο ζώδιό σας, στις 06/09 που σώνει πολύ τη κατάσταση, σε μεμονωμένες, έκτακτες περιπτώσεις όμως! Ο ανάδρομος Ουρανός από τους Ταύρους, δημιουργεί ένα εκρηκτικό κοκτέιλ, κυρίως στα ερωτικά σας τα ζητήματα, στις σχέσεις σας και ξαφνικά διαταράσσονται πολλές ισορροπίες! Θα σας έλεγα να μη θεωρείτε τίποτα δεδομένο γιατί η απογοήτευση που ακολουθεί έχει άλλη διάσταση.. με πιάνετε τι σας λέω; Το ζητούμενο σε κάθε περίπτωση είναι το τι επιθυμείτε εσείς κατά βάθος! Αν θέλετε να φτιάξετε τη κατάσταση θα βρείτε τον τρόπο, αν όμως κάνετε σκέψεις τύπου να τερματίσετε μια σχέση, παίζει πολύ να το κάνετε! Το παρελθόν να το ξεχάσετε όμως!

Παρθένος 
Ο Σεπτέμβρης σας προσγειώνει ολίγον ανώμαλα στη πραγματικότητα και φταίει η Πανσέληνος στους Ιχθύες που γίνεται στις 02/09! Το Φεγγάρι αυτό σας λέει πως καλό είναι να δείξετε ενδιαφέρον στην ερωτική σας τη ζωή, γιατί αλλιώς τα φαντάζεστε και αλλιώς είναι και κρίμα και άδικο να απογοητεύεστε διαρκώς από τον έναν και τον άλλον! Ο Κρόνος στη περίπτωση τη δική σας, μπαίνει μπροστά, βοηθά να πέσουν οι μάσκες και σας δίνει το κουράγιο να κάνετε για ακόμα μια φορά, ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα σχέσεων! Που σημαίνει πως αλλάζετε παρέες, μεταφέρετε τις δραστηριότητές σας ίσως κάπου αλλού, γυρεύετε σε νέα μέρη την ευτυχία και τα χαμόγελα! Η Νέα Σελήνη στις 17/09, γίνεται στο ζώδιό σας και σας κάνει πολύ λαμπερούς και ιδιαίτερα συναισθηματικούς! Ας υποθέσουμε, πως οι μέρες εκεί γύρω είναι οι πιο ερωτικές του μήνα! Η έκπληξη του Σεπτέμβρη είναι ένα πρόσωπο από το παρελθόν, που εμφανίζεται ξανά και σας αναστατώνει πολύ γλυκά! Τις χαρές σας, να τις κρατήσετε για τον εαυτό σας, γιατί η ζήλια είναι κακό πράγμα! Το φινάλε σκληρό μιας που ο Κρόνος επιμένει, τοξικοί άνθρωποι τέλος!

Ζυγός
Ο Σεπτέμβρης σας «αδειάζει» κανονικότατα, από αστρολογικής άποψης πάντα! Δύσκολος μήνας, μπορεί να συμβαίνουν γύρω σας πολλά και διάφορα, όμως τούτη τη φορά, δεν έχετε καμία όρεξη να τα αντιμετωπίσετε! Σα να βιώνετε το ίδιο έργο ξανά από την αρχή! Ο Άρης που λέτε, είναι η αιτία, γίνεται και ανάδρομος στις 09/09 μέχρι και τα μέσα Νοεμβρίου, διάστημα ζόρικο και για τα ερωτικά σας τα ζητήματα, αλλά και τα επαγγελματικά! Εντάσεις, λόγια, μάχιμο το πεδίο, αλλά εσείς πλην της γκρίνιας, δε σκοπεύετε να κάνετε κάτι άλλο! Βασικά, το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι να παραμείνετε αθόρυβοι θεατές, μέχρι να ξεφουσκώσει όλο αυτό! Η πιο αισιόδοξη νότα είναι ο Ερμής στο ζώδιό σας και ο Ήλιος επίσης, αλλά τι να σώσουν και αυτοί και πόσο; Μέχρι και τις 26/09 έχετε το χρόνο να ψαχτείτε, να μάθετε νέα πράγματα, να ανακαλύψετε ιδέες που θα σας φανούν χρήσιμα αργότερα! Ο Ερμής τέλος του μήνα μπαίνει στο Σκορπιό, κάνετε μια βουτιά στο σκοτάδι και τακτοποιείτε τις υποθέσεις σας στο πολύ αθόρυβο! Καιρός να κοιτάξετε το συμφέρον σας και ας αδικήσετε μερικούς..! 

Σκορπιός
Κοιτάξτε να εκμεταλλευτείτε τις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη για να ερωτοτροπήσετε με τον σύντροφό σας ή το πρόσωπο που σας αρέσει τόσο, γιατί με το που γυρίζει ανάδρομος ο Άρης 09/09, αλλάζει το σκηνικό, γίνεται πολύ σκληροπυρηνικό κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο! Ενώ συνήθως τέτοια περίοδο κάνετε σχέδια για το μέλλον, ετοιμάζεστε για τη νέα σεζόν, φέτος είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα, ξαφνικά δεν έχετε εμπιστοσύνη σε κανέναν, συγχρόνως όμως θα πρέπει να οργανωθείτε εκ νέου και να δράσετε αφού προκύψει η Νέα Σελήνη στη Παρθένο στις 17/09, ξεμπλοκάρει τις υποθέσεις σας και νιώθετε έντονα εκείνον τον αέρα της ανανέωσης! Αρκετοί από εσάς εκεί έξω, αλλάζετε δουλειά, από κάπου φεύγετε και κάπου αλλού πηγαίνετε, πάντως δε πρόκειται να βασανιστείτε για ανούσιες δραστηριότητες! Το καλό είναι πως υπάρχουν δίπλα σας άνθρωποι που σας στηρίζουν, που δε πρόκειται να σας αφήσουν να βουλιάξετε στην απαισιοδοξία που κυλά σε αφθονία μέσα σας! Ο Κρόνος, είναι φίλος σας, οπότε να επιμείνετε στις φιλοδοξίες σας και να έχετε πνεύμα ομαδικό!

Τοξότης
Ο Σεπτέμβρης έρχεται με δώρα στα χέρια του, επιτέλους το χειλάκι σας θα χαμογελάσει, κυρίως για επαγγελματικά ζητήματα και ερωτικά όμως! Σα να ανοίγουν οι ουρανοί και ξαφνικά η σεζόν μπορεί να φτάνει στο τέλος της, όμως για τους δημιουργικούς της παρέας, με θετικά και αισιόδοξα αποτελέσματα! Δε κοπιάσατε άδικα τόσο καιρό! Η Αφροδίτη μπαίνει στα Λιοντάρια στις 06/09 και σας μεταμορφώνει σε υπέροχα ερωτικά πλασματάκια, που σημαίνει πως καιρός για αγάπες και λουλούδια, είτε με τον σύντροφό σας, είτε με το πρόσωπο που σας αρέσει! Οπότε μήπως το διάστημα αυτό είναι ιδανικό για εκείνες τις καλοκαιρινές τις διακοπές που χάσατε;;; Άλλωστε ο Άρης ανάδρομος από τις 09/09 και μετά, πατάει φρένο για εσάς, πέφτουν οι ρυθμοί, οπότε δε βρίσκω το λόγο άλλο πια να πιέζετε τις καταστάσεις! Ο μήνας αυτός είναι από εκείνους που θα χρειαστεί να συμβιβαστείτε, να αποδεχτείτε νέες απόψεις και να αλλάξετε λίγο τα δεδομένα της ζωής σας, προκειμένου να κρατήστε τις ισορροπίες! Οτιδήποτε καλό και αν συμβεί, κρατήστε για τον εαυτό σας.. Κάποιοι ζηλεύουν τις επιτυχίες σας! 

Αιγόκερως
Ενώ ο κόσμος φλέγεται με τον Άρη να δίνει ρέστα ανάδρομος στο Κριό, εσείς παίρνετε τις ανάσες σας και ηρεμείτε ένα πράγμα! Ο Δίας που βρίσκεται στο ζώδιό σας έρχεται στα ίσα του στις 12/09 και ο Κρόνος στα τέλη του μήνα επίσης! Σα να φεύγει ένα βάρος από επάνω σας, ξελαφρώνετε λέμε συναισθηματικά! Ο Σεπτέμβρης λοιπόν είναι ο μήνας που θα παλέψετε με τα θηρία, προκειμένου να υπάρξει σταθερότητα στην επαγγελματική σας τη ζωή! Συνηθίζετε να κάνετε μερεμέτια κάθε τέτοια εποχή, όμως σήκωσε απαγορευτικό το σύμπαν, γιατί μπορεί να βρεθείτε αλλού για αλλού, άνευ λόγου και αιτίας! Και η προσοχή σας πρέπει να είναι στραμμένη στα γεγονότα και όχι σε τίποτα πατερίτσες με πιάνετε τι σας λέω! Ιδανικός μήνας για να οργανωθείτε, για να βάλετε τη ζωή σας σε μια τάξη, όχι όμως για να ανοίξετε τα φτερά σας, ούτε να επενδύσετε τα λεφτουδάκια σας κάπου! Η σταθερότητα είναι σπουδαία υπόθεση! Η Νέα Σελήνη στις 17/09 είναι μαγική, μπορεί να προκύψει μια γνωριμία που θα σας βοηθήσει πολύ στα μελλοντικά σας τα σχέδια! Ο Έρωτας επίσης σας χτυπά τη πόρτα! Ανοίξτε του και ότι προκύψει!

Υδροχόος
 Ο Σεπτέμβρης χρυσά μου είναι από τους πιο ερωτικούς μήνες της χρονιάς! Θα μου πείτε πως ο κόσμος καίγεται και το ξωτικό σας μιλά για αγάπες και λουλούδια, να όμως που φέτος κάτι έχει αλλάξει μέσα σας και αρκετοί από εσάς εκεί έξω, γυρεύετε το άλλο σας μισό και θέματα συντροφικότητας σας ενδιαφέρουν περισσότερο από ποτέ! Ο Ιππότης εμφανίζεται, όπως και η πριγκηπέσα, οπότε ακολουθείτε τη καρδιά σας και επιλέγετε εκείνο το πρόσωπο που σας απογειώνει με μια ματιά μόνο! Ο Ερμής από τον Ζυγό, λύνει τη γλώσσα σας, σας ξεμπλοκάρει συναισθηματικά και γίνεστε κυνηγοί μετά από πολλά χρόνια! Φτου-φτου μη σας ματιάσω! Ο Άρης ανάδρομος βέβαια, ανακατεύεται στα επαγγελματικά σας τα ζητήματα, ρίχνει λάδι στη φωτιά, σας αποκαλύπτει και σας επιβεβαιώνει ενοχλητικές αλήθειες, οπότε στο χέρι σας είναι ξεκάθαρα, για το τι θα προχωρήσει και τι θα τελειώσει το διάστημα αυτό! Συμβιβαστείτε και μη δείχνετε πως είστε οι αρχηγοί! Οι πράξεις μιλούν από μόνες τους! Ο σκληρός ο χαρακτήρας σας δε πτοείται από ανταγωνισμούς, αντιθέτως τους γουστάρει, γιατί ο καλύτερος κερδίζει στο τέλος!

Ιχθύες
Ο Σεπτέμβρης γλυκά μου ψαράκια είναι τέρμα αποκαλυπτικός κυρίως σε ερωτικό επίπεδο! Όσοι έχετε σχέσεις που κρέμονται σε μια κλωστή, τότε σκούρα τα πράγματα, γιατί η κλωστή σπάει και με άσχημο τρόπο! Η Πανσέληνος που γίνεται στο ζώδιο σας στις 02/09, σας ζορίζει, αν και εφόσον είστε δυσαρεστημένοι από τον ερωτικό σας τον σύντροφο! Χωρισμούς έχει το μενού, με εντάσεις, με λόγια, με δικηγόρους και περιουσίες να μοιράζονται στο πι και φι! Τραγικό από όλες τις απόψεις! Ο Άρης ανάδρομος από τον Κριό, ξεθάβει ότι έχετε θάψει τόσο καιρό κάτω από το χαλί και δεν αντέχετε άλλο πια! Τρομάζω που τα γράφω, γιατί πρόκειται για την επανάσταση του αιώνα! Η Νέα Σελήνη στις 17/09 είναι τρελή και αλλοπαρμένη στη περίπτωση τη δική σας, φέρνει έναν έρωτα εξ ουρανού και ξαφνικά καρδούλες, αστεράκια και πεταλουδίτσες στο στομάχι για ένα πρόσωπο που κυριολεκτικά σας κλέβει τη καρδιά! Με το που μπαίνει ο Ερμής στον Σκορπιό στις 27/09 αρκετοί φτιάχνετε βαλιτσούλα και δρόμο! Καιρός για ένα ταξίδι κάπου μακριά, όπου φύγει-φύγει.. γιατί πόσο πια στα ίδια και τα ίδια! Bon Voyage!

magicfariel

Φωτογραφία από Enrique Meseguer από το Pixabay