Σάββατο 8 Αυγούστου 2020

Τα Ζώδια του Σαββάτου, 08/08/2020 by MagicF’Ariel!


Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Από εδώ και πέρα θα κάνουμε πιο πολύ παρέα, γιατί έφτασαν οι μαγικές οι μέρες των καλοκαιρινών διακοπών, με έδρα το σπίτι μου!
Φοβερό το φετινό το καλοκαίρι, μπορώ να κάνω αμέτρητα πικρόχολα σχόλια, όμως όχι, θα το γυρίσω τούμπα το θέμα και θα σας πω, η Θεά Αφροδίτη στα Καρκινάκια, πλατσουρίζει στις θάλασσες τα γυμνά της τα μπουτάκια! 





Αυτό θα κάνω, αφού σε 1 ώρα βρίσκομαι σε παραδεισένιες παραλίες, λίγο έξω από την Αττική! Why not? Και το φοβερό; Δε θα χρειαστεί να πάρω μαζί μου το μαξιλάρι μου.. αφού ως ιδιότροπη Ταυρίνα, όπου πηγαίνω.. παίρνω μαζί μου κομμάτια από το κρεβάτι μου.. Μη χάσω τη μυρωδιά το μωρό.. χαχα!

Η Αφροδίτη στα Καρκινάκια, δόξα να έχει, ας χορέψω κάτω από τη βροχή, γιατί πραγματικά όσο βρίσκεται στους Διδύμους, μόνο τα ζώδια του Αέρα περνούν καλά, οι λοιποί κλαίμε με μαύρο δάκρυ! Τώρα, κάτι καλό μπορεί να συμβεί, να εξισορροπήσει λίγο η κατάσταση, γιατί οι τρεις καμπολέρο που βρίσκονται ανάδρομοι στον Αιγόκερω, μας έχουν στείλει αδιάβαστους, μήνες τώρα.. 

Για να δούμε, θα κερδίσει ο Έρωτας, ή η τετράγωνη λογική;;;

Τι κάνουμε σήμερα;;; Υπάρχει απάντηση.. πολύ ιδιαίτερη.. αλλά την αφήνω στη φαντασία σας.

Καλά να περάσουμε.. λέω.!

φιλάκια 💋


Κριός
Δε ξέρω πού βρίσκεστε, ή αν έχετε φύγει για διακοπές, πάντως μια γενική καθαριότητα θα τη ρίξετε και όχι μόνο! Σήμερα παίζει να σηκώσετε όλο το σπίτι στον αέρα, να του αλλάξετε ντεκόρ, να ανανεωθεί το μάτι σας και των δικών σας φυσικά! Ένα ξαφνικό τηλεφώνημα, ίσως να είναι η αιτία, να προσμένετε μουσαφίρηδες, επισκέψεις, φιλαράκια, οπότε έχετε έναν λόγο παραπάνω για να αστράψει ο χώρος σας! Βάλτε στο παιχνίδι και την οικογένειά σας, γιατί καλό είναι να είναι ομαδικό όλο αυτό, παρά ατομικό. Ας μοιραστεί ο κόπος! 

Ταύρος
Να τις ξεχάσετε τις μοναξιές σας, γιατί από εδώ και πέρα οι φίλοι σας δε θα σας αφήσουν σε ησυχία! Το πάμε από εδώ και πάμε από εκεί, είναι στο μενού, οπότε καλό είναι να προετοιμάσετε τη γκαρνταρόμπα σας, τα λούσα σας, γιατί όπου και να πάτε θα λάμψει ο τόπος με τη παρουσία σας! Κάποιοι θέλετε να αποδράσετε από τα οικογενειακά δεσμά, κάποιοι δένεστε ακόμα πιο πολύ! Όπως προκύψει το θέμα, πάντως αλλαγές προκύπτουν μεγάλες και τρανές, οπότε προετοιμαστείτε ψυχολογικά για τις εκπλήξεις του σύμπαντος!

Δίδυμος
Κάτι θέλετε να αγοράσετε καιρό τώρα, έχετε λυσσάξει η αλήθεια είναι, οπότε τα ευχάριστα νέα, είναι πως άναψε πράσινο φως από το σύμπαν, είστε έτοιμοι να επενδύσετε τις οικονομίες σας προκειμένου να ικανοποιήσετε μια μεγάλη σας επιθυμία; Διακοπές κανονίζετε οι περισσότεροι από εσάς, μικρής διάρκειας, ο Ερμής σας φτιάχνει τη βαλίτσα, εσείς επιλέγετε τον προορισμό και μπουχός η κατάσταση! Το καπνό σας θα βλέπουν.. για πολύ ώρα! Τις μέρες αυτές μπορεί να προκύψει ένας έρωτας κεραυνοβόλος! Ωχ αμάν!

Καρκίνος
Επιτέλους η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, άντε να ηρεμήσει λίγο η ψυχούλα σας, γιατί αρκετά με τα βάσανα και τις εντάσεις που προήλθαν από το σύμπαν! Δείτε το ως μια καλή ευκαιρία, να αγαπήσετε με τον σύντροφό σας, με τους ανθρώπους σας και να κλείσετε τον διακόπτη, όχι άλλη πίεση, όχι άλλη δουλειά, ναι στη ξεκούραση και στις καλοκαιρινές τις διακοπές! Αν και το μενού έχει σήμερα λίγο τρέξιμο, δε ξέρω τι έχετε κανονίσει πάλι, όμως δίχως γκρίνιες και μουτράκια. Λίγο ακόμα και θα αποδράσετε και εσείς! Αγαπήστε καλέ..!

Λέων
Λιονταράκια μου, κάτι σας έχει βρει εσάς και είστε έτοιμοι να κάνετε αταξίες ανεπανάληπτες! Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου, έχει πονηρές βλέψεις, οπότε ας έχετε το νου σας, γιατί αν υπάρχει σύντροφος σας πιάνει στα πράσα και εκτίθεστε! Αν είστε μονάχοι, τότε γιατί όχι, αλλά μη τάζετε λαγούς με πετραχήλια καλοκαιριάτικο! Απολαύστε τη στιγμή και τίποτα άλλο! Ωραία ημέρα για να ανοίξετε τον χάρτη, να επιλέξετε προορισμό και να κανονίσετε να φύγετε για μερικές μερούλες! Οργανωθείτε, φτιάξτε όμορφες στιγμές!

Παρθένος
Δε λέτε όλη την αλήθεια στους άλλους, κόβετε λέξεις, δεν ολοκληρώνετε τις σκέψεις σας, γιατί γνωρίζετε πως θα υπάρξουν αντιδράσεις! Τα θέλετε όλα δικά σας, γνωρίζετε πως δεν είναι δίκαιο αυτό, όμως δε κάνετε καθόλου πίσω! Ευτυχώς που η Αφροδίτη έχει άλλα σχέδια για εσάς, οπότε αν θέλετε να είστε με τους φίλους σας, θα χρειαστεί να αλλάξετε ύφος, να παραβλέψετε εν μέρη τις επιθυμίες σας και να παίξετε μπάλα ομαδικά! Σήμερα ως δια μαγείας, ξεσηκώνεστε για βόλτες και σούρτα φέρτα! Η μοναξιά δε σας θέλει καθόλου!

Ζυγός
Λυπάμαι, αλλά σήμερα δεν έχει αγάπες και λουλούδια! Ερωτικά καβγαδάκια προκύπτουν, γιατί απλά η Αφροδίτη άλλαξε θέση και σας κλείνει λίγο στο καβούκι σας. Νιώθετε μεν πολλά, όμως δε τα μοιράζεστε με κανέναν! Εννοείται πως δεν είστε ο εαυτό σας, για αυτό προσπαθήστε να ξεμπλοκάρετε τα συναισθήματά σας, δεν υπάρχει λόγος για γκρίνιες Σαββατιάτικο! Μπορεί εσείς να αποζητάτε τις βόλτες και τα ταξιδάκια και το ταίρι σας, ή οι φίλοι σας να μην ακολουθούν! Αποφύγετε να ανοίξτε δουλειές του σπιτιού! Not today!

Σκορπιός
Γλυκά μου πλασματάκια, έχει έρωτες, το μενού, μοιραίες συναντήσεις και νύχτες αξημέρωτες, πώς το λέει το τραγούδι! Η Αφροδίτη φέρνει απίστευτα δώρα τις μέρες αυτές στο διάβα σας, οπότε να είστε έτοιμοι για την έκπληξη του αιώνα! Ξεμπλοκάρει το σύμπαν σας ερωτικά, καιρός λοιπόν να ζήσετε το όνειρο και ας έχει ημερομηνία λήξης! Η εμπειρία και το συναίσθημα πάνω από όλα! Φορέστε μια μπλε χάντρα, μη λέτε σε κανέναν τίποτα και ασχοληθείτε με τη προσωπική σας τη ζωή, ανεξάρτητα αν τα νεύρα σας είναι τσίτα!

Τοξότης
Ξυπνάτε με μια διάθεση τύπου να φτιάξετε βαλιτσούλα και δρόμο, έστω για δυο με τρεις ημέρες, μπας και ανανεωθείτε γιατί πόσο πια κάρβουνο; Ο Ερμής σας ξεσηκώνει για ταξίδια και η Αφροδίτη για φλερτ ανεπανάληπτα, οπότε γιατί όχι να μην υπακούσετε στις διαταγές του σύμπαντος! Αν και σήμερα νιώθετε πως πρέπει να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας, δε πειράζει, πάρτε βαθιές ανάσες και αντισταθείτε, γιατί οι δουλειές ποτέ δε τελειώνουν! Λέτε να σκάσουν μουσαφίρηδες στα ξαφνικά; Να σας βρουν στη πόρτα;

Αιγόκερως
Μυστήρια η μέρα, αφού από αλλού θα ξεκινήσετε και αλλού θα βρεθείτε! Οι εκπλήξεις απρόβλεπτες, όπως και τα ατυχηματάκια, τύπου ουπς, πάει ο γοφός! Το νου σας, γιατί το πιο απλό γίνεται πιο δύσκολο και μετά πάει το ΣΚ! Ωραία ημέρα για να τη βγάλετε στο κρεβάτι, παρέα με τον σύντροφό σας και να κάνετε αγαπούλες! Αν είστε μονάχοι, πιάνετε και εκείνο το μαντήλι και κλαίτε τη μοίρα σας! Φοβερό το αστρολογικό, δυστυχώς παίζει μπάλα ο ανάδρομος Πλούτωνας, ο οποίος προκαλεί αλλοπρόσαλλες καταστάσεις..!

Υδροχόος
Είστε πολύ καλύτερα ψυχολογικά, αυτό δε σημαίνει πως μπορούν να σας κάνουν ότι θέλουν! Εκφράζετε τις απόψεις σας με άνεση, είστε απόλυτοι ως συνήθως και λέτε τη δική σας την αλήθεια και σε όποιον αρέσει! Ρομαντική η μέρα σας, σας φλερτάρουν με όμορφο τρόπο, σας γλυκαίνουν τη ψυχή, δε σας παρασέρνουν όμως στα δικά τους τα κόλπα! Κουμάντο κάνετε σε κάθε περίπτωση εσείς! Μακριά από αρνητικούς ανθρώπους, από εκείνους που σας θέλουν συνέχεια στη τσίτα! Επιλέξτε τη παρέα σας δίχως πολλά-πολλά!

Ιχθύες 
Δόξα να έχει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου, σας γλυκαίνει τη ψυχή και σα να φτιάχνει η διάθεσή σας, σιγά-σιγά! Ξεχνάτε τις μοναξιές σας και αποζητάτε τη παρέα των ανθρώπων που φέρνουν το χαμόγελο στα χείλη σας! Να και κάτι καλό από το σύμπαν! Σήμερα κοιτάξτε να ξεκουραστείτε, να κάνετε τα beaute σας, γιατί νέες γνωριμίες προκύπτουν, μη σας βρει ο έρωτας σα να έχει περάσει μπουλντόζα από πάνω σας! Βρείτε τρόπους να διώξετε μακριά την αρνητική ενέργεια για να έρθουν καλύτερες ημέρες!

magicfariel

Φωτογραφία από juanvaldez από το Pixabay